2011 Ekim Anneleri

:89:

İnşallah uzun sürmeden geçer acısı ağrısı, işini bilen birine gitmek her zaman daha iyi oluyor işte... Boşuna buhale geldin.. Neyse artık çok geçmiş olsun idkkat et oynama sende sakın ellem eçabucak iyileşsin :)

Geçmiş olsun Fatoş, çabucak iyileşirsin inşallah...

canım doktora gittim parol yada minoset kullanabilirsin dedei çektiremezmişim benim diş konusunda çokk uzun ve sorunlu bir geçmişim oldugu için çektiremiyorum ama dün parol içtim oglumdan özür dileye dileye agrım geçti çoook agrımadıkça dayanırım habire ilaca dadanmak istemiyorum :))
oyy oyy maşallahhh senin ogluşun hepimizin bebesinin abisi olmuşş ilk doguran sen olacaksın galiba maşallah tosuncugaa
tuzlu suyu niye göbüşe sürüyosun ben merak ettimmmmm:26::26:

maşallah kızına

fatoşcum çok geçmiş olsun agrının azalmasına çok sevindim inşallah gecer bir daha agrımazzzzzz

sağol hanzade ilaç işe yaramaya başladı galiba ağrım epey hafifledi. dediğin gibi çabucak geçer inşallah. buarada kızımın bugün keyfi yerinde. dün gündüz az oynuyor diye şikayet etmiştim ama gece uyumayınca uykumda kızımın ne çok oynadığını farkettim :)) az kaldı ama son 100 gün falan var heralde ayyy çok hetecanlıyımmm çokkk .....

Son 100 gün demek askerler gibi gün sayıyoruz bizde tezkere alcaz bizde haha:)

Göbüşüm artık İzmir sıcağına dayanamadı ve isilik oldu (teşhisi ben koydum bu arada), herkes tuzlu su yap dedi, iyide geldi çok şükür. Evde bi de göbüş açık geziniyom. Buralar çok sıcak çooookkkk....
Bu arada sanada çok geçmiş olsun, ağrımaz inşallah daha...

Öğlen ayran içtim. Acaip uykum geldi:95:
Ztn uykucuydum, hamilelik beni daha da uykucu yaptı. Uyumak en büyük terapim yaw

Tünaydın annişlerrrr

allah kolaylık versin sana da canım.. çoook tanıdık bir durum nedense :) boşver bırak orda uyusun diyorum.. ama uyku tutmuyor 2 saatte bir uyanıyorum.. gidip azıcık dütrükleyip uyanmazsa geri yatağa gidiyorum..
işin kötü tarafı kocam ayılıyor gibi söyleniyor bana .. bende bırakıyorum orda.. sabah ta hatırlamıyorum demesi dellendiriyor beni

anacım senin koca ZTB.de mi çalışıyor valla ben ne olursa olsun orda doğum yapıcam sanırım.. şöyle evden çıkınca sıralayım hastaneleri...
özel veni vidi hast, ankara tıp fak. hastanesi.. ankara hastanesi.. ZTB..
şey dicem orda vip odaların fiyatları nedir tatlım.. kaç gündür tirilaylom arkadaşla bunu öğrenmeye çalışıyoruz da .. bende geçen sefer ztb gittiğimde unuttum sormaya.. eltim 200 dedi.. arkadaşı yeni doğum yapmış orda.. kimisi de 500 diyor.. aklım karıştı.. bir yardımcı oluversen şu konuda beni takip eden doktordan memnun değilim ama doğum orda olacak inşallah..
bir de eşimle de konuştuk.. Özlem Uzunlar'ın muayenehanesine gidicem 6.7aydan sonra.. belki ozaman azıcık adam yerine koyarlar beni..

Öğlen ayran içtim. Acaip uykum geldi:95:
Ztn uykucuydum, hamilelik beni daha da uykucu yaptı. Uyumak en büyük terapim yaw

uykucu tirilaylom.. bende tam seni andıydım

ayran içsem de içmesem de uykum var.. bugün saat 10,30a kadar uyudum yaw.. kendimden utanıyorum
gece de uyuyorum hani ...

leynacım önceki mesajda yazmaya unuttum.. bebiş doğunca eşin bak nasıl değişecek.. bende korkuyorum tv önünde uyuyup kalır da.. bende uyuya kalırsam bebeği duymam diye.. ama geçende eltime gittik bebişi yan odada.. eşim de salonta tv izlerken koltuğa uzanmıştı uyudu.. (çok yorgundu kuzum) bebişten azcık mıyk diye ses çıktı.. eşim nasıl atladı bebeğin yanına görmen lazım (hoşuma da gitti ha :87: )
inşallah bizimkinde de böyle olur.. :)

ay işe yarıyosa bende yapayımmmm benimde göbüşüm benekli danalar gibi oldu kırmızı noktalar var
sağol canım inş. agrımazzz

