2011 Ekim Anneleri

Yok yookk geçenki kadar kızdıramaz beni 5 yıl daha :))) Doğumda bebeğimi görünce herşey biter benim için sanırım pamuk gibi olurum ama unutmam huy işte leyna, eğer zemin müsati olursa lafımı esirgemem sokuştururum oda çok güzel anlar :) eşim göndermedi ya o gün bu gündür kayınvalidem beni aramadı haha:) E tabi anladı benim izin vermediğimi çokta güzel oldu..

saol şekerim : )

hala öyleyim valla. havaalnına en az 1 saat erken giderim. toplantılarıma hiç erken yada geç gitmedim şimdiye kadar. doktorum saat 11'de randevu verdiyse o saatte giderim. ne 5 dakika erken ne geç. deliyim biraz diyorum size inanmıyorsunuz bana

Dimiii Aslında lohusalık tam zamanı oluyo rahatlaman için ama çok germe kendini bunu yaparken :)

Sen de mi akrepsin, ne güzel. eşim de akrep. minnoşumuz da akrep olacak inşallah. akrepleri çok severim ben çok da iyi anlaşırım.

bende çok inatçıyımdır unutmam dediğin gibi içime de sindiremem kolay kolay ama bu durum çok farklı sakin olmalıyız ki bebeğimizde sakin olsun...(şimdi ben ne kadar söylesem de sen hıhı deyip geçersin zamanı geldiğinde yapacağını bilirsin )
aramasın işte ne güzel böyle böyle sizden bir şeyler talep etmeyi de unutur belki daha ne olsun sadece birbirinize selam edersiniz ondan sonra

Eğer normal doğum olursa kızımda akrep olucaktı ama sezeryanla teraziye denk gelicek :) Senin burcun ne?

off ya benim de kayınvalidem bende kalacak mecburen. o da başka şehirde yaşıyor. şimdiden yol yapıyorum ama. konuşurken "doğumdan sonra sinirlenmemem lazım, sütüm kesilirmiş" "lahusalık sendromunda kadınlar fazla alıngan olurmuş" gibi laflarla şimdiden alıştırıyorun ki gazla kalmasın.. ne kadar kalır acaba...

baby memory prints alan var mı? ben geçen yıl doğum yapan bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti. ortada ayak izi oluyor yanında da her ay 1 tane ekleyeceğiniz fotoğraf kareleri. bebeklerin ne kdar hızlı büyüdüklerine inanamamıştım gördüğümde. benim de çok hoşuma gitti. dayanamadım az önce spariş ettim.

selam kızlar yıne cok yogun bı gun gecırıyorum temızlık yaptım mısafırlerım var yemek yaptım oglusu uyuttum dınlenmeden once bı ugrayım dedım
ankaradakı arkadaslara bı sorum olucak gundelıkcı alıyormusunuz tavsıye edebılıcegınız temızlıkcı varmı suan gelen var ama yenı bırını ıstıyorum leynacım sen bana yakınsın bınanda vs yokmu kapıcınız fılan yadan kayınvaldenın oralarda duydugun bırılerı cevaplarınızı beklıyorum bacaklarım ıs yapmaktan sıstı ben bıraz uzanıcam ınsallah o sırada evet var hem ıyı hem uygun gelıo dıe cevaplarınız gelır opuyorum hepınızı
bu arada telsızden konu acılmıs bence alınması gerekenlerden ılla odayı ayırdıgınızda deıl mutfakta ıs yaparken bebekuyanmasın dıe kapıları ortup yanınıza alabılırsınız mısafırlıge gıttıgınızde sureklı acaba uyandımı cocuklar yanına gıttımı dıye dusunmezsınız yanınızda olur ben chicconun turuncu telsızını kullandım cok memnunum hala kullanıyorum ındırımden almıstım 75 dı sımdı nekadar bılmıyorum

ben sürekli temizlikçi kadın alan biri değilim canım eşimle beraber evimizin her işini yapabiliyoruz.
ama görümcem evliyken bir bayan alıyordu evine kapıcılarıydı dediğin gibi sayha sitesi size yakın belki bilirsin ona sorarım özeline mesaj atarım
çok yorma kendini haydi dinlen sen :)

Sende az inatçı değilsindir tutumlusundur ve kıskançsındır :) Akreptede vardır bu huylar zıt kutuplar çekiyo demek :))

Evet aynısının tıpkısıyım :) Gördüğüm en inatçı insanım. Ama konu eşim olunca bi tek ona yapamıyorum, bi de çok kin tutuyorum bu huyumdan nefret ediyorum. kolay unutamıyorum. kendimce en büyük ayıbım

Emel nerelemek nerde acaba göremedim bir kaç gündür? Akşama ne yemek yapsam sıkıldım artık yemek aramaktan

ben akşam kayınvalideme gidicem..yemeğe sıkıştığım anda kapısına dayanıyorum
ama yarın ne yaparım bilmiyorum bak bence sen yoğurt çorbası yap üzerine yağda nane yak yanına yeşil fasulye yap mmm ikisi de çok güzel olur birde çoban salata

Emel nerde acaba göremedim bir kaç gündür? Akşama ne yemek yapsam sıkıldım artık yemek aramaktan

canım 2 parça tavuk baget al onları bi güzel haşla, suyuna çorba yap, bagetleride, tencereye koy, havuç, patates, bezelye at tencereye,, biraz salçalı su yap, dök, mis gibi pişsin, bide yanına pilav yap, salata yap, karpuz kes, ooohhhh afiyet olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…