İsim konusu hep muallak kalıyor yahu.. Bizde de var malesef. Tek isim olacaktı oda kayınpederimin benim isyanım sonucunda eşim ikinci isimi kabul etti. Şimdi sıralama konusunda ikna çabalarım devam ediyor. Ama eşim sağolsun o tarafa ismi koyucağını söyleyince dün herkes bebeğe o isimle hitap edip durdu. Kayınvalidem hariç çünkü o bana seçim hakkı senin istemiyorsan koyma demişti. Bende onlar iyi niyetli yaklaştıkça hem başka isim istiyorum hemde ne yalan söylim eziliyorum. Çünkü beni hep el üstünde tutuyorlar, bir dediğim iki olmuyor. Misafirliğe gideriz evin kızı çoksa beni yerimden kaldırmaz sana düşmez diye. Eşim keza öyle. Offf kızlar ben ne yapıcam ya.
dogumdan sonra logusalıkta onu ye bunu ye sütün artsın diyenlere kulagını tıkayacaksın bacım
bol bol sıvı tüketeceksin hee yeme demiyorum ama abartma yerken zaten emzirirken kilolarda gidiyormuş
dogurunca 4-5 kilo gidiyormuş emzire emzire vercez kilolarııı
ben gecen son tavrımı koydum isim konusunda dedim bana kendin söyledin sen koy ismini diye benim düşüncem ya özgür yada doruk ikisinden biri olacak haberin olsun nezaketen haber veriyorum didimsesi çıkmadı iyimi kötümü bilemedim
aynen şekerim.. bir göz atın aşağıdaki linke
http://www.........../makale/sutunuz_artarken_kilonuz_azalsin
canım bu konuda ezilme falan olmaz ya. ne olur biraz ses yükseltin. bebeğin hayatının sonuna kadar o ismi kullanacak. tabii ki iyi davranacaklar iş yaptırmayacaklar sen onların torununu taşıyorsun. gerçi ben hamile değilken de yerimden kalkmazdım. eşim de kaldırmaz açıkcası. sofraya yardım etmeye kalsam sen otur der. kız kardeşi falan da yok bu arada yardım edecek
canım açılmıyo link heralde sitedeki değişiklikten dolayı
Yok canım evlendiğimden beri öyleler bebekle hiç alakası yok. Ayrıca zaten kayınvalidemler sen ne istiyorsan onu koy sonuçta annesisin dediler. Ama eşim istiyor onu kıramıyorum. Eşimde çok önceden gelin güvey olup herkese söylemiş o yüzden ezilmem yoksa herkes bana benden dolayı mesafelidir. Saygıda kusur etmem çokta yüz göz olmam. Ama işte eşim karıştırdı ortalığıOnada kızamıyorum çok duygusal bir adam yinede benim lafıma geldi. Ama işte şimdi millete hayır onu diyemezsin bu olacak demesine denirde eşimin boynu bükülür. O yüzden kaldım öle.
canım bu konuda ezilme falan olmaz ya. ne olur biraz ses yükseltin. bebeğin hayatının sonuna kadar o ismi kullanacak. tabii ki iyi davranacaklar iş yaptırmayacaklar sen onların torununu taşıyorsun. gerçi ben hamile değilken de yerimden kalkmazdım. eşim de kaldırmaz açıkcası. sofraya yardım etmeye kalsam sen otur der. kız kardeşi falan da yok bu arada yardım edecek
Cnm senin eşin nereli? Batı taraflarından gibisiniz..Türkiye genelinde, hele ki evde kızkardeş yoksa gelin kesin iş yapmalıdır..
