selam güzellerim ve bebişleri...
Selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
inşallah faydasını görürsün canım kaşıntı ne pis bir şeydir iyi bilirim önceden ota b.. a allerjim vardı hemen kabarırdı her tarafım tabii şimdi ilaç kullanımı sakıncalı olduğundan en doğalı tuzlu su kaşıma unutmaya çalış kaşındıkça kaşınır hem de kırmızılaşır yara olur dualaraım sizinle...
bilmem çizelge bana torpil geçmemiş herhalde geriden takip ediyorum hala
Bende senin120 günün varsa benim 135 günüm mü var diye çöktüm az önce, sonra denizi gördüm moralim düzeldi
selam kızlarrrr........nasılsınız...ben bayadır giremedim
bende normal doğum istiyorum yeşimm ama çokda tırsıyorum. benim canım çoktaklıdır ama dediğin gibi o anda acır sonra geçer diyorum bakalım herşey yolunda gider inşallahta bir avazda doğururuz. Aslında gebelik ilerleyip şikayetler arttıkça tırssamda zaman çabucak geçsin ve o beklenen gün gelsin istiyorum ama sonra doğum aklıma geliyo tırsıyorum(
ben allah izin verirse normal doğum yapamam da küçük olduğu için normal yaptım...yoksa ben mecburen sezaryan olucam...rahim ameliyatım var...kardeşim hastanede doğururken yanına gitmiştim çok korkmuştum...normal hatanede doğurmuştu o 10 yıl önce...ebeler çemkiriyorlardı...ama şimdi özel hastaneler çok rahat biz çemkiriyoruz onlara...inşallah herşey yolunda olursa doğur anacımm...benim annem 3 tane doğurmuş bak...
Banada yasak normal doğum, ama dediğin gibi çok rahat yeşim sezeryandan sonra nasıl olur bilmiyorum. Ağrısı sızısı izi birde hiç geçmiyormuş en ufak üşütmede sızlıyo ağrıyo iş yapamıyosun yarım insan oluyosun diyorlar... Ama normalde 3 günde eski haline dönüyorsun, biraz dişini sıksan yeter.. Hakkımızda hayırlısı bakalım mevlam ne yazdı :)
Selam kızlar... Geçmişi bi okuyayım dedim ama nefesim yetmedi. Bayada birikmiş. Puffffff burası çok sıcak. Bende yanan ve terleyenlerdenim. Ama en büyük derdim kızlar kaşıntı. Göbeğim deli gibi kaşınıyor. Önceden de demiştim isilik gibi aynı. Üstü pütür pütür oldu. Haftaya kadar dayanabilirsem (haftaya kontrolüm var) cildiyeye gideceğim. Hanzade sende kaşınıyordun nasıl oldun, geçtimi. Benim gibi kaşınan varmı :26:
a aaaaa kimse bana çizelge yapmak istemiyor muuu
aah ah eski leyna olacaktı kiiii :84:
Selam canım asayiş berkemal burda çok şükür, sen nasılsın bebiş nasıl iyimi? :)
ay olur mu bitanem :) sen tarihini söyle.. şakkadanak yapayım sana :)
Banada yasak normal doğum, ama dediğin gibi çok rahat yeşim sezeryandan sonra nasıl olur bilmiyorum. Ağrısı sızısı izi birde hiç geçmiyormuş en ufak üşütmede sızlıyo ağrıyo iş yapamıyosun yarım insan oluyosun diyorlar... Ama normalde 3 günde eski haline dönüyorsun, biraz dişini sıksan yeter.. Hakkımızda hayırlısı bakalım mevlam ne yazdı :)
öyle canım yaa ama anlamıyorum işe gidip gelirken sıcak bukadar zarar verebilirmi yaa.. çok hassaslaştık anne olmak nekadarda zormuş boşuna cennet annelerin ayağının altındadır dememişler.....mantardanmı kaşınıyos biz
evet galiba öyleymiş. Yani gebeliğe bağlı alerji diyelim :))
Ayy bende 23 haftanın sonunda göbüşümün yanlarında hissettim ama miryemin kızının şiddet eğilimini okudukça bizimkisi sürekli dayak yiyen bişimi olcak diyorumEline avcuna sığmayacak kanımca ipek hanım :) Bende hazımsızım yesem tıkanıyorum yemesem bayılacak gibi oluyorum..
Evet yaa hareketlerini bukadar net hissetmek mükemmel bişey şimdiden aşığım kızıma bir ömür onu böyle çok seviceğimden eminim ister nazlı olsun ister cadı benim için kızım dünyanın en mükemmel evladı olucak kesin.
