2011 Ekim Anneleri

aaa çok güzel oldu ben de yarın yapıcam tavuk suyuyla en güzel şehriye çorbasını seviyorum ben iştahım kabardı vallahi

offf merve yaaa.. canım çekti şimdi. bu arda geçenlerde bi dergide okumuştum. hamilelğinde tavuk eti tüketen annelerin bebekleri daha sakin oluyor yazıyordu :93:

Çok iyi anlıyorum ama ben ayıp olarak görmüyorum deniz, huy yani can çıkar huy çıkmazmış gerçekten böyle yapçak bişi yok, ben bana zararı dokunmayan kimseye dokunmuyorum, illaki canımı çok acıtmıştır ondan kin tutuyorumdur, eğer bende canını yaktıysam mutlaka hak etmiştir onu, durup dururken yapmıyorum yani :)) Bazen kızım terazi olcak diye mutlu oluyorum akreple baş etmek zor :))))

Canım iki gündür sebzeli tavuk pilav salata yiyoruz :) Çok sağol daha dün bitti :)

Son düzenleme:

Evet dolapta fasulye, kabak ve dolmalık biberim var ben bayılıyorum ama eşim fasulye yemiyo malesef askerden kalan kötü anıları varmış... Neyse ben fasulye yapayım kendime onada biber ve kabak dolması yapayım karışık.. Birde soğuk ayran çorbası seviyor dereotlu, karpuz ve salata ile tamam olur.. Bundan iyisi can sağlığı.. Bu arada cuma yaptığım pazar alışverişim bu akşam bunlarıda yaparsam bitiyor :)

Bir sürü şey almıştım, hepsini yaptımçokta iyi oldu cuma akşamı yine gidicem pazara

Son düzenleme:

leynacım sıte ısmı olarak bılmemde ostımde sonucta sorar haberdar edersen benı sevınırım guvenılırmı elı cabukmu kaca gelıo bu cıvardan ıstıyorum ben nosu varsa gorumcende arayım bı sımdıden saol canım ben dınlenıorum annemde geldı hepınızı opuyorum

bende ayın 23 de gidecegim glikoz tolerans testi icin ama korkuyorum aslında sekerler tatlıyla cok aram yok fakat yinede belli olmuyor bu durumlar normal dogum istiyorum ben inşallah sorun cıkmaz hayırlısı bakalım artık

evet hastenede kayıttan öğrenir iki soyadını kullandığını..

madem abisi oğluna koymuş ne gerek var canım. ben de kesinlikle katılıyorum hanzedeye. ceremsini biz çekiyoruz, isim koyma hakkımız mı olmayacak?? bence güzelce konuş eşinle. sonuçta bu sizin bebeğiniz, eşinle senin. ikna etmeye çalış güzelce. o da olmazsa yalandan üzüntüden hastalandım numarası yap : )

kayınvalidemi hiç sevmem ama zamanında yaptığı en doğru şey kayınpederimin eşime koyduğu ismi mahkeme kararıyla değiştirmek olmuş. kayınpederim eşim doğunca gidip babasının adını koymuş. öyle bir gelenek varmış ailelerinde. kayınvalidem de iyileşir iyleşmez mahkeme kararıyla o ismi değiştirip eşimin adını koymuş.

Son düzenleme:

O kayıt mayıt bilmez ki, oğulları tutup elinden getirirler:)
Güzelce çok konuştum cnm. Koymıycam desem tamam der. Ama çok üzülür biliyorum. İkimiz de üzülmeden nasıl hallederiz onu düşünüyorum.
Benim kayınvalide asla öle bişiye cesaret edemez...4 çocuğu var, dördünün adını da kaynanası koymuş, en sonuncu da delirmiş, ona da kendi babasının adını koydurmuş Böyle bi aile işte. Şu konuştuklarımızdan anlarlar mı hiç:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…