kulagını anlatırken agrını bıan hısseder gıbı oldum ama sonra ıltıhabı temızledıyazdınya oylebı rahatladımkı her doktor bunu yapmıyor ıyıbır doktormus gecmıs olsun umarım en kısa zamanda ıyılesırsın kulak agrısı kotudur rabım sıfa versın

ben ısım bıttı dınlenıyım dedım ama dınlenemedım utumu ve pratık pastamı yaptım yalnız ogluma uydum pastam resıl gozukuo elıne almıs su sıkılan cıkolata sosunu annecım bunuda dok dok dok dıye ısrar edınce bende sekıl verdım cıkolata sosuyla sıcaktı henuz pudıngı halıyle erıdı bende erıdı madem yayıyım sosu dedım busefer pudınkle karıstı kotu gozuktu bende renklı pasta sekerı koyıyım dedım bu sefer onlarda sosa bulandı anlıyacagınız eger sos donmazsa kotu gozukucek eger donarsa renklı pasta kalemlerı var sekerlı onlarla suslerım pudınklı pastayı bıle beceremedım ıkı gundur ıs yapıp duruyorum suan ıtıbarıyle sofra yemek oglumun bakımı dıısndakı ıslere paydossss yarında sadece makarna yapıcam oluyorum ya hıc canımın kıymetını bılmıyoru m

Canım geçmiş olsun tekrardan. Şansın varmış bu doktor iyi çıkmış.

Acıktım keşke evden yemek getirseydim dün bir sürü çeşit yaptım.. Şimdi dürüm söylicem.. Neyse akşama yemek derdim yok en azından, cumayada çay türü yaparım olur biter :)

bende bı 200 dıye duydum bı 500 600 emın deılım ama sunun farkı olabılır bırı normal sancı odasında yatıyosun kalabalık yanı sonra dogum yapıyosun odan ozel oda oluyor dıgerıde ozel odanda sancı cekıp vıp dogum odasında dogursun oyle odana gecıyosun olabılır bu benım tahmınım yalnız :) ben bıkac sefer gıttım oraya esımın arkadasına gıtmıstık dogum bolumunde calıstıgı ıcın orda benı muayne etmıstı o ısrada beklerken yanı doguma gelen kadınları gordum normal sancı odası ıcın hazırlanıyolardı kalabalık olan ıcın bırı ozel oda ıstedıgını soyledı ordakı bayan tamam dogumdan sonra alırız dedı yanı kalabalık odada yatıp sancı cekıp sonra gecıcekdı ozel odaya ama ben sancı odasınında tek kısılık oldugunu duymustum dolayısıyla demekkı dedım 200 olan bu sekılde 500 olan dıger sekılde oluyor sormadım esımede sordurmadım uzun oldu yazdıgım umarım anlatabılmısımdır

anladım sanırım..
ivit kalabalık odada sancı çekmek te çok berbat bişiy yaw eltime suni sancı verdiydiler.. duvarları tırmaladım resmen diyor.. hem o kalabalıkta (gerçi herkes aynı şey için orda) ama acı sınırı herkesin farklı..
eltime bayan bekar bir asistan demiş ki adet sancısı işte ne gerek var bukadar çırpınmaya... sonra doğurunca da eltim bebeği sevmiş " sen mi geldin annem, cennetim " falan diye.. aynı asistan bu sefer demiş.. azönce öyle demiyordun bağırırken.. eltim de demiş sen hiç doğum yaptın mı.. cevap : hayır... ozaman kapa çeneni demiş
sanırım derslerde gördükleri gibi sanıyorlar doğumu böyleleri..
hayırlısı bakalım.. bende orda o rezilliği çekicem de.. Rabbim hepimize bir avazda doğum nasip etsin..
orda Saynur Yılmaz'a gidiyorum.. belki bilirsin.. kadın hamile olduğu için mi böyle soğuk.. yoksa hep mi böyle bilemedim.. ilk gittiğimde iyidi.. sonrakinde yüz beş karış

sağol elifcim.büyüyor bir şekilde içeride bende bilmiyorumki.sizler ne yiyosanız bende aynılarından yiyorum.benim oğlum biraz babasına çekmiş herhalde yemeyi fazla seviyor.
hepimizinkini korusun canım.

teşekkür edriz kübra teyzesi.amin hepimizi.

amin canım inş.doktorumuzda öyle dedi şuanlık o problem değil dedi değişirmiş.

iki gündür benimde ayaklarım hep şiş meryemcim.sıcaklardan muhtmelen.

oy maşallah oğluna kocaman olmuş benimkide 27+3de 1279 grdı. banada doktor aynı şeyi söledi cnm benimde bebeğim ters duruyormuş.ama döner dedi inşallah hayırlısı olsun hepimiz için.

sağol canım.seninlinede maaşaallah.inş hakımızda hayırlısı neyse o olsun.

nejlam maşallah yavruna yerim ben onu yaaa en yemelik senin tosun şimdilik
sağol edam.öyle canım abiyiz biz.

canım çok sağol hepimize maaşaallah.özel bir şey yapmıyorum canım işte babasına çekmiş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…