2011 Ekim Anneleri

masallah bebişeeeeeeebebişinin kalbi duyuluyomuuuu çok güzelllllll
kız o sıcakta nasıl gezdin ben 10 dk yola çıksam ter basıyo başım dönüyoo

valla övünmek gibi olmasın bende dün 45 dk. yürüdüm bide ayağım aksıyo şimdi sanırım ameliyatlı yerimden. topallaya topallaya yürüdüm.
dediğin doğru ilk 10 dakka yapamıcam sandım geri döneyim dedim ama becerdim beeee...

hoşgeldin elifcim. ohh ne güzel anne kız bayaa gezmişsiniz. iyi haberlerini de almışsın, maşallah canım.
gün gelir bizim babamız da duyar inşallah canım ne büyük mutluluktur :)

ayyy daha neler neler öğrencem...
göğüs pedinde marka önemli mi nerden alalım?

ben de bilmiyordum yeni öğrendim. çevrenizde doğuma hazırlık&emzirme seminerleri filan olursa katılın mutlaka arkadaşlar, bir saatte çok şey öğrendim ben. hem de bir dünya hediye numune verdiler :) göğüs pedi de verdiler ama neydi bilmiyorum canım yaa.

canım elleyip kopartma sakın doktora gittiğinde söyle doktoruna bendede beyaz kahverengi benler var ama kabarcık yok
belki sıcaktan olmuştur birde evdeyken sütyen takma

ben de bilmiyordum yeni öğrendim. çevrenizde doğuma hazırlık&emzirme seminerleri filan olursa katılın mutlaka arkadaşlar, bir saatte çok şey öğrendim ben. hem de bir dünya hediye numune verdiler :) göğüs pedi de verdiler ama neydi bilmiyorum canım yaa.

evet canım çok önemli iyi marka almazsak, süt sızabilir ve bizi hiç olmadık biyerde utandırabilir :)) yada sürekli kayabilir, ıslaklık hissi verebilir. bir arkadaşım tıpkı bez gibi göğüs pedide stoklamak lazım çok kullanılıyor demişti. Ben aventi düşünüyorum çünkü onda göğüs ucu için ekstra bir oyuk yapmışlar ve kullanımı daha rahatmış. forumlardada genellikle aventi kullananların yorumu olumlu ama chico,Lansinoh,nubby falanda olabilir. gerçi avent birazcık daha pahalı saydığım markalara göre ama önemli olna rahat kullanmak biziz rahatsız eden bişeyle dolaşmak pek hoş olmasa gerek :))

slm canım bebeğin kocaman olmuş maşallah bizde de kan uyuşmazlığı var acaba bende mi yine iğne yaptırcam:18::18::18: çokta pahalı ya neden deniz yasak canım?

Büyüttüm teyzesi bebeğikan uyuşmazlığı aşısını ssk karşılıyor eğer ki İstanbulda isen Kartal Eğitim Araştırma hastanede kendi yapıyor aşıyı ben lekelenmelerim dolayısıyla erken olmuştum aşıyı reçeteyle almak istersen çok uğraşıyorsun ne eziyetler çektim tesadüf devlet hastanesinde yaptırmıştım bu sefer ne yaparım hiç bilemiyorum.

Balayında mikrop kapmıştım denizden bu yüzden uyardı doktorum gebelik süresince deniz özellikla havuz yok

Tek ben böyleyim sanıyordum, hepimiz aynıyız sanırım... Çürüdü resmen sol yanım sanmıyorum deniz hiç mi dönmicez uyuşup kalıyoruz o zamanda...

Son düzenleme:
Tünaydın güzel annişler ve melek bebişleri.

İşler bu aralar bayağı yoğun fazla aktif olamıyorum olunca da geçmiş okuyorum :)) neyse ki bu aralar birazcık daha az sayfalar birikiyor. Ben yine uykusuzluğa devam birçoğunuz gibi geceyi yatağımdan kalkıp salonda bitirdim. İşin kötüsü alışkanlık yapmaya başladı ne yapabilirim bilmiyorum. Çalışınca uykusuz kalmak işkenceye dönüşüyor. Havalar her an kavurucu sıcaklara dönebilir Allah yardımcımız olsun.

