O kayıt mayıt bilmez ki, oğulları tutup elinden getirirler:)
Güzelce çok konuştum cnm. Koymıycam desem tamam der. Ama çok üzülür biliyorum. İkimiz de üzülmeden nasıl hallederiz onu düşünüyorum.
Benim kayınvalide asla öle bişiye cesaret edemez...4 çocuğu var, dördünün adını da kaynanası koymuş, en sonuncu da delirmiş, ona da kendi babasının adını koydurmuşBöyle bi aile işte. Şu konuştuklarımızdan anlarlar mı hiç:)))
Anlıyorum canım ama kendi kayınpederimi karakterini sorumsuzluğunu düşününce hala aynı fikirdeyim.. Tabi bu kişlere göre değişiyor haklısın ben günahım kadar sevmem kendisini... Ama yinede bu çok önemli bir karar, ben biraz feministim sanırım, eşim bakalım bana aynı müsamayı gösterirmiydi? Eşimin ailesi sanırım onu doldurur ve buna müsade etmezlerdi.. Ben kısasçıyım canım, herşey karşılıklı. Seni anlıyorum ama aynı fikirdeyim :)
al bende de o kadar! bi de içime sinmeyen hiç bir şeyi asla yapmam.geçen gün eşime bir konuda fikrini sordum, "aşkım nasıl olsa ben ne desem de sen kendi istediğini yapacaksın" dedi güldü. artık o da kanıksadı bu durumu :76: bari oğlum sana çekmese söz dinlese biraz diyor
Anlıyorum canım ama kendi kayınpederimi karakterini sorumsuzluğunu düşününce hala aynı fikirdeyim.. Tabi bu kişlere göre değişiyor haklısın ben günahım kadar sevmem kendisini... Ama yinede bu çok önemli bir karar, ben biraz feministim sanırım, eşim bakalım bana aynı müsamayı gösterirmiydi? Eşimin ailesi sanırım onu doldurur ve buna müsade etmezlerdi.. Ben kısasçıyım canım, herşey karşılıklı. Seni anlıyorum ama aynı fikirdeyim :)
Kayınpederim anlattıklarına göre çok karakterli, çocuklarıyla çok ilgiliymiş. Bi gün yolda eşimin kardeşini durdurmuş biri, sen falancanın oğlu musun, keşke seninki gibi babam olsa demiş...Oğullarıyla maç yaparken yoldan geçenler işte süper baba bu derlermiş...
Ben Allah korusun aynı durumda olsam, eşimin anlayış göstericene eminim.
Ben de acaip feministimdir. Ama işte bunlar çok sert tepki göstermemi engelliyo..Hayırlısı bakalım..
Kayınpederim anlattıklarına göre çok karakterli, çocuklarıyla çok ilgiliymiş. Bi gün yolda eşimin kardeşini durdurmuş biri, sen falancanın oğlu musun, keşke seninki gibi babam olsa demiş...Oğullarıyla maç yaparken yoldan geçenler işte süper baba bu derlermiş...
Ben de acaip feministimdir. Ama işte bunlar çok sert tepki göstermemi engelliyo..Hayırlısı bakalım..
adı ne kayınbabanın
ben sesimi çıkardım hanzade
bizim dairede çalışan bir teyze var her şeye maydonoz ayrıca burada bir arkadaşımızın da kayınvalidesi beni köşe bucak sıkıştırıp sorular soruyor yok niye öyle giyindin yok niye böyle giyindin yok ne yedin bu gün yine tuvalette yakaladı beni çocuğun adını ne koycan diye sordu düşündüğümüz ismi sordu söyledim beğenmedim dedi (ben de çok üzüldüm ya) sonra başladı anlatmaya elazığdaki gelini de hamile benden 1 ay büyük onlar batın ismini koyacaklarmış ben istemiyorum hiç güzel bir isim değil kıydurmuycam saydı saydı dayanamadım annesi sen misin dedim bırak da çocuğu doğuran adını da koysun dedim vallahi dayanamadım benimle küsmüştür muhtemelen küssün umrumda değil
İyi yapmışsın canım, nasıl bu hakkı kendilerinde bukadar rahat buluyolar anlamıyorum ben... Bana kimse yorum yapmıyor şimdilik gerçi ben hamileliğim ve bebeğim hakkıdna kimseyle konuşmuyorum, soramıyorlar... Çok meraklı insanların telefonunu açmıyorum.. İsteyen kırılsın, bebeğimle alakalı kimsenin yorum yapmasını istemiyorum..
adı ne kayınbabanın
İsmail...
Eşimin abisi çocuğuna iki isim koydu ama amcaların zoruna gidiyo İsmail diyiveriyolar
Eşim iki isim koyalım ama ikisini de söliyelim diyo. Ben de akıbeti yeğenin gibi olcaksa ne anlamı var o zaman koy İsmail gitsin, her halukarda benim gönlüm olmıcak diyorum. Blöfümü yutcak mı bakalım
İyi yapmışsın canım, nasıl bu hakkı kendilerinde bukadar rahat buluyolar anlamıyorum ben... Bana kimse yorum yapmıyor şimdilik gerçi ben hamileliğim ve bebeğim hakkıdna kimseyle konuşmuyorum, soramıyorlar... Çok meraklı insanların telefonunu açmıyorum.. İsteyen kırılsın, bebeğimle alakalı kimsenin yorum yapmasını istemiyorum..
sen de en iyisini yapıyorsun insanlarla muhattap olup sinirlerini yıpratacağına cevap verme duyma bazen görme öylesi daha iyi ...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ne diyeyim :)
İsmail...
Eşimin abisi çocuğuna iki isim koydu ama amcaların zoruna gidiyo İsmail diyiveriyolar
Eşim iki isim koyalım ama ikisini de söliyelim diyo. Ben de akıbeti yeğenin gibi olcaksa ne anlamı var o zaman koy İsmail gitsin, her halukarda benim gönlüm olmıcak diyorum. Blöfümü yutcak mı bakalım
İsmail...
bayılırım İsmail adına
dedemin ismidir
İsmailler çok ii olur hep
koy bence beee
İsmail Ali -İsmail Kuzey
güzel
bayılırım İsmail adına
dedemin ismidir
koy bence beee
İsmail Ali -İsmail Kuzey
güzel
bayılırım İsmail adına
dedemin ismidir
koy bence beee
İsmail Ali -İsmail Kuzey
güzel
Ya koycam artık koymasına da mücadelem ikinci ismi kullanmak adına:)
Yoksa düşünsene, eşim ve 3 erkek kardeşinin oğulları var(hepsi de kesin ismail koyar), hepsi bir araya gelmiş;
büyük elti ismail ereeenn diyo, ben ismail kuzeeey, öbür elti ismail aliiiii, öbürü ismaillllllll....
kızlar bu arada kiloar nasıl gidiyor??? 54'le hamile kalmıştım bugün itibari ile 62'yi gördüm :84::84::84:!!!! daha ne kadar alıcam çooook merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?