Bir göz atayım bakalım daha fazla şişmesini engellemek için neler yapabilirim:44:
bunları aşmamız lazım yoksa doğum yapınca çok fena oluruz arkadaşımdan biliyorum saf gibiydi ben de eşime güveniyordum ama bu ara onu televizyonun karşısında uyuyakalmış bir şekilde sabahın 5 lerinde toplamaya başlayınca güvenimi yitirdim sanırım bu konuda ne diyelim allah yardımcımız olsun..
halini gözümün önüne getirdim kuzum yaa allah bu günlerimizi aratmasın ne yapalım böyle sıkıntılara da katlanıcaz bir süre...
Günaydın
Bu sabah hiç hoş olmayan bir süprizle uyandım ellerim ayakların şişmiş ama nasıl bir şişkinlik ayakkabı giyemedim terlikle geldim.Ayağıma parmağımla bastırdığım zaman çukur oluyor ödem anlamınamı geliyor yani:44:
günaydın kızlarrrr
sabah otobüste uyuyakalmışım güneş vuran tarafta gözümü açtım hala heryer karanlıkotobüsten iner inmez eczaneye girdim herzaman 9-5 civarı olan tansiyonum 11-8 çıktı çok zor olmaya başladı otobüs yolculuklarım nefesim yetmiyo zaten sıcak bide kalabalık havasız oyyyyyyyyyy sabah işe gelmek akşam eve gitmek istemiyorum otobüse bincem diye :) Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar gununuz guzel gecsın
24 haftalık olduk hala duzensız doktor takıplerımız bı o doktor bı bu doktor hala hangı hastanede dogum yapıcagıma karar vermedımesımın calıstıgı hastane ıcıme sınmıyor herkes orda yap esın orda ılgılenırler vs dıyor ama dogum sonrası oglumda cok bıtkındım sunı sancı yuzunden sanırım yada ıkınmaktan butun vucudum odem toplamıstı 85 le doguma gıtmıstım ama dogum sonrası 100 gıbı gozukuyordum oyleykende benı kımse gorsun ıstemıyorum esımın hocası arkadasları vs zıyaret edıcek benı goren azdır zaten ohalde kalıcam akıllarında sısmıs bakımsız makyajsız insan dogumdan sonra bebegını sevmek ve uyumak ıstıyor yorgun oluyor dıkıs acısından sunetlık gıbı yatıyordum bacaklar ayrık
ankaralılar nerelerde dogum yapıcaksınız huuuu
Onlar bir doğsun en tecrübeli annelere taş çıkartacağız emin olun. Ben teyzem 3. sezeryanında çok kötü olmuştu 1 hafta 2,5 , 1,5 ve yeni doğmuş bebekle ben ilgilendim ki o güne kadar agucuk bugucuk yapmaktan başka bir şey bildiğim yoktu. ama inanırmısınız gık dese gözüm açılıyordu. Gaz çıkartmada ustalaştım teyzemin sayesinde.
Canım muhtemelen sıcaktandır. Bol bol su iç vücut atsın.
Ahh zeytinim artık yüzünü eline alıp milleti kaldır yerinden. Sonuçta gazi ve hamilelere yer veriniz diye yazıyorlar heryere terbiyesizler uyuma numarası yapıyor. Ahhh ahhhh insanlık ölmüş
odem problemını yasamıs bırı olarak sana tavsıyem tuzu tamamın kes dar camasır dar kıyafet gıyme ayakları mumkun oldugu kadar yukarı uzat hatta evdeyken yatıp yukarı dık ıstırahat et benımkı yolculuktan kaynaklanmıstı 3 4 gun ındı sıstı gectı devam ederse doktora basvur benım 4.gun bacaklarımdan ultrason cekıldım damar tıkanıklıgı varmı dıye cıkmadı cok sukur gebelede sık olanbı durum nadıren damar tıkanıklıgına baglı olabılıyor bıde ıdrarda proteyın varmı dıye bakmıslardı ama neden bılmııyorum gecerse zaten kısa surede gebelıge baglıdır yoksa bı gorunmekte fayda var ama soyledıgım gıbı telas edılcek bı durum deıl gebelerde ozellıkle benım gıbı kılolu ıse sıkca rastlanıyor nadıren bı hastalıga baglı oluyor gecmıs olsun canım ayaklarını uzat tuzu kes
Gebeliğim ilk günlerinden itibaren tatlılarla vedalaştım tuzlu yemek hiç yiyemem bu yüzden tuzun sebep olduğunu düşünmüyorumbiraz araştırdım bu haftalarda ortaya çıkan şikayetlermiş ama bir haftadır gündüz çalış akşam kayınvalidemin peşinde sürün çok yoruldum sanırım en büyük sebep kayınvalidem
çok şükür eyt im artık haftanın 5 günü 5 sabah otobüs 5 sabah minübüs - 5 akşam otobüs 5 akşam minübüs olmak üzere 5 günde 20 kere araca biniyorum 5 inde falan anca ayakta kalıyorumanlayan beri gelsin havuz problemi gibi oldu vallahi
halini gözümün önüne getirdim kuzum yaa allah bu günlerimizi aratmasın ne yapalım böyle sıkıntılara da katlanıcaz bir süre...
