2011 Ekim Anneleri

kızlar bu arada kiloar nasıl gidiyor??? 54'le hamile kalmıştım bugün itibari ile 62'yi gördüm :84::84::84:!!!! daha ne kadar alıcam çooook merak ediyorum

dimi ya biz seninle aynı haftadayız,52 ile kaldım 59 um şu an off ya çok da yemiyorum hamurişi falan hiç yok anlamadan arttı kilom kızlar sizlerin nasıl?

anam gözlerime inanamıyorum.. topik sakinleşmiş..

aklıma gelmişken yazayım da...
yeşilim zeytinim Edacığım ben o perdelerii kutsal google amcaya sordum ... görsellerden baktım bebek perdesi dedim.. ama Çilekte de var sanırım perde seçenekleri bu tipten..

yardımın için çok sağol canım. biraz olsun içimi rahatlattın. neyseki kasığımdaki kasılmalar geçti. belkide dediğin gibi doğuma hazırlık ağrıısdır hissettiğim sızı ama hep yorulunca olması ilginç ama bunu kesinlikle sorucam doktoruma bu ağrıları cumartesi yazarım buraya ağrıların nedenini :)) buarada o terleme bendede var inan sırtıma ince bir havlu koyuyorum o derece terleme var buaralar birde ateş basıyor bana çok fena Allah menapozdaki kadınlara ecir sabır versin ne diyeyim :))
Ayyyyyyyyy çok fenaaa :) Çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim

ha ha ha alemsin hanzade yaa... canım bende kayınvalidemi sevmiyorum hatta bazen öyle kızdırıyoki beni bi sinirle nefret ediyorum diyorum ama şimdi düşündümde nefret etmiyorum sadece haz etmiyorum ve soğukkanlılığı, bana karşı olan tavrı beni uyuz ediyor. ama boşver canım birçok kayınvalide böyle malesef herkese hakettiği kadar köfte...
o nasılki beni önemsemiyor bende önemsemiyorum biz alylı üstlü oturuyoruz malesef ama herzaman mesafeliyim haftada bir kere gideriz yanına öyle pek sıcakta davranmam birde sizli bizli konuşurum. keşke daha farklı olabilseydik ama bukadar oluyo işte önemli olan herkez yerinde sağolsun sende boşver takma kafana bak kızın doğucak inşallah eşinle kızınla sağlıklı, mutlu uzun bir ömür sürersin inşaallah...

canım benim çok teşekkür ederim çok çok beyendim tavsiye ettiklerini hatta eşimde çok beyendi sanırım stor perde ile birlikte paylaştığın tarz bişi alıcam

kızlar bu haftasonu c.tesi oğlumla olan buluşmamızı haftaya erteliyorum babamız bu hafta full çalışcak çünkü haftaya izinli ilk defa 2 haftadan fazla görüşmicez haftaya benden çekiceğiniz var muhtemelen özledim özlediiiiiiiiiim

rica ederim bitanem.
ben azönce çilekte baktım zürafalı olanı safari diye geçiyor sanırım.. 80küsür lira yazıyordu eccik pahalı geldi bana ama.. çilek genel olarak zaten pahalı
Çilek > Tül Perde

kocalarımıza yazık ya... benimki de işten çıktı.. bir arkadaşı aramış bir alarm sisteminin montajı varmış ta gel yardıma.. eşime de bir ton laf saydım.. para vermeyecekse gitme dedim ne ka kötüyüm ha
ama neyapayım.. benimki de kimseyi kıramıyor.. ama bizim işimiz düşünce herkes sırtını dönüyor..

evet pahalıymış biraz ama bebek ve çocuk tekstili araç gereçleri hep çok pahalıymış bunu anladım insanların çocuklarına kıyamayıp alacakları için mi dir bilmem ama fena Allah yardımcımız olsun :)
benim kocamda aynı enişte gibi kimseye hayır diyemez herkesin her işine koşar karşılıksız iyi niyetli merhametli yardımseverler bende bazen kızıyorum ama böyle eşlere sahip olmakta büyük şans bence :)

İyi akşamlar kızlar
Benim koca hala gelmedi kardeşini işten kovmuş Telefonda sesi bozuk geliyodu Kendimi suçlu hissediyorum azcık sanki benim yüzümden oldu aslında olmadı yaa Amannn ne biliyim düzgün yapsaydı oda işini dimi ama

