2011 Ekim Anneleri

canım ben contractupex i kullandım.burnumda güneş yanığı izini kapatmak için .çok iyi gelmişti ayrıca yara ve ameliyat izlerinide geçiriyor. sezeryan olcaksanız kesinlikle tavsiye ederim.

ayy ben zaten ne kendim nede başkasının dokunmasından hoşlanmıyorumbebeğe nasıl vercem onu düşünüyorum:26:

Kızlar Biberon ve Emzikte ne marka düşünüyorsunuz?

Biraz bakındım en çok dr. brawns ve nubby öneriyorlar nubby daha pahalı ama dr brawns kullananda çok fazla...

Biraz bakındım en çok dr. brawns ve nubby öneriyorlar nubby daha pahalı ama dr brawns kullananda çok fazla...

bir de kauçuk mu silikon mu... silikonu fazla önermiyorlar diye biliyorum

Merhabalar ben geldim. Bugün hastaneye gittim seker yükleme tesi icin ve cok sükür sonuc iyi cikti, yani herhangi bir seker hastlagimiz yokmus.
Allaha sükürler olsun. Sonracima doktorum beni baska bir hastaneye sevk etti renkli doppler icin, persembe gününe saat 3 e randevu aldim. Su renkli doppler gerekli birsey mi? Sizde yaptirdiniz mi?

ayy ben zaten ne kendim nede başkasının dokunmasından hoşlanmıyorumbebeğe nasıl vercem onu düşünüyorum:26:

bendensin desene ama ana olunca inan değişiriz.. benimde korkum o.. emzirememek.. geçen gece yine rüyamda kız bebiş gördüm.. martta (hamile kalmadan) rüyamda doğurduydum.. emiyodu ne güzel.. geçen gece emmedi zilli

Renkli dopler yaptırmadım canım ben, detaylı ultrason yaptırdık ondanmı bahsediyor acaba dr. ?

çok güzellermıs
lansınoh kesınlıklee haklısın daha önce konusuldu bruadada

kesınlıkle dr brawn

bayıldımm hemen sıteyı ıncelıcem şimdı

çok güzellermıs

lansınoh kesınlıklee haklısın daha önce konusuldu bruadada

kesınlıkle dr brawn

bayıldımm hemen sıteyı ıncelıcem şimdı

İncele canım harika şeyler var sebamedin bakım seti 55 tl şu anda :) Bir süre inceleyip ne alacağıma karar verince hepsini sipariş vericem burdan aradığım bir çok şey var :)

Arkadaşlar bu gün size uzaktan bakmakma yetindim, yorumları okudum, beğendim.. çok yoğundu iş yeri, çook yoruldum, oğlumda yoruldu sanırım bu gün çok az hissettim onu inşallah iyidir.. Ben artık gidip biraz dinleneyim, hepinize iyi akşamlar, kendinize ve bebişlere iyi bakın, öpüldünüz

Daha güzel ve kalitelileri vardır muhtemelen bunlar hep standart dah aşık olanlarına bakarız, almak lazımmı ki? Ana kucağını biz dışarıda taşıyamayız ki onu evde araçta kullancaz, e bunuda bir yere giderken alsak... Kafam karıştı yine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…