günaydın kızlar gununuz guzel gecsın
24 haftalık olduk hala duzensız doktor takıplerımız bı o doktor bı bu doktor hala hangı hastanede dogum yapıcagıma karar vermedımesımın calıstıgı hastane ıcıme sınmıyor herkes orda yap esın orda ılgılenırler vs dıyor ama dogum sonrası oglumda cok bıtkındım sunı sancı yuzunden sanırım yada ıkınmaktan butun vucudum odem toplamıstı 85 le doguma gıtmıstım ama dogum sonrası 100 gıbı gozukuyordum oyleykende benı kımse gorsun ıstemıyorum esımın hocası arkadasları vs zıyaret edıcek benı goren azdır zaten ohalde kalıcam akıllarında sısmıs bakımsız makyajsız onsan dogumdan sonra bebegını sevmek ve uyumak ıstıyor
ankaralılar nerelerde dogum yapıcaksınız huuuu
güzelim sana diyorum gel akropol e gelmiyosun uzuk diyosun ne diyim şimdi bak kipra benim söylediğim doktora başladı çok memnun ben orda doğurcam inşallah
bu arada dün kayınvalidemle konuştum onun tanıdığı biri varmış bu gün numarasını bulup bana verecek en kısa sürede seni bilgilendiricem
bunları aşmamız lazım yoksa doğum yapınca çok fena oluruz arkadaşımdan biliyorum saf gibiydi ben de eşime güveniyordum ama bu ara onu televizyonun karşısında uyuyakalmış bir şekilde sabahın 5 lerinde toplamaya başlayınca güvenimi yitirdim sanırım bu konuda ne diyelim allah yardımcımız olsun..Leyna bende düşünüyorum bunları, ya kusarsa ya burnu tıkanırsa ya yüzü kapanırsaama ben hemen psk. danışıcam o dönemde süt verirkende kullanılabilen ilaçlar var birde eşimde pimpiriklidir ona güvenirim oda uyumaz
Günaydın kızlar... Bütün gün evde olmama rağmen 7.30ta uyandım yine. 11lere kadar uyuyan bana neler oldu anlamıyorum. Şimdide bayık bayık oturuyorum. Halim çok komik. Bir elimde tuzlu su pamuk göbüşüme kompleks yapıyorum, diğer elimde pc, bir yandan da gündemi takip ediyorum. Bayığım ama herşeyede yetişiyorum çok şükür =))
canım ya uzak esım ancak oraya cumartesı goturebılır cumartesılerı nobetı oluyor bazen yada nobet ertesı oluyor ama bı arastırıcambu arada yanlıs hatırlamıyorsam doktorun erkektı bızımkı acıl durum dısında ızınvermez erkek doktora yoksa bılge hastanesındede cok ıyı bı doktor varmıs ama sormadım gıdelımmı dıye yanıtı bılıyorum cunku ultrason ıcın dusunmustum normal dogumu yasamıs bırı olarak karsımda bır erkek olması bende ıstemem
kadının ıcın cok tesekkur ederım canım bı konusalım bakalım bırde ucretde sor kayınvaldene cunku aynı fıyaatı soylemıylar hep cok saol datlım
Günaydın
Bu sabah hiç hoş olmayan bir süprizle uyandım ellerim ayakların şişmiş ama nasıl bir şişkinlik ayakkabı giyemedim terlikle geldim.Ayağıma barmeğımla bastırdığım zaman çukur oluyor ödem anlamınamı geliyor yani:44:
kızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
şuanlık tek sorunumuz ters duruşu ama doğuma kadar düzelir dedi.
kızlar ancak bu saatte fırsat bulabildimm.dr geldikten sonra annemlere uğradık oradada misafir vardı geç geldik.
oğlumu gördüm bu gün çok mutluyum.dr teyzemiz baktı herşeyi çok normal dedi oğluşum 10 gün önden gidiyomuş gelişim olarak.
1420gr olmuş benim bebişim.drmuz biraz tombiş bir bebek dedi.eliyle bir ayağını tutmuştu gülümsüyordu bize drmuzda mutlu bir bebek herşeyi çok güzel maaşaallah dedi.
günaydınlaarrr herkeseee...
dün doktordaydım bende.şeker yüklemesi yapıldı 50 gr lık.
açlık şekeri:82 şekerli sudan sonra :132
ultarsanda kızımı da gördüm 900 gr olmuş maaşşallah.herşey yolunda çok şükürr.....
akşam tuzlu bir şeyler yada hamurişi tarzı bir şeyler yemiş olabilirmisin acaba?
bunlar birikir birikik ödem olur benim de ellerimde ayaklarımda var
yooo hafif besinler yedim ama çok fazla karpuz yedim ondan olurmu acaba:26:
yooo hafif besinler yedim ama çok fazla karpuz yedim ondan olurmu acaba:26:
maşallah cnm oğlusunakız hangi ara nerde büyüttün sen bu yavruyu böyle ne yiyip içiyosan bizede söyle :))) topikte kiloyu gören ilk sen oldun sanırsam darısı bizimde başımıza inşallah....
allah nazarlardan korusun bebişini
günaydın kızlarr, gece boyu kulak sancım yüzünden uyuyamadım saat 11:30 a randevu aldım ama kulağım hala çok kötü( tam 6 aydır çekiyorum hamileyim diye ilaçta vermiolar ama bu kez kulağım nerdeyse duymuyor ve hem acı hemde ağrım var. sağ kulağımda iltihaplanma oldu gebeliğimin başında. burun tıkanması nedeniyle ardındanda sürekli her ay yıkadılar kulağımı rahatlasın diye ama artık bugün kızıcam nedir bu yaa sağır olmamı bekliyolar galiba bişeyler yapmak için....
