2011 Ekim Anneleri

sen de biraz çok mu olmuşsun ne

Bence de çok olmuşsun eda. Bizde 2009 aralıkta buraya taşındık eski binamız eve 30 dk otobüs ile taşınağımızı duyunca patronun kızıyla ben büro evin orada olsun dedik patronlarla aynı semtte oturuyoruz. Tamam dediler bir baktık hooop izmitteyiz hahah şehir dışına çıkarttılar. Trafik yoksa 120-130 ile 50 dakikada geliyoruz.

sankşi sen taşınsan daha mantıklı

canım eşimin işi orda annem babam orda o yüzden sırf benim işim için bu tarafa gelmek pek mantıklı değil oğluma annem bakıcak kısmetse sırf o da değil babama da yakın olmak istiyorum daha çok vakit geçirebilmek için zaten bende o tarafta iş bakıcam tekrar çalışacağımda

oy seninkide pek fenaymış yaaa ne zaman çıkıcaksın bide tekrar oraya dönmicektin dimi yanlış hatrlamıyorum :26:

Onların ihmali yüzünden kötülediysen çok can sıkıcı gerçekten birde başka doktora görün canım bence belki daha iyi olur :)

tobb da bize çok yakın değil maalesef armada nın o taraflarda hatta eşine tamamen ters

bıze en yakın bılge hastanesı sanırım oraya gıttım ama kadın dogum ıcın deıl aman sonunda heralde ztbde dogurcam kocısın yanında :) bu arada dogum yapıcagınız hastanenın hasta yatak odalarını ve dogum hanesını kontturol edın ınsan o an herseyden etkılenıyo basıt seyler bıle gozune batıyo ben lokman hekımde dogum yaptım etlıkte ılkını odası guzeldı sancımı odamda cektım sonra odadan ayaga bıle kalkmadan yatakla 2 oda yanımdakı dogum haneye gıttım korudor bosaltılıyor o sırada sızı kımse gormuyor dogum haneden dogum yaptım annemden kıyafetlerımı almıslar nevresımımı degıstırdıler benı ve bebegımı gıydırdıler yatıgıma yatırdılar aynı sekılde odama gıttım bu duzenı ıstıyorum yıne ama doktorumdan hıc memnun kalmadım o hastanede baska doktor olabılır dıyede dusunuyorum acıkcası ztbde yukarda dogum yapıyosun sonra ustunde amelyat kıyafetıyle sedyeyle ındırılıyorsun herkes goruyo malum kapalıyım ama tabı vıp odası ve dogum hanesı varmıs ordada aynı sekıldemı oluyor bılmıyorum neyse kısacası herturlu kosulu arastırın bakmak gormek hakkınız unutmayın rısklı gebeler yenıdogan unıtesı olmayan yerde asla dogum yapmasın

hayırlısı kuzum...benimde işe uzaklığım 30 dakika ama köydeyiz biz biri getirmezse 1.30 saatte ancak evdeyim...inşallah süt iznimi brileştirmem izin verirler

oy seninkide pek fenaymış yaaa ne zaman çıkıcaksın bide tekrar oraya dönmicektin dimi yanlış hatrlamıyorum :26:

Canım eylül sonu kısmet olursa tamamen çıkacağım. Dün patronum yolda doğum izinine ne zaman çıkacaksın dedi. Bende ne izini ben komple çıkacağımm dedim adam şoka girdi. Ama ben kızlarına söylemiştim söyler diye düşünüyordum söylememiş meğersem. Hani annen bakıcaktı felan diye sordu birde nezaman çalışmak istiyorsun vsss. gel burda çalış demeye getirdi. Bende 1 -1,5 sen sonra çalışmayı düşünüyorum ama burada değil yeter bu kadar başka yerde rızkım vardır muhakkak dedim. Ayrıntılarını konuşucaz bugün içerisinde tabi ben cesaretimi toplarsam.

ay çok konuştum ama söylemeden geçemiciiimmm
bilgi hastanesindeki erkek doktora da gittim selçuk bey hiiiç memnun kalmadım 1 kere gittim 2.sini denemedim bile çok ilgisiz suratsız bir doktordu muayenede öyleydi allah bilir doğumda nasıl olurdu sen ztb ta vip oda tut hemşireleri de eşin ayarlar oooh değmeyin keyfine :))

eylül sonumu aynı sayılır seninle haftamız ben ağustos sonunda çıkıcam yeter yoksa iettde doğurcam
belliki patronun niyeti seninle devam etmek hakkında hayırlısı olsun canım ayrıntıları banada yaz merak ettim :)

