2011 Ekim Anneleri

gittiğim alışveriş merkezinde yemek yedim hem de tıka basa ama gözüm doymadı aynı menüden bir de paket yaptırdım şimdi acıktım onu yemeye başlıycam sizce ben normalmiyim

Hamur işi tarzı değilse sorun yok canım. Bende ayıptır sölemesi karpuz yiyorum.

O doktormuş canım teknikleri varmış zarar vermezmiş Doğuncada 2 ay elleyemezmiş bebeği öyle diyor. Ama doğunca sanki cesaret gelirmiş gibi. ama 6 aydan sonra hep o bakıcakmış bana bırak diyor.

Güle oynaya doğurarak tarihe geçeriz
Bizimki 15'inde yani haftaya cuma. En başından, hatta hamile kalmadan önce, eşim bizim oğlumuz olcak tirilaylom diyodu. Öyle doğuyodu içine. Ben de ondan etkileniyorum ama yine de bi sürpriz yaşamamak için oğlum demiyorum şimdilik:)
Seninkine de çok az kaldı hakkaten. Ay çok heyecanlı:)) Bebik inatçı çıkmaz da gösterirse belli olur artık. Benimki bi güzel açmıştı utanmaz

Kaynanam bişi demişti geçende. Bunlar şimdi iki kişi biri acıkmazsa biri acıkır
Seninki de normaldir yaw. Öncekinde sen acıkmışsındır, şimdi de bebik, ya da tersi

Kesinlikle normalsin bacım Çoğumuzun senden farkı yok.

bence normalsin canım.çünkü sen hamilesin:::)))))

çok teşekkür ederim kızlar moral verdiniz yemeğimi tatlı bir huzur içinde yemeye devam ediyorum

denizcim kızlar daha çok tekmelermiş annem öyle dedi.benimki çok tekmelemiyor ama hareketli maaşallah içeride habire dönüp duruyo.
senin pamuk kızın tam pamuk gibi biraz narin ama birazdaha büyüsün sen gör tekmeyi:)))

valla kızlar oku oku yazamıyorum artık yani..valla bende bazen sanki derin nefes zor alıyorum..bu arada yine evhamlarım sardı beni sağ salim doğursak inş..

demek eşin sana bizim oğlumuz olacak tirilaylom dedi ayy çok hoşsun sonra kalkıp iki dönseydiniz tirilaylaylom trilaylaylom diye

vay 2 haftan kalmış 30 haftaya giriyosun bizdaha 26 haftaya yeni giriyoruz..

valla kızlar oku oku yazamıyorum artık yani..valla bende bazen sanki derin nefes zor alıyorum..bu arada yine evhamlarım sardı beni sağ salim doğursak inş..

hoşgeldin şeymacığım geçmişe bir dalan kolay kolay çıkamıyor hepimizde problemler var ufak tefek seni bu kadar evhamlandıran nefes alamamansa sıcaklardan kaynaklanıyor olabilir bebek büyüdükçe midene baskı yapıyor olabilir ama seni korkutacak düzeydeyse doktoruna bir danış istersen

demek eşin sana bizim oğlumuz olacak tirilaylom dedi ayy çok hoşsun sonra kalkıp iki dönseydiniz tirilaylaylom trilaylaylom diye

Yok ben o esnada gerçekten içine doğduğu için mi yoksa öyle istediği için mi öle dedi onu anlamaya çalışıyodum
Ola ki erkek istediğini farketseydim tirilaylom diye dönmeyi bırak, feminist tırnaklarımı çıkarmaya hazırdım
Şüküş bi net cinsiyet sölesin de o zaman döneriz iki

Sorma nejlacım sorma, tam pamuk :) canımı yakmak istemiyor galiba :) Anneni haksız çıkarıyor bi de, minnacık boyuna bakmadan :)

hoşbulduk evhamım nefes almakda zorlanmam değil.. internetten bir kaç bişey okudum evhamlandım inş sorun yaşamadan doğururuz..

Allah iyiliğini versin leyna emi

aman bir şey olmaz bizimki de kız istiyordu ben de kız istiyordum hatta ailelerde kız istiyordu erkek olduğunu öğrendikten sonra aileler falan biz kız bekliyorduk demeye getirdiler hepsini öyle bir susturdum ki hiç biri bir daha tek kelime edemediler çocuk benim değilmi ister kız doğurum ister erkek ayrıca oğlumdan da çook memnunum annesinin kuzusu daha doğmadan bu kadar sevdiysem doğunca ne yaparım bilemiyorum

ayyy şeyma deme öyle içime korku düşüyor.zamanında gelsin hepimizinki.:94::94::94:

bende 30 haftama gelince tuhaf olurum yani doğuma az kaldı diye.. 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum 38.haftada falan doğururum diyorum son ay çok zor geçiyomuş napıcam onu düşünüyorum ...

Sorma nejlacım sorma, tam pamuk :) canımı yakmak istemiyor galiba :) Anneni haksız çıkarıyor bi de, minnacık boyuna bakmadan :)
evet canım sana kıyamıyor.varsın çıkarsın canım sağlıklı olsunda az tekmelesin
hoşbulduk evhamım nefes almakda zorlanmam değil.. internetten bir kaç bişey okudum evhamlandım inş sorun yaşamadan doğururuz..

okuma canım öyle şeyleri insan dahada kötü oluyor onları okudukça.bak bana şuan çok relaxım sizden önce olmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…