kızlar bu arada kiloar nasıl gidiyor??? 54'le hamile kalmıştım bugün itibari ile 62'yi gördüm :84::84::84:!!!! daha ne kadar alıcam çooook merak ediyorum
Ya koycam artık koymasına da mücadelem ikinci ismi kullanmak adına:)
Yoksa düşünsene, eşim ve 3 erkek kardeşinin oğulları var(hepsi de kesin ismail koyar), hepsi bir araya gelmiş;
büyük elti ismail ereeenn diyo, ben ismail kuzeeey, öbür elti ismail aliiiii, öbürü ismaillllllll....
Benim de dedemin adı Ahmet, babamla birlikte 4 kardeş koymuşlar ilk oğullarına; ailede 4 tane Ahmet var, amcalarımdan biri cep telefonuna kaydederken isimlerinin yanına babalarının adının ilk harfini de yazmış hangi Ahmet belli olsun diye...
Abimler düğün davetiyesinde anne & baba adı yazdırmamışlardı, soyadımızla birlikte "....... Ailesi" diye yazdırınca babamlar (özellikle de annem) "eee hangisinin Ahmet'i demezler mi şimdi, keşke yazdırsaymış" demişti ve annem de davetiyelerin zarfının iç kapağına yazmıştı adlarını...
Bu arada benim kardeşimin adı da İsmail, o da annemin babasının adı... Ben tampon bölgeyim, bana bağmsız isim koymuşlar, gerçi babaannemin adını koymak istemiş babam ama, benden 4 ay büyük amcamın kızı var, ona babaannemin adı verilince annem "var işte bir tane gerek yok" demiş koydurmamış...
Neyse ki bize isim konusunda karışan yok... Tabii yorumlar olabiliyor ama kimse şu ismi koyun diye dayatma yapmıyor...
yardımın için çok sağol canım. biraz olsun içimi rahatlattın. neyseki kasığımdaki kasılmalar geçti. belkide dediğin gibi doğuma hazırlık ağrıısdır hissettiğim sızı ama hep yorulunca olması ilginç ama bunu kesinlikle sorucam doktoruma bu ağrıları cumartesi yazarım buraya ağrıların nedenini :)) buarada o terleme bendede var inan sırtıma ince bir havlu koyuyorum o derece terleme var buaralar birde ateş basıyor bana çok fena Allah menapozdaki kadınlara ecir sabır versin ne diyeyim :))Vajinal muayene ol açıklık vs varmı mantar varmı diye baksın doktorun, ben ayakta kalınca kukumun üzerinde ağırlık baskı hissediyorum bebek sanki oraya yığılıyor taş gibi oluyor canom demişti bir iki arkadaştada oluyordu sanırım Birde o sızıyı ayaktayken değil bazen ara ara hissediyorum bende.. Canım rahim kendisini doğumdaki kasılmalara filan hazırlıyormuş. İnan bugün bendede bir hayli ağrı var, karnımda adet olcak gibi ağrı var, hani gaz sancısı gibi sancılar var... Bende şaşırdım kaldım.. Haftaya giderim bende kontrole.. Sanırım açık saçık yatmaktan üşüttüm, çok fenayım su gibi oluyorum bi anda... İdrar yolu enfeksiyonu değildir fatoş, bende şüphelendim acaba bu ağrılar idrar yolumdanmı geliyor diye hiç bir şey çıkmadı..
Ayyyyyyyyy çok fenaaa :) Çok dikkat etmek lazım benimde kayınvalidem gelecek aslında bunun birde iyi yanı var bilerek duymasını istediklerimi konuşabilirim
anam gözlerime inanamıyorum.. topik sakinleşmiş..
aklıma gelmişken yazayım da...
yeşilim zeytinim Edacığımben o perdelerii kutsal google amcaya sordum ... görsellerden baktım bebek perdesi dedim.. ama Çilekte de var sanırım perde seçenekleri bu tipten..
canım benim çok teşekkür ederim çok çok beyendim tavsiye ettiklerini hatta eşimde çok beyendi sanırım stor perde ile birlikte paylaştığın tarz bişi alıcam
kızlar bu haftasonu c.tesi oğlumla olan buluşmamızı haftaya erteliyorum babamız bu hafta full çalışcak çünkühaftaya izinli ilk defa 2 haftadan fazla görüşmicez haftaya benden çekiceğiniz var muhtemelen özledim özlediiiiiiiiiim
rica ederim bitanem.
ben azönce çilekte baktım zürafalı olanı safari diye geçiyor sanırım.. 80küsür lira yazıyordueccik pahalı geldi bana ama.. çilek genel olarak zaten pahalı
Çilek > Tül Perde
kocalarımıza yazık ya... benimki de işten çıktı.. bir arkadaşı aramış bir alarm sisteminin montajı varmış ta gel yardıma.. eşime de bir ton laf saydım.. para vermeyecekse gitme dedimne ka kötüyüm ha
ama neyapayım.. benimki de kimseyi kıramıyor.. ama bizim işimiz düşünce herkes sırtını dönüyor..
koprina kız tül 82 tl güneşlik 82 tl miş ayrı ayrı
koprina kız tül 82 tl güneşlik 82 tl miş ayrı ayrı
duygucum.. canını sıkma.. eşin de bir kaç güne atlatır durumu.. böylesi her iki taraf için daha hayırlı olur.. herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmalı.. arada kardeşlik akrabalık olunca.. bağlar ne yazık ki kopuyor..
eşimin aklını çelmeye çalışan okadar akrabası var ki.. gel iş yapalım beraber diyorlar.. sermayemin olmadığını bilerek.. para onlardan iş bizden.. e-e-e.. eşim eşek gibi çalışacak onlar para verdiler diye gelen karı yiyecekler.. okadar dua ediyorum ki kabul etmesin böyle birşeyi.. tabi insan kendi işini yapması ayrı birşey.. ama milletle mi uğraşsın.. ortak olduğu kişiyle mi.. şirketin geliri gideriyle mi.. çok zor vallahi..
böyle durumda olanlara allah yardım etssin
kızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
şuanlık tek sorunumuz ters duruşu ama doğuma kadar düzelir dedi.
bugunun ılk gunaydını bızden olsun
esımı ıse gonderdıkten sonra uyuyamadım bı topıge gırım dedım ama daha kımsecıkler gelmemıs
dun seker yuklemesı yaptırdım ama benımkı bıraz farklı oldu sanırım ılk gıttıgımde bı tup kan aldılar sonra ıkı bardak sekerlı su ıcırdıler ve 10,30 11,30 12,30 da bırer tup daha aldılar
9 basladılar 1 akadar ac kaldık bı ara tansıyonum dustu zaten hemen acıle yatırdılar kan alma saatı gelene kadar orda yattım hastaneden cıktım hemen yemek yedım zaten eve geldıkten sonrada uyudum aksam 7 anca kendıme geldım bugunda sonucları almaya gıdıcem bızden bu kadar
günaydın canım neden acile yatırdılar seni benimde 27. haftamda yapılacak:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?