ben almıcam
kızlarr bu bebek telsızlerının hangısı ıyı diye konusmustuk yaa hatırlamıyorum
Fatoş çok iyi araştırmıştı sanırım vee markaydı ama emin değilim gelince bir soralım, birde elektrikli süt sağma makinasını medelamı demişti leyna geçenlerde!?
Kizlar ben mutfaga gidiyorum yemek hazirlicam, zaten bugün acliktan öldüm.
Bugünki menümüzde pirinc pilavi, patates yemegi ve salata var.
Sonra görüsürüz öpüldünüz
Eki Görüntüle 219393
buda tasıma koltugumuz
çok güzellerrr güle güle kullansın bebişinnnnEki Görüntüle 219394
buda kızımın odası olacak ınsaallah yakında alıcazz
ayyy en sondakini ve 2. yi çok begendim bennnnnnnnnnnnnnnnselam güzellerim ve bebişleri...
hızınıza zor yetiştim vallahi.. :)
umarım herkes iyidir..
Edacım Rüzgar paşamız cicilerini güle güle kullansın..
perde seçiminde takılmışsın.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.. ama bende kendi fikrimi söyleyim istedim :) herşeye maydanoz olucam ya... umarım beğenirsin :) bebiş odası olacak sonuçta.. hem renkli hem abartılı değil bence
Eki Görüntüle 219548 Eki Görüntüle 219549 Eki Görüntüle 219550 Eki Görüntüle 219551 Eki Görüntüle 219552
ehe ehe ihi ihi oho hohohohben geldim kızlaaarrr muayenem çok iyi geçti ,bebikim 730 gr. olmuş boyunu söylemeyi unuttu sanırsam ,ama herşeyi çok normal dedi ,karnını kafasını herbiyerini ölçtü ,bide sadece 6kilo almışsın bravo dedi tabii ben biliyomki ilk tartıldığımda ayağımda upuzun çizmeler vardı gene ben 7 kilo almışımdır,ama genede iyisin dedi ya yeter bana .bu ara kad,n değerlerim düşük olduğundan sabah akşam al ferrumu dedi ,uçak içinde yazı yazdı kendisii:80: çok seviyorum doktorumu yaaa
hııııhhhhhh kimse bizi merak etmemişşş
sabah gittik şekerli suyumuzu içtik tadı igrenç değildi ama güzelde değildiii
başka testlerde istedi doktor kollarımı delik deşik edip saldılar beni 66 tl de bayıldım oralarda
sonracıgıma 1 saat bekledik sonuçları bekmeden evimize geldikkk bide baktık kii aaaaaaa elektrikler gitmiş daha yeni geldiii
sinir oldum vallaaatrafoyu tamir ettiler ama bendende baya laf yediler
sonuçları pazartesi göstercezzz ama anlayamadım bi sırim size bilen vardır belkiii
Glukoz (AKŞ ) 82 mg/dL 70,00 - 100,00 mg/dL
Glukoz (1.saat ) 79 mg/dL
anlayamadım iyimiiii kötümüüü:44::44::44:
bizden bu kadarrrrrrr
canom bu 1 saat glukozu 140 ın altında olmalıymış yani 140 sınırmış. benim 117 mg/dl ve doktorum gayet iyi dedi.
merhaba arkadaşlar..bgn doktor kontrolümüz vardı. herşey çok iyi dedi doktorhatta tombiş bi kız olcak heralde dedi. sağlıklı olsun da.ben de üzülmüştüm bu ay beslenemedi diye. taşındık falan çünkü çok yorucu geçti.ve şekere bakıldı o da iyi çok şükür.
hııııhhhhhh kimse bizi merak etmemişşş
sabah gittik şekerli suyumuzu içtik tadı igrenç değildi ama güzelde değildiii
başka testlerde istedi doktor kollarımı delik deşik edip saldılar beni 66 tl de bayıldım oralarda
sonracıgıma 1 saat bekledik sonuçları bekmeden evimize geldikkk bide baktık kii aaaaaaa elektrikler gitmiş daha yeni geldiii
sinir oldum vallaaatrafoyu tamir ettiler ama bendende baya laf yediler
sonuçları pazartesi göstercezzz ama anlayamadım bi sırim size bilen vardır belkiii
Glukoz (AKŞ ) 82 mg/dL 70,00 - 100,00 mg/dL
Glukoz (1.saat ) 79 mg/dL
anlayamadım iyimiiii kötümüüü:44::44::44:
bizden bu kadarrrrrrr
kız deli merak etmez olurmuyuz :)
daha maceralı bir dalış bekliyordum.. ama elektrik gitmiş onu da maceradan sayalım :
maşallah ikinize de.. burda okuduğum diğer hatunların değerleriyle.. ve belirlenen referans aralığına göre bence gayet iyi herşey..
