anladım sanırım..
ivit kalabalık odada sancı çekmek te çok berbat bişiy yaweltime suni sancı verdiydiler.. duvarları tırmaladım resmen diyor.. hem o kalabalıkta (gerçi herkes aynı şey için orda) ama acı sınırı herkesin farklı..
eltime bayan bekar bir asistan demiş ki adet sancısı işte ne gerek var bukadar çırpınmaya... sonra doğurunca da eltim bebeği sevmiş " sen mi geldin annem, cennetim " falan diye.. aynı asistan bu sefer demiş.. azönce öyle demiyordun bağırırken.. eltim de demiş sen hiç doğum yaptın mı.. cevap : hayır... ozaman kapa çeneni demiş
sanırım derslerde gördükleri gibi sanıyorlar doğumu böyleleri..
hayırlısı bakalım.. bende orda o rezilliği çekicem de.. Rabbim hepimize bir avazda doğum nasip etsin..
orda Saynur Yılmaz'a gidiyorum.. belki bilirsin.. kadın hamile olduğu için mi böyle soğuk.. yoksa hep mi böyle bilemedim.. ilk gittiğimde iyidi.. sonrakinde yüz beş karış
bende sunı sancıyla dogum yaptım gercekten zor cok agrılı oluyor umarım bı avazda kurtuluruz hepımız
o bayan muhtemelen ebe yada hemsıredır neden oyle soylesınkı bahsettıgın doktoru tanımıyorum daha dogrusu sadece bı doktoru tanıyorum :) oda normalde muayne odalarında olmuyor yanı gunluk muayne odalarında dogum hanede oluyor yanı vıp odada orası tercıh edılebılır ben karısık bı odada esım annem olmadan sancı yasamak ıstemem esımın elını tutmalıyım dogumdada tabıkı kıme naz yapıcazdımı ama ay askımı osledım bırden gercı butun gun ozlıyorum ya kocısımı
vip oda olsun dimi :) şöyle sancı çekerken.. tutacaksın kocanın elini.. tırnaklarını geçireceksin.. o acıyı o da hissetsin dicem de (nasıl olcaksa artık)
benim anacım yetişemez sanırım doğuma da.. sadece eşimin yanımda olmasını isterim.. (hoş onun sülalesi de doluşur hastaneye - ama belki gelmezler tam kışın ortası - çok sevinirim vallahi )
oy oy.. aralık ayı bir geleydisizinkiler 2-3 aylık olmuş olacak ozamana yerim onları ben :)
evet evet sen gitmezsen ben elinden tutup götürcem seni ne güzel imkanların var sen hala düşünüp duruyosun diye eşin sana en güzelini ayarlar ilkinde belki bu kadar bilinçli değildiniz 2. si öyle olmazdemek oyle bıde onu cok ovuyolar nette aslında en mantıklısı bu olucak sanırım esım orda calısırken benım ozel deıl dıye orda dogum yapmamam abes kacıcak leyna cayarsam sen benı ıkna et vıp ye para odemıycem bıle esım orda doktor dıye gereksız yere parada harcamayım dımı :) seker yuklemesıne 28 haftada gıt dıyor esım ozaman oraya gıdeyım ve ondan sonrada devam edıyım sana ıyı alısverısler tatlım
ben dun dıp kose temızlık yapmıs yemeklerımı yapmıs ve oglumla yıkanmıstım bugun allahtan dunden yemeklerım vardı bugun yıne ev berbattı aksam annemve babam vardı oglus sımardı heryer pıstı evı dıp kose temızledım yıne mıs gıbı yaptım yemeklerım vardı dunden allahtan mutfagı temızleyıp makıneyı bosaltım oglumun ve kendı nevresımlerımızı degıstırım astım tabı temızlıgı bunlardan sonra yaptım sımdı dınlenıcem oglus pasta ısıyordu yemez ama ıster pudınlıklı buskıvılı pasta yapıp utu yapıcam yarın sadece gunluk ıs ve yemegım olucak yanı dınlenıcem yazarken yoruldum bıraz dınlenıyımbu arada oglum bahane bu ara tatlıya dustum asıl kendıme yapıcam
çok güzel cicişler aldım kendime ama 2 parçaOooo süper hadi cicişlen gel
canım benim yaaa doktorun da iyisi kötüsü var alah allah o şekilde hadi kulağın daha fazla zarar görseydi bu sefer nasıl savunacaklardı kendilerini neyse ki ağrının nedeni tam anlamıyla bulundu sen de doktorun tavsiyelerini dinle bir a önce iyileş arkadaşımdoktora gidip geldim kızlarr...