Kaynanam bulunduğu yere göre esnektir hatta. Çok fazla misafir yoksa kendi yapar sen otur der. Ama bunu yaptığı için de oğulları tepki gösterir şakayla. Kaynanalık yap azcık diye. Onlara göre(bulundukları topluma göre öyle oluyo) anneleri melek kaynana:)
Ama evde mahalleli konu komşu varken filan özellikle gelin hizmet etsin ister. Öyle pis bi toplumları var ki, gelin oturup kaynana çalıştığını görseler hemen kaynanayı doldurmaya çalışırlar, ayıplarlar..O da bunu bildiği için göstere göstere hizmet ettirir. Hizmet eden gelin iidir onların gözünde:)))
izmir'li canım eşimin babası. kayınvalidem tarafı da bir tarafı selanik bir tarafı girit'den
Kaynananın o kadar dişli olmasından belli zaten
Batı iidir iidir. Ben de batılıyım.
Gel gör ki bi Konyalı sevdim
Sevmez olsaydım da diyemiyorum, eşim ordan nasıl çıktı onu da bilmiyorumBu memleket benim hayatımın imtihanı beterin beteri var diyip teselli oluyorum
ooh hele şükür :) nekadar çok k-onuşmuşsunuz ya.. yazacaklarımı hep unuttum vallahi :)
nekadar çok ismail varmış beyav :)
itiraf ediyorum benim kocacığımın ismi de ismail
hem eski bir isimi, hem kuranda geçen.. hem de bazı eski isimler gibi itici gelmiyor
kayınım kurtardı bizi rahmetlinin isminden.. kendi oğluna koydu.. tabi 2 isim.. ve sadece 2.siyle sesleniyorlar..
biz bu konuyu da zaten eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar konuştur..
rahmetli çok iyi biriymiş.. ama veremden vefat etmiş.. eşim de dedi ki "nur içinde yatsın ama ismi gibi kaderi de ona benzesin istemem". bende peki didim
ve kociş kızım kızım diye seviyor karnımdakini..
dün başka topikte bir arkadaş ta kızçenle memlekete gidersin dediiçine mi doğduysa artık :) hayırlısı olsun.. cumartesi kontrole gidicem.. erken ama belki bir tahmin alırız..
12.haftada sölediydi dr bana kız olduğunu kopiş
şüküş söler bence cinsiyeti
ben çıkıyorum kızlar dişimin agrısına dayanamıcam 3 gün ses çıkmazsa bilin ki kafamı duvara çarpa çarpa öldüm
eşim şu parolu getirsede acılarım dinse acıların kadını oldum çıktım yaww küçük emrahtan sonra internet sitelerine
acıların kadını küçük cano diye düşecem kasetlerim rekor kırcakallaha emanetsinizzz öptüm sizi şap şupp
problem kadından selamlaaarrherkes iyidir inşallah yine geçmişi okumadım dün evime geldim temizlik ütü vs.derken yorgun gözlerim okuma ne olur geçmişe daldırma bizi diye isyana kalkınca direk geliverdim bende merak ediyorum ama ne resimler vardır şimdi geçmişte neyseben az kendime geleyimde size kızımın cicilerini ve göbüşümü göstereyim.. BU ARADAARKADAŞLAR BENİM DR HİÇ ŞEKER YÜKLEMEİSNDNE BAHSETMİYO SİZLER KAÇINCI HAFTADA YAPTIRDINIZ Bİ YARDIM LÜTFEEN
:84:
ŞİMDİLİK HERKESİ ÖPERİM KOCAMAN TOCE GELİCEK YEMEK HAZIRLAMAYA BAŞLAYAYIM YAVAŞTAN AAŞAMADA MİSAFİRİMİZ VAR İTİRAF EDİYORUM MİSAFİRİ ÇOK SEVEN BEN ARTIK MİSAFİRİN MİS...İNİ DUYMAK İSTEMİYORUUUUMM BACAKLARIM AĞRIYO ÇÜNKÜ
ben yeni katıldım aranıza inşallah ekimde dogum yapacagım kızım olacak elifim ailemize nese katmaya geliyor o kadar mutluyum ki esim ve ben iyice alıstık onun icin alısveris yapmak cok heyecanlı hayatımızı degiştirdi simdiden inşallah herkes bu duyguyu tadar ben simdiden böyleysem o dunyama geldiginde nasıl olurum bilmiyorum :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?