selam kızlar. nasılsınız? buluşma resimlerinize baktım. hepinize maşallah çok tatlısınız. bende gelmeyi çok isterdim ama bandırma'daydım. oyüzden gelmek nasip olmadı. neyse başka zaman inşallah. eda cım. rüzgar oğluşumuzun cicişlerinin resimlerini koymuşsun. çoook güzel maşallah güle güle giysin canım. üstünde paralansın :))) herşeyi çok güzel maşallah. ben fece resimlerimizi koydum. istersen burada da paylaşabilirsin canımmm. bizim kızımızın cicişlerinide ve bizim kıza aldığın tavşan kıyafetinide müsait bir zamanda çeker koyarım inşallah canım.
halılarım gelecek bekliyorum geldikten sonra sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı yaptıracağım.sonrada tüllenmeye gidicez kızımla saraylara götüreceğim kızımı :))) ama topuklarım çok ağrıyor nasıl yapıcam bilmem neyse yarın da ikinci düzey ultrasonografi için haseki hastanesinden randevu aldım oraya gideceğim. eğer ordan iyi sonuç alamazsak yani çim rahat etmezse oradaki radyolojide hospıtalıum hastanesine giderim diye düşünüyorum. neyse bizden bu kadar kızlar. bebişlerinize ve kendinize iyi bakınnn.

Şuan gücüm yetermiş gibi duruyor. Birde beni patronum götürüp getiriyor. Çok nadir servise kalıyorum sürekli servis olsaydı bende dayanamazdım çünkü çok dolanıyor ve en son ben iniyorum. Ama dayanamayacak gibi olursam daha erken bırakırım. Zaten konuşucam bugün hamilelik bu günü saati belli değil ki. Yazarım canım üretimde çalışıyor bu gidişle bugün konuşamayız biz

demek oyle bıde onu cok ovuyolar nette aslında en mantıklısı bu olucak sanırım esım orda calısırken benım ozel deıl dıye orda dogum yapmamam abes kacıcak leyna cayarsam sen benı ıkna et vıp ye para odemıycem bıle esım orda doktor dıye gereksız yere parada harcamayım dımı :) seker yuklemesıne 28 haftada gıt dıyor esım ozaman oraya gıdeyım ve ondan sonrada devam edıyım sana ıyı alısverısler tatlım
ben dun dıp kose temızlık yapmıs yemeklerımı yapmıs ve oglumla yıkanmıstım bugun allahtan dunden yemeklerım vardı bugun yıne ev berbattı aksam annemve babam vardı oglus sımardı heryer pıstı evı dıp kose temızledım yıne mıs gıbı yaptım yemeklerım vardı dunden allahtan mutfagı temızleyıp makıneyı bosaltım oglumun ve kendı nevresımlerımızı degıstırım astım tabı temızlıgı bunlardan sonra yaptım sımdı dınlenıcem oglus pasta ısıyordu yemez ama ıster pudınlıklı buskıvılı pasta yapıp utu yapıcam yarın sadece gunluk ıs ve yemegım olucak yanı dınlenıcem yazarken yoruldum bıraz dınlenıyım bu arada oglum bahane bu ara tatlıya dustum asıl kendıme yapıcam

tobb da bize çok yakın değil maalesef armada nın o taraflarda hatta eşine tamamen ters

evet canım aynen armadanın orda tobb etü hastanesi..fiyatlar konusunda da bir arkadas sormus ortalama 5000 tl yi buluyo diye duydum ama emin degilim bizimkilerden dogum yapan biri öyle dedi.sorunca size kesin bilgi veririm.hatta bugün dr uma sorayım

doktora gidip geldim kızlarr...
kulağıma elindeki cihazı soktuğunda ekranda kulağımın içini gördüm.. çok kötü görünüyordu iltahap ve yara olmuştu kıpkırmızıydı ( doktor çok kötü iltahaplanmış buyüzden ağrı yapıyor dedi ve iltihabı temizledi acım biraz olsun hafifledi birde o anda kulağımdaki tıkanıklı kayboldu daha iyi duymaya başladım sanki :)) sonra bir tane damla birde krem verdi. Tabi ağrım içinde minoset yazdı. su kaçırmak,oynamak,dokunmak yasak. geçmezse yine gidicem. ilaçların ne bebeğime nede bana bir zararı olmıyacağını söyledi. damlayı eczanede hazırladılar içine bişeyler damlattılar sanırım kulağımın içini sterilize etmek için vermiş, kremide ondan sonra kullanıcakmışım. minoseti içtim hemen umarım ağrı biran önce geçer..
buarada burun tıkanıklığıyla olmuş dediğimde doktor hayır basınç kulağı bu hale getiremez dedi. gebelikle birlikte ciildim hassaslaşmış ve daha yağlı olmuş ( en azından kulağım yağlı olmuş ) buda hafif iltahaplanma yapmıştır ama herhangi, bi tedavi uygulanmayıp sürekli iltihap temizlenip bırakılmış buyüzdende kulak bu hale gelmiş dedi yani sağolsunlar hamilesin zararı olmasın ilaç yazmayalım derken kulağımı bu hale getirmişler. doktor bisüre çok ağrın olabilir boğazında acıyabilir bunlar normal çünkü çok fazla iltihap var hepsini almam mümkün değil dedi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…