enigma 2020 günlerdir ona bakıyorum nasıl sence fikrin ne bu konuda, araştırmacı prof'umuz :))
aaa bende ona bakıyorum birkaç aydır. valla canım taşlı yolda zorluyormuş,tekere taş falan gelse sendeleyebiliyormuş tek şikayet bu yönde ama asfaltta mükemmel gidiyormuş. Bende düşündümde şehir merkezindeyim ve 5 yıldır taşa yada bozuk yola rastlamadım yani enigma 2020 bana hala mantıklı geliyor. Taşlı yolda iyi gitsin diyosan üç tekerli alıcan küçük tekerleğin bozuk yolda taşta zorlanması normal. pier cardinin 5060 ları var 290 liraya 3 teker o olabilir mesela :) bide chikonun lite way var 7 kilo, ama bana çok küçük geldi.. Birde chico multi way var oda 8,5-9 arasıymış oda ağır yani bir kilo bile önemli bence hafif ve kolay kullanışlı olmalı üçü arasında gidip geliyorum ama enigma 2020 hala ağır basıyor :))
Ayyy evet mantarlanmışız
:)))))
Ya birde çok sıcaklara kalıyoruz son aylarda fatoş sudan çıkmamak lazım sanırım :)
ben allah izin verirse normal doğum yapamam da küçük olduğu için normal yaptım...yoksa ben mecburen sezaryan olucam...rahim ameliyatım var...kardeşim hastanede doğururken yanına gitmiştim çok korkmuştum...normal hatanede doğurmuştu o 10 yıl önce...ebeler çemkiriyorlardı...ama şimdi özel hastaneler çok rahat biz çemkiriyoruz onlara...inşallah herşey yolunda olursa doğur anacımm...benim annem 3 tane doğurmuş bak...
gel bir öpeyim kız seni
sat ım 13 ocak ama sen 5 gün öncesini hesaplayacaksın yaniii 8 ocak olcak şimdiden ellerine sağlık
Geçen yıl ablamın normal doğumunu (epiduralsiz) gördükten sonra iyice korktum. kan revan içinde kaldı, alt tarafı doğumda param parça oldu, günlerce dikişli gezdi. sezaryende de o kadar dikiş acısı çekiliyorsa, normalden çok farkını görmedim diyebilirim. günlerce wc ye gidemedi, küçük-büyük her wc ye gidişinden sonra kukusunu yıkadı, fön makinasıyla kuruttu, bir damla ıslak tutmadı, ona rağmen dikişler iltihaplandı, başına gelmediği kalmadı. sezeryan kadar sıkıntılıydı kısaca. bi de onun çok uzun sürdü sancı kısmı, erken gitmiş hastaneye. o yüzden sancı odasında çok yalnız kaldı. psikolojik olarak da çok yıprandı. bi de devlet hastanesinde ilgilenmediler, mahvoldu yavrum. doğanın normal seyri doğum, ondan bile soğutuyorlar insanı. bu yüzden epidural istiyorum ben. ama normal doğuma uygun olmazsam ya da çok korkarsam sezeryan olacak mecburen. kısmetse, o günleri görürsek tabi. inşallah :)
benim sezaryanım var...doğum değil tabide...o abarttıkları kadar yok hanzadem...1 haftada kalkmıştım...çok ağrı olmuyor...sadece estetik dikiyorlar ona dikkat edin benim dr um çok iyiyidi sadece bir bıcak izi var ...dikkat edersen birşey olmaz...tam kışa geliyor zaten...soğuk suyla işiniz olmaz...kendini koruyacağın için allahın izniyle birşeycik olmaz... yarım insan olmuyorsun hep öyle derlerde tüm parçayım bak istediğimi yapıyorum eskiden daha zormuş bu ameliyatlar... hayırlısıyla inşallah bebişi kucağına alınca unutulacak hepsiii...:)
Geçen yıl ablamın normal doğumunu (epiduralsiz) gördükten sonra iyice korktum. kan revan içinde kaldı, alt tarafı doğumda param parça oldu, günlerce dikişli gezdi. sezaryende de o kadar dikiş acısı çekiliyorsa, normalden çok farkını görmedim diyebilirim. günlerce wc ye gidemedi, küçük-büyük her wc ye gidişinden sonra kukusunu yıkadı, fön makinasıyla kuruttu, bir damla ıslak tutmadı, ona rağmen dikişler iltihaplandı, başına gelmediği kalmadı. sezeryan kadar sıkıntılıydı kısaca. bi de onun çok uzun sürdü sancı kısmı, erken gitmiş hastaneye. o yüzden sancı odasında çok yalnız kaldı. psikolojik olarak da çok yıprandı. bi de devlet hastanesinde ilgilenmediler, mahvoldu yavrum. doğanın normal seyri doğum, ondan bile soğutuyorlar insanı. bu yüzden epidural istiyorum ben. ama normal doğuma uygun olmazsam ya da çok korkarsam sezeryan olacak mecburen. kısmetse, o günleri görürsek tabi. inşallah :)
göreceksin denizim allahın izniyle...devlet hastaneleri çok kötü bu dediğini 10 yıl önce kardeşim yaşadı...bende girmiştim sancı odasına ama şimdi özelde yapacaksın daha dikkatliler ama dikiş olayı dediğin gibi hiç bir farkı yok ha aşağıda ha karında...ya zaten onlar açılmaya göre seni yönlendirecekler az açılırsa illa normal doğum yapmanın bir manası yok derim benim fikrim dikiş karnında olsun daha iyi..
Ayyy ne çekmiştir yazık ya, ablan şanssızmış bu konuda sanırım, birde irem anlatırdı kulakları çınlasın... Herkes böyle olmuyor tabikide yinede insan görüp duyunca bi tedirginlik yaşıyor haklısın... İnşallah bziler öyle olmayız sezeryanda normalde olsa .. :)
Öylemi? Estetik olanı duymuştum bunu araştırmak lazım yeşim, ya bu insanlar herşeyi abartıyorlar.. Birinin dediği diğerini tutmuyor... İnşallah yeşim Allahın izniyle inşallah hepimiz, tabiki sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?