kızlar biz hazırlandık oğlumla çıkıyoruz.
ilk önce bir anneme uğrucam oradanda oğlumu görmeye gidicem
öpüyorum hepinizi görüşürüz
evet canım ta kendisi bende bundan alıcam inşallah
allah yardımcın olsun canım inşallah sıkıntısız geçer o süreç ama ablan da olursa yanında daha rahat olursun çünkü o dönemde mutlaka bir yardımcıya ihtiyacın olacak ve senin için en iyisi ablan olur sen sakin ol evine gelecek sabret bir şey dememeye çalış çocuğunun eşinin hatrına geçmişe dönme arkadaşım...
evet canım ta kendisi bende bundan alıcam inşallah
Bende bundan alıcam senin gözünle görmen iyi oldu karar vermemde ve kk dada baktım en çok bu kullanılıyor herkes memnun fiyatıda diğerlerine göre çok iyi :)
Evet canım renk farkı var sadece fiyatta benim baktığım sitede 118 tl güzel günlerde kullanın bende bundan alıcam :)
hala o günkü kadar dakik misin burrccuuu :) :)
erkeğe olan benzerliğin yüzünden erken gelmemişsin bence :) neyse ki 3 yaşına kadar sürmüş bu benzerlik. şuan bakıyorum gayet kadınsın yani :)
kız bebek sahibi pek çok kişiden hep erken doğum duyumu alıyorum ben. kız kardeşim de dahil. bakalım benim kızım ne yapacak :) 31 ekimde normal şartlarda bekliyoruz kendisini :)
İntikam soğuk yenirmiş bende Akrep burcu olarak çok severim :)))))) Çok kızdırdı beni, sabretmek kolay olmadı :) Ben zaten lohusa olcuam bebek vs derken arada fırsat bulursam yaparım valla allahın bildiğini kuldan niye saklayayım dimi
Yok yookk geçenki kadar kızdıramaz beni 5 yıl daha :))) Doğumda bebeğimi görünce herşey biter benim için sanırım pamuk gibi olurum ama unutmam huy işte leyna, eğer zemin müsati olursa lafımı esirgemem sokuştururum oda çok güzel anlar :) eşim göndermedi ya o gün bu gündür kayınvalidem beni aramadı haha:) E tabi anladı benim izin vermediğimi çokta güzel oldu..
DimiiiAslında lohusalık tam zamanı oluyo rahatlaman için ama çok germe kendini bunu yaparken :)
Sen de mi akrepsin, ne güzel. eşim de akrep. minnoşumuz da akrep olacak inşallah. akrepleri çok severim ben çok da iyi anlaşırım.
Yok yookk geçenki kadar kızdıramaz beni 5 yıl daha :))) Doğumda bebeğimi görünce herşey biter benim için sanırım pamuk gibi olurum ama unutmam huy işte leyna, eğer zemin müsati olursa lafımı esirgemem sokuştururum oda çok güzel anlar :) eşim göndermedi ya o gün bu gündür kayınvalidem beni aramadı haha:) E tabi anladı benim izin vermediğimi çokta güzel oldu..
bende çok inatçıyımdır unutmam dediğin gibi içime de sindiremem kolay kolay ama bu durum çok farklı sakin olmalıyız ki bebeğimizde sakin olsun...(şimdi ben ne kadar söylesem de sen hıhı deyip geçersin zamanı geldiğinde yapacağını bilirsin)
aramasın işte ne güzel böyle böyle sizden bir şeyler talep etmeyi de unutur belki daha ne olsun sadece birbirinize selam edersiniz ondan sonra[/QUOTE
Evet aynen öyle leyna, aslında çok sabırlıyımdır kolay kolay sinirlenmem beklerim zamanı gelincede yapacağımı yaparım, ama bu hamile halimle çalışıp birde talepte bulunmaları beni çıldırttı... Yerin dibine sokucam ama yapmassam hanzade değilim :))))) Ama sakince yapıcam bunu gerilmeden öfkelenmeden mutlulukla yapıcam çünkü bebeğim kollarımda olucak inşallah, o zaman kendimden daha emin olucam, kendime güvenim daha fazla olucak ve denizin dediği gibi bu dönemden daha müsait bir dönem olamaz bunu yapmak için :)
off ya benim de kayınvalidem bende kalacak mecburen. o da başka şehirde yaşıyor. şimdiden yol yapıyorum ama. konuşurken "doğumdan sonra sinirlenmemem lazım, sütüm kesilirmiş" "lahusalık sendromunda kadınlar fazla alıngan olurmuş" gibi laflarla şimdiden alıştırıyorun ki gazla kalmasın.. ne kadar kalır acaba...
