- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
sinirlenme cano, bebiş de üzülür yoksa.. boşver ya niye hizmet ediyosun ki. ikisi de koca insanlar. ne yapacaksan "hadi yardıma" de. hamilesin sonuçta!
kız yalug göbüşünün fotosunu koysana 1 kilo 200 gramlık kızını merak ediyorum bennnn
Canom benim anlamadığım bunların sınav yerleri neden kendi evlerine değilde senin evine yakın
canım öss için gelen büyükçekmecede oturuyor sınavı yıldız teknik üni. kampusundeydi
cuma gelecek olan ise çatalcada yaşıyo sınav yeri bayrampaşadaymış
tam ortadayız bizde yenibosna bizim evden metro 10 dk ee metro hem bayrampaşaya hemde davutpaşaya gidiyo
ya ben gelmelerine bişi demiyorum aslında beni üzen bu gune kadar hiç arayıp sormayıp işleri düşünce canlı cigerli olmak
yoksa gelsinler kalsınlar ama aylarca telimi kapımı çalmayan insanların bunu yapmaları zoruma gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu arada bugünki kontrolde 24 haftayla tam uyumlu olduğumu söyledi doktorum ,gerçi ben bi kaç haftadır 5.5 aylık diyodum soranlara ,6 aylığa terfi etmişim haberim yokkkk
bu arada canom senin şekerde bi tuhaflık var bence ,kyani şekr içtikten 1 saat sonra şekerinin yüksek çıkması gerekmiyomukii..ee seninki niye düşrü benim 89-92 çıktı ,aceba bendemi bi tuhaflık varr??
YOK BEE NE TUHAFLIĞI SENDE ,YANİ AKSİNE DÜŞÜK ŞEKER VARDIR BELKİ ,DOKTORUNA GİDİNCE Bİ SOR BENCE???korkutma kız beniiiiiii
sanada bi ticker yapalımmı artıkkk böyle çok gizemli oluyosun
kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Malum doğumdan hemen sonra emzirirken birçok annede görmüşsünüzdür, göğüslerinin acıısndan ağlarlar, göğüsleri iltihap olur, emzirmekte zorlanırlar, göğüs ucu yaraları olur hatta göğsünden sütle birlikte kan gelenler olur işte benim 2 yıl önce doğum yapan arkadaşım var onunda kan gelmişti ve 3 ay be çektiğini bir Allah bir o bilir diyebilirim, bu arkadaşım bana " benim doktorum sağolsun bana böyle bişeyden bahsetmemişti ama hastalarına krem veren doktorlar varmış, ismini hatırlayamıyorum ama küçük mor bir krem varmış 6 aylıktan itibaren doğuma kadar hergün düzenli birşekilde göğüs ucuna sürmek gerekiyoırmuş yoksa doğum sonrası iyice gerilen göğüs ucu mutlaka iltihaplanıp yara oluyormuş " dedi. siz doktorunuza böyle bişey sordunuzmu yada doktorunuz size tavsiyede bulundumu, kısaca göğüs ucu kremiymiş ve hamilelikte kullanılmaya başlanmazsa doğumdan sonra canımız çok yanabilirmiş. bu konuyla ilgili bilgiis olan varmı? benim bu cumartesi kontrolüm var kızlar, doktoruma bu konuyu sormayı düşünüyorum. Eğer böyle bir krem varsa büyük kolaylık biçok kadın gördüm göğsü iltihap olduğundan bebğini emziremeyen, yazık ufacık bebek aç kalıpta zayıflamasın yada anne sütünden mahrum kalmasın ....
