2011 Ekim Anneleri

sinirlenme cano, bebiş de üzülür yoksa.. boşver ya niye hizmet ediyosun ki. ikisi de koca insanlar. ne yapacaksan "hadi yardıma" de. hamilesin sonuçta!

anacım buraya gelecekler ders çalışıp sınavlarına gidecekler 19 yaşında kız
cuma gelecek olan kız daha bir kere aramış değil amannn banane yaa
ben yatarım akşama kadar

Canom benim anlamadığım bunların sınav yerleri neden kendi evlerine değilde senin evine yakın

canım öss için gelen büyükçekmecede oturuyor sınavı yıldız teknik üni. kampusundeydi
cuma gelecek olan ise çatalcada yaşıyo sınav yeri bayrampaşadaymış
tam ortadayız bizde yenibosna bizim evden metro 10 dk ee metro hem bayrampaşaya hemde davutpaşaya gidiyo
ya ben gelmelerine bişi demiyorum aslında beni üzen bu gune kadar hiç arayıp sormayıp işleri düşünce canlı cigerli olmak
yoksa gelsinler kalsınlar ama aylarca telimi kapımı çalmayan insanların bunu yapmaları zoruma gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum canım bizde cerrahpaşada otururken hastaneye gidicekler için babam sabah erkenden gider sıra alırdı onlarda hastanede işleri bitince bize gelir karınlarını doyururlar eğer bi gün sonra sonuç felan alınıcaksa alırlardı Ordan pendik e taşındık evi aldığımız siteyi akrabamız yaptırmıştı alanlarında çoğu akrabaydı tabi. Bu seferde sitede toplantı olduğu zamanlarda bize gelmeye başladılar
Nasıl sinir olurdum hepsini evden kovasım gelirdi

kızlar bu arada bugünki kontrolde 24 haftayla tam uyumlu olduğumu söyledi doktorum ,gerçi ben bi kaç haftadır 5.5 aylık diyodum soranlara ,6 aylığa terfi etmişim haberim yokkkk
bu arada canom senin şekerde bi tuhaflık var bence ,kyani şekr içtikten 1 saat sonra şekerinin yüksek çıkması gerekmiyomukii..ee seninki niye düşrü benim 89-92 çıktı ,aceba bendemi bi tuhaflık varr??

korkutma kız beniiiiiii

sanada bi ticker yapalımmı artıkkk böyle çok gizemli oluyosun

Son düzenleme:
korkutma kız beniiiiiii

sanada bi ticker yapalımmı artıkkk böyle çok gizemli oluyosun
YOK BEE NE TUHAFLIĞI SENDE ,YANİ AKSİNE DÜŞÜK ŞEKER VARDIR BELKİ ,DOKTORUNA GİDİNCE Bİ SOR BENCE???
ticker mii?? bilmem ki yaa..bi öncekinde yapmıştım yaa..şimdi hiiç hevesim yok ,belki 9. ayda yada doğduktan sora yaparım

iyi geceler kızlaaarrr..biz herifle internetten film indirdik ,ışıklarıda kapadık ,onu izliyoruzz:82:
yarın görüşürüüüüzz

fatoşcum ben doktora sormuştum hatta benim göğüs ucumun birinde hafif bir çatlak vardı doktorda bana bir krem yazdıve bu kremi göbüşede sürebilirsin dedi çatlak oluşmaması için.kremin ismiMADECASSOL.

