evet tatlım inşallah sırayla olacakkk...estetik dikiyorlar...benim adanadaki profum... istanbul acıbademe geldi tayfun bağış harika bir adamdı...ameliyatımı o yaptı hatta tüp bebek sürecindede o bakacaktı ama istanbula gitti...contractupex diye bir krem yazmıştı mutlaka doktorlarınız sizede söyleyecektir...o krem hani elini değirince bir kalınlık hissedersin ya onu engelliyormuş öyle demiştiii...kulakları çınlasınn...
bilmem tatlım.. sadece duyduklarımı söylüyorum... bende öyle duymuştum.. ama şey olarak.. hani göğüs ucuyla süt çıkacak şekilde oynanamaması gerekir diye..
eltim masaj yaptım falan dedi ama.. erken doğurmadı 39+4 doktorlara göre (eltime göre 41+4 yani sata göre.. geç döllenmeymiş ama)
Kızlar Biberon ve Emzikte ne marka düşünüyorsunuz?
Biraz bakındım en çok dr. brawns ve nubby öneriyorlar nubby daha pahalı ama dr brawns kullananda çok fazla...
ayy ben zaten ne kendim nede başkasının dokunmasından hoşlanmıyorumbebeğe nasıl vercem onu düşünüyorum:26:
bir de kauçuk mu silikon mu... silikonu fazla önermiyorlar diye biliyorum
Merhabalar ben geldim. Bugün hastaneye gittim seker yükleme tesi icin ve cok sükür sonuc iyi cikti, yani herhangi bir seker hastlagimiz yokmus.
Allaha sükürler olsun. Sonracima doktorum beni baska bir hastaneye sevk etti renkli doppler icin, persembe gününe saat 3 e randevu aldim. Su renkli doppler gerekli birsey mi? Sizde yaptirdiniz mi?
çok güzellermısselam güzellerim ve bebişleri...
hızınıza zor yetiştim vallahi.. :)
umarım herkes iyidir..
Edacım Rüzgar paşamız cicilerini güle güle kullansın..
perde seçiminde takılmışsın.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.. ama bende kendi fikrimi söyleyim istedim :) herşeye maydanoz olucam ya... umarım beğenirsin :) bebiş odası olacak sonuçta.. hem renkli hem abartılı değil bence
Eki Görüntüle 219548 Eki Görüntüle 219549 Eki Görüntüle 219550 Eki Görüntüle 219551 Eki Görüntüle 219552
lansınoh kesınlıklee haklısın daha önce konusuldu bruadadakızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Malum doğumdan hemen sonra emzirirken birçok annede görmüşsünüzdür, göğüslerinin acıısndan ağlarlar, göğüsleri iltihap olur, emzirmekte zorlanırlar, göğüs ucu yaraları olur hatta göğsünden sütle birlikte kan gelenler olur işte benim 2 yıl önce doğum yapan arkadaşım var onunda kan gelmişti ve 3 ay be çektiğini bir Allah bir o bilir diyebilirim, bu arkadaşım bana " benim doktorum sağolsun bana böyle bişeyden bahsetmemişti ama hastalarına krem veren doktorlar varmış, ismini hatırlayamıyorum ama küçük mor bir krem varmış 6 aylıktan itibaren doğuma kadar hergün düzenli birşekilde göğüs ucuna sürmek gerekiyoırmuş yoksa doğum sonrası iyice gerilen göğüs ucu mutlaka iltihaplanıp yara oluyormuş " dedi. siz doktorunuza böyle bişey sordunuzmu yada doktorunuz size tavsiyede bulundumu, kısaca göğüs ucu kremiymiş ve hamilelikte kullanılmaya başlanmazsa doğumdan sonra canımız çok yanabilirmiş. bu konuyla ilgili bilgiis olan varmı? benim bu cumartesi kontrolüm var kızlar, doktoruma bu konuyu sormayı düşünüyorum. Eğer böyle bir krem varsa büyük kolaylık biçok kadın gördüm göğsü iltihap olduğundan bebğini emziremeyen, yazık ufacık bebek aç kalıpta zayıflamasın yada anne sütünden mahrum kalmasın ....
kesınlıkle dr brawnKızlar Biberon ve Emzikte ne marka düşünüyorsunuz?
Biraz bakındım en çok dr. brawns ve nubby öneriyorlar nubby daha pahalı ama dr brawns kullananda çok fazla...
Renkli dopler yaptırmadım canım ben, detaylı ultrason yaptırdık ondanmı bahsediyor acaba dr. ?
çok güzellermıs
lansınoh kesınlıklee haklısın daha önce konusuldu bruadada
kesınlıkle dr brawn
bayıldımm hemen sıteyı ıncelıcem şimdı
Evet sanirsam detayli ultrason oluyor.
3lü taramalari anomali tarama felan hepsini yaptirdim. Simdi en son bunu dediler.
kızlar bu port bebelerden alacakmıyız yoksa ana kucağı yeterlimi?
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
Bu bort bebelerin bebek bakım çantalarını sevemedim bir türlüama fermuarlı portbebe gerekli diye düşünüyorum ana kucağı çok ağır oluyor araç olmazsa ben kesinlikle taşıyamam bebeği onun içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?