kulağıma elindeki cihazı soktuğunda ekranda kulağımın içini gördüm.. çok kötü görünüyordu iltahap ve yara olmuştu kıpkırmızıydı( doktor çok kötü iltahaplanmış buyüzden ağrı yapıyor dedi ve iltihabı temizledi acım biraz olsun hafifledi birde o anda kulağımdaki tıkanıklı kayboldu daha iyi duymaya başladım sanki :)) sonra bir tane damla birde krem verdi. Tabi ağrım içinde minoset yazdı. su kaçırmak,oynamak,dokunmak yasak. geçmezse yine gidicem. ilaçların ne bebeğime nede bana bir zararı olmıyacağını söyledi. damlayı eczanede hazırladılar içine bişeyler damlattılar sanırım kulağımın içini sterilize etmek için vermiş, kremide ondan sonra kullanıcakmışım. minoseti içtim hemen umarım ağrı biran önce geçer..
buarada burun tıkanıklığıyla olmuş dediğimde doktor hayır basınç kulağı bu hale getiremez dedi. gebelikle birlikte ciildim hassaslaşmış ve daha yağlı olmuş ( en azından kulağım yağlı olmuş ) buda hafif iltahaplanma yapmıştır ama herhangi, bi tedavi uygulanmayıp sürekli iltihap temizlenip bırakılmış buyüzdende kulak bu hale gelmiş dedi yani sağolsunlar hamilesin zararı olmasın ilaç yazmayalım derken kulağımı bu hale getirmişler. doktor bisüre çok ağrın olabilir boğazında acıyabilir bunlar normal çünkü çok fazla iltihap var hepsini almam mümkün değil dedi......
evet bu ara en büyük zevki o eşimin tv karşısında uyuyakalmak yazık yavrum sabahın seherinde beni öyle hışımla odaya girmiş görünce bir fırlayışı var ki kanepeden kalk yerine yat bile diyemeden benden önce yatağa koşup beni bekliyormuş gibi yapıyorTünaydın annişlerrrr
allah kolaylık versin sana da canım.. çoook tanıdık bir durum nedense :) boşver bırak orda uyusun diyorum.. ama uyku tutmuyor 2 saatte bir uyanıyorum.. gidip azıcık dütrükleyip uyanmazsa geri yatağa gidiyorum..
işin kötü tarafı kocam ayılıyor gibi söyleniyor bana .. bende bırakıyorum orda.. sabah ta hatırlamıyorum demesi dellendiriyor beni
uykucu tirilaylom.. bende tam seni andıydım
ayran içsem de içmesem de uykum var.. bugün saat 10,30a kadar uyudum yaw.. kendimden utanıyorum
gece de uyuyorum hani ...
