2011 Ekim Anneleri

canım bizde de var rh uyumsuzluğu heray indirect coombs yaptırıyorum şimdilik sorun yok, aşı yı sonra yaptırıcaz dedi dr, senin neden öyle oldu 18.haftada yaptırmışsın, bir de sıkıntı çektim demişsin niçin? bu arada fiyatı nedir bu aşının bilgi verirsen sevinirim çünkü acıbadem e gidiorum bana çok fatura çıkmasın öğreneyimde gerekirse başka yerde yaptırırım ,, buarada maaşallah bebeğine 980 g kocaman olmuş:)

Maşallah 1 kilo olmuş neredeyse :) Sen erkek olabilir diye şüphleniyormuydun meryem? keşke kukusunu gösterseydide rahatlasaydı. Neden 10 Eylülden sonra bekle diyor neredeyse 1 ay fark var.. Hayırlısı inşallah :)

Bana ilk başlarda %60 erkek dedi ama çok küçükdü o zamanlar.Sonra kıza benziyor ama bacakları kapalı kız bebeklerde yüzde yüz diyemiyoruz eşyaları için acele etme dedi o gün bu gündür hiç açmıyor bacaklarınıben mobilyasını aldım ama ne alur ne olmaz diye eve getirmedim dün akşam yine açmadı bacaklarınıAadım bu gün gönderebilirsiniz mobilyaları dedim eşimin tabiriyle son anda dalgayı çıkarırsa bittim demektir:18:

Kayınalidem doğum ne zamana geliyor diye sordu 40 haftayı doldurursu 7 ekim ama 10 eylülden sonra her an doğabilir 37.hafta dolduğunda doğuma hazır demektir dedi.

Evet eziş büzüş durmuyor, sağlam duruyor :) İskeletli almak lazım demek, zahmet ettin canım sağolasın :) Göğüs kalkanı kullanların memnun olduğunu okudum ama o değen pilastiklerden değil dediğim, uzak duruyor annenin memesinide çıkarıyor hatta aynı şeydenmi bahsediyoruz dur ekleyeyim..

avent göğüs kalkanı - Google'da Ara

Hatta doktorların önerdiğini akan sütün boşa pede gitmediğini banyo suyuna filan katıldığını vücuduna sürüldüğünü filan tavsiye etmişler... Aynı şeymi bak bakalım ben olumsuz bir şey okumadım çünkü..

kızlaaarrr bugün bizim evlilik yıldönümüsümüzzzzz:123:gerçi herhangi bir planımız yok zaten tatile neyinde götürdü beni canım kocam ,güzel bi akşam yemeği hazırlıcam kendisini ,işte herzamanki sohbet muhabbet ,zaten 11 temmuz da doğum günüm hep şikayetleniyo bune böyle 3-4 gün arayla özel günmü olur diye neyse doğum günümde annemlerdeyimde yırttı bu kez paçayı
Göğüs kalkanına baktınızmı peki kızlar? Aventin göğüs kalkanını beğendim siz ne diyorsunuz?

o ne kii bee ..sizde her bişeyi biliyonuzz maşşallah :)))
bende dün bi civile uğradım yeğenlere hediye almak için bebek reyonunada ilk defa uğradım ,neler var bakiim diye ,ya bu park yatakları bana fazla polyester geldi kızlar onun içini böyle tamamen kaplıycak bişey varmıkiii??? ayyy ama o batteniyeler ,alt değiştirme şeysileri falan süpper yaa ..çok güzel şeyler varmışşdaha alışveriş yapmaya çıkmadığım için biçok şei ilk kez gördüm apışıp kaldım ,bide bi ara liste hazırlasanız hani doğuma giderken hazırlıycağımız çanta var ya onun için ,yoksa ben hayatta kalkamam bu işin altından ,hatta hazırlayan bana özelden yollasın ,okuyamam atlarım falan Allah muhafazaa:86::86:

Kizim Ilayda Connie hizla karnimi sisirmeye devam ediyor. Tabi ben mutlu fakat sancili sona dogru yaklasirken icimi sevinc ve korku ayni anda sarmis durumda. Ekim in 12-19 gibi kavuscaz insallah.55 kiloda hamile kalmistim 3.5 aylikken 59 kiloydum simdi korkudan tartilmiyorum ama tartilip yazarim sonra. Benim goguslerim de asiri buyuduler ikinci anneligim olacak ama bu da baska bir ilk gibi geliyor bana. Oglum 16 yasinda ona hamileligimde bu pek cok detayin farkina varmadan kacirmisim anlasilan.

Ayy hakikaten son dakikada dalga çıkabilir , henüz görmemişsiniz kukuyu, bence her hafta git kukuyu görene kadar ben olsam hayatta rahat etmezdim, alamazdım bir şeyde erkeklerde çok iyi saklıyor bazen... Odasını getirtme bencede bekle görene kadar :)

düşünüyom saf saf ne anlama geliyo diye megersem minicik bi dalga anlamına geliyomuşş

Nice güzel senelere canım, artık yumurta kapıya yaklaştıkça araştırmalarımız arttı sansecim :) Tamam ben hazırlarsam sana özeldende mutlaka atarım ama kk daki forumlardanda bakın bilgi edinirsin :)

kızlar vaktinden çok daha önce gelebiliyormuş meryem. hazırlıklı olmalıyız. tabi hala kızsa bebeğin :)

hayırlı olsun canım 50. yılınızıda birlikte kutlarsınız inşallahhhhhh

Benim çok az lekelenmelerim oldu bu yüzden aşının yapılmasını uygun gördü doktorum.

Aşı için doktor;
''indirect coombs''bu tahlili istiyor
Sonra reçeteleri yazıyor mor ve beyaz reçete(reçetelerde mutlaka bebeğin haftası,aşının neden yazıldığı gibi bilgiler isteniyor)
Eczacı odasını arıyorsun aşıyı alabileceğin en yakın yeri söylüyor ecza deposu gibi yerler
Nüfus cüzdanlarınız,evlilik cüzdanınız.kan grubu kartlarınızla buraya gidiyorsun 34 tl.karşılığında aşıyı veriyorlar.

Son düzenleme:

bana da inderect coombs yapılıyor 2 kez yapıldı şu ana kadar en son 1 hafta önce yapıldı, negatif çıktı, bir etkilenme yokmuş, ilk çocukta problem olmuyo dedi doktor, aşı falan vermedi, bebek doğunca kan grubu eğer negatifse iğne yapılmıyo, eğer pozitifse sonraki gebeliklerde etkilenme olmasın diye iğne yapılacak. bu şekilde..

canım ben o iğneyi eczaneden 200 küsüre almıştım sadece kartalda mı ücretsiz yapılıyo büyükçekmece kolan da yapmadılar eczaneden al dediler bana..

Ya hiç göztermezse
Odayı boşalttım hazırladım aldıklarım her bir tarafta poşet poşet istiyorum ki yıkayım dolabına yerleştireyim arada bir
odasına gireyim beşiğini izleyim

kızlar vaktinden çok daha önce gelebiliyormuş meryem. hazırlıklı olmalıyız. tabi hala kızsa bebeğin :)

Umarım hala kızdır taze bamyaya hayır

canım ben o iğneyi eczaneden 200 küsüre almıştım sadece kartalda mı ücretsiz yapılıyo büyükçekmece kolan da yapmadılar eczaneden al dediler bana..

Her eczanede bulunmuyor eczacı odasının belirlediği yerlerden alınıyor.Kolan devlet hastanesi mi özel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…