tosbamız nasıl :) iyidir inşallah
[]belkiii
canom bu 1 saat glukozu 140 ın altında olmalıymış yani 140 sınırmış. benim 117 mg/dl ve doktorum gayet iyi dedi.
valla ben biraz tırsmıştım eşimin annesi şeker hastası benimde babaannem şekerden ölmüş dedim çıkar kesin ama çıkmadı tosbagam çok iyi valla
dogsun ona yazdıklarımı okusunda anlasın onun sğlıgı için diş agrısından geberdiğimi ve ona zarar gelmesin diye ilaç içmediğimi acıya dayandıgımııı
ay bugun elektrik yok diye kendimi yanlız hissettim vallaa şeboda arayıp beni işletecek yermiyimmmm yimemmmmm
didi kii netteki ilanınız için aradım didi bende saf saf ne ilanı diyom
demezmi evlilik sitesinden hahahyy hemen anladım sebonun oldugunu bende ayy evet ama ben bay arıyodum bayan tercihim değil didimdimezmi kardeşim için aradım sonra didim yimem bennn kimsinnnnnnnnn al sana atraksiyon
yaa ama şimdi okudum benn 140 diyosunuz yaa burada şey diyooo
70 ila 100 arası sınırmış benim açken 85 şekerli sudan sonra 79 çıkmış ilerde şeker hastası olma ihtimalim mi var
parol dedi zati kızzz ama ne bilim korkuyom kullanmayaa bişi olursa diyee ama acıya dayanamazsam alıcam mecburrrrray çatlak şebo :) güzel işletmeye çalışmışama sen çakalsın anam.. yedirememiş numarayı
yavrum hastaneye gittin de diş için bişiy kullanabilirmiyim deseydin ya..
ben anlattım ya dün sağlık ocağına gittim diye.. hamile olduğumu biliyorlar.. hamilelere de paroldan başka ağrıkesici vermem dedi..
pazar güneş geçti başıma.. dün de kendimde değildim pek.. adam yazdı da.. 24 saate 2 teneden fazla içilmicek..
yalnız ben hala içmedim sabrediyorum başımın ağrısına.. çekilmicek gibi olursa içerim belki.. danış sende istersen..
endikasyonunda da şöylecene yazıyor:
Baş ve diş ağrıları, digren, dismenore, miyalji, nevralji, tüm müsküloskeletal ve tonsilektomi ağrılarında analjezik; soğuk algınlığı, influenza ve diğer bakteriyel ve viral enfeksiyonlarda ise hem analjezik hem de antipiretik etki gösterir:
Hamilelikte kullanım:
Hamilelikte dikkatli ve doktor kontrolü altında fayda-zarar ilişkisi gözönünde bulundurarak kullanılmalıdır..
tabi doktora danışarak kullanılacak kesinlikle..
bacım genelde o şekerli suyu içince yükselmesi gerekir.. sende daha düşük çıkmış :) normal bir durum.. kendin çatlaksın diye şekerde anormal olcak değil ya
yaa ama şimdi okudum benn 140 diyosunuz yaa burada şey diyooo
70 ila 100 arası sınırmış benim açken 85 şekerli sudan sonra 79 çıkmış ilerde şeker hastası olma ihtimalim mi var
sanmıyorum canom inşallah bi sorun çıkmaz. en iyisini doktorun söyler zaten ama yüksek değildir bence.içini ferah tut
sağol canım aman ben çok evhamlı olmaya başladım napimmm bişey olursa diye korkuyorumm
sağol canım aman ben çok evhamlı olmaya başladım napimmm bişey olursa diye korkuyorumm
beşiğin çok güzel
kuzun hep huzurlu yatsın güzel rüyalarla uyusun hep gülerek kalksın inşallah deli kız
sorma ben de öleyim ama normal heralde hamilelikte.şimdiden böyleyiz doğunca bebişler napcaz Allah bilir :)Allah hepimizin bebişlerini korusun (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?