tansıyonum dusunce kendıme gelmem ıcın yattım cnm dıger kan alma saatım gelınce kalktım zaten ama o kadar saat ac kalmak yaramadı
sen buyukcekmece kolan hastanesınemı gıdıyosun bı yazında oyle gordum sanırım
evet canım ben b.ç kolana gidiyorum ..
bende o hastaneye gıdıyorum
kahvaltı yapmaya gıdıyoruz bız oglumla camasırda atmıstım yıkansın dıye bıttı sanırım onlarıda serım havada guzel kurusunlar
tmm canım görüşürüz bu arada senin dr kim ve bendende o zaman 4 kez kan alıcaklar
günaydın canımgünaydın kızlarr, gece boyu kulak sancım yüzünden uyuyamadım saat 11:30 a randevu aldım ama kulağım hala çok kötü( tam 6 aydır çekiyorum hamileyim diye ilaçta vermiolar ama bu kez kulağım nerdeyse duymuyor ve hem acı hemde ağrım var. sağ kulağımda iltihaplanma oldu gebeliğimin başında. burun tıkanması nedeniyle ardındanda sürekli her ay yıkadılar kulağımı rahatlasın diye ama artık bugün kızıcam nedir bu yaa sağır olmamı bekliyolar galiba bişeyler yapmak için....
şikayetlerim hiç bitmiyor( ama biraz önce 2010ekim annelerinin doğumu beklerkenki yadıklarını okudum çok güzel duygular birde doğum hikayeleride sevimli :))) 40 hafta olsada kızımı doğursam bende keşke yaaaa :)))
1420 mi topiğin neredeyse en büyük bebeği maşallahkızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
şuanlık tek sorunumuz ters duruşu ama doğuma kadar düzelir dedi.
bugunun ılk gunaydını bızden olsun
esımı ıse gonderdıkten sonra uyuyamadım bı topıge gırım dedım ama daha kımsecıkler gelmemıs
dun seker yuklemesı yaptırdım ama benımkı bıraz farklı oldu sanırım ılk gıttıgımde bı tup kan aldılar sonra ıkı bardak sekerlı su ıcırdıler ve 10,30 11,30 12,30 da bırer tup daha aldılar
9 basladılar 1 akadar ac kaldık bı ara tansıyonum dustu zaten hemen acıle yatırdılar kan alma saatı gelene kadar orda yattım hastaneden cıktım hemen yemek yedım zaten eve geldıkten sonrada uyudum aksam 7 anca kendıme geldım bugunda sonucları almaya gıdıcem bızden bu kadar
günaydın kızlarr, gece boyu kulak sancım yüzünden uyuyamadım saat 11:30 a randevu aldım ama kulağım hala çok kötü( tam 6 aydır çekiyorum hamileyim diye ilaçta vermiolar ama bu kez kulağım nerdeyse duymuyor ve hem acı hemde ağrım var. sağ kulağımda iltihaplanma oldu gebeliğimin başında. burun tıkanması nedeniyle ardındanda sürekli her ay yıkadılar kulağımı rahatlasın diye ama artık bugün kızıcam nedir bu yaa sağır olmamı bekliyolar galiba bişeyler yapmak için....
şikayetlerim hiç bitmiyor( ama biraz önce 2010ekim annelerinin doğumu beklerkenki yadıklarını okudum çok güzel duygular birde doğum hikayeleride sevimli :))) 40 hafta olsada kızımı doğursam bende keşke yaaaa :)))
günaydın canım
bende kulağımdan çok çektim çok fazla ağrım yoktu ama tıkanma şikayetim vardı 2 kere gittim bir şey yok dediler basıncını ölçtüler yolladılar devam ederse ben de senin gibi tekrar gidip bir şey yok da neden böyle oluyor diycem kızıcam aylardır devam ediyordu bu ara sakinleşti bakalım inşallah tekrar başlamaz...
sen de çok dikkat et duş alırken kulağını pamukla tıka su kaçırma üzerine çok yatmamaya çalış geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer...