hııııhhhhhh kimse bizi merak etmemişşş
sabah gittik şekerli suyumuzu içtik tadı igrenç değildi ama güzelde değildiii
başka testlerde istedi doktor kollarımı delik deşik edip saldılar beni 66 tl de bayıldım oralarda
sonracıgıma 1 saat bekledik sonuçları bekmeden evimize geldikkk bide baktık kii aaaaaaa elektrikler gitmiş daha yeni geldiii
sinir oldum vallaaatrafoyu tamir ettiler ama bendende baya laf yediler
sonuçları pazartesi göstercezzz ama anlayamadım bi sırim size bilen vardır belkiii
Glukoz (AKŞ ) 82 mg/dL 70,00 - 100,00 mg/dL
Glukoz (1.saat ) 79 mg/dL
anlayamadım iyimiiii kötümüüü:44::44::44:
bizden bu kadarrrrrrr
çok güzellerrr güle güle kullansın bebişinnnn
ayyy en sondakini ve 2. yi çok begendim bennnnnnnnnnnnnnnn
maşallah bıdıga kocaman olmuşşşherşeyin güzel gitmesine çok sevindimmmmmmmmm
kız yalug göbüşünün fotosunu koysana 1 kilo 200 gramlık kızını merak ediyorum bennnn
GÜNAYDIN KIZLAR
dun detaylı ultrasonumuz ıyı gectı bobregınde genısleme var ama onemlı deıl gecıcı oluyor dedı oglumdada olmustu kendılıgınden kuculup gectı onun dısında hersey normal yıne cınsıyet sordum ben tabı yıne erkek cevabını aldımıyıce alıstım bu fıkre oglumla arkadas olucaklar ama 3. dusunurmuyum sonradan hıc bılmıyorum kıyafetlerı elıycem malum kıs bebegı olucak bu bebek benım oglum yaz bebegıydı cok yazlık bebek gıysım var vermem gerekıyo sonra dogdugunda kuculenlerı 6 aylık oldugunda kucuk besıgı vermeyı dusunuyorum napsamkı yapmam heralde dıyılmı 3. yu normalde kesın ıstemezdım ama 2 erkek olunca acaba dedım napsamkı saklasammı versemmı kıyafet neysede anakucagı besık vs pahalı seyler kararsızım
bu arada erken dogumlardan bahsetmıssınız esım malum çoçuksaglıgı ve hastalıkları ve neonatoloji( yeni doğan) uzmanı hergun 600 gr 1kılo bebeklerle ugrasıyo sordum bebegımız dogsa sımdı yasarmı dıye 500 gr ustu yasma olasılıgı yuksek dedı gecenlerde 23 haftalık dogan bı bebegı taburcu ettık dedı heycanlandım yanı heran bebegıme kavusabılırım oylemı dıye allah korusun dedı sakat kalma olasılıgı ccok yuksek karnnda dursun bak 3 aydır annesınden ayrı kuvezde dedı yanı hemen hemen karnında durması gereken donemı hastanede tamamlamıs gıbı cıgerlerı gelısmemıs dogmus vs rabbım saglıklı sıhatlı zamanında dogurmamızı nasıp etsın dusunsenıze bebegınız hastanede ne orda kalabılıyosunuz ne gorebılıosunuz sadece 30 dk fılan sanırım gunde goruolar dokunamıosunuz ne evde durabılrım ne hastanede o orda aglarken kokumu ararken benden uzak cok kotu cok rabbım vermesın sonucta doyurup yatırıyorlardır her aglamada pıspıslanmıyorya bazen ararım esımı bırsuru bebek sesı gelır derım alsalar benı oraya tek tek ılgılensemrabbım hastaneklere dusurmesın ınsallah
erkek bebek bekleyenler ben oglusumu 4aylıkken sunnet ettırmıstım ılla dugun olsun demeyenler dusunsun bu sefer 2 aylık dusunuyorum nekadar eerken olursa okadar az acı hıssedıyo cabuk ıyılesıyo anlmadıgı ıcın korkmuyorda arastırın ıstersenız[/QUOTE
canım sünnet olayını bizde öyle düşünüyoruz ama 1 yaşında falan yaptırırız dioduk. daha erken de oabilir yani hatta daha iyi olur diosun bari şöyle 6-8 aylıkken falan yaptıralım ya... düğün olsa bile sonradan olsun.
