2011 Ekim Anneleri

selam kızlar biz geldik.
nasılsınız?
bugün oğluşumu göreceğim çok özledim.randevum saat 17:45 te umarım herşey iyidir.akşama yazarım
sizler neler yaptınız geçmişe daha bakmadım.

hahayyy taze bamyaaailahii kızzzz

kız doguma az kala yıka cicilerinii gene kirlenir yazıkkk gerçi sen bilirsin ama sölim didim nede olsa yegenimin cicileriii

benim de öyle canım 3kez yapıldı şimdiye dek bir sorun çıkmadı bakalım bu gidişte yine yapar sanırım, öyle canım aslında ama bana sanki doğumdan önce yapacak aşıyı. bakalım artık kuzu gibi insan ne derlrse aynısını yapıyoruz konu bebek olunca hassas herkes:)

Hahaha:)) ilahi yaaaa koptum

selam kızlar biz geldik.
nasılsınız?
bugün oğluşumu göreceğim çok özledim.randevum saat 17:45 te umarım herşey iyidir.akşama yazarım
sizler neler yaptınız geçmişe daha bakmadım.

Hoşgeldiniz nejlacım. Ahh ne güzel :) Ne büyük mutluluk, bi git gör bakalım neler yapıyomuş oralarda oğluşun.
Ben iyiyim canım, çalışıyorum. iş güç koşturmaca. çok şükür diyeyim kendi adıma bir yaramazlık yok.
yalnız öğle yemeğine çıkamadım, açlıktan ölüyorum şuan :) Acilen yemek yemezsem kızım da beni yemeye başlayacak içerden önce yumuşak dokulardan başlayacak :)

hahayyy taze bamyaaailahii kızzzz

kız doguma az kala yıka cicilerinii gene kirlenir yazıkkk gerçi sen bilirsin ama sölim didim nede olsa yegenimin cicileriii

Bırak yıkayıp yeleştirmeyi ben şimdiden hastane çantasına neler koyacağımı düşünüp ayarlıyorum

Annemle kayınvalidem kafa kafaya vermişler beni çekiştiriyorlar;bunun bu tavırları hiç hayra alamet değil başına birşeymi gelecek yoksa diye sonra bana söyleniyorlar ne olur ne olmaz bu kadar acele etme bebek sağ salim doğsun ondan sonra gelsin mobilyaları öyle sinirlendim öyle kudurdum kianneme bile tahammül edemiyorum bu günlerde

hoşbulduk canım.bugün vakit biran önce geçsin istiyorum o yüzden.
bakalım inş uyku zamanına denk gelmeyiz.geçen sefer babası yoktu busefer oda yanımızda olacak bize güzel pozlar verir umarım.
aman iyi ol canım kolay gelsin.ama yemeğini ihmal etme lütfen prenses açıkmıştır.

Bende merak ettim oğluşun nasıl oldu acaba, bizden 1 ay büyüksünüz siz :)
evet teyzesi biz sizden büyüğüz bakalım neler yapıyor kaç kilo oldu artık gramı geçmişizdir.

kızlar bişey sorucam...

bugün sağ kasığımda ani hareketlerimden hemen sonra bir saniye bile sürmeyen bir kasılma,kramp yada sancı gibi birşey oluyor. Örneğin, koltuktan kalkarken hızlıysam oluyor, minübüsten inerken olmuştu, otururkende oldu az önce bu ne acaba normalmi? birde bugün kızım pek hareketli değil. sabahtan beri iki kez mıyır kıyır hareket etti okadar. gerçi, hareketlerinde istikrar olmaması normal ama böle kasılma tarzı bişey oluncada tırstım. herşeyde koştur koştur doktora gitmek istemiyorum aranızda bu tarz bişey yaşayan varmı ne yapmalıyım sizce?

eee tabi canım artık başlamak lazımmanca toplarız biz ne koysak diye düşünene kadar kucagımıza alırız ben başladım yavaş yavaş
bebişin eşyaları tamam ama ona almaktan kendimi unuttum valla

1 ay büyükler. hatta nejlanın oğlu topikteki kızlarımıza abilik yapacak yaşta hanzade mahallenin kızları korunur kollanırdı ya önceden, onun gibi :)

Evet evet.. Birde biz onların doğum hikayelerini dinleyip en son doğurmayı bekleyenlerde olcaz sanırım, iyice sabırsızlanırız artık :))

Fatoş bu topikte en çok kasık ağrısını seninle ben çektik sanırım canım, geçenlerde 26 da hissetmedim diyenler oldu, bi arkadaş 27 de hissetmemiş demin okudum, hissetmeme olayına aşina olcaz tedirgin olsakta. Bence normaldir bendede oluyor du geçen hafta birde dikkat et, tam hafta dönüm ve ay dönümlerinde daha çok ağrımız oluyor... İyidir muhtemelen ama için rahat etmiyorsa görün :) Benimde bu gün iğne batma şeklinde ağrım var ve hafta dönümüm yine, büyüyorlar yer açıyorlar diye oluyordur heralde. Yine kas gerilmesinden muhtemelen canım..

ay canım benim eltime kız demiş dr göstermemiş hiç en son 36.hafta da erkek demiş,, herşey alınmış pembiş sonra tek tek değiştirmişler hatta bazıları ellerinde kalmış bence açma paketleri ne olur ne olmaz değiştirirsin sağlıklı olsun da :)

ooo senin oğlan gramı aşmış ısırmalık olmuştur

anaaa nejla dicektim ki meryemden sakla bebikini ısıracak ama anasıda ısırcakmış o zaman benim neyim eksik bende ısırıcammmmmm

bence hiç birimiz ısıramayız dedimya ana yüreğidayanamaz.
hatta bizim komşunun gelini nisan ayında doğum yaptı kız evde tek olunca wc ye bile gitmiyomuş kızı ağlamasın diye.

Doğum çantasından konu açılmışken dün eşimin akrabalarına ziyarete gittik kuzeni gelmişti yurtdışından. Kayınvalidemin elinde de küçük taşınabilir valizlerden vardı. Millette benim doğum çantam sanmış daha erken değilmi her yere taşıyormusunuz dediler. Dedim yok sizi kandırdık 9 aylık olduk biz her an gelebilir. O değilde dün herkes hiç kilo almamışsın göbeğin kocaman deyip durdular bizim şımarık içerde keyiflenmiş olacakki tekmelemeye başladı herkes elledi akşam yavrumu oda herkese tepik attı durdu şimdiden sevdiriyor kendini eşşek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…