2011 Ekim Anneleri

Bir göz atayım bakalım daha fazla şişmesini engellemek için neler yapabilirim:44:

canım buzlu su yap ayaklarını içine koy aynı şekilde ellerinede su kov yap, iyi gelir şişini indirir, bendede çok oluyo, vücut müsayit heralde, benim 2.aydan beri zaman zaman oluyo, gücüm yok gibi hissediyorum, ellerimi kapayamıyorum gıcık bişey yani :95:

Onlar bir doğsun en tecrübeli annelere taş çıkartacağız emin olun. Ben teyzem 3. sezeryanında çok kötü olmuştu 1 hafta 2,5 , 1,5 ve yeni doğmuş bebekle ben ilgilendim ki o güne kadar agucuk bugucuk yapmaktan başka bir şey bildiğim yoktu. ama inanırmısınız gık dese gözüm açılıyordu. Gaz çıkartmada ustalaştım teyzemin sayesinde.

Canım muhtemelen sıcaktandır. Bol bol su iç vücut atsın.

Ahh zeytinim artık yüzünü eline alıp milleti kaldır yerinden. Sonuçta gazi ve hamilelere yer veriniz diye yazıyorlar heryere terbiyesizler uyuma numarası yapıyor. Ahhh ahhhh insanlık ölmüş

Bize ailece eski mesa yeni tobb etü hastanesinden madalya vericekler:) her türlü operasyonumuzu orda yaptırıyoruz cok güzel bir hastane hele yenidoganı tam evlere senlik :) bende dogumumu tobb da yapıcam canım.bütün tanıdıklar akrabalar orda yaptı cok memnunlar.güven hastanesi de olabilir ama tobb bize cok yakın inşallah normal dogum olursa yakın olması büyük avantaj olur.bir de güvende acayip park sorunu var ondan da nefret ediyorum.arabayı taa bi km öteye parkedip yürümek gerekiyo cünkü..

Heyyooooooooooo b,de bugün bizim kontrolümüüz varr bakalım kac gr cık olmus minik kızım :))

çok şükür eyt im artık haftanın 5 günü 5 sabah otobüs 5 sabah minübüs - 5 akşam otobüs 5 akşam minübüs olmak üzere 5 günde 20 kere araca biniyorum 5 inde falan anca ayakta kalıyorum anlayan beri gelsin havuz problemi gibi oldu vallahi

Gebeliğim ilk günlerinden itibaren tatlılarla vedalaştım tuzlu yemek hiç yiyemem bu yüzden tuzun sebep olduğunu düşünmüyorumbiraz araştırdım bu haftalarda ortaya çıkan şikayetlermiş ama bir haftadır gündüz çalış akşam kayınvalidemin peşinde sürün çok yoruldum sanırım en büyük sebep kayınvalidem

Gitmedi mi halaa senin doğumu bekliyor olmasın sakın? görüp, kalıp öyle gidecektir belki
Allah kolaylık versin arkadaşım geçmiş olsun.

Bu tarafta oturan arabalı bi iş arkadaşın olsaydı keşke rahat ederdin.

halini gözümün önüne getirdim kuzum yaa allah bu günlerimizi aratmasın ne yapalım böyle sıkıntılara da katlanıcaz bir süre...

Eve çok şükür halimize. 24 saat yataktan çıkmıyordum, ayakta olayımda deli gibi kaşınmaya razıyım.

Bir göz atayım bakalım daha fazla şişmesini engellemek için neler yapabilirim:44:

Tamamen tuzu kes, bol su iç, şişme yüzünde de başlarsa doktoruna danış Meryemcim. Bizde doktorlar kadar olduk

aaaayy ne öküz bi toplumuz bi de insanlıgımızla övünüyoruzz..ayıp yaa insan bi yer verir.

otobüslerde doğurmazsın inşallah

evet orası gerçekten çok iyi çok temiz bir hastane ama muayene ücretleri biraz pahalı ydı ne kadarmış orada doğum sordun mu hiç?

nerde oluyor tobb hastanesı ataturk hastanesının oralardamı umarım normal dogum yaparız hepımız ertesı gun azıcık bı dıkıs agrısından baska bırsey kalmıyor oturmadıgın surece problem yok ondada netten tobbun ununu duydum aslında bı arastırmak ıstedım onuda yakınsa bıze olabılır yenıdogan konusuna gelınce allah korusun oyle bı durum olursa zaten esımın oraya yatırmaz kendısıde yenıdogan doktoru kendı hastanesıne goturur bırden heycanlandım dogurasım geldı

ozaman sana tuz dıyetı deyılde kayınvalde dıyetı onerıyorum bı kac aksam gorme sıslıklerın ıner saka bı yana durumunu anlat kendını cok yorma

Senin tonton pek takdire şayen patron bu işe nasıl çözüm bulmadı şaşırdım bak şimdi. Ve hiç yakıştıramadım

giderayak zeytinimize bir araç tahsis etse ne kadar makbule geçer değilmi
yeşilciğim yapmazmı öyle bir babalık:76:

tobb da bize çok yakın değil maalesef armada nın o taraflarda hatta eşine tamamen ters

Senin tonton pek takdire şayen patron bu işe nasıl çözüm bulmadı şaşırdım bak şimdi. Ve hiç yakıştıramadım

çözüm buldu işte el birliğiyle adama benim sokakta ev bulduk şubatta taşındı göya beraber gidip gelicektik ama planlar tutmadı bazen akşamları arıyor sabahtan iş yok beraber gitcez diyor sevinçten takla atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…