canım 2 parça tavuk baget al onları bi güzel haşla, suyuna çorba yap, bagetleride, tencereye koy, havuç, patates, bezelye at tencereye,, biraz salçalı su yap, dök, mis gibi pişsin, bide yanına pilav yap, salata yap, karpuz kes, ooohhhh afiyet olsun
canım 2 parça tavuk baget al onları bi güzel haşla, suyuna çorba yap, bagetleride, tencereye koy, havuç, patates, bezelye at tencereye,, biraz salçalı su yap, dök, mis gibi pişsin, bide yanına pilav yap, salata yap, karpuz kes, ooohhhh afiyet olsun
Evet aynısının tıpkısıyım :) Gördüğüm en inatçı insanım. Ama konu eşim olunca bi tek ona yapamıyorum, bi de çok kin tutuyorum bu huyumdan nefret ediyorum. kolay unutamıyorum. kendimce en büyük ayıbım
Oğlağım ben.
Ben sadece iki burcun özelliklerini biliyorum :) Biri eşimin burcu akrep, biri de oğlak ben :)
bizim gerginliğimiz taaa nişanlılık dönemine dayanıyor. evlendikten sonra kendi soyadımı da kullanacağımı duyunca delirdi, itiraz etti ama tabii ki kendi istediğimi yaptım. sonra da hep bir sürtüşme oldu aramızda. en son geçen yıl bebeğimi kaybettiğimde tepe noktasına ulaştı. normalde sadece bayramlarda ararım. o da beni aramaz ama hamile kaldığımdan beri arıyor sürekli. gerçi bende iyi kullanıyorum bu durumu. 19 mayısda yanlarına gittiğimizde kadını 1 saat oturtmadım. yok canım şunu istedi yok canım bunu istedi... hepsinden de azıcık yiyip bıraktım. dur bakalım doğuma gelince ne olacak...
Ben de kendi soyadımı kullanıyorum ama kaynanam bilmiyo. Bilse eminim o da delirir:)) Keşke yeri gelse de olsa da öğrense delirse
Bi de keşke eşimi kandırabilsem de oğlum olursa kayınpederin adını koymasak, ya da koysak ble ikinci ismiyle seslensek.İkna çabalarım devam ediyoO zaman da çatlar çünkü
ben akşam kayınvalideme gidicem..yemeğe sıkıştığım anda kapısına dayanıyorum
ama yarın ne yaparım bilmiyorum bak bence sen yoğurt çorbası yap üzerine yağda nane yak yanına yeşil fasulye yap mmm ikisi de çok güzel olur birde çoban salata
Ben de kendi soyadımı kullanıyorum ama kaynanam bilmiyo. Bilse eminim o da delirir:)) Keşke yeri gelse de olsa da öğrense delirse
Bi de keşke eşimi kandırabilsem de oğlum olursa kayınpederin adını koymasak, ya da koysak ble ikinci ismiyle seslensek.İkna çabalarım devam ediyoO zaman da çatlar çünkü
kimliğinde kendi soyadın da geçiyorsa doğumda öğrenecek demektir : ) eşin dedesinin adını kullanıyor mu?
ben sürekli temizlikçi kadın alan biri değilim canım eşimle beraber evimizin her işini yapabiliyoruz.
ama görümcem evliyken bir bayan alıyordu evine kapıcılarıydı dediğin gibi sayha sitesi size yakın belki bilirsin ona sorarım özeline mesaj atarım
çok yorma kendini haydi dinlen sen :)
Canım iki gündür sebzeli tavuk pilav salata yiyoruz :) Çok sağol daha dün bitti :)
Bu bebeği eşiniz tek başına yapmıyor ki, istemiyorsan koymayın, istemiyorum başka bir isim düşün kesinlikle hayır de geç... nedir bu yani? Ne sıkıntılar çekiyoruz, yavrularımıza bir şey olmasın diye... İsmini koyma hakkında olmayacaksa iyi artık yani.... İkinizin ortak anlaşabileceği bir isim koyun.. Bana bu konuda kimse karışamaz karıştırmamda.. Eşim babasının ismini koymak istese boşanma sebebim olurdu sanırım.. yaşamıyor olsada kayınpederim bu değişmezdi... neden kadınlar vefat eden anne babalarının ismini vermeyi teklif etmiyor? Nedir bu bencillik...Sesinizi çıkarın kızlar... Ben kızıma istediğim ismi vericem rabbim nasip ederse eşimle beraber. Başkasıyla değil, tüm tekliflere kapalıyım bu konuda kimseye taviz hakkı tanımıyorum ben..
