2011 Ekim Anneleri

evet canım ben b.ç kolana gidiyorum ..

bende o hastaneye gıdıyorum

kahvaltı yapmaya gıdıyoruz bız oglumla camasırda atmıstım yıkansın dıye bıttı sanırım onlarıda serım havada guzel kurusunlar

tmm canım görüşürüz bu arada senin dr kim ve bendende o zaman 4 kez kan alıcaklar

günaydın kızlarr, gece boyu kulak sancım yüzünden uyuyamadım saat 11:30 a randevu aldım ama kulağım hala çok kötü ( tam 6 aydır çekiyorum hamileyim diye ilaçta vermiolar ama bu kez kulağım nerdeyse duymuyor ve hem acı hemde ağrım var. sağ kulağımda iltihaplanma oldu gebeliğimin başında. burun tıkanması nedeniyle ardındanda sürekli her ay yıkadılar kulağımı rahatlasın diye ama artık bugün kızıcam nedir bu yaa sağır olmamı bekliyolar galiba bişeyler yapmak için....
şikayetlerim hiç bitmiyor ( ama biraz önce 2010ekim annelerinin doğumu beklerkenki yadıklarını okudum çok güzel duygular birde doğum hikayeleride sevimli :))) 40 hafta olsada kızımı doğursam bende keşke yaaaa :)))

tmm canım görüşürüz bu arada senin dr kim ve bendende o zaman 4 kez kan alıcaklar

cnm benım doktorum aydın bılımer ama senden 4 kez almıya bılırler cunku baska bı hamıle bayan daha vardı onunda dokturu baska bırımıs 1 kez aldılar
bellı olmuyo benımkı sanırım daha detaylısını yazdıgı ıcın oyle yaptılar

günaydın canım
bende kulağımdan çok çektim çok fazla ağrım yoktu ama tıkanma şikayetim vardı 2 kere gittim bir şey yok dediler basıncını ölçtüler yolladılar devam ederse ben de senin gibi tekrar gidip bir şey yok da neden böyle oluyor diycem kızıcam aylardır devam ediyordu bu ara sakinleşti bakalım inşallah tekrar başlamaz...
sen de çok dikkat et duş alırken kulağını pamukla tıka su kaçırma üzerine çok yatmamaya çalış geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer...
1420 mi topiğin neredeyse en büyük bebeği maşallahallah nazarlardan saklasın onun o gülen yüzü daima sizin de yüzünüzü güldürsün neşe kaynağınız olsun

bu şeker yüklemelerinden hiç anlamıyorum ben de yaptırmadım ama inşallah sonucun iyi çıkar bir kaç kez kan aldıranların durumu genelde senin gibi oluyor tabi aç olman da etken bu durumda hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

Canım geçmiş olsun. Bebişler boş durmuyor içeride, ama bir bakmışız 30'lardayız sonra 35'ler sonra doğumlar. Artık seneye de bizi okur yazarlar topiklerinde

sorma canım bıktırdılar beni hiç araştırmadan bakmadan yok bişey olur böyle şeyler hamilelikten, ilaca gerek yok deyip yolluyorlar. ama bütün gece çok ağrııd uyuyamadım. şimdide inanılmaz kaşınıyor ve ağrıyor keşke randevu almayıp direk acile gitseymişim. birde uğuldama var sanki.... anlamıyorum kulağımdaki iltahaba iyi gelecek bir damla yazmak okadar zormu yaa yeri geliyo doktorumuz antibiyotik veriyo onu kullanıyoruz kulak damlasının ne zararı olabilirki? hamileliğimin başından beri kulağımdaki iltihap yüzünden kanımda az miktarda enfeksiyon çıkıyor değerlerim düzensizleşiyor, nevardı rahatsızlığım bukadar ilerlemeden bir damla verselerdide bende bukadar çekmeseydim bunu bakalım şimdi neyapacaklar eğer yine ilaç veremem derlerse bu sefer naparım bilmiyorum. zaten bu kulağımla ilgili gittiğim 4. hastane... bu defa KBB hastanesinden randevu aldım bakalım inşallah diğerleri gibi yapmazlar :)

Günaydın kızlar herkesler iyidir umarım :)

Amin canım, sor bakalım gerçi ne diyeceğini tahmin ediyorum ama yinede rahatlamış olursun :) Kızım iyi ya kayınvalidme umrumda bile değil, boşver sende napıyosa yapsın, yakında bebişleirmizle oynıcaz onlarla ilgilenicez Allah izin verirse, kayınvalideler umrumuzda dahi olmayacak... İyi dilekleirn içinde çok sağol :) Bilmukabele :)

offfff kızlar kendimi ordan oraya atıyorum .çok sıcak izmir ,sizlerde durum nasıl.bi duş alıcam inşallah iyi gelir

Bende dün akşam soğuk duşa girdim kurulanmadan yattım ve buna rağmen yandı ellerim ayaklarım, sürekli yüzümden ter boşaldı...