Bir göz atayım bakalım daha fazla şişmesini engellemek için neler yapabilirim:44:
çok şükür eyt im artık haftanın 5 günü 5 sabah otobüs 5 sabah minübüs - 5 akşam otobüs 5 akşam minübüs olmak üzere 5 günde 20 kere araca biniyorum 5 inde falan anca ayakta kalıyorumanlayan beri gelsin havuz problemi gibi oldu vallahi
Gitmedi mi halaasenin doğumu bekliyor olmasın sakın? görüp, kalıp öyle gidecektir belki
Allah kolaylık versin arkadaşım geçmiş olsun.
Bu tarafta oturan arabalı bi iş arkadaşın olsaydı keşke rahat ederdin.
aslında var aynı mahallede oturduğum ve şirket aracıyla gidip gelen bi abim ama mesai saatlerimiz uymuyo onun gecesi gündüzü pek yok
Bize ailece eski mesa yeni tobb etü hastanesinden madalya vericekler:) her türlü operasyonumuzu orda yaptırıyoruz cok güzel bir hastane hele yenidoganı tam evlere senlik :) bende dogumumu tobb da yapıcam canım.bütün tanıdıklar akrabalar orda yaptı cok memnunlar.güven hastanesi de olabilir ama tobb bize cok yakın inşallah normal dogum olursa yakın olması büyük avantaj olur.bir de güvende acayip park sorunu var ondan da nefret ediyorum.arabayı taa bi km öteye parkedip yürümek gerekiyo cünkü..
Heyyooooooooooo b,de bugün bizim kontrolümüüz varr bakalım kac gr cık olmus minik kızım :))
otobüslerde doğurmazsın inşallah
nerde oluyor tobb hastanesı ataturk hastanesının oralardamı umarım normal dogum yaparız hepımız ertesı gun azıcık bı dıkıs agrısından baska bırsey kalmıyor oturmadıgın surece problem yok ondadaBize ailece eski mesa yeni tobb etü hastanesinden madalya vericekler:) her türlü operasyonumuzu orda yaptırıyoruz cok güzel bir hastane hele yenidoganı tam evlere senlik :) bende dogumumu tobb da yapıcam canım.bütün tanıdıklar akrabalar orda yaptı cok memnunlar.güven hastanesi de olabilir ama tobb bize cok yakın inşallah normal dogum olursa yakın olması büyük avantaj olur.bir de güvende acayip park sorunu var ondan da nefret ediyorum.arabayı taa bi km öteye parkedip yürümek gerekiyo cünkü..
Heyyooooooooooo b,de bugün bizim kontrolümüüz varr bakalım kac gr cık olmus minik kızım :))
Gebeliğim ilk günlerinden itibaren tatlılarla vedalaştım tuzlu yemek hiç yiyemem bu yüzden tuzun sebep olduğunu düşünmüyorumbiraz araştırdım bu haftalarda ortaya çıkan şikayetlermiş ama bir haftadır gündüz çalış akşam kayınvalidemin peşinde sürün çok yoruldum sanırım en büyük sebep kayınvalidem
Senin tonton pek takdire şayen patron bu işe nasıl çözüm bulmadı şaşırdım bak şimdi. Ve hiç yakıştıramadım
nerde oluyor tobb hastanesı ataturk hastanesının oralardamı umarım normal dogum yaparız hepımız ertesı gun azıcık bı dıkıs agrısından baska bırsey kalmıyor oturmadıgın surece problem yok ondadanetten tobbun ununu duydum aslında bı arastırmak ıstedım onuda yakınsa bıze olabılır yenıdogan konusuna gelınce allah korusun oyle bı durum olursa zaten esımın oraya yatırmaz kendısıde yenıdogan doktoru kendı hastanesıne goturur bırden heycanlandım dogurasım geldı
ozaman sana tuz dıyetı deyılde kayınvalde dıyetı onerıyorum bı kac aksam gorme sıslıklerın ınersaka bı yana durumunu anlat kendını cok yorma
Senin tonton pek takdire şayen patron bu işe nasıl çözüm bulmadı şaşırdım bak şimdi. Ve hiç yakıştıramadım
giderayak zeytinimize bir araç tahsis etse ne kadar makbule geçer değilmi
yeşilciğim yapmazmı öyle bir babalık:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?