Ya hiç göztermezse
Odayı boşalttım hazırladım aldıklarım her bir tarafta poşet poşet istiyorum ki yıkayım dolabına yerleştireyim arada bir
odasına gireyim beşiğini izleyim
Umarım hala kızdır taze bamyaya hayır
bana da inderect coombs yapılıyor 2 kez yapıldı şu ana kadar en son 1 hafta önce yapıldı, negatif çıktı, bir etkilenme yokmuş, ilk çocukta problem olmuyo dedi doktor, aşı falan vermedi, bebek doğunca kan grubu eğer negatifse iğne yapılmıyo, eğer pozitifse sonraki gebeliklerde etkilenme olmasın diye iğne yapılacak. bu şekilde..
Ya hiç göztermezse
Odayı boşalttım hazırladım aldıklarım her bir tarafta poşet poşet istiyorum ki yıkayım dolabına yerleştireyim arada bir
odasına gireyim beşiğini izleyim
istersin elbette, ben bile iki tulum ik battaniyeye bakıp bakıp duruyorum:)
Umarım hala kızdır taze bamyaya hayır
selam kızlar biz geldik.
nasılsınız?
bugün oğluşumu göreceğim çok özledim.randevum saat 17:45 te umarım herşey iyidir.akşama yazarım
sizler neler yaptınız geçmişe daha bakmadım.
selam kızlar biz geldik.
nasılsınız?
bugün oğluşumu göreceğim çok özledim.randevum saat 17:45 te umarım herşey iyidir.akşama yazarım
sizler neler yaptınız geçmişe daha bakmadım.
özel canım..
hahayyy taze bamyaaailahii kızzzz
kız doguma az kala yıka cicilerinii gene kirlenir yazıkkk gerçi sen bilirsin ama sölim didim nede olsa yegenimin cicileriii
Bende merak ettim oğluşun nasıl oldu acaba, bizden 1 ay büyüksünüz siz :)
hoşbulduk canım.bugün vakit biran önce geçsin istiyorum o yüzden.Hoşgeldiniz nejlacım. Ahh ne güzel :) Ne büyük mutluluk, bi git gör bakalım neler yapıyomuş oralarda oğluşun.
Ben iyiyim canım, çalışıyorum. iş güç koşturmaca. çok şükür diyeyim kendi adıma bir yaramazlık yok.
yalnız öğle yemeğine çıkamadım, açlıktan ölüyorum şuan :) Acilen yemek yemezsem kızım da beni yemeye başlayacak içerden önce yumuşak dokulardan başlayacak :)
evet teyzesi biz sizden büyüğüz bakalım neler yapıyor kaç kilo oldu artık gramı geçmişizdir.Bende merak ettim oğluşun nasıl oldu acaba, bizden 1 ay büyüksünüz siz :)
evet teyzesi biz sizden büyüğüz bakalım neler yapıyor kaç kilo oldu artık gramı geçmişizdir.
Bırak yıkayıp yeleştirmeyi ben şimdiden hastane çantasına neler koyacağımı düşünüp ayarlıyorum
Annemle kayınvalidem kafa kafaya vermişler beni çekiştiriyorlar;bunun bu tavırları hiç hayra alamet değil başına birşeymi gelecek yoksa diye sonra bana söyleniyorlar ne olur ne olmaz bu kadar acele etme bebek sağ salim doğsun ondan sonra gelsin mobilyaları öyle sinirlendim öyle kudurdum kianneme bile tahammül edemiyorum bu günlerde
1 ay büyükler.hatta nejlanın oğlu topikteki kızlarımıza abilik yapacak yaşta hanzade mahallenin kızları korunur kollanırdı ya önceden, onun gibi :)
kızlar bişey sorucam...
bugün sağ kasığımda ani hareketlerimden hemen sonra bir saniye bile sürmeyen bir kasılma,kramp yada sancı gibi birşey oluyor. Örneğin, koltuktan kalkarken hızlıysam oluyor, minübüsten inerken olmuştu, otururkende oldu az önce bu ne acaba normalmi? birde bugün kızım pek hareketli değil. sabahtan beri iki kez mıyır kıyır hareket etti okadar. gerçi, hareketlerinde istikrar olmaması normal ama böle kasılma tarzı bişey oluncada tırstım. herşeyde koştur koştur doktora gitmek istemiyorum aranızda bu tarz bişey yaşayan varmı ne yapmalıyım sizce?
Bana ilk başlarda %60 erkek dedi ama çok küçükdü o zamanlar.Sonra kıza benziyor ama bacakları kapalı kız bebeklerde yüzde yüz diyemiyoruz eşyaları için acele etme dedi o gün bu gündür hiç açmıyor bacaklarınıben mobilyasını aldım ama ne alur ne olmaz diye eve getirmedim dün akşam yine açmadı bacaklarınıAadım bu gün gönderebilirsiniz mobilyaları dedim eşimin tabiriyle son anda dalgayı çıkarırsa bittim demektir:18:
Kayınalidem doğum ne zamana geliyor diye sordu 40 haftayı doldurursu 7 ekim ama 10 eylülden sonra her an doğabilir 37.hafta dolduğunda doğuma hazır demektir dedi.
ooo senin oğlan gramı aşmış ısırmalık olmuştur
doğru diyosun canım doğsunda bol bol ısırız artık.ama ısırmayada kıyamam ki ana yüreğiişte
anaaa nejla dicektim ki meryemden sakla bebikini ısıracak ama anasıda ısırcakmış o zaman benim neyim eksik bende ısırıcammmmmm
inşallah canım. yok biraz öncede hareket etti şükür ama önceki günlerdeki gibi güçlü değil. Neyse bu kasılmalar beni korkutuyor erken doğum falan olurum diye. birde idrarımda yanma yada koyuluk olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonundan şüpeleniyorum bu cumartesi kontrolümde yaptırıcam inşallah. Hazır sormuşken bende olan birşeyi daha sorayım, çok yürüdüğüm yada ayakta çok kaldığım zamanlarda vajinamın sol tarafında bir sızı hissediyorum ve bu nezaman çok yürüsem yada ayakta kalsam oluyor hepte sol tarafımda oluyor. dinlenincede geçiyor bu ne acaba sendede oluyomu bu tarz bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?