vay 2 haftan kalmış 30 haftaya giriyosun bizdaha 26 haftaya yeni giriyoruz..
aman bir şey olmaz bizimki de kız istiyordu ben de kız istiyordum hatta ailelerde kız istiyordu erkek olduğunu öğrendikten sonra aileler falan biz kız bekliyorduk demeye getirdiler hepsini öyle bir susturdum ki hiç biri bir daha tek kelime edemediler çocuk benim değilmi ister kız doğurum ister erkek ayrıca oğlumdan da çook memnunum annesinin kuzusu daha doğmadan bu kadar sevdiysem doğunca ne yaparım bilemiyorum
40 hafta olmasada 38 dediğin gibi iyi canım.ama sen bana bir ay diyince yani 34 hafta oluyor öyle olmasınbende 30 haftama gelince tuhaf olurum yani doğuma az kaldı diye.. 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum 38.haftada falan doğururum diyorum son ay çok zor geçiyomuş napıcam onu düşünüyorum ...
nejlanın 29. haftası bitiyor 1 haftası kaldı 30'asen de 27'ye giriyosun. 3 kaldı
masallahsuphanallah amın canım basımızdan eksık etmesın rabbım bı bebegınız dogsun paylasımlarınız cogalsın bak ozaman sevgınde artıcak evınızın babası olucak :81: ah ah cok sevıyorum cok
maşallah de kendine oku hemen allah nazarlardan saklasın hiç birimizin huzurunu bozmasın onları başımızdan eksik etmesin...
ılk dogumumda esım askerdeydı ben gıtmemıstım amasyadaydı gogumuma geldı sadece 1 haftalıgına evet mantıklı olan bu hem ılgılı olur herjes hem bebegımın ılk muaynesını babası yapar dımı bak cayarsam unutma hayatım kıs banaevet evet sen gitmezsen ben elinden tutup götürcem seni ne güzel imkanların var sen hala düşünüp duruyosun diye eşin sana en güzelini ayarlar ilkinde belki bu kadar bilinçli değildiniz 2. si öyle olmaz
maşallah evin tertemiz olmuş bende halılarımı gönderdim annem yıkadı bahçede ama dün yağan yağmurda hepsi ıslanmış yazık canım tekrar yıkadı hemde küçük torunlarına yatak yorgan yapıyorlar yün yıkıyorlar kaç gündür nasıl öderim onların hakkını bilmiyorum..bu gün akşam kendimi güçlü hissedersem evimi silmeyi düşünüyorum çamaşırlarım var haftasonu evde yokum bitirmem lazım ki aklım evde kalmasın
çok güzel cicişler aldım kendime ama 2 parçabir tayt aldım üzerine de bir tunik hamileliğe çok benziyor çok beğendim daha iyileri sizin olsun inşallah
inşallah dediğin gibi olur canım ben alışana kadar annem de yanımda olucak ama insan yine de düşünmeden edemiyor..
Mavipatiklerciğimmm:)
Cnm ben vip odada karar kıldım kılmasına da, o vip oda az ve doğum anında bulamayabilirsin diye duydum. Şakadanak ortada kalmıyalım sonra..
Vip oda için napmamız gerekiyo?Gider gitmez "Beni vip odaya koyuuun" diye mi bağırcaz, napcazzz:)))
Eşiciğine bi sorar mısın cnmm
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin gerisi hiç mühim değil. Ben hep nötrdüm zaten..
Ama benim eşimin sülalesinin suyunda var erkek düşkünlüğü. Eşimin teyzesinin kızı var benle yaşıt.18'inde evlenmiş. 2kızı vardı, sırf erkek olsun diye üçüncüyü doğurdu. O da kız tabi...Bunların sülale hiç oğlu olmayana acıyarak bakar..
Eşimde de aynı şey olmasından korkuyorum da ondan. Evladını kız erkek diye ayıran zihniyet içinde yetiştiği için hassasım bu konuda..Adam farketmez dedikçe üstüne gidiyorum. Erkek olunca daha çok sevinir diye korkuyorum niyeyse:) Benimki de paranoyakça bişi napim.
bende hep karıştırıyorum 26.haftaya girerken 27 mi oluyoruz?
masallahsuphanallah amın canım basımızdan eksık etmesın rabbım bı bebegınız dogsun paylasımlarınız cogalsın bak ozaman sevgınde artıcak evınızın babası olucak :81: ah ah cok sevıyorum cok
ılk dogumumda esım askerdeydı ben gıtmemıstım amasyadaydı gogumuma geldı sadece 1 haftalıgına evet mantıklı olan bu hem ılgılı olur herjes hem bebegımın ılk muaynesını babası yapar dımı bak cayarsam unutma hayatım kıs bana
annen yıkadı halılarını demek canım benımya bıde yagmur yagmıs rabbım saglık sıhat versın onlara yun ıslerınıde o halledıyor demek rabbım kolaylıklar versın annecıgıne madem hafta sonu evde olmıycaksın camasırla hallet hızlısından benımde aklım cok kalır bıryere gıdınce on ıyı yapıpı gıtmek donuncede keyıf yapmak cıcılerınde hayırlı olsun canım guzel gunlerde gıy bende lcw dan bı elbıse aldım karnımı daha buyuk gosterıyo sok seker
canım sorayım ama bıldıgını sanmıyorum o bebeklerle ılgılı ben dogumyaptıgımdada zaten vıp odaya gıdıcem dırek esımden dolayı ama bence doktorunla konus belkı dosyana notedıyolardır ozel oda cok oldugunu duydum ben umarım acıkta kalamyız dogurasm geldı
kesinlikle orada daha güvende hissedersin kendini arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah haberdar et benide kararlarında...
öyle işte annem babam sağolsun ikisi de evde emekli ablamla benim her işime koşarlar yemeğim yok anne desem annem ta mamaktan gelir yemeğimi bırakır geri gider geçende tüllerimi yıkadım ütüleyemeden ıslakken taktım çok kırışmadı anne dedim tutturdu gelip ütüleyim geri dönerim diye canlarım benim
sende güle güle giyin elbiseni eminim san çok yakışmıştır
o senden muhtemelen hattından ona tl göndermeni isteyecekti çünkü aynısı geçen hafta burda bir ablaya da oldu adam komserim hakkınızda arama başlatıldı bana tl gönderin aramaları durdurmak için uğraşıcam dedi adam sende kapatmışsın hemen iyi olmuş onlar zaten hep açıknumaradan arıyorlar ama bulunamıyormuş kim oldukları allahın cezaları sapıklarkızlar bıraz once bı telefon geldı cepten mamak emnıyet mudurlugunden arıyoruz ben komser bılmemne ısmınız nedır dedı afalladım sonra saf gıbı soyleyı verdım sonra hattınızla ılgılı suc duyurusu var dedı benım aklıma su dolandırıcılar geldı bu tur telefonlara yanıt vermıyorum dedım kapattım nosuda gozukuyodu bısey yapmama gerek varmı ıcım sıkıldı ya neden ısmımı verdım dıye emnıyet muduruymu neyse zaten hat kıme aıt bılırkı sıkıntı gırdı ıste ıcıme
ok haberdar ederım canım
allah annene babana saglık sıhatversın cumlemızınkınede ama senın annen baya hamaratmıs kızına kıyamıyor demek rabbım nazardan korusun sızı
slm kızlar bayagı oldu giremıyordum amma konu birikmiş... oku oku bitmiyor yaff...
sanıyorum herkesin keyifleri yerinde....
ya kızlar inanamıyorum 26. hafta olduk aman hamilemiyiz kese gördükmü filan derken
şimdi doğum zamanı bekliyoruz... :)
ne mutlu bizlere şöyle bir bakıyorum da en tembelm anne kendimi seçtim aranızda...
maşallah hazırlıklar yapılmışlar bizde daha tık yok malesef...
ya hangi marka bebek ürünleri alıyorsunuz paylaşırmısınız kızlar....
piyasada bir sürü marka ve en ıyısı ne bilemıyorum kararsızım
kızlar bıraz once bı telefon geldı cepten mamak emnıyet mudurlugunden arıyoruz ben komser bılmemne ısmınız nedır dedı afalladım sonra saf gıbı soyleyı verdım sonra hattınızla ılgılı suc duyurusu var dedı benım aklıma su dolandırıcılar geldı bu tur telefonlara yanıt vermıyorum dedım kapattım nosuda gozukuyodu bısey yapmama gerek varmı ıcım sıkıldı ya neden ısmımı verdım dıye emnıyet muduruymu neyse zaten hat kıme aıt bılırkı sıkıntı gırdı ıste ıcıme
isim verdiğin için üzülme canım... ama iyi ki kapatmışsın.. leynanın dediği gibi görüşmenin devamında muhtemelen TL isteyeceklerdi..
dün akşam da kayınvalidem eşimi arıyor.. bir istanbul numarası aramış, işte şukadar kontor yüklediniz de şu numaraya şukadar tl gönderince hattınıza bilmemkaç dakika yüklenecek diye.. (kadın da 3 gün önce TL almış)
hep te onu bulurlar nedense.. kaç kez diyoruz böyle şeylere kanma inanma.. ama kadın işin ucunda kontor dakika falan olunca unutuyor hep..
he kaynana dedim de.. bugün onun telefonuna uyandıydım 10,30da..
neymiş almanyadan faks gelecekmiş te gideymişim dükkana.. diyorum ki faks otomatikte.. gelise gelir.. yok illa git bekle.. sabah sabah uyuz etti.. dedim bari yiyecek bişiy hazırlayım kendime de dükkanda yerim.. 10dk olmadan arıyor yine.. hani gitmedin mi dükkana diye.. tersledim vallahi.. müsade et te dedim yüzümü gözümü yıkayım üstümü giyip çıkayım..
saat 16 oldu.. gelen faks yok hala.. uyuz kadın ya.. saygımı da yitireceğim bu gidişle.. aman çok ta tın.. sanki faydası mı oldu bana 4 senedir..
pazartesi se rahatsızdım dükkanı açmadım.. dün arıyor beni.. nasıl oldun falan.. (tabi çıkarı olmasa aramaz hayatta.. te şey almanyadan faks gönderecekler de sizde varmıydı)
çok acilse yakınında biryere gidiver yaw.. şimdi taaa keçiörenden bir faks için buraya gelecek.. akşama da kesin bizdeler.. pööfff
o senden muhtemelen hattından ona tl göndermeni isteyecekti çünkü aynısı geçen hafta burda bir ablaya da oldu adam komserim hakkınızda arama başlatıldı bana tl gönderin aramaları durdurmak için uğraşıcam dedi adam sende kapatmışsın hemen iyi olmuş onlar zaten hep açıknumaradan arıyorlar ama bulunamıyormuş kim oldukları allahın cezaları sapıklar
amin canım aminnn hepimizi...ama sana da çok imreniyorum annenle çok yakınsınız o da senin hep yanında bende bir getirebilseydim annemi yakınıma
isim verdiğin için üzülme canım... ama iyi ki kapatmışsın.. leynanın dediği gibi görüşmenin devamında muhtemelen TL isteyeceklerdi..
dün akşam da kayınvalidem eşimi arıyor.. bir istanbul numarası aramış, işte şukadar kontor yüklediniz de şu numaraya şukadar tl gönderince hattınıza bilmemkaç dakika yüklenecek diye.. (kadın da 3 gün önce TL almış)
hep te onu bulurlar nedense.. kaç kez diyoruz böyle şeylere kanma inanma.. ama kadın işin ucunda kontor dakika falan olunca unutuyor hep..
he kaynana dedim de.. bugün onun telefonuna uyandıydım 10,30da..
neymiş almanyadan faks gelecekmiş te gideymişim dükkana.. diyorum ki faks otomatikte.. gelise gelir.. yok illa git bekle.. sabah sabah uyuz etti.. dedim bari yiyecek bişiy hazırlayım kendime de dükkanda yerim.. 10dk olmadan arıyor yine.. hani gitmedin mi dükkana diye.. tersledim vallahi.. müsade et te dedim yüzümü gözümü yıkayım üstümü giyip çıkayım..
saat 16 oldu.. gelen faks yok hala.. uyuz kadın ya.. saygımı da yitireceğim bu gidişle.. aman çok ta tın.. sanki faydası mı oldu bana 4 senedir..
pazartesi se rahatsızdım dükkanı açmadım.. dün arıyor beni.. nasıl oldun falan.. (tabi çıkarı olmasa aramaz hayatta.. te şey almanyadan faks gönderecekler de sizde varmıydı)
çok acilse yakınında biryere gidiver yaw.. şimdi taaa keçiörenden bir faks için buraya gelecek.. akşama da kesin bizdeler.. pööfff
hadi biz neyse taze anne adaylarıyız gönlümüz bir ara kayar erkeğe yada kıza ama senin bahsettiğin zihniyette olan kadınlar var ülkemizin her bir yanında erkekleri hiç hesaba bile katmıyorum bu erkek bebeğin soyu sürdürecek olmasını erkek çocuğun kız çocuktan daha üstün olduğunu düşünen kadınlar erkek doğmadıkları için annelerine babalarına tepki gösterdiler mi acaba kadın oldukları için ne kadar gururlanabiliyorlardır ki bunları düşünüyorum hep
Bu kadınlar kadın oldukları için müthiş bir teslimiyet içinde erkeğe hizmetle yükümlü oldukları zihniyetindedir.Beyinlerine öyle işlenir..Onlar ne zaman ses çıkarma hakkını bulurlar biliyo musun: Erkek çocuk doğurdukları zaman. İşte o zaman güçlenir ve gün gelince erkek doğurmayan gelinlerini aşağılarlar....Erkek doğuramayan kadınlar ise kendilerini ezik bilirler, aşağılanmanın hakları olduğunu düşünürler...
Maalesef ülkemizin iç anadoludan başlayan ve doğuya devam eden kesiminde bu inanılmaz tablo çok yaygın.
En yakın örneğim kaynanam. Kadın daha 15-16 yaşındaki oğluyla annesinin anlaşamadığını anlatıyodu. Kurduğu cümle şu "Annem bunları bunları sölüyo. Erkeğe hiç öle şeyler denir mi..."!!!!! Erkeğin dövmek hakkıdır diyo. Kadın hakediyosa erkek dövebilir diyo
Ama kocasından hiç dayak yememiş bu arada:))Herhalde oğullarına yer yapıyo:)
4tane oğlum var diye kasım kasım kasılıyo. Ben de her fırsatta kızı olmadığı için ne kadar şanssız olduğunu vurgularım. Aslında anlar, ama gururuna yediremez..Önemli olan etrafta göğsünü kabarta kabarta gezmesidir...Gelinleri nasılsa ona hizmet edecek, günü geldiğinde bakacaktır. Erkek anası olduğuna göre bu hakka sahiptir..
Bilmiyo ki hiç bir gelin insanın kızı kadar kendisine merhamet edemez, etmezzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?