iyi insan lafının üstüne gelirmiş cnm ( bu mütevazi tavrıma bayılıyorum ben yaaa )
evim harici heran her yerde olabilirim cnm ben anam diyo zaten sokakta doğuracaksın o olacak bişeyi 40 kere söylersen olurmuş ya tırsmaya başladım ya sokakta doğurursam
masallah bebişeeeeeeebebişinin kalbi duyuluyomuuuu çok güzelllllll
kız o sıcakta nasıl gezdin ben 10 dk yola çıksam ter basıyo başım dönüyoo
gezdik valla burcum ama çok yoruldum sabah 10da evden çıkarken komşuyla karşılastım slmlaştık falan akşam 9 da döndüğümde aynı kadınla gene karşılastık bakıyo tuhaf tuhaf evet dedim biz daha yeni geliyoruz kadında başladı gülmeye ama 10dan 9 a kadar pazar gezmedim önce kaynanama gittim sonra pazara gittim :))
hoşgeldin elifcim. ohh ne güzel anne kız bayaa gezmişsiniz. iyi haberlerini de almışsın, maşallah canım.
gün gelir bizim babamız da duyar inşallah canım ne büyük mutluluktur :)

sağol cnm benim babası sizin pamuğunkinide duyacak cnm merak etme biz daha önce denemiştik babası baya bi uğrasmıstı ama duyamamıstı 26 dan sonra duyuluyomuş e benim cadıda buranın büyüklerinden neredeyse ay var seninle aramızda hem duymasada olur bizimki duyduda ne oldu çatlattı durdu beni sen duyamazsın ben duydum işteeee diye kulağım karnıma yetişse keşke...

bu arada geçen yazmıştım ya kaburga kemiğim ağrıyo diyo sağolsun kızım midemi yukarı doğru sıkıstırmaya başlamış oda kaburgama baskı yapıyomuş ondan ağrıyomuş

Göğüs kalkanına baktınızmı peki kızlar? Aventin göğüs kalkanını beğendim siz ne diyorsunuz?

yatagın yumuşakmı sertmi canım bendede yatakta başlayıp salonda son bulan uyku bozuklugu vardı yatagım orta derecede ortapedik rahatsız etmeye başlamıştı bende altıma silikon yorgan serip öyle denedim artık yatagımda rahat uyuyabiliyorum
bu arada önümüzdeki 3 ay boyunca kavrulacakmışız tv de izledimm

Göğüs kalkanına baktınızmı peki kızlar? Aventin göğüs kalkanını beğendim siz ne diyorsunuz?

şimdi baktım mantıklı almak lazımmm yara olmasını engelliyormuşş

aman görüntülenmiyo anlatayım bariiii

bebegin agzı gögüse temas etmiyor ama anne gögsünden emiyormuş gibi his veriyomuş gögsüne takıyosun yumuşak bir alet gögüs uçlarının yara olmasını engelliyormuş

Son düzenleme:

Önümüzdeki 3 ay demek offf nasıl geçicek

Şimdiden kavruluyoruz Allah yardımcımız olsun yandık sanırım...

şimdi baktım mantıklı almak lazımmm yara olmasını engelliyormuşş

http://www.e-........../gogus_koruy...ps_avent_kelebek_gogus_koruyucu_2li/PAV-14102

buda var ama bebişin agzını yara yaparmı kiiiii:26:

Canom link açılmıyor göremedim. Almak lazım yara olursa çok rahat tutar çamaşır değmez üzerine en azından serin serin olur :)

tatlım kadınlar kulübünden de bi bak istersen ama göğüs kalkanını alanlar pek kullanamamışlar bebek memeyi almıyormuş emmekten soğuyormuş falan yazıyordu.
port bebenin resimlerini ekledim canım ama markasını şimdi hatırlayamıyorum. dışı deriliydi ve içi iskeletliydi yani tamamen bez yada kumaştan değil.

Yatağım ultra ortopedik canım. Bugüne kadar hiç şikayetim olmadı. Ama yatakla alakalı olduğunu düşünmüyorum zira geçtiğimiz günlerde gece 1,30 ta kalkıp salonda uyur umuduyla sabah edip işe gittiğimi biliyorum.

Maşallah kız totonu kaşı komşunnazar etmesin seni :) Ben pazarda yarım saat kaldım kalabalıktan nevrim döndü tansiyonum sapıttı... Ama normalde işe gelip gidiyoruz işte. Kalp atışlarını duymuş babanız, bizde sizin haftalarınıza gelince deneriz bakalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…