yardımın için çok sağol canım. biraz olsun içimi rahatlattın. neyseki kasığımdaki kasılmalar geçti. belkide dediğin gibi doğuma hazırlık ağrıısdır hissettiğim sızı ama hep yorulunca olması ilginç ama bunu kesinlikle sorucam doktoruma bu ağrıları cumartesi yazarım buraya ağrıların nedenini :)) buarada o terleme bendede var inan sırtıma ince bir havlu koyuyorum o derece terleme var buaralar birde ateş basıyor bana çok fena Allah menapozdaki kadınlara ecir sabır versin ne diyeyim :))
ha ha ha alemsin hanzade yaa... canım bende kayınvalidemi sevmiyorum hatta bazen öyle kızdırıyoki beni bi sinirle nefret ediyorum diyorum ama şimdi düşündümde nefret etmiyorum sadece haz etmiyorum ve soğukkanlılığı, bana karşı olan tavrı beni uyuz ediyor. ama boşver canım birçok kayınvalide böyle malesef herkese hakettiği kadar köfte...
o nasılki beni önemsemiyor bende önemsemiyorum biz alylı üstlü oturuyoruz malesef ama herzaman mesafeliyim haftada bir kere gideriz yanına öyle pek sıcakta davranmam birde sizli bizli konuşurum. keşke daha farklı olabilseydik ama bukadar oluyo işte önemli olan herkez yerinde sağolsun sende boşver takma kafana bak kızın doğucak inşallah eşinle kızınla sağlıklı, mutlu uzun bir ömür sürersin inşaallah...
offfff kızlar kendimi ordan oraya atıyorum .çok sıcak izmir ,sizlerde durum nasıl.bi duş alıcam inşallah iyi gelir
kızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
şuanlık tek sorunumuz ters duruşu ama doğuma kadar düzelir dedi.
günaydın kızlarr, gece boyu kulak sancım yüzünden uyuyamadım saat 11:30 a randevu aldım ama kulağım hala çok kötü( tam 6 aydır çekiyorum hamileyim diye ilaçta vermiolar ama bu kez kulağım nerdeyse duymuyor ve hem acı hemde ağrım var. sağ kulağımda iltihaplanma oldu gebeliğimin başında. burun tıkanması nedeniyle ardındanda sürekli her ay yıkadılar kulağımı rahatlasın diye ama artık bugün kızıcam nedir bu yaa sağır olmamı bekliyolar galiba bişeyler yapmak için....
Gününüz aydın olsun bayanlar.Bugün servis şöförümüzün acil işi çıktığından patronumuz kullandı servisi ve dolayısıyla 1 saat erken gelmek zorunda kaldım. Zaten gecede sıcaktan uyuyamadım Çok uykum var bugün biter mi acaba?:97:
sorma canım bıktırdılar beni hiç araştırmadan bakmadan yok bişey olur böyle şeyler hamilelikten, ilaca gerek yok deyip yolluyorlar. ama bütün gece çok ağrııd uyuyamadım. şimdide inanılmaz kaşınıyor ve ağrıyor keşke randevu almayıp direk acile gitseymişim. birde uğuldama var sanki.... anlamıyorum kulağımdaki iltahaba iyi gelecek bir damla yazmak okadar zormu yaa yeri geliyo doktorumuz antibiyotik veriyo onu kullanıyoruz kulak damlasının ne zararı olabilirki? hamileliğimin başından beri kulağımdaki iltihap yüzünden kanımda az miktarda enfeksiyon çıkıyor değerlerim düzensizleşiyor, nevardı rahatsızlığım bukadar ilerlemeden bir damla verselerdide bende bukadar çekmeseydim bunu bakalım şimdi neyapacaklar eğer yine ilaç veremem derlerse bu sefer naparım bilmiyorum. zaten bu kulağımla ilgili gittiğim 4. hastane... bu defa KBB hastanesinden randevu aldım bakalım inşallah diğerleri gibi yapmazlar :)
Canım geçmiş olsun. Bebişler boş durmuyor içeride, ama bir bakmışız 30'lardayız sonra 35'ler sonra doğumlar. Artık seneye de bizi okur yazarlar topiklerinde