şikayetlerim hiç bitmiyor( ama biraz önce 2010ekim annelerinin doğumu beklerkenki yadıklarını okudum çok güzel duygular birde doğum hikayeleride sevimli :))) 40 hafta olsada kızımı doğursam bende keşke yaaaa :)))
sorma canım bıktırdılar beni hiç araştırmadan bakmadan yok bişey olur böyle şeyler hamilelikten, ilaca gerek yok deyip yolluyorlar. ama bütün gece çok ağrııd uyuyamadım. şimdide inanılmaz kaşınıyor ve ağrıyor keşke randevu almayıp direk acile gitseymişim. birde uğuldama var sanki.... anlamıyorum kulağımdaki iltahaba iyi gelecek bir damla yazmak okadar zormu yaa yeri geliyo doktorumuz antibiyotik veriyo onu kullanıyoruz kulak damlasının ne zararı olabilirki? hamileliğimin başından beri kulağımdaki iltihap yüzünden kanımda az miktarda enfeksiyon çıkıyor değerlerim düzensizleşiyor, nevardı rahatsızlığım bukadar ilerlemeden bir damla verselerdide bende bukadar çekmeseydim bunu bakalım şimdi neyapacaklar eğer yine ilaç veremem derlerse bu sefer naparım bilmiyorum. zaten bu kulağımla ilgili gittiğim 4. hastane... bu defa KBB hastanesinden randevu aldım bakalım inşallah diğerleri gibi yapmazlar :)
İşe gelmek zorlaşıyor dimi git gide, 30. haftadan sonra çok zorlanırız gibime geliyor..
günaydın kızlar gununuz guzel gecsın
24 haftalık olduk hala duzensız doktor takıplerımız bı o doktor bı bu doktor hala hangı hastanede dogum yapıcagıma karar vermedımesımın calıstıgı hastane ıcıme sınmıyor herkes orda yap esın orda ılgılenırler vs dıyor ama dogum sonrası oglumda cok bıtkındım sunı sancı yuzunden sanırım yada ıkınmaktan butun vucudum odem toplamıstı 85 le doguma gıtmıstım ama dogum sonrası 100 gıbı gozukuyordum oyleykende benı kımse gorsun ıstemıyorum esımın hocası arkadasları vs zıyaret edıcek benı goren azdır zaten ohalde kalıcam akıllarında sısmıs bakımsız makyajsız insan dogumdan sonra bebegını sevmek ve uyumak ıstıyor yorgun oluyor dıkıs acısından sunetlık gıbı yatıyordum bacaklar ayrık
ankaralılar nerelerde dogum yapıcaksınız huuuu
Günaydın
Bu sabah hiç hoş olmayan bir süprizle uyandım ellerim ayakların şişmiş ama nasıl bir şişkinlik ayakkabı giyemedim terlikle geldim.Ayağıma parmağımla bastırdığım zaman çukur oluyor ödem anlamınamı geliyor yani:44:
günaydın kızlarrrr
sabah otobüste uyuyakalmışım güneş vuran tarafta gözümü açtım hala heryer karanlıkotobüsten iner inmez eczaneye girdim herzaman 9-5 civarı olan tansiyonum 11-8 çıktı çok zor olmaya başladı otobüs yolculuklarım nefesim yetmiyo zaten sıcak bide kalabalık havasız oyyyyyyyyyy sabah işe gelmek akşam eve gitmek istemiyorum otobüse bincem diye :) Allah yardımcımız olsun
bilmem yaparmı ki çok fazla karpuz şekeri yükseltir ama şeker de böyle bir şey yaparmı bilmiyorum bir araştır internetten bakalım bir de ılık duş iyi gelebilir
ok canım noyu alırken sorbenim gittiğim doktor erkek te ondan randevu bulmak çok zor zaten bahsettiğim doktor aynı hastanede kadın doktor..
ya aslında sen niye böyle düşüncelere kapıldın yeni doğum yapmış bir kadının haline hangi doktor bakar makyajına kaşına gözüne boşver eşinde yanında olur özel alaka da görürsün bence de eşinin tanıdığı doktor arkadaşları mutlaka vardır olara git derim ben ama tabi daha önceki tecrüben var o yüzden söylediklerimde çok ısrarcı olamıyorum.
kadının şu an kaça geldiğini bilmiyorum ama kayınvalidem numara için döndüğünde sorarım o da bilmiyorsa sen arar konuşursun:79:
Günaydın
Bu sabah hiç hoş olmayan bir süprizle uyandım ellerim ayakların şişmiş ama nasıl bir şişkinlik ayakkabı giyemedim terlikle geldim.Ayağıma parmağımla bastırdığım zaman çukur oluyor ödem anlamınamı geliyor yani:44:
Bizim toplumumuz biraz anlayışlı düşünceli olsa böyle eziyet çekmeyiz.Bırak yer vermeyi boş yer olduğunda otursan öküz erkekler yayılıp oturuyor bu sefer insan daha rahatsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?