2011 Ekim Anneleri

sımdı arkadasımla gorustum mamak emnıyetını aramıs noyu vermıs bu sekılde cok fazla sıkayetalıyoruz ıyıkı soy ısmını vermemıs telefon uzerınden ulasamıyoruz bır daha ararsa kısısel bılgı vermesın onunısmını ve soy ısmını ogrenemeye calıssın demıs adam kendı ısmını verırımı hıc bana bıdaha aramazda anladı benden ıs cıkmıyacagını ama nosu gozukuyo nasıl bulunmuyo anlamıyorum neyse sonuc olarak kulagımıza kupe olsun gercek polıs bıle arasa kısısel bılgı vermek zorunda deılız

ne olursa olsun sen saygını yitirme arkadaşım istersen sevme ama saygın da olmazsa yüzünü görmek istemezsin bu da senin yuvanın huzurunu bozar bence hiç gerek yok

sabrediyorum işte buyüzden.. eşim için o da.. yoksa insan.. bak kadın evlendi geçen yaz.. kızları bayram etti.. ki ne kalmış gelinlere..
artık sen düşün nasıl bir insan olduğunu :)
aman tanıdık falan çıkarsınız.. bende kötü gelin olurum..
küçük görümcem ara sıra uğrar yanıma.. inan kız okadar çok utanıyor ki annesinin hareketlerinden..
inan çarşıya falan öyle bir insanla kesinlikle çıkılmaz..
allahtan evlendi de.. kendisini gezdirecek birini buldu geçen yaz tutturmuş bana gidelim senle ayakkabı bakalım bana.. 1 kez gitmiştik 17-18 mağaza gezdik.. adamların malını kötüledi de kötüledi..
gitti sonunda ulustan fantazi boncuklu moncuklu ayakkabı aldı 30 liraya..
ay yok yok.. iyi ki evlenmiş.. allah kocasına sabır versin huzurları bozulmasın.. allah korusun olur da anlaşamayıp boşanırlarsa.. kaynanayı kimse zaptedemez..

aman tanıdık olsa ne olur ben haklıdan yanayım sen üzülme arkadaşım ben arkandayım ama dediğim gibi sende sabret zaten sabrediyorsun eşin için yaptıklarına da gül geç ablamın kaynanası ablama hep der ki kızım benim yüzüme gül arkamdan ne yaparsan yap ben gördüğümü bilirim sen de öyle ol boşver ohh evlenmişte kocasına yapsın artık nazını 5. evliği mi demiştin daha önce ben mi öyle anladım

benim de başıma bişi geldi ama.. bende dolandırıcı sandım.. adam gerçek polis çıktı

benim turkcell hattım eşimin üstündeydi.. arıyorlar . x.x. kişisiyle görüşecektik. kayıtlara göre bu hat onun üstüne.. tanımıyorum öyle birini dedim.. sokaktan aldım ben hattı dedim ne bilim kimin üstüne..
iste sonracıma.. bilmemne plakalı araç satışa çıkarılmış ta x.x kişinin üstüne.. tc kimlik numarasından aramıyormusunuz dedim.. önüne gelen her x.x. adında herkesi mi arıyorsunuz dedim.. tanımıyorum öyle birini dedim kapattım.. adam da sonra ısrarla arıyor ama (gerci adam ismini de verdiydi.. polis memuru şu şu diye)
sonra diğer hattımdan eşimi aradım ( o sıralar da şirkette onun üstüne alacaklardı bir aracı ama tam bilgim yoktu.. acaba dedim satacaklarmıydı neydi ki)
haber verdim kocacıma.. numarayı da verdim.. aramış görüşmüş..
adamlar kaç operatör varsa X.x adında kaç numara çıkarsa arıyormuşlar ulaşana kadar.. nekadar saçma bir iş yaw.. tc kimlik numarası diye bişiy var..
bir de o anda kaynanam bizdeydi.. elin adamıyla telefonda konuşuyorum diye de laf soktu kadın bana sanki keyif konuşmasıydı töbe töbe