Tırıs tırıs :18: bişidir sanırım e döt korkusu kolay olmasa gerekayy çok güldüm bugün kendi kendime delimiyim neyim yahu :)
kızlar ben size birşey sormak istiyorum.
Malum doğumdan hemen sonra emzirirken birçok annede görmüşsünüzdür, göğüslerinin acıısndan ağlarlar, göğüsleri iltihap olur, emzirmekte zorlanırlar, göğüs ucu yaraları olur hatta göğsünden sütle birlikte kan gelenler olur işte benim 2 yıl önce doğum yapan arkadaşım var onunda kan gelmişti ve 3 ay be çektiğini bir Allah bir o bilir diyebilirim, bu arkadaşım bana " benim doktorum sağolsun bana böyle bişeyden bahsetmemişti ama hastalarına krem veren doktorlar varmış, ismini hatırlayamıyorum ama küçük mor bir krem varmış 6 aylıktan itibaren doğuma kadar hergün düzenli birşekilde göğüs ucuna sürmek gerekiyoırmuş yoksa doğum sonrası iyice gerilen göğüs ucu mutlaka iltihaplanıp yara oluyormuş " dedi. siz doktorunuza böyle bişey sordunuzmu yada doktorunuz size tavsiyede bulundumu, kısaca göğüs ucu kremiymiş ve hamilelikte kullanılmaya başlanmazsa doğumdan sonra canımız çok yanabilirmiş. bu konuyla ilgili bilgiis olan varmı? benim bu cumartesi kontrolüm var kızlar, doktoruma bu konuyu sormayı düşünüyorum. Eğer böyle bir krem varsa büyük kolaylık biçok kadın gördüm göğsü iltihap olduğundan bebğini emziremeyen, yazık ufacık bebek aç kalıpta zayıflamasın yada anne sütünden mahrum kalmasın ....
Selam kızlar... Geçmişi bi okuyayım dedim ama nefesim yetmedi. Bayada birikmiş. Puffffff burası çok sıcak. Bende yanan ve terleyenlerdenim. Ama en büyük derdim kızlar kaşıntı. Göbeğim deli gibi kaşınıyor. Önceden de demiştim isilik gibi aynı. Üstü pütür pütür oldu. Haftaya kadar dayanabilirsem (haftaya kontrolüm var) cildiyeye gideceğim. Hanzade sende kaşınıyordun nasıl oldun, geçtimi. Benim gibi kaşınan varmı :26:
günaydın balım
geçmiş olsun allahtan bir şey olmamış buz falan koysaydın ayağına eve gelince..
öperim seni kolay gelsin...
rumuzum çokkk geçmiş olsun dikkat et kendine araba kullanmasan keşke :26:
Hayırlı haberler gelir inşallah canım kızında gayet sağlıklı diye doğuyor içime :)
Evrem günaydın, denize giriyor arkadaşlarımız bir sorun yok. Havuz klorlu olduğu ve ilaçlandığı için tavsiye edilmiyor. Ama deniz'e girmekte bir mahsur yok...
Hiiihhh çok geçmiş olsun neyseki dikkatli düşmüşsün :) Ayağın acıyorsa ihmal etme bir görün.. Rumuz benimde yine iki gündür bulantım var, kızımın saçlarımı çıkıyor acaba diye düşünüyorum yada rahim büyüdükçe miğdemi yukarı itiyorda ondanmı bulanıyorum böyle bilmiyorum.. İki gündür güzel beslenemedimde, sizlerin yerlerinize ne çabuk personel alıyorlar böyle.. Benim patronum hiç gitmeyeceğimi düşünüyor hala, doğurup hemencecik gelirim sanıyor zannediyorum.. Bakçaz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?