canım önce kadın doğumcunla görüş sana kulağın için ilaç kullanabilirsin desin sonra bunu kbb ciye söyle doktrumdan onay aldım de o zaman verirler benim dişim ağrıdığındada acilde bir doktor iğne yapmaya cesaret edememişti beni o halimde göndermişti gecenin o saatinde sonra başka bir hastaneye gittim tabi bu arada kendi doktorumu da aradım iğne için onay aldım gittiğim yeni hastanede bunu söyleyince doktor bana 2 tane iğne yapmıştı senin de aklında bulunsun kendi doktorunla mutlaka konuş
günaydın kızlarrrr........bende gece kan ter içinde uyandım kalkıp duş aldım....kabus gibiyldi( sabahta sol kasığım çok sancıdı senyseki geçti şimdik
günaydın kızlarrrr........bende gece kan ter içinde uyandım kalkıp duş aldım....kabus gibiyldi( sabahta sol kasığım çok sancıdı senyseki geçti şimdik
ya zaten 30 haftalık olma düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor :) bana doğum 40 hafta gibi gelmiyor 36 dan sonra heran olabilir yani 30 haftalık olunca son altı haftaya girmişim gibi hissedicem galiba. Gerçi o haftalarda anne adayları çok gergin ve sabırsız oluyorlar bazıları 32 den sonra doğuruyor bazıları 28de bazıları, 36 bazıları 40 bazılarıda 42 olmuş tık yok yani aslında şurda bir kaç hafta sonra heran herşey olabilir. Ama kız bebekler anladığım kadarıyla biraz aceleci oluyorlar erkek bebkler genelde 40 haftayı dolduuryor.. keşke o günler çabucak geliversede kucağımıza alsak bıdıklarımızı :))) ben şimdiden çok heyecanlıyım. ekim annesiyiz ama biçoğumuz eylül ortasında alıcak bebğini kucağına bazılarımızda kasımın ilk haftalarında :))
ben de bazen hamile olduğumu unutup kendimi oradan oraya atıyorum yatakta sonra kendime gelince vicdan azabı çekiyorum dedğin gibi kasıklarım sancıyor haırlısıyla bir atlatsaydık şu hamileliği bebeğimiz doğunca zaten tadında uyuyamıycaz yani kendi adıma öyle çok korkarım nefes alıyormu ağlıycak ta duymayacakmıyım ya yorgan yüzüne gelirse off şimdiden bunları takıyorum kafama bu yüzden bir arkadaşımın psikolojisi bozuldu doğumdan sonra 2 hafta uyumadı bebeğin başında oturdu ilaçlarla düzeldi kız öyle olmaktan çok korkuyorum:18:
şikayetlerim yüzünden kbb ye doktorum yönlendirdi zaten kendiside kulak damlasının hiç bir zarrarı olmaz bebeğe diyor. kana karışma ihtimali nerdeyse yokmuş çünkü. ama gel görki kbb doktorları genellemekde istemiyorum ama ilaç vermiyorlar.. sadece kulağına su kaçırma , sakın kaşıma falan deyip yolluyolar. doktorumda anlamıyor neden böyle yaptıklarını adamcağız kulaktan anlasa kendi vericek damlayı :))
Amin canım, sor bakalım gerçi ne diyeceğini tahmin ediyorum ama yinede rahatlamış olursun :) Kızım iyi ya kayınvalidme umrumda bile değil, boşver sende napıyosa yapsın, yakında bebişleirmizle oynıcaz onlarla ilgilenicez Allah izin verirse, kayınvalideler umrumuzda dahi olmayacak... İyi dilekleirn içinde çok sağol :) Bilmukabele :)
Bende dün akşam soğuk duşa girdim kurulanmadan yattım ve buna rağmen yandı ellerim ayaklarım, sürekli yüzümden ter boşaldı...
Kulak ve diş ağrısı en korktuğum şeylerden birisi inşallah bu defa kesin çözüm bulunur, bende geçmiş doğum hikayeleirni okuyorum ve çok mutlu oluyorum rabbim bizlerede nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?