Son düzenleme:
koprina kız tül 82 tl güneşlik 82 tl miş ayrı ayrı

vışş vallahi mi bacım bırak sen onu :) çilek çok pahalı..
bende büyüyen beşiğine baktım.. 1400 küsür sadece beşik.. güya indirimde 1100 falan..
ben babyhope'ın büyüyen beşiğini 350-370 tl ye falan alıcam.. çilekte nerdeyse 3 katı.. kullandıkları malzemeden dicem ama.. neyin nekadar uzun ömürlü olduğunu kullandıkca anlarız anca.. çilekteki o fiyatı görünce de dedim kendimce acaba alacağım ürün mü çok adi.. ama ne biliyim.. olmadı ikisinden vazgeçer 200 liraya park yatak alırım okadar çok çeşit varki insanın aklı karışıyor anca..

duygucum.. canını sıkma.. eşin de bir kaç güne atlatır durumu.. böylesi her iki taraf için daha hayırlı olur.. herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmalı.. arada kardeşlik akrabalık olunca.. bağlar ne yazık ki kopuyor..
eşimin aklını çelmeye çalışan okadar akrabası var ki.. gel iş yapalım beraber diyorlar.. sermayemin olmadığını bilerek.. para onlardan iş bizden.. e-e-e.. eşim eşek gibi çalışacak onlar para verdiler diye gelen karı yiyecekler.. okadar dua ediyorum ki kabul etmesin böyle birşeyi.. tabi insan kendi işini yapması ayrı birşey.. ama milletle mi uğraşsın.. ortak olduğu kişiyle mi.. şirketin geliri gideriyle mi.. çok zor vallahi..
böyle durumda olanlara allah yardım etssin

Ortak b.ku karga bile ditmez derler o yüzden kimseyle ortak olmıycaksın hele akrabayla felan Allah korusun enayi arıyolar sanki gel ortak olalım benim bildiğim ortak olursan sen ne iş yapıyosan oda aynı işi yapar ya da birbirinizin eksiğini tamamlarsınız Para benden eşşek gibi çalışma senden soran olursa ortağız ohhh ne ala memleket

offfff kızlar kendimi ordan oraya atıyorum .çok sıcak izmir ,sizlerde durum nasıl.bi duş alıcam inşallah iyi gelir

selam kızlaaarrr...bugün çoook yoruldum ,ama sohbet muhabbet süpper dii..eski velilerim beni ,bende onları çok özlemişim ,geldiğimde 8 olmuştu saat ,yemek yedim bi mayıştım ,ama tabi uyku yok bana ,hemen valizimi hazırladım ,son hazırlıkları yaptım ,şimdi biraz uzanıyorum ,sabah 4.30 da havaalanında olmam gerekiyo kahvaltıda evimdeyim ,yani annemlerin evinde :26:
10 gün sonra gene burdayım inşallah ,kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın ,hiiiç sinirlenmeyin ,hiç bişeyi kafanıza takmayın vede beni ve kızımı özleyin anacııııımmmm

kızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
şuanlık tek sorunumuz ters duruşu ama doğuma kadar düzelir dedi.

maşallah cnm oğlusuna kız hangi ara nerde büyüttün sen bu yavruyu böyle ne yiyip içiyosan bizede söyle :))) topikte kiloyu gören ilk sen oldun sanırsam darısı bizimde başımıza inşallah....
allah nazarlardan korusun bebişini

bugunun ılk gunaydını bızden olsun

esımı ıse gonderdıkten sonra uyuyamadım bı topıge gırım dedım ama daha kımsecıkler gelmemıs
dun seker yuklemesı yaptırdım ama benımkı bıraz farklı oldu sanırım ılk gıttıgımde bı tup kan aldılar sonra ıkı bardak sekerlı su ıcırdıler ve 10,30 11,30 12,30 da bırer tup daha aldılar
9 basladılar 1 akadar ac kaldık bı ara tansıyonum dustu zaten hemen acıle yatırdılar kan alma saatı gelene kadar orda yattım hastaneden cıktım hemen yemek yedım zaten eve geldıkten sonrada uyudum aksam 7 anca kendıme geldım bugunda sonucları almaya gıdıcem bızden bu kadar

günaydın canım neden acile yatırdılar seni benimde 27. haftamda yapılacak:18::18:

günaydın canım neden acile yatırdılar seni benimde 27. haftamda yapılacak:18::18:

tansıyonum dusunce kendıme gelmem ıcın yattım cnm dıger kan alma saatım gelınce kalktım zaten ama o kadar saat ac kalmak yaramadı
sen buyukcekmece kolan hastanesınemı gıdıyosun bı yazında oyle gordum sanırım

Gününüz aydın olsun bayanlar. Bugün servis şöförümüzün acil işi çıktığından patronumuz kullandı servisi ve dolayısıyla 1 saat erken gelmek zorunda kaldım. Zaten gecede sıcaktan uyuyamadım Çok uykum var bugün biter mi acaba?:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…