Oy annem maşallah suphanallah 1,5 kilo olmuş oğluşun, ne kadar büyümüş Allah nazarlardan saklasın inşallah.. Sonuna kadar böyle güzel gitsin. Ters olması için erken döner annesi o daha çok :)

Kulak ve diş ağrısı en korktuğum şeylerden birisi inşallah bu defa kesin çözüm bulunur, bende geçmiş doğum hikayeleirni okuyorum ve çok mutlu oluyorum rabbim bizlerede nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr........bende gece kan ter içinde uyandım kalkıp duş aldım....kabus gibiyldi( sabahta sol kasığım çok sancıdı senyseki geçti şimdik

İşe gelmek zorlaşıyor dimi git gide, 30. haftadan sonra çok zorlanırız gibime geliyor..

canım önce kadın doğumcunla görüş sana kulağın için ilaç kullanabilirsin desin sonra bunu kbb ciye söyle doktrumdan onay aldım de o zaman verirler benim dişim ağrıdığındada acilde bir doktor iğne yapmaya cesaret edememişti beni o halimde göndermişti gecenin o saatinde sonra başka bir hastaneye gittim tabi bu arada kendi doktorumu da aradım iğne için onay aldım gittiğim yeni hastanede bunu söyleyince doktor bana 2 tane iğne yapmıştı senin de aklında bulunsun kendi doktorunla mutlaka konuş

Canım geçmiş olsun. Bebişler boş durmuyor içeride, ama bir bakmışız 30'lardayız sonra 35'ler sonra doğumlar. Artık seneye de bizi okur yazarlar topiklerinde

ya zaten 30 haftalık olma düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor :) bana doğum 40 hafta gibi gelmiyor 36 dan sonra heran olabilir yani 30 haftalık olunca son altı haftaya girmişim gibi hissedicem galiba. Gerçi o haftalarda anne adayları çok gergin ve sabırsız oluyorlar bazıları 32 den sonra doğuruyor bazıları 28de bazıları, 36 bazıları 40 bazılarıda 42 olmuş tık yok yani aslında şurda bir kaç hafta sonra heran herşey olabilir. Ama kız bebekler anladığım kadarıyla biraz aceleci oluyorlar erkek bebkler genelde 40 haftayı dolduuryor.. keşke o günler çabucak geliversede kucağımıza alsak bıdıklarımızı :))) ben şimdiden çok heyecanlıyım. ekim annesiyiz ama biçoğumuz eylül ortasında alıcak bebğini kucağına bazılarımızda kasımın ilk haftalarında :))

şikayetlerim yüzünden kbb ye doktorum yönlendirdi zaten kendiside kulak damlasının hiç bir zarrarı olmaz bebeğe diyor. kana karışma ihtimali nerdeyse yokmuş çünkü. ama gel görki kbb doktorları genellemekde istemiyorum ama ilaç vermiyorlar.. sadece kulağına su kaçırma , sakın kaşıma falan deyip yolluyolar. doktorumda anlamıyor neden böyle yaptıklarını adamcağız kulaktan anlasa kendi vericek damlayı :))

günaydın kızlarrrr........bende gece kan ter içinde uyandım kalkıp duş aldım....kabus gibiyldi( sabahta sol kasığım çok sancıdı senyseki geçti şimdik

ben de bazen hamile olduğumu unutup kendimi oradan oraya atıyorum yatakta sonra kendime gelince vicdan azabı çekiyorum dedğin gibi kasıklarım sancıyor haırlısıyla bir atlatsaydık şu hamileliği bebeğimiz doğunca zaten tadında uyuyamıycaz yani kendi adıma öyle çok korkarım nefes alıyormu ağlıycak ta duymayacakmıyım ya yorgan yüzüne gelirse off şimdiden bunları takıyorum kafama bu yüzden bir arkadaşımın psikolojisi bozuldu doğumdan sonra 2 hafta uyumadı bebeğin başında oturdu ilaçlarla düzeldi kız öyle olmaktan çok korkuyorum:18:

Daha iyi günlerimiz diye düşünüyorum, ben küvete su doldurup uyuyabilirmiyim acaba ilerde diye düşündüm hahaha:)) Nasıl yandıysam gece :)

Ahh hemencecik gelsin o günler fatoş

Leyna bende düşünüyorum bunları, ya kusarsa ya burnu tıkanırsa ya yüzü kapanırsa ama ben hemen psk. danışıcam o dönemde süt verirkende kullanılabilen ilaçlar var birde eşimde pimpiriklidir ona güvenirim oda uyumaz

günaydın kızlar gununuz guzel gecsın
24 haftalık olduk hala duzensız doktor takıplerımız bı o doktor bı bu doktor hala hangı hastanede dogum yapıcagıma karar vermedım esımın calıstıgı hastane ıcıme sınmıyor herkes orda yap esın orda ılgılenırler vs dıyor ama dogum sonrası oglumda cok bıtkındım sunı sancı yuzunden sanırım yada ıkınmaktan butun vucudum odem toplamıstı 85 le doguma gıtmıstım ama dogum sonrası 100 gıbı gozukuyordum oyleykende benı kımse gorsun ıstemıyorum esımın hocası arkadasları vs zıyaret edıcek benı goren azdır zaten ohalde kalıcam akıllarında sısmıs bakımsız makyajsız insan dogumdan sonra bebegını sevmek ve uyumak ıstıyor yorgun oluyor dıkıs acısından sunetlık gıbı yatıyordum bacaklar ayrık
ankaralılar nerelerde dogum yapıcaksınız huuuu

Son düzenleme:

off kulak ağrısı da çok beter canım inşallah bir an önce çözümünü bulursunuz da rahatlarsın şöyle iyi bir doktora denk gelirsin inşallah...

nezaman gitsem, iltahap var ama çok az hamilesin şimdi ilaç yazmayalım kendiliğinden geçer büyük bi ihtimalle bebek yüzünden olabilir burun tıkanıklığına bağlıdır geçer yakında deyip yolladılar ben ona kızıyorum. ama şuan hafif bir iltihap gibi gelmiyor bana yani uzun zamn ilaç almamı gerektiricek bi durumla karşı karşıyayım gibi geliyor ( sdahaleyle atlatılabilecek birşeyi bukadar büyüyene kadar neden bekletiyorlar onu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…