2011 Ekim Anneleri

selamlar
canom şeker yükleme testi nasıl oluyo, randevuya gerek yok dimi.

önce kolundan kan alıp şekerli suyu içirip tekrar mı alıyolar yoksa parmağından mı kan alıyolar şeker ölçme aletiyle

selamlar
canom şeker yükleme testi nasıl oluyo, randevuya gerek yok dimi.

önce kolundan kan alıp şekerli suyu içirip tekrar mı alıyolar yoksa parmağından mı kan alıyolar şeker ölçme aletiyle

ya ben kontrole gittiğimde asiye hanım yaptıralım deyip bilgisayardan giriş yaptı
direk gitsende yaptırılabilir sanırsam sekerli suyu içmeden kan alıyolar sonra bir daha alıyolar kolundan
birde sana sormuştum galiba ama unuttum sen detaylıya kaç paracık vermiştin kuzu yaaa ona göre bilinçli gidemm
kasada şok olmimmm

sağol canımmmmm darısı senin bebikin başına buradada paylaş resmini odasının yada beşiğininnn kızını ogluma vermiyon bari odasının resimlerini paylaş

benim daha var tatlım
odasını siparişini daha bu hafta vercem bayrama anca gelir :)
paylaşırım tabii ki

ya bide bişi dicem dün kontrolde en küçük göbekli hatuncuk bendim
millet patır patır dogurcak benim doktor bana kalcak kendimi ufak tefek gördüm
hastaneden çıktım bir kahkaha atıverdim yer gök inledi gidemde pilavımı yapam yaw kocacım gelcek
ay bugun konuşamadım içimde ukteler kaldınınınınınınınıııyyy
kocama süprüz tatlı yaptımmm adamın kartına o kadar yüklendim bari bunu söylerken tatlı yiyelimde konuşamasın

Son düzenleme:

yaa ben kan aldırmaktan korkuyorum bide bi saat içinde2 kere alcaklar pofff

125 lira gibi bişeydi canım ayrıntılı ultrason. ama randevu al gitmeden, almazsan çok bekletiyolar.

yaa ben kan aldırmaktan korkuyorum bide bi saat içinde2 kere alcaklar pofff

125 lira gibi bişeydi canım ayrıntılı ultrason. ama randevu al gitmeden, almazsan çok bekletiyolar.

yaa maalesef aç karnına gideceksin benim biraz başım döndü ama yıkılmadım ayaktayım
sen yanına 1 meyva suyu pogaca al yanlız gitme 1 saat oturacaksın gezmek tozmak yasak
ben randevu aldım canım pazartesi günü 14:40 ta bakalım reyhan hanımın gazabına şahit olacakmıyım
kadın sert davranırsa saçını başını yolarım
valla kadın beni korkuttu anacım o kadar para dökcez oglumuzun yüzünü görebilecekmiyiz acaba kadının özel bilgilerine ulaşmak lazım

eşimle gidicem canım zaten, bakalım hayırlısı inşalllah

reyhandanda çekinme o kadar valla benim ayrıntılı çok iyi geçti,
hem sen hafta içi gidicen belki o kadar kalabalıkda olmaz daha iyi bakar

eşimle gidicem canım zaten, bakalım hayırlısı inşalllah

reyhandanda çekinme o kadar valla benim ayrıntılı çok iyi geçti,
hem sen hafta içi gidicen belki o kadar kalabalıkda olmaz daha iyi bakar

birkaç sitede yorumları okudum o yüzden biraz tedirginim yoks ahiç görmedim kadını belki severimde ama işte okuduklarımdan etkilendim galiba

merhaba tatlı bebişlerin tatlı anneleri ben bu zamana kadar 4 boyutlu usgye iç girmedim.çok merak ediyordum oğlumu burdaki normal ultrasonlarda çok net deil ben pek bişi anlamıyorum.4 boyutlu ultrasonu olan bşka bi hastane buldum.bugün gittik ama arızalıymış.büyük bi hüsrana uğradım. doktor normal ultrasonla kontrol etti herşey gayet düzgün tek sorun bebeğim ters duruyormuş düzelir zamanla eğer düzelmezse normal doğum yapamazmışım bebikim kocaman abi olmuş tam tamına 1279gr benim tosunum

bide beni konuşurlar herşeyini aldı diye eda bebek arabasını bilem almış :)) taklım çok güseller güle güle giydir rüzgarına.. pier cardin almışın arabayı enigma 2020 modelimi o hangi modeli ?

teşekkür ederim fatoşumm ben çaktırmadan bitirdim gibi gibi aynen dediğin model canım arabamız senden de böyle nokta atışı beklenirdi araştırmacı teyzemiz bizim

buluşma toplantılarımızın ankara ayağının ilkini gerçekleştirdik az önce jujuuu (müjde) ile buluştuk. öğlen yemeği yiyip ayrıldık. biraz acele oldu ama ilk için bir adım oldu :)

resim yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
bide çok pis kıskandım ilk ben olmalıydım ben benn

koprinacım çok tatlısın canım çok teşekkür ederim çok çok beyendim hangi siteden buldun bunları yada marka söyliyebilirmisin ? bunlarda oğlumdan size

kızlar nasılsınız? ben yorgunluktan ölüyorum. sabaha akrşı 4.30'da gözümü açtım bir daha da uyumadım.oğluşumun odası olacak odayı boşalttık, evde temizlik vardı, sonra da uyuyup kalmışım. iş falan da hikaye oldu bugün : ) sizler nasılsınız?

çok kızgınım çokkk evlendiğimden beridir evime davet ettiğim ama hala tenezül etmeyen insanlar
işleri düştüğünde aradıkları kişi ilk biz oluyoruz 2 hafta önce eşimin teyze kızının oglu öss için bu akşamda teyzesinin oglunun kızı
bizi arayıp kpss için sizde kalabilirmiyim dedi eşimde tamam dedi otel gibi kullanıyolar ne hamileliğim için arayıp tebrik ettiler ne
evime geldiler çok kızdım yaaa birde onlara hizmet edicem ben oda güzel valla cano pansiyon olduk millete

canım o kremin adı lansiloh. her gün bir bezelye büyüklüğünde sürmen gerekiyormuş ama yine de kendi sütün en iyi ilaçmış (kaynak: doktor akrabalar) : ) kendi sütünü emzirdikten sonra koyu olan blgeye sürüp kendi haline kurumasına bırak diyorlar bana. ben ne olur ne olmaz diye şimdiden aldım ufek bir tüp lansiloh

sinirlenme cano, bebiş de üzülür yoksa.. boşver ya niye hizmet ediyosun ki. ikisi de koca insanlar. ne yapacaksan "hadi yardıma" de. hamilesin sonuçta!

O akrabalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…