Yok yok gerilme sende sakin ol bebeğin olcak yanında, ben çok daha iyi olucağımı düşünüyorum o zaman :) Ama ne kadar iyi olursam olayım kinciyim işte unutmuyorum, bekiyorum ve fırsatını bulursam cıssss :)
Eğer normal doğum olursa kızımda akrep olucaktı ama sezeryanla teraziye denk gelicek :) Senin burcun ne?
Oğlağım ben.
Ben sadece iki burcun özelliklerini biliyorum :) Biri eşimin burcu akrep, biri de oğlak ben :)
Yok yok gerilme sende sakin ol bebeğin olcak yanında, ben çok daha iyi olucağımı düşünüyorum o zaman :) Ama ne kadar iyi olursam olayım kinciyim işte unutmuyorum, bekiyorum ve fırsatını bulursam cıssss :)
bizim gerginliğimiz taaa nişanlılık dönemine dayanıyor. evlendikten sonra kendi soyadımı da kullanacağımı duyunca delirdi, itiraz etti ama tabii ki kendi istediğimi yaptım. sonra da hep bir sürtüşme oldu aramızda. en son geçen yıl bebeğimi kaybettiğimde tepe noktasına ulaştı. normalde sadece bayramlarda ararım. o da beni aramaz ama hamile kaldığımdan beri arıyor sürekli. gerçi bende iyi kullanıyorum bu durumu. 19 mayısda yanlarına gittiğimizde kadını 1 saat oturtmadım. yok canım şunu istedi yok canım bunu istedi... hepsinden de azıcık yiyip bıraktım. dur bakalım doğuma gelince ne olacak...
bizim gerginliğimiz taaa nişanlılık dönemine dayanıyor. evlendikten sonra kendi soyadımı da kullanacağımı duyunca delirdi, itiraz etti ama tabii ki kendi istediğimi yaptım. sonra da hep bir sürtüşme oldu aramızda. en son geçen yıl bebeğimi kaybettiğimde tepe noktasına ulaştı. normalde sadece bayramlarda ararım. o da beni aramaz ama hamile kaldığımdan beri arıyor sürekli. gerçi bende iyi kullanıyorum bu durumu. 19 mayısda yanlarına gittiğimizde kadını 1 saat oturtmadım. yok canım şunu istedi yok canım bunu istedi... hepsinden de azıcık yiyip bıraktım. dur bakalım doğuma gelince ne olacak...[/QUO
Ayy sende az değilmişsin :))) sık sık arayıp yer yapıyordur gelecek ya e söz konusuda torun olunca naapsın. Benimkide oğlu kendileri ile ve sülaleleri ile eskisi gibi ilgilenmiyor diye deliriyor. Biliyor benim yönlendirdğimi, o yüzden kuduruyor oğlunu elinde oynatmak istiyor ama nafile, geçti o günler... Olmuyor artık istediği... Eşimde anladı artık... Birazda diğerleri yapsın yeter benim yaptığım dedi kesti attı annesine 3 ay önce, e hazmedemiyorlar haliyle bu değişimi... İşte saldırsam didişsem ben kötü olucam o yüzden bende ne kadar delirsemde susup sonradan yapıyorum yapıcağımı, yada eşim bir şey demediğimi görünce o söylüyor gerekeni e bu daha fena oluyor haliyle :)))
selam kızlar yıne cok yogun bı gun gecırıyorum temızlık yaptım mısafırlerım var yemek yaptım oglusu uyuttum dınlenmeden once bı ugrayım dedım
ankaradakı arkadaslara bı sorum olucak gundelıkcı alıyormusunuz tavsıye edebılıcegınız temızlıkcı varmı suan gelen var ama yenı bırını ıstıyorum leynacım sen bana yakınsın bınanda vs yokmu kapıcınız fılan yadan kayınvaldenın oralarda duydugun bırılerı cevaplarınızı beklıyorum bacaklarım ıs yapmaktan sıstı ben bıraz uzanıcam ınsallah o sırada evet var hem ıyı hem uygun gelıo dıe cevaplarınız gelır opuyorum hepınızı
bu arada telsızden konu acılmıs bence alınması gerekenlerden ılla odayı ayırdıgınızda deıl mutfakta ıs yaparken bebekuyanmasın dıe kapıları ortup yanınıza alabılırsınız mısafırlıge gıttıgınızde sureklı acaba uyandımı cocuklar yanına gıttımı dıye dusunmezsınız yanınızda olur ben chicconun turuncu telsızını kullandım cok memnunum hala kullanıyorum ındırımden almıstım 75 dı sımdı nekadar bılmıyorum
Sende az inatçı değilsindir tutumlusundur ve kıskançsındır :) Akreptede vardır bu huylar zıt kutuplar çekiyo demek :))
Emel nerelemek nerde acaba göremedim bir kaç gündür? Akşama ne yemek yapsam sıkıldım artık yemek aramaktan
Emel nerde acaba göremedim bir kaç gündür? Akşama ne yemek yapsam sıkıldım artık yemek aramaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?