kimliğinde kendi soyadın da geçiyorsa doğumda öğrenecek demektir : ) eşin dedesinin adını kullanıyor mu?
Geçiyo ama nasıl öğrenicek? Hastanede mi? Öğrensin walla ne ii olur:) O anlamaz da belki ya, öle bişiyi aklı almaz onun. O ne demek oluyo der..
Eşim değil, ailede şanslı çocuk abisi. Aynı zamanda tüm amcalarının bir oğlunun adı aynıKural gibi onlarda yani...Keşke kayınpederim hayatta olsaydı..O zaman kesinlikle koydurmazdım.Hele de abisinin oğluna dede ismi konmuşken..Ama şimdi eşim kırılıyo kıyamıyorum..
bende ayın 23 de gidecegim glikoz tolerans testi icin ama korkuyorum aslında sekerler tatlıyla cok aram yok fakat yinede belli olmuyor bu durumlar normal dogum istiyorum ben inşallah sorun cıkmaz hayırlısı bakalım artık100 lük yüklemede 4 kez kan alıyorlar bir tanesi açkarnına alınıryor şeker çözeltisini içtikten sonra 1er saat arayla 3 kez daha alınıyor.ben sabah 9 da başladım 13 de bitti 50 gramlıkta bi sorun yoktu ama 100lü çözelti içtikten sonra fenalaştım dr odasında yattım gün boyu mümkünse yanlız gitme.ben yanlız gittim pişman oldum.
benim önerimi okumamışsın hayatım birde ona göz at istersen :)
Bu bebeği eşiniz tek başına yapmıyor ki, istemiyorsan koymayın, istemiyorum başka bir isim düşün kesinlikle hayır de geç... nedir bu yani? Ne sıkıntılar çekiyoruz, yavrularımıza bir şey olmasın diye... İsmini koyma hakkında olmayacaksa iyi artık yani.... İkinizin ortak anlaşabileceği bir isim koyun.. Bana bu konuda kimse karışamaz karıştırmamda.. Eşim babasının ismini koymak istese boşanma sebebim olurdu sanırım.. yaşamıyor olsada kayınpederim bu değişmezdi... neden kadınlar vefat eden anne babalarının ismini vermeyi teklif etmiyor? Nedir bu bencillik...Sesinizi çıkarın kızlar... Ben kızıma istediğim ismi vericem rabbim nasip ederse eşimle beraber. Başkasıyla değil, tüm tekliflere kapalıyım bu konuda kimseye taviz hakkı tanımıyorum ben..
İlk flört dönemlerimizde bana bunu sormuştu ben de olur demiştim. Tabi o zamanlar eşimin memleketini yakından tanımıyodum:) Yani abisi koyduğu halde bütün kardeşlerin koyacağını tahmin etmemiştim.
Eşimi anlamaya çalışıyorum. Babasını çok erken kaybetmiş ve babaya hayran bi çocukmuş. Onun karakterini taşımasını istiyorum, sadece bu yüzden diyo.. olumsuz yaklaştığımda gözleri doluyo o derece..
Bu kadar katı olma cnm, boşanma sebebi de olmaz tabi ki..Kendimi onun yerine koyduğumda babam yaşamıyo olsa belki ben de koymak isterdim diyorum..Ama o isimle seslenmezdim. En azından bunu kabul etmeli. Çünkü ben iki isim koyarsak kesinlikle diğerini kullanıcam.