leynacım önceki mesajda yazmaya unuttum.. bebiş doğunca eşin bak nasıl değişecek.. bende korkuyorum tv önünde uyuyup kalır da.. bende uyuya kalırsam bebeği duymam diye.. ama geçende eltime gittik bebişi yan odada.. eşim de salonta tv izlerken koltuğa uzanmıştı uyudu.. (çok yorgundu kuzum) bebişten azcık mıyk diye ses çıktı.. eşim nasıl atladı bebeğin yanına görmen lazım (hoşuma da gitti ha :87: )
inşallah bizimkinde de böyle olur.. :)
evet kocısım olmadan dogurmam :) ınsan yanında sevdıklerını ıstıyor gercı annemın olmasıda benı uzmustu cunku canım acıyo dıye cok uzulmustu bende uzulmesın dıye bagıramamıstım bu sefer belkı oglumu ona bırakır esımle gıderım
ınsan akraba kolu komsu ıstemez ogun helede esının akrabaları hıc ıstemez acı cekerken sadece destek olucak ınsan ıster hayırlısı tabı umarım hersey yolunda ve ıstedıgımız gıbı olurkocacıgımı osledım arıyım barı hamılılık benı dubble asık yaptı 4 sene dolucak ben hergecen gun daha asık oluyorum sanırım
fatoşcum çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın.ilaçlarını ihmal etme.doktora gidip geldim kızlarr...
kulağıma elindeki cihazı soktuğunda ekranda kulağımın içini gördüm.. çok kötü görünüyordu iltahap ve yara olmuştu kıpkırmızıydı( doktor çok kötü iltahaplanmış buyüzden ağrı yapıyor dedi ve iltihabı temizledi acım biraz olsun hafifledi birde o anda kulağımdaki tıkanıklı kayboldu daha iyi duymaya başladım sanki :)) sonra bir tane damla birde krem verdi. Tabi ağrım içinde minoset yazdı. su kaçırmak,oynamak,dokunmak yasak. geçmezse yine gidicem. ilaçların ne bebeğime nede bana bir zararı olmıyacağını söyledi. damlayı eczanede hazırladılar içine bişeyler damlattılar sanırım kulağımın içini sterilize etmek için vermiş, kremide ondan sonra kullanıcakmışım. minoseti içtim hemen umarım ağrı biran önce geçer..
buarada burun tıkanıklığıyla olmuş dediğimde doktor hayır basınç kulağı bu hale getiremez dedi. gebelikle birlikte ciildim hassaslaşmış ve daha yağlı olmuş ( en azından kulağım yağlı olmuş ) buda hafif iltahaplanma yapmıştır ama herhangi, bi tedavi uygulanmayıp sürekli iltihap temizlenip bırakılmış buyüzdende kulak bu hale gelmiş dedi yani sağolsunlar hamilesin zararı olmasın ilaç yazmayalım derken kulağımı bu hale getirmişler. doktor bisüre çok ağrın olabilir boğazında acıyabilir bunlar normal çünkü çok fazla iltihap var hepsini almam mümkün değil dedi......
sağol canım.muhtemelen ilk doğuranlar arsında ismim geçecek.hayırlısı olsun hepimiz içincanım doktora gittim parol yada minoset kullanabilirsin dedei çektiremezmişim benim diş konusunda çokk uzun ve sorunlu bir geçmişim oldugu için çektiremiyorum ama dün parol içtim oglumdan özür dileye dileye agrım geçti çoook agrımadıkça dayanırım habire ilaca dadanmak istemiyorum :))
oyy oyy maşallahhhsenin ogluşun hepimizin bebesinin abisi olmuşş ilk doguran sen olacaksın galiba maşallah tosuncugaa
tuzlu suyu niye göbüşe sürüyosun ben merak ettimmmmm:26::26:
maşallahkızına
fatoşcum çok geçmiş olsun agrının azalmasına çok sevindim inşallah gecer bir daha agrımazzzzzz
Mavipatiklerciğimmm:)
Cnm ben vip odada karar kıldım kılmasına da, o vip oda az ve doğum anında bulamayabilirsin diye duydum. Şakadanak ortada kalmıyalım sonra..
