evet hayatım medela.. vakum gibi her gün şahit oluyorum çok güzel çalışıyor..Fatoş çok iyi araştırmıştı sanırım vee markaydı ama emin değilim gelince bir soralım, birde elektrikli süt sağma makinasını medelamı demişti leyna geçenlerde!?
peki ultrasona almadı mı doktor?beni de nts ye almışlardı ne acayip bir şey öyleGünaydın şekerler nasılsınız ....dün akşama kadar dün bebişim bebişim hareket etmedi gece dayanamadım dr umu aradım hastaneye gittik nst ye bağladı kalp atışını duyduk gece rahat uyudum dicem ama yok nerde sabah kadarda bebişimi ölçtüm biçtim 2 gr almış 3 gr vermiş.şimdi böyleyiz doğunca nasıl olucak acaba
Günaydın annişleeer. Geçmişi biraz okudum, alıntılarımı yaptım baktım bitmicek, e yeni arkadaşında henüz bilgisayarı falan yok, bana bakıyor kötü kötü.
Neyse dedim, selamımı vereyim, teşekkürlerimi ileteyim, kaçayım.
Teşekkür ederim canım. Buz koymadım ama benim akıllı annem zeytin ve çekirdeğini ezip koydu. 1 gece onunla yattım. Sabah aklıma geldi. Ya bebeğimin bileği zeytin rengi olursa:18:Ya olmaz inşallah. Anneme de kızdım niye koydun, hadi ben unutt sen niye yaptın diye. Söylesem koydurmazdın, olmaz inşallah olmaz dedi yaaa.
Günaydın
Çok şükür kontrolümüzü sorunsuz atlattık,bebişim 980 gr.olmuşbacakları hep kapalı göstermiyor kuşunu bu sefer yüzünüde saklamış çok uğraştık ama göremedik eşi,suyu her şeyi gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu.Doğum sata göre 7 ekim ama 10 eylülden sonra her an gelebilir dedi doktorum
Şeker yüklemesi sonucum 89 diye biliyordum yanlış biliyormuşum sonuç 146 sınıra yakın 100'lük yükleme yapalım bir kaç günde açlık tokluk takip edelim dedi:94:bende alıştım deldirmeye dedim
18.haftada rh uygunsuzluğu aşısını yaptırmıştım.28.haftada tekrar yaptırmam gerekebilrmiş offf çok zahmet çekmiştim aşıyı yaptırmak için ikinci kez aynı işkenceyi çekmek istemiyorum:84:
Denize havuza girmek kesinlik yasakuzakdan izleyebilirsin sakıncası yok dedi
bunların hepsi neysede kuzumun totosundan başka yerini göremedim
Herkese günaydıın. Duble kahvaltımızı yapıp geldik
Gecem sütçü beygiri gibi yatakta dönmekle geçti. sağa sola, sırt üstü yattım döndüm durdum, huzursuzdum. Bu kadar çok dönmek kordon dolanması filan yapıyor mudur acabaaksi halde soluma yatmaktan kolum tutmuyor sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
Bu aralar sol tarafıma bende yatamıyorum uyuyamıyorum ki gece oda oda geziyorum yine eşimin yanına gidiyorum.Birazcık yatağın baş tarafında birazcık ayak ucunda zorla sabah ediyorum eşim işe gittikten sonra güneşliği açıyorum camıda açıyorum öyle tatlı uykuya dalıyorum ki her sabah işe geç kalmaya başladım.
canım senin kilo durumun nasıl alınan kilodan dolayı oluşan çatlamalardan kaynaklanan kaşıntı mı yoksa alerji falan mı acep...10-11 kilo falan aldım ben 74 kiloyum şuan cildim kaldırıyo maşşallah hala bi çatlama falan yok umarım da olmaz. ama bende de ne var.. ben kalça çıkıklığından ameliyatlıyım 3.5 yaşıda oldum.so kalçamda dikişlerim var halaaaa.. ve evlenmeden önce bi sebeple doktora gittiğimde fazla kilo alma demişti..sanırım şu an bu kiloyu taşıyamıyor sol ayağım sürekli aksıyo artık ya... namaz falan kılarken dizlerin biri hanyada biri konyada çok kötü oluyorum.doktoruma gitcem ama film de çekemez napabilir ki...???