yok kız ne 5. evliliği
5 çocuğu var belki 5 rakamı ordan kalmıştır..
kayınım 2009da evlenince (yani son bekar çocuğu) iyice psikolojisi gitti kadının.. eninde sonunda evlenecek hepsi yani..
şu anda kıymetli gelin benim.. eltimle pek görüşmüyorlar.. ama rahmetli babalarının ismini koydular diye kaynanam pek bi sevdi bu durumu.. bir de adını öyle koydular diye.. bir damlacık bebeği vefat etmiş kocasına benzetmeye çalışıyor.. halbuki alakası bile yok ..
neyse
kayınım evlendince onlarla oturmak istedi kaynana.. biz ayrı daire tuttuk.. bizim oturduğumuzu onlara bıraktık badanasını falan yapıp..
gelinle düğünden 3-4 gün sonra kavgalara başladılar 7-8 ay anca birlikte oturdular ayrıldılar sonra.. kaynanama müstakil ev tuttuk kendi öyle istedi.. dayadık döşedik bir ton masraf ettik kadın 3 ay sonra evlenicem diye tutturdu.. görücü usulü oldu iişte.. 3-4 görüşmeden sonra nikahı kıydılar kadın gitti.. görümcelerim bayıldı bu duruma.. eşim çok zor kabullendi..
ama herkes için böylesi daha hayırlı oldu..
yani bu çocuklarının babasından sonra.. 2.evliliği.. yani tüm çocukları evlendikten sonra :)

nerden aklımda kalmış 5. evlilik yuh bana
neyse sen iyi kurtarmışın paçayı beraber oturmaktan büyük gelinler kıymetli olurlar ama bütün ceremeyi de onlar çekerler maalesef
kadın ununu elemiş eleğini asmış sonra kendi evlenmiş çok iyi yaa tabi yanlızlık zor bu devir de.. de sizlere sarmasa kocasıyla uğraşsa bari

mavipatikler ilk defa bu kadar uzun kaldın sanırım topikte hani dinlenecektin sen

yınede en ıyısını yapmıssın konusmamak lazım ne olur ne olmaz ınsanların basına neler gelıyor kayınvaldende laf sokmaya yermı arıyor benımkı kesın telaslanırdı ne polısı dıye

mavipatikler ilk defa bu kadar uzun kaldın sanırım topikte hani dinlenecektin sen

dımı oglan uyuduya kaldım oyle tatlımıda yanıma aldım esım gelır sofraydı cocukdu derken yıne dınlenemem en ıyısı ben kacıyım :) ayaklarımıuzatayım azcık opuyorum hepınızı leyna
herkese ıyı aksamlar :80:

ah nerde... kadın evlendi de .. hele ki eşimi.. zırt pırt arıyor.. hal hatır sormak için değil ha.. şu bozuldu gelde şunu yap.. yok şu oldu gel..
bu pazar da akşam yemeğine çağırmıştı.. neymiş..balkona bir tavan armatürü takılacakmış onun için çağırmış.. eşim de kusura bakma anne dedi.. bir kez de birşey yaptırma dedi.. geldiğime pişman etme beni dedi bayıldım bu lafına kocacığımın..
ayrıca 1 odasının ta tavan straforları düşmüş.. te usta çok para istedi de gel sen yap bir pazar günü.. bende geçende görümceme söylendim o da bana hak verdi.. ya dedim adam hafta boyunca akşam gece demeden çalışıyor.. pazar günleri de birileri illa bişiy kakalıyacak kocama... allah aşkına dedim bu adamın da bir ailesi var.. aynı çatı altındayız diye hiç gündüz de beraber vakit geçiremiyecekmiyiz ya dedim.. evde olsun isterse dedim.. kocam da dinlensin.. hani oğluna kıyamıyordu dedim.. niye zırt pırt onu arıyor herşeyde..
afedersiniz.. b.k gibi paraları var.. usta çağırmıyorlar para çıkmasın diye.. 2 daire ve 1 dükkandan kira alıyorlar.. oturdukları ev kendilerinin.. 1 de emekli maaşı.. ayda 2500 havadan para geliyor..
gidip 6000 liralık masaj yatağı alabiliyorsa ustaya da para versinler..
anam ben gene dolmuşum yaw
kızlar kusura bakmayın.. uzun yazdım hep

dinlen canım bende çıkıyorum zaten şimdi kapatıcam bilgisayarı sabahtan beri bilgisayara bakıyorum gözlerim kanlandı ayaklarım şişti çok oturmaktan hepinizi çok öpüyorum güzel muhabbetiniz için çok teşekkür ederim zaman nasıl geçti hiç anlamadım sağlıcakla alın kuzucuklara da iyi bakın...

