selamlar
canom şeker yükleme testi nasıl oluyo, randevuya gerek yok dimi.
önce kolundan kan alıp şekerli suyu içirip tekrar mı alıyolar yoksa parmağından mı kan alıyolar şeker ölçme aletiyle
sağol canımmmmm darısı senin bebikin başına buradada paylaş resmini odasının yada beşiğininnnkızını ogluma vermiyon bari odasının resimlerini paylaş
ya ben kontrole gittiğimde asiye hanım yaptıralım deyip bilgisayardan giriş yaptı
direk gitsende yaptırılabilir sanırsam sekerli suyu içmeden kan alıyolar sonra bir daha alıyolar kolundan
birde sana sormuştum galiba ama unuttum sen detaylıya kaç paracık vermiştin kuzu yaaa ona göre bilinçli gidemm
kasada şok olmimmm
yaa ben kan aldırmaktan korkuyorum bide bi saat içinde2 kere alcaklar pofff
125 lira gibi bişeydi canım ayrıntılı ultrason. ama randevu al gitmeden, almazsan çok bekletiyolar.
eşimle gidicem canım zaten, bakalım hayırlısı inşalllah
reyhandanda çekinme o kadar valla benim ayrıntılı çok iyi geçti,
hem sen hafta içi gidicen belki o kadar kalabalıkda olmaz daha iyi bakar
bide beni konuşurlar herşeyini aldı diye eda bebek arabasını bilem almış :)) taklım çok güseller güle güle giydir rüzgarına.. pier cardin almışın arabayı enigma 2020 modelimi o hangi modeli ?
buluşma toplantılarımızın ankara ayağının ilkini gerçekleştirdik az önce jujuuu (müjde) ile buluştuk. öğlen yemeği yiyip ayrıldık. biraz acele oldu ama ilk için bir adım oldu :)
selam güzellerim ve bebişleri...
hızınıza zor yetiştim vallahi.. :)
umarım herkes iyidir..
Edacım Rüzgar paşamız cicilerini güle güle kullansın..
perde seçiminde takılmışsın.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.. ama bende kendi fikrimi söyleyim istedim :) herşeye maydanoz olucam ya... umarım beğenirsin :) bebiş odası olacak sonuçta.. hem renkli hem abartılı değil bence
Eki Görüntüle 219548 Eki Görüntüle 219549 Eki Görüntüle 219550 Eki Görüntüle 219551 Eki Görüntüle 219552
Fatoş çok iyi araştırmıştı sanırım vee markaydı ama emin değilim gelince bir soralım, birde elektrikli süt sağma makinasını medelamı demişti leyna geçenlerde!?
kızlarr bu bebek telsızlerının hangısı ıyı diye konusmustuk yaa hatırlamıyorum
kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Malum doğumdan hemen sonra emzirirken birçok annede görmüşsünüzdür, göğüslerinin acıısndan ağlarlar, göğüsleri iltihap olur, emzirmekte zorlanırlar, göğüs ucu yaraları olur hatta göğsünden sütle birlikte kan gelenler olur işte benim 2 yıl önce doğum yapan arkadaşım var onunda kan gelmişti ve 3 ay be çektiğini bir Allah bir o bilir diyebilirim, bu arkadaşım bana " benim doktorum sağolsun bana böyle bişeyden bahsetmemişti ama hastalarına krem veren doktorlar varmış, ismini hatırlayamıyorum ama küçük mor bir krem varmış 6 aylıktan itibaren doğuma kadar hergün düzenli birşekilde göğüs ucuna sürmek gerekiyoırmuş yoksa doğum sonrası iyice gerilen göğüs ucu mutlaka iltihaplanıp yara oluyormuş " dedi. siz doktorunuza böyle bişey sordunuzmu yada doktorunuz size tavsiyede bulundumu, kısaca göğüs ucu kremiymiş ve hamilelikte kullanılmaya başlanmazsa doğumdan sonra canımız çok yanabilirmiş. bu konuyla ilgili bilgiis olan varmı? benim bu cumartesi kontrolüm var kızlar, doktoruma bu konuyu sormayı düşünüyorum. Eğer böyle bir krem varsa büyük kolaylık biçok kadın gördüm göğsü iltihap olduğundan bebğini emziremeyen, yazık ufacık bebek aç kalıpta zayıflamasın yada anne sütünden mahrum kalmasın ....
çok kızgınım çokkk evlendiğimden beridir evime davet ettiğim ama hala tenezül etmeyen insanlar
işleri düştüğünde aradıkları kişi ilk biz oluyoruz 2 hafta önce eşimin teyze kızının oglu öss için bu akşamda teyzesinin oglunun kızı
bizi arayıp kpss için sizde kalabilirmiyim dedi eşimde tamam dedi otel gibi kullanıyolar ne hamileliğim için arayıp tebrik ettiler ne
evime geldiler çok kızdım yaaa birde onlara hizmet edicem ben oda güzel valla cano pansiyon olduk millete
çok kızgınım çokkk evlendiğimden beridir evime davet ettiğim ama hala tenezül etmeyen insanlar
işleri düştüğünde aradıkları kişi ilk biz oluyoruz 2 hafta önce eşimin teyze kızının oglu öss için bu akşamda teyzesinin oglunun kızı
bizi arayıp kpss için sizde kalabilirmiyim dedi eşimde tamam dedi otel gibi kullanıyolar ne hamileliğim için arayıp tebrik ettiler ne
evime geldiler çok kızdım yaaa birde onlara hizmet edicem ben oda güzel valla cano pansiyon olduk millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?