Geçiyo ama nasıl öğrenicek? Hastanede mi? Öğrensin walla ne ii olur:) O anlamaz da belki ya, öle bişiyi aklı almaz onun. O ne demek oluyo der..
Eşim değil, ailede şanslı çocuk abisi. Aynı zamanda tüm amcalarının bir oğlunun adı aynıKural gibi onlarda yani...Keşke kayınpederim hayatta olsaydı..O zaman kesinlikle koydurmazdım.Hele de abisinin oğluna dede ismi konmuşken..Ama şimdi eşim kırılıyo kıyamıyorum..
İlk flört dönemlerimizde bana bunu sormuştu ben de olur demiştim. Tabi o zamanlar eşimin memleketini yakından tanımıyodum:) Yani abisi koyduğu halde bütün kardeşlerin koyacağını tahmin etmemiştim.
Eşimi anlamaya çalışıyorum. Babasını çok erken kaybetmiş ve babaya hayran bi çocukmuş. Onun karakterini taşımasını istiyorum, sadece bu yüzden diyo.. olumsuz yaklaştığımda gözleri doluyo o derece..
Bu kadar katı olma cnm, boşanma sebebi de olmaz tabi ki..Kendimi onun yerine koyduğumda babam yaşamıyo olsa belki ben de koymak isterdim diyorum..Ama o isimle seslenmezdim. En azından bunu kabul etmeli. Çünkü ben iki isim koyarsak kesinlikle diğerini kullanıcam.
erkek olduğu netleşti mi kuzucan ın
ben sesimi çıkardım hanzade
bizim dairede çalışan bir teyze var her şeye maydonoz ayrıca burada bir arkadaşımızın da kayınvalidesi beni köşe bucak sıkıştırıp sorular soruyor yok niye öyle giyindin yok niye böyle giyindin yok ne yedin bu gün yine tuvalette yakaladı beni çocuğun adını ne koycan diye sordu düşündüğümüz ismi sordu söyledim beğenmedim dedi (ben de çok üzüldüm ya) sonra başladı anlatmaya elazığdaki gelini de hamile benden 1 ay büyük onlar batın ismini koyacaklarmış ben istemiyorum hiç güzel bir isim değil kıydurmuycam saydı saydı dayanamadım annesi sen misin dedim bırak da çocuğu doğuran adını da koysun dedim vallahi dayanamadım benimle küsmüştür muhtemelen küssün umrumda değil
evet hastenede kayıttan öğrenir iki soyadını kullandığını..
madem abisi oğluna koymuş ne gerek var canım. ben de kesinlikle katılıyorum hanzedeye. ceremsini biz çekiyoruz, isim koyma hakkımız mı olmayacak?? bence güzelce konuş eşinle. sonuçta bu sizin bebeğiniz, eşinle senin. ikna etmeye çalış güzelce. o da olmazsa yalandan üzüntüden hastalandım numarası yap : )
kayınvalidemi hiç sevmem ama zamanında yaptığı en doğru şey kayınpederimin eşime koyduğu ismi mahkeme kararıyle değiştirmek olmuş. kayınpederim eşim doğunca gidip babasının adını koymuş. öyle bir gelenek varmış ailelerinde. kayınvalidem de iyileşir iyleşmez mahkeme kararıyla o ismi değiştirip eşimin adını koymuş.
erkek olduğu netleşti mi kuzucan ın
Yok da ihtimal var ya beni şimdiden telaşı sardı
Haftaya netleşirse bizim kavgalar başlar
Anlıyorum canım ama kendi kayınpederimi karakterini sorumsuzluğunu düşününce hala aynı fikirdeyim.. Tabi bu kişlere göre değişiyor haklısın ben günahım kadar sevmem kendisini... Ama yinede bu çok önemli bir karar, ben biraz feministim sanırım, eşim bakalım bana aynı müsamayı gösterirmiydi? Eşimin ailesi sanırım onu doldurur ve buna müsade etmezlerdi.. Ben kısasçıyım canım, herşey karşılıklı. Seni anlıyorum ama aynı fikirdeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?