2011 Ekim Anneleri

zor bir durum tatlım ya senin için.. allah cahil düşman vermesin derler ya.. o cinsten kayınvaliden sanırım.. bari ikinci ismi sen seç. o isimle çağırırsın. ileride belki eşin de değiştirir kararını. sildirirsiniz ilk adını : )

Son düzenleme:

slm biz geldikkk canımız çıktı vallaa mutfagım bal dök yala oldu dolaplarımı sildim çamaşırlarımı yıkadım nevresimlerimi değiştim arka odamı temizledim yerlerimide yarın siler süpürürüm cumada pazarıma giderim artık yiter bu kadar gözüm döndü sabahki kahvaltıyla duruyorum tatlı yapmıştım dişimin agrımasına ragmen yedim kan sekerim düştü galiba yiyince kendime geldim

Arkadaşlar hepiceğnize iyi akşamlar ben çıkıyorum, karnım çook acıktı sizleri ve bebişleri öptüm kendinize iyi bakın..

çocuğun aklı başına gelince kendi istediğini kullanır zaten : )

ama bence hastalanma numarasını yap, insafa gelirler belki

bayılıyorum senin şu tavrına ne güzel gıkları çıkmıyo

kızlar bu arada kiloar nasıl gidiyor??? 54'le hamile kalmıştım bugün itibari ile 62'yi gördüm :84::84::84:!!!! daha ne kadar alıcam çooook merak ediyorum

İsim konusu hep muallak kalıyor yahu.. Bizde de var malesef. Tek isim olacaktı oda kayınpederimin benim isyanım sonucunda eşim ikinci isimi kabul etti. Şimdi sıralama konusunda ikna çabalarım devam ediyor. Ama eşim sağolsun o tarafa ismi koyucağını söyleyince dün herkes bebeğe o isimle hitap edip durdu. Kayınvalidem hariç çünkü o bana seçim hakkı senin istemiyorsan koyma demişti. Bende onlar iyi niyetli yaklaştıkça hem başka isim istiyorum hemde ne yalan söylim eziliyorum. Çünkü beni hep el üstünde tutuyorlar, bir dediğim iki olmuyor. Misafirliğe gideriz evin kızı çoksa beni yerimden kaldırmaz sana düşmez diye. Eşim keza öyle. Offf kızlar ben ne yapıcam ya.

kızlar bu arada kiloar nasıl gidiyor??? 54'le hamile kalmıştım bugün itibari ile 62'yi gördüm :84::84::84:!!!! daha ne kadar alıcam çooook merak ediyorum

dogumdan sonra logusalıkta onu ye bunu ye sütün artsın diyenlere kulagını tıkayacaksın bacım
bol bol sıvı tüketeceksin hee yeme demiyorum ama abartma yerken zaten emzirirken kilolarda gidiyormuş
dogurunca 4-5 kilo gidiyormuş emzire emzire vercez kilolarııı

ben gecen son tavrımı koydum isim konusunda dedim bana kendin söyledin sen koy ismini diye benim düşüncem ya özgür yada doruk ikisinden biri olacak haberin olsun nezaketen haber veriyorum didim sesi çıkmadı iyimi kötümü bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…