CANOM BENİM AÇLIK KAN ŞEKERİM 82 ÇIKMIŞTI
60 DK KAN ŞEKERİ 97 ÇIKMIŞTI.SENİN SONUCU EN İYİ DOKTOR YORUMLASIN

Günaydiiiin :) Esimi ise yolculadim demin uyku tutmadi yazdiklarinizi okudum :)

Canom bence degerlerin iyi ama doktorun yorumlasa daha iyi olur.
Benim sonuclarim söyle cikti:
1. ölcüm 63 (normal deger 74-106)
2. ölcüm 108

Seker yüklemesinden sonra obstetrik renkli doppler ya gönderdiler mi sizleri?
Beni gönderdi doktorum, persembe gününe randevu aldim.
önceden yaptigim taramalar:
13. hafta ense kalinligi+burun kökü
16. hafta 3 lü tarama
20. hafta anomali usg taramasi

Dün cok yürümüsüm ben yaaa ayaklarim nasil agriyor anlatamam, üstüne zor basiyoruuuuum
Cok geziyorum galiba

Günaydın şekerler nasılsınız ....dün akşama kadar dün bebişim bebişim hareket etmedi gece dayanamadım dr umu aradım hastaneye gittik nst ye bağladı kalp atışını duyduk gece rahat uyudum dicem ama yok nerde sabah kadarda bebişimi ölçtüm biçtim 2 gr almış 3 gr vermiş.şimdi böyleyiz doğunca nasıl olucak acaba

günaydın arkadaşlar.

dediğin krem bu olsa gerek

lansinoh lanolin krem

ben aldım,internetten bir inceleyin. göğüsü kremden temizlemeden emzirebiliyormuşsunuz,arkadaşlarım kullandı çok memnun kalmışlar.

canım senin kilo durumun nasıl alınan kilodan dolayı oluşan çatlamalardan kaynaklanan kaşıntı mı yoksa alerji falan mı acep...10-11 kilo falan aldım ben 74 kiloyum şuan cildim kaldırıyo maşşallah hala bi çatlama falan yok umarım da olmaz. ama bende de ne var.. ben kalça çıkıklığından ameliyatlıyım 3.5 yaşıda oldum.so kalçamda dikişlerim var halaaaa.. ve evlenmeden önce bi sebeple doktora gittiğimde fazla kilo alma demişti..sanırım şu an bu kiloyu taşıyamıyor sol ayağım sürekli aksıyo artık ya... namaz falan kılarken dizlerin biri hanyada biri konyada çok kötü oluyorum.doktoruma gitcem ama film de çekemez napabilir ki...???
bide şimdiden böyle 80 kilo falan olunca napcam ben ya

Günaydın annişleeer. Geçmişi biraz okudum, alıntılarımı yaptım baktım bitmicek, e yeni arkadaşında henüz bilgisayarı falan yok, bana bakıyor kötü kötü.
Neyse dedim, selamımı vereyim, teşekkürlerimi ileteyim, kaçayım.

günaydın balım
geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış buz falan koysaydın ayağına eve gelince..
öperim seni kolay gelsin...

Teşekkür ederim canım. Buz koymadım ama benim akıllı annem zeytin ve çekirdeğini ezip koydu. 1 gece onunla yattım. Sabah aklıma geldi. Ya bebeğimin bileği zeytin rengi olursa:18: Ya olmaz inşallah. Anneme de kızdım niye koydun, hadi ben unutt sen niye yaptın diye. Söylesem koydurmazdın, olmaz inşallah olmaz dedi yaaa.

rumuzum çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine araba kullanmasan keşke :26:

Yok canım anneme kızıyorum ama ağrı yok şuan. Sadece şiş o kadar. Araba kullanmama engel değil yani.

Sağol hanzademm. Sorma bugün yine midem ağzımda. Kahvaltı yapmadı henüz. Bugün de mi öyle geçecek ne?:26: Denizin dediği gibi sanırım topikte bu bulan
tı ve kusmadan en çok şikayet eden ben oldum. Maşallah sizlere yaa. Benim mideme doğru karnım acayip büyüdü. Sanırım bebek mideye baskı yapıyor da ondan bulanıyorum. Mide yanmalarımda had safhada sizler nasılsınız? 3 gündür, gece mide yanmasından uyuyamayıp Rennie alıyorum. Kullanan var mıydı?

Sanse, Deniz, Espresso ve diğer göremediğim tüm arkadaşlar sizlere de teşkkürler... Bebeğim iyi ya gerisi önemli değil geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…