Vip oda için napmamız gerekiyo?Gider gitmez "Beni vip odaya koyuuun" diye mi bağırcaz, napcazzz:)))
Eşiciğine bi sorar mısın cnmm
slm kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz kızımla hatta kızım çok daha iyi tazmanya canavarı gibi içimde
dün gece nasıl kudurdu anlatamam 2 dak. durmadı fingirdek :))) akşam çok hareketliydi 1.5 saat tekmelerinin ardı arkası kesilmedi ayağıyla tekme atarken koluyla ayrı vurup durdu babasıda karnıma koydu kulağını kalbini dinlemek için sağolsun kızım babasının kafasınada bi uçan tekme attı
ayıp kızım ben babanım senin babaya vurulmaz böyle deyip durdu adamen son kasığıma bir tekme yedimki acısı içime oturdu çığlık attım resmen ama o kadar tekmeyi yiyince kötü oldum sonra kasıklarım ağrımaya başladı şimdide biraz ağrım var bu daha şimdiden böyle 2 3 kilo olunca nasıl kuvvetli olacak allah bilir
aynısından bende sordum say
ama aynı güne denk gelirsek ve 1 bir oda kalmışsa netçez kuşum
bu arada burdaki bilmeyen hatunlara söyleyim detirilaylom bacımla SAT'larımız aynı ama onun şehzade 1 hafta önden koşuyor ne acelesi varsa :76::76::76::76::76:
slm kızlar nasılsınız biz çok şükür iyiyiz kızımla hatta kızım çok daha iyi tazmanya canavarı gibi içimde
dün gece nasıl kudurdu anlatamam 2 dak. durmadı fingirdek :))) akşam çok hareketliydi 1.5 saat tekmelerinin ardı arkası kesilmedi ayağıyla tekme atarken koluyla ayrı vurup durdu babasıda karnıma koydu kulağını kalbini dinlemek için sağolsun kızım babasının kafasınada bi uçan tekme attı
ayıp kızım ben babanım senin babaya vurulmaz böyle deyip durdu adamen son kasığıma bir tekme yedimki acısı içime oturdu çığlık attım resmen ama o kadar tekmeyi yiyince kötü oldum sonra kasıklarım ağrımaya başladı şimdide biraz ağrım var bu daha şimdiden böyle 2 3 kilo olunca nasıl kuvvetli olacak allah bilir
Olmadı paylaşırız kuzu nolcak
Benim şehzade mi bakalım bi sürpriz yapmasın sonra:)
Ne bilim anlamadım ben de pek aceleci bu babasına çekti herhalde. Babamız 7aylıkken doğmamış ama 7aylıkken yürümüş
Maşallah miniğe şimdiden böyleler 1,5-2 ay sonra nasıl güçlü olacaklar kim bilir. Eşim korkuyor benim elini karnıma koyamıyor ben sen bebeğini sevmiyormusun diye duygu sömürüsü yapıyorum koyuyor ama hareket ettiği an elini çekişi var görmeniz lazım. Canı acır diyor, şaka gibi ben koyduğum zamanda çocuğu sıkıyorsun içerde rahat edemiyor yerinde diyo.
gittiğim alışveriş merkezinde yemek yedim hem de tıka basa ama gözüm doymadı aynı menüden bir de paket yaptırdım şimdi acıktım onu yemeye başlıycam sizce ben normalmiyim
gittiğim alışveriş merkezinde yemek yedim hem de tıka basa ama gözüm doymadı aynı menüden bir de paket yaptırdım şimdi acıktım onu yemeye başlıycam sizce ben normalmiyim
ahanda benim kocaya benzeyen birtane daha.. bizimki daha böyle dışardan belli olmuyor ama göbişi yoklayınca hissediliyor yeri..
koy elini diyorum.. 2 saniye koyar çeker hemen.. ezme çocuğu der..
bir de hastanede görse ultrasonla nasıl bakıyorlarbenim göbiş eccik büyük te.. kadın bastırıyor o zımbırtıyı karnımda.. herhalde kocam bunu görse dalar kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?