bide şimdiden böyle 80 kilo falan olunca napcam ben ya
Günaydın
Çok şükür kontrolümüzü sorunsuz atlattık,bebişim 980 gr.olmuşbacakları hep kapalı göstermiyor kuşunu bu sefer yüzünüde saklamış çok uğraştık ama göremedik eşi,suyu her şeyi gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu.Doğum sata göre 7 ekim ama 10 eylülden sonra her an gelebilir dedi doktorum
Şeker yüklemesi sonucum 89 diye biliyordum yanlış biliyormuşum sonuç 146 sınıra yakın 100'lük yükleme yapalım bir kaç günde açlık tokluk takip edelim dedi:94:bende alıştım deldirmeye dedim
18.haftada rh uygunsuzluğu aşısını yaptırmıştım.28.haftada tekrar yaptırmam gerekebilrmiş offf çok zahmet çekmiştim aşıyı yaptırmak için ikinci kez aynı işkenceyi çekmek istemiyorum:84:
çok kızgınım çokkk evlendiğimden beridir evime davet ettiğim ama hala tenezül etmeyen insanlar
işleri düştüğünde aradıkları kişi ilk biz oluyoruz 2 hafta önce eşimin teyze kızının oglu öss için bu akşamda teyzesinin oglunun kızı
bizi arayıp kpss için sizde kalabilirmiyim dedi eşimde tamam dedi otel gibi kullanıyolar ne hamileliğim için arayıp tebrik ettiler ne
evime geldiler çok kızdım yaaa birde onlara hizmet edicem ben oda güzel valla cano pansiyon olduk millete
Günaydın
biz weewell aldık. denedik de hemen : ) mumnunuz şu ana kadar
resim yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
bide çok pis kıskandım ilk ben olmalıydım ben benn
herkeze günaydın.
canım bebeşinin sağlıklı olmasına çok sevindim allah nazarlardan korusun.senle satımız aynı 7 ekim . banada doktorum eylülün ilk haftası olabilir demişti.ekim annesiyiz ama büyük bi ihtimalle eylül de doğum yapcaz.hakkımızda hayırlısı.
50 gramlık yükleme benimde sınırda çıkınca 100 gramlık yaptık onun sonucuda 4 ölçümden bir tanesi sınırın üstünde çıkınca diyete başladım. şimdi gün aşırı tokluk şekerimi ölçüyorum günde 9 kez parmaklarım acıdı.diyet yapınca herşey kontrol altına alınıyor.göbekten kansulandırıcı .parmaktan şeker ölçüm iğnesi.aşıları da sayarsak hamilelik sonunda süzgeçe döncem.
Aycam kaç çıkmıştı 50 grlık yüklemen???
50 gramlık 156 çıktı .
Rahat uyumayı, hele ki yüz üstü yatmayı çok özledim. ben sadece yüzüstü uyuyabilirdim. o yüzden rahat edemiyorum sanırım meryemcim. bi de şaka gibi gelebilir ama ben saat 10'da uyuyorum. her akşam elimde kitap, 2 sayfa ya okunmuş ya okunmamış, film izlemeye kalktığımızda da ilk 5 dk gözlerim açık, 6. dakika yok bende. anında uyuyorum. öyle olunca da uykumu almış oluyorum, sabaha karşı da cin kesiliyorum galiba :) bu arada eşin gittikten sonra uyumak da güzel olur herhalde. ne güzel. 6'da uyanıyorum ben her sabah. alışkanlık oldu haftasonu da uyuyamıyorum artık.
Peki bu kordon meselesine ne diyosun, çok dönüyorum diye bir etkisi var mıdır sence??
ben yeni katıldım aranıza inşallah ekimde dogum yapacagım kızım olacak elifim ailemize nese katmaya geliyor o kadar mutluyum ki esim ve ben iyice alıstık onun icin alısveris yapmak cok heyecanlı hayatımızı degiştirdi simdiden inşallah herkes bu duyguyu tadar ben simdiden böyleysem o dunyama geldiginde nasıl olurum bilmiyorum :) :)
Benimki 158 çıktı dr. normal dedi bana, kafam karıştı iyice. Peki nasıl diyet yapıyorsun. Bir anlatabilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?