2011 Ekim Anneleri

ayy yerim onun tepiklerinii maşallahhh annesiyle herkesleri kandırırmışşş yaramazzzz

ayyy korkutmayın beni hangi birisini değiştiricem hepsi elimde kalırvalla öyle pembeli falan da giydiremem korkuyorum.Yeğenime makyaj yapardım oda bayılırdı makyaj malzemelerine eniştem çok kızardı çocuğu teşvik ediyorsun diye çok saçma gelirdi.Geçen gün çok yakın tanıdığım gencecik çocuğun gay olduğunu öğrendim ilk defada duydum öyle şeyler bana saçmalıkmış gibi gelirdi şok oldum halen daha hazmedemiyorum bu devirdi evlat yetiştirmek çok zor

bence hiç birimiz ısıramayız dedimya ana yüreğidayanamaz.
hatta bizim komşunun gelini nisan ayında doğum yaptı kız evde tek olunca wc ye bile gitmiyomuş kızı ağlamasın diye.

Onların yumuşacık tenine dokunmaya kıyamazken ısırabilrmiyiz hiçkoklamak yaraşır mis kokularanı

Vajinal muayene ol açıklık vs varmı mantar varmı diye baksın doktorun, ben ayakta kalınca kukumun üzerinde ağırlık baskı hissediyorum bebek sanki oraya yığılıyor taş gibi oluyor canom demişti bir iki arkadaştada oluyordu sanırım Birde o sızıyı ayaktayken değil bazen ara ara hissediyorum bende.. Canım rahim kendisini doğumdaki kasılmalara filan hazırlıyormuş. İnan bugün bendede bir hayli ağrı var, karnımda adet olcak gibi ağrı var, hani gaz sancısı gibi sancılar var... Bende şaşırdım kaldım.. Haftaya giderim bende kontrole.. Sanırım açık saçık yatmaktan üşüttüm, çok fenayım su gibi oluyorum bi anda... İdrar yolu enfeksiyonu değildir fatoş, bende şüphelendim acaba bu ağrılar idrar yolumdanmı geliyor diye hiç bir şey çıkmadı..

kameralı olanlarını gördüm hoşuma gitti ama onların çekim alanı kısa mesafeymiş. sadece sesli olanlarınsa daha uzun mesafe. sen hangisini aldın?

ben sadece sesli olandan aldım denizcim. 800 mt kapsamlı olanlardan. evdeki telefon telsiz 2 tane de wireless var, kanalları karıştırabiliyormuş kameralı olanlar. deneyenlerin yalancısıyım : ) evin bir ucunda ben bir ucunda eşim fısır fısır test ettik, çekimi iyi geldi bize

zaten ilk 3 ay falan emzik de biberon da yasak bebeklere. alışınca anne memesi almayabiliyorlarmış. bir de tabii bebek onun yalancı meme olduğunu anlamadığı için onu emerken hava yutup daha fazla gaz sancısı yaşıyormuş. bilginize hanımlar...

Canım fiyatı ne kadar aldığının birde model filan yazıyormu bakıyorumda bulamadım..

ben de sadece sesli olandan almayı düşünüyorum. çünkü aynı binada kayınvalideme çıkıp inmem gerekebilir, ya da bebişim orda olur, ben evde olursam hemen giderim yanına.
bi de ne diycem :) cihazı açık unutup dedikodu yapmaya kalkmayın, ses olduğu gibi karşı tarafta duyuluyor :) ablamın kayınvalidesini çekiştirmiştik de öyle, hanımteyze içerdeydi

Ayyyyyyyyy çok fenaaa :) Çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim

kızlar vaktinden çok daha önce gelebiliyormuş meryem. hazırlıklı olmalıyız. tabi hala kızsa bebeğin :)

ama ben tam doktorun söylediği gün doğmuşum : ) annem bile şaşırmış : ) gerçi 3 yaşına kadar herkes erkek sanıyormnuş beni. ben bile bebeklik fotoğraflarıma bakınca erkek sanıyorum kendimi

Ayyyyyyyyy çok fenaaa :) Çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim

ayyy inannmıyorum sana hanzadeee
gerçi sen o an o sinirle o cihaza gerek kalmadan da söylersin anacım korkulur valla öfkenden :)

hanzade kayınvaliden sende mi kalıcak yoksa

Memleketten gelicek kuzum doğum için muhtemelen 20 gün kadar yanımda olur, çok sıkılırsam ablamı isticem gelsin diye, ben mememi filan açamam kayınvalidemin yanında öyle, wc ye gidemem dikişlerden birinin gelmesi tutması gerekir beni belki.. Hastanede istemiyorum annem yada ablam kalır ama evde yanımda olur... Tabi ben hazırlıklıyım yapıcağımı biliyorum hanımefendiyeee Gelenim gidenim aşırı olur zaten çok canımı sıkamaz :)

Son düzenleme:

yeni okudum yazdığını. Canımsın. Dün öğle arasında bir yere götürdü arkadaslar , resmen kana kana yedim böreği:))) yemesem mahvolurdum vallahi. Ben küçükçekmecedeyim. Pendik bayağı tersmiş:)) Bu arada okul dediğim üniversite oluyor. öğretim görevlisiyim ve yazokuluna kalan tembel cocuklarla mesgulüm hala Ağustosta inşallah doğum iznine cıkıyorum. yuppiiiiiiii

ayyy inannmıyorum sana hanzadeee
gerçi sen o an o sinirle o cihaza gerek kalmadan da söylersin anacım korkulur valla öfkenden :)

İntikam soğuk yenirmiş bende Akrep burcu olarak çok severim :)))))) Çok kızdırdı beni, sabretmek kolay olmadı :) Ben zaten lohusa olcuam bebek vs derken arada fırsat bulursam yaparım valla allahın bildiğini kuldan niye saklayayım dimi

Son düzenleme:
ama ben tam doktorun söylediği gün doğmuşum : ) annem bile şaşırmış : ) gerçi 3 yaşına kadar herkes erkek sanıyormnuş beni. ben bile bebeklik fotoğraflarıma bakınca erkek sanıyorum kendimi

hala o günkü kadar dakik misin burrccuuu :) :)
erkeğe olan benzerliğin yüzünden erken gelmemişsin bence :) neyse ki 3 yaşına kadar sürmüş bu benzerlik. şuan bakıyorum gayet kadınsın yani :)
kız bebek sahibi pek çok kişiden hep erken doğum duyumu alıyorum ben. kız kardeşim de dahil. bakalım benim kızım ne yapacak :) 31 ekimde normal şartlarda bekliyoruz kendisini :)

Canım, Medelanın mini elektrikli pompalısımı kullandığı? Bumu?

Bebek arabas, Mama sandalyesi, Bebek oto koltuu | rnn Byk Resmi
evet canım ta kendisi bende bundan alıcam inşallah
allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer o süreç ama ablan da olursa yanında daha rahat olursun çünkü o dönemde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacın olacak ve senin için en iyisi ablan olur sen sakin ol evine gelecek sabret bir şey dememeye çalış çocuğunun eşinin hatrına geçmişe dönme arkadaşım...

kızlar biz hazırlandık oğlumla çıkıyoruz.
ilk önce bir anneme uğrucam oradanda oğlumu görmeye gidicem
öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…