dün gece banada oldu çok acayip ama bir o kadarda heyecan verici bişeyyyyyyy
bazen sabah uyanıyorum tekmelerinden uyuyamıyorum bidaha nasıl bir duygudur bu tarifi imkansız gerçekten
ayy evet canom çok heyecan verici ve tuhafbu arada sende kendini üzme, gelen gider, bi söz var ya hani, "bu eve gelen herkes mutluluk getirdi, kimileri geldiğinde, kimileri gittiğinde.." sende böyle düşün, sonunda mutlu olcan yine inşallah valla bebişler insana terapi yapıyo, az canım sıkılsa bi iki parça çikolata yiyorum, bi yere uzanıyorum, oğlum bana terapi yapıyo mutlu oluyorum, sende öyle yap, boşver üzdürme kendini
aayyy aynı aynı bu bebişler hep aynı, bazen sabah, bi zıplıyorum, sol yanıma yatarım genelde, oğlumda gelip sanki yattığım yerden sıkışmış gibi sanırım elleri parmakları ile beni cimdikliyo, bi zıplıyorumama gülme krizim tutuyo bu sefer, çok güzel çookkk
Kontrolümüz 23 temmuzdaydı bizim. daha çok var. özledim ben pamuğumu. tatile gitmeden de göreyim içim rahat etsin dedim bu cumartesiye aldım, görüşücez inşallah :)
Kontrolümüz 23 temmuzdaydı bizim. daha çok var. özledim ben pamuğumu. tatile gitmeden de göreyim içim rahat etsin dedim bu cumartesiye aldım, görüşücez inşallah :)
buarada yazmayı unutmuşum ama ben emzik almıycam hanzade :)) birçok arkadaşım bebeğine emzik almadı ve hiç sorunsuz büyüdü minikler. Çarşıda 4-5 yaşına gelmiş bebek arabasına binen ağzında emzik olna çocukları görünce ayar oluyorum. bebeğin hiç bişeyi yok emzik için ağlamaya başlıyor yada en ufak huysuzlukta emzik kurtarıcı sokuyolar ağzına bebk susuyor. ya bazen misafirliğe geliyolar emziği unutuyolar emzik olmadan bebek ağlamayı kesmiyor diye baba eve emzik almaya gidiyor ki buda çok saçma bir durum. Eğer emzikle tanışmazsa ne olduğunu bilmediği birşey içinde ağlayamaz diye düşünüyorum. Zaten biberonuda sırf önlem olsun diye alıcam bir proplem olmadıkça ve işe başlamadıkça biberonuda kullanmıycam en iyisi benim emzirmem :))
yazını okurken koptum 60:sabah uyandığımda sanki solum uyuşmuş gibi oluyo bi sağa döneyim diorum kaburgamın altında aynen dediğin gibi bi cimcikleme
slm canım bebeğin kocaman olmuş maşallah bizde de kan uyuşmazlığı var acaba bende mi yine iğne yaptırcam:18::18::18: çokta pahalı ya neden deniz yasak canım?Günaydın
Çok şükür kontrolümüzü sorunsuz atlattık,bebişim 980 gr.olmuşbacakları hep kapalı göstermiyor kuşunu bu sefer yüzünüde saklamış çok uğraştık ama göremedik eşi,suyu her şeyi gayet iyi gelişimi haftası ile uyumlu.Doğum sata göre 7 ekim ama 10 eylülden sonra her an gelebilir dedi doktorum
Şeker yüklemesi sonucum 89 diye biliyordum yanlış biliyormuşum sonuç 146 sınıra yakın 100'lük yükleme yapalım bir kaç günde açlık tokluk takip edelim dedi:94:bende alıştım deldirmeye dedim
18.haftada rh uygunsuzluğu aşısını yaptırmıştım.28.haftada tekrar yaptırmam gerekebilrmiş offf çok zahmet çekmiştim aşıyı yaptırmak için ikinci kez aynı işkenceyi çekmek istemiyorum:84:
Denize havuza girmek kesinlik yasakuzakdan izleyebilirsin sakıncası yok dedi
bunların hepsi neysede kuzumun totosundan başka yerini göremedim
oohh ohhh maşallah, Allah kavuştursun canım, inşallah hayırlı haberlerle dönersin, bebişine selam söyleöptü teyzesi
zaman geçtikçee bebişlerimiz buyudukçe daha çok özler olduk
sağol mervecim, inşallah canım inşallah. tamam söylerim teyzesi, o da senin ellerinden kardeşinin gözlerinden öper
aynen canom, aynen. Allah affetsin ama çok sabırsızlanıyorum ben
katılıyorum canım sana.bende aynı düşüncedeyim ne biberon ne emzik almıcam inşallah.. evdeyim çalışmıyorum artık ne işim var emzirir dururum die düşünü
yorum. ama aksi bişi olur allah korusun süt gelmez kesilir ne bilim öle bişi olur da mecbur kalırsam amenna... ama bile bile imkan varken yapmıcam inşallah...
bu arada bakalım memişler koparkende böyle diyebilcez mi
slm hatunlar nasılsınız görüşmeyeli kuzular nasıl ????
yoktum gene bikaç gündür ama bi sorun yok sanırsam kısaca özet geçeyim hafta sonu kayınvalidemdeydik p.tesi döndük dün tetenoz aşımızın 2. yaptırdık kolum biraz ağrıyo cadı kızımın kalp atışlarını dinledik her zamanki gibi çok güzeldi hemşire şuna bak maşallahı var canavar gibi bu diyo :))) kilo takibimden çok memnunlar drum 1.5 kilo alabilirsin ayda diyodu bunlar 3 kiloya kadar alabilirsin dediler tansiyonum düşüktü her zamanki gibi aman yüksek olmasında...
dün kadıköy pazarına gittik baya bi gezdik akşam çok yorulmuştuk ben fazla bişey almadım ama aklınızda bulunsun lohusa takımları vardı 70 civarı sabahlıklı mağazaya göre çok uygun geldi fiyatı bana ama pek benim tarzım değildi dantelli incili falanlardı böyle bişey düşünen varsa oraya baksın derim
bide en önemli şeyi söylemeyi unutuyodum kociş kızımızın kalp seslerini duyuyo artık :))) geçen akşam ondan önce yatmıstım ben hafif uykulu vücudum dinlenme pozisyonunda etrafta hiç ses yok dayadı kulağını karnıma ve başladı dinlemeye evet duyuyorum duyuyooorum diyo baya bi dinledi bizden havadisler bu kadar şimdilik hepinizi kocaman öpüyoruz
kızlar bu arada önceki gün canım arkadaşım doğum yaptı.kayseride ya... ne kendini ne bebişini göremiorumsezeryan yaptı kendi tercihiydi normal olabilirdi ama bazı sebeplerden sezeryan tercih etti. dün aradım konuştum bebişini emziriyodu.. doğum sırasında kordonu falan dolanmış bebişin zor olmuş biraz fazla bekletmişler o buzgibi doğumhanede garibim bide üşütmüş.. ama ne güzel ya mutlu sona ulaştı... darısı hepimizin başına inşallah..yaklaşık 3.5 ay sonra bizde bebişleri emziriyo olcaz inşallah
esfacım memişler kopsa da, kan revan içinde de kalsa emzirmeye devam edecekmişiz. ağlayarak emzirenler var off ne kötü. ama yapacak bi şey yok, yeter ki aç kalmasın yavrucaklar. ama çok çok zorda kalırsak emzirme makinası kullanılacak mecburen sütaş ineği gibi olcaz.
göğüs pedi kullanıcaz ya, onu sık sık değiştirmek lazımmış. değiştirmezsek memenin tadı ve kokusu iğrenç oluyormuş, bebek memeden iğrenir emmezmiş.
esfacım memişler kopsa da, kan revan içinde de kalsa emzirmeye devam edecekmişiz. ağlayarak emzirenler var off ne kötü. ama yapacak bi şey yok, yeter ki aç kalmasın yavrucaklar. ama çok çok zorda kalırsak emzirme makinası kullanılacak mecburen sütaş ineği gibi olcaz.
göğüs pedi kullanıcaz ya, onu sık sık değiştirmek lazımmış. değiştirmezsek memenin tadı ve kokusu iğrenç oluyormuş, bebek memeden iğrenir emmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?