oy ne güzel.. bende bacaklarımı yüksek tutmaya çalışıyorum.. eski bir çekmeceçi dolap var depoda.. ordan çekmecenin birini çıkardım ayaklarımın altına koydum.. daha 4. aydayız.. ayaklar tulumba gibi oldu tombik tombik
bir de sokaktaki çocukların sesinden çok bunaldım ben ya.. çıkıp bağırasım geliyor.. acaip pis konuşuyorlar..
Allah bize akıllı ahlaklı çocukları büyütmeyi nasip eder inşallah

iti an çomağı hazırla mı denir .. iyi insan lafın üstüne mi gelir bilmem
kaynana aradı geliyormuşlar diye.. ii dedim dükkandayım ben dedim..
ben sanırım kapatıcam... pööfff.. de.. pöffff

biz geldikkk kocamı ikna edip çıktık ama asıl o beni kandırmış izinli gününde çalışacakmıs resmen agzıma bir parmak bal çaldı bunları alarak 1 saat gezdik beni eve bırakıp dükkanları gezmesi gerekiyomuş apar topar beni bıraktıı uyuzzz işte bunlarda yeni cicilerimizzzzzzz

Son düzenleme:
oy canım benim, canom.. cicileriniz çok güzelmiş.. güle güle giysin kerata

bende krizler geçiriyorum.. kaynanam geldi kocasıyla.. adam diyo hazırla bakalım yiyecek bişiler kaynanama.. ben aynen
dedim verim anahtarı gidin bizde rahat rahat yiyin..
kurdular iş masasının üstüne içeri sofra.. yiyorlar.. çıldırcam..
3 kızının evi var.. geldi dükkanda yiyorlar ya.. almışlar domates peynir ekmek falan yeşillik..
gel sende ye.. dedim siz gelmeden önce yedim.. olsun yine ye.. yok dedim anca akşama kocam gelince yerim artık..
ay bir de okadar iğrenç yiyorlar.. şap şup.. adam da geğiriyor ikidebir.. uff.. kuscam böle devam ederse..
faks bekledikleri yeri de aradılar.. adam daha faks cihazını yeni almış ta kuracakmış.. hey yavrum... kapatana kadar başımdalar desene.. zaten başım ağrıyor..
sabır, sabır, yaaa sabır..
bu arada konuşmalarını da duyuyorum.. kaynanam diyor faks yoksa daha niye geldik.. adam da diyor ki sabahtan beri haydi gidelim diyen komşularmıydı rezil etti kadını

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. Şimdi daha iyiyim ama damla acayip yakıyor kulağımı. olsun şikayet etmicem inşlh bu sefer kulağımdaki problemden kurtulucam.
Neclacım bence sen içinden bir felak bide nas oku canım 28 haftalık oldun artık tüm topik sana bakıp vuvvv diyor... Bebişinede maşallah bir buçuk kiloya yaklaşmış bıdık bide ben benimkinin 1 kilo olduğunu görüversem :))
elifçim maşallah kızına hep böyle hareketli olsun inşallahta annnesini meraklandırmasın :)) benim kızımda bugün pek oynak keyfi yerinde küçük hanımın....

ayy canım ya senin işinde zor biz kayınvalideyle uğraşamıyoruz sende bide cici kayınpeder var :)) boşver görmemeye çalış az kaldı birazdan işin biter çıkarsın onlarda naparlarsa yapsın

sağol canımmmmbebegin genel bakımı için sabun şampuan bebe yagı pudra falan 50 tl tutuyomuş şok oldum markası chicco muydu ne çanta hediyeliymiş pehhhh gittim eczane tanıdık vardı didim bana bu bu bu lazım ne kadar 35 tl verdim çıktım dalin tanıdıgım herkes kullanıyo kimse şikayetçi değil herkesin bütcesi o ayrı ama marka diyede kazıklanacak değilim
ayrıcaaaaaaaaa bende sinir olurum agız şapırtısına acıkçası tiksinirim kaynanamda yapar ve yediğimden hiç zevk almam senin ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum galiba kaynanan seni gözünün önünde tutmak istiyor baksana kocayı kapmış gelmiş senin orada ne yaptıgını merak ediyor uyuz karı masaj yaglarına güzellik kremlerine o kadar para veren kadın nasıl domates peynir yiyo şaşırdım valla sen hiççç canını sıkma canım olmadı aç müzik sesleri duyulmasın

burdan bana herşeyi aldı çok geziyor diyen hanımlara özelliklede denize sesleniyorum ayol hatun dalinini