- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Doğum çantasından konu açılmışken dün eşimin akrabalarına ziyarete gittik kuzeni gelmişti yurtdışından. Kayınvalidemin elinde de küçük taşınabilir valizlerden vardı. Millette benim doğum çantam sanmış daha erken değilmi her yere taşıyormusunuz dediler.Dedim yok sizi kandırdık 9 aylık olduk biz her an gelebilir. O değilde dün herkes hiç kilo almamışsın göbeğin kocaman deyip durdular bizim şımarık içerde keyiflenmiş olacakki tekmelemeye başladı herkes elledi akşam yavrumu oda herkese tepik attı durdu şimdiden sevdiriyor kendini eşşek.
ay canım benim eltime kız demiş dr göstermemiş hiç en son 36.hafta da erkek demiş,, herşey alınmış pembiş sonra tek tek değiştirmişler hatta bazıları ellerinde kalmış bence açma paketleri ne olur ne olmaz değiştirirsin sağlıklı olsun da :)
bence hiç birimiz ısıramayız dedimya ana yüreğidayanamaz.
hatta bizim komşunun gelini nisan ayında doğum yaptı kız evde tek olunca wc ye bile gitmiyomuş kızı ağlamasın diye.
inşallah canım. yok biraz öncede hareket etti şükür ama önceki günlerdeki gibi güçlü değil. Neyse bu kasılmalar beni korkutuyor erken doğum falan olurum diye. birde idrarımda yanma yada koyuluk olmamasına rağmen idrar yolu enfeksiyonundan şüpeleniyorum bu cumartesi kontrolümde yaptırıcam inşallah. Hazır sormuşken bende olan birşeyi daha sorayım, çok yürüdüğüm yada ayakta çok kaldığım zamanlarda vajinamın sol tarafında bir sızı hissediyorum ve bu nezaman çok yürüsem yada ayakta kalsam oluyor hepte sol tarafımda oluyor. dinlenincede geçiyor bu ne acaba sendede oluyomu bu tarz bişey?
kameralı olanlarını gördüm hoşuma gitti ama onların çekim alanı kısa mesafeymiş. sadece sesli olanlarınsa daha uzun mesafe. sen hangisini aldın?
buarada yazmayı unutmuşum ama ben emzik almıycam hanzade :)) birçok arkadaşım bebeğine emzik almadı ve hiç sorunsuz büyüdü minikler. Çarşıda 4-5 yaşına gelmiş bebek arabasına binen ağzında emzik olna çocukları görünce ayar oluyorum. bebeğin hiç bişeyi yok emzik için ağlamaya başlıyor yada en ufak huysuzlukta emzik kurtarıcı sokuyolar ağzına bebk susuyor. ya bazen misafirliğe geliyolar emziği unutuyolar emzik olmadan bebek ağlamayı kesmiyor diye baba eve emzik almaya gidiyor ki buda çok saçma bir durum. Eğer emzikle tanışmazsa ne olduğunu bilmediği birşey içinde ağlayamaz diye düşünüyorum. Zaten biberonuda sırf önlem olsun diye alıcam bir proplem olmadıkça ve işe başlamadıkça biberonuda kullanmıycam en iyisi benim emzirmem :))
ben sadece sesli olandan aldım denizcim. 800 mt kapsamlı olanlardan. evdeki telefon telsiz 2 tane de wireless var, kanalları karıştırabiliyormuş kameralı olanlar. deneyenlerin yalancısıyım : ) evin bir ucunda ben bir ucunda eşim fısır fısır test ettik, çekimi iyi geldi bize
ben sadece sesli olandan aldım denizcim. 800 mt kapsamlı olanlardan. evdeki telefon telsiz 2 tane de wireless var, kanalları karıştırabiliyormuş kameralı olanlar. deneyenlerin yalancısıyım : ) evin bir ucunda ben bir ucunda eşim fısır fısır test ettik, çekimi iyi geldi bize
ben de sadece sesli olandan almayı düşünüyorum. çünkü aynı binada kayınvalideme çıkıp inmem gerekebilir, ya da bebişim orda olur, ben evde olursam hemen giderim yanına.
bi de ne diycem :) cihazı açık unutup dedikodu yapmaya kalkmayın, ses olduğu gibi karşı tarafta duyuluyor :) ablamın kayınvalidesini çekiştirmiştik de öyle, hanımteyze içerdeydi
ayyyyyyyyy çok fenaaa :) çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim
kızlar vaktinden çok daha önce gelebiliyormuş meryem. hazırlıklı olmalıyız. tabi hala kızsa bebeğin :)
Ayyyyyyyyy çok fenaaa :) Çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim
hanzade kayınvaliden sende mi kalıcak yoksa
:26::26::26::26::26::26birisi benim perolidyaamm ya çok zor bişi olmadığı için yazdım yoksa yazarmıyım hiç ,sen gel yakınsanb pendiğe ben hemen kalanları kızartır getiririm sanaa,hem bu vakitte okulda ne işin var tatil olmadınmı dahaa???
ayyy inannmıyorum sana hanzadeee
gerçi sen o an o sinirle o cihaza gerek kalmadan da söylersin anacım korkulur valla öfkenden :)
ama ben tam doktorun söylediği gün doğmuşum : ) annem bile şaşırmış : ) gerçi 3 yaşına kadar herkes erkek sanıyormnuş beni. ben bile bebeklik fotoğraflarıma bakınca erkek sanıyorum kendimi
evet canım ta kendisi bende bundan alıcam inşallahCanım, Medelanın mini elektrikli pompalısımı kullandığı? Bumu?
Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer o süreç ama ablan da olursa yanında daha rahat olursun çünkü o dönemde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacın olacak ve senin için en iyisi ablan olur sen sakin ol evine gelecek sabret bir şey dememeye çalış çocuğunun eşinin hatrına geçmişe dönme arkadaşım...Memleketten gelicek kuzum doğum için muhtemelen 20 gün kadar yanımda olur, çok sıkılırsam ablamı isticem gelsin diye, ben mememi filan açamam kayınvalidemin yanında öyle, wc ye gidemem dikişlerden birinin gelmesi tutması gerekir beni belki.. Hastanede istemiyorum annem yada ablam kalır ama evde yanımda olur... Tabi ben hazırlıklıyım yapıcağımı biliyorum hanımefendiyeeeGelenim gidenim aşırı olur zaten çok canımı sıkamaz :)
Canım fiyatı ne kadar aldığının birde model filan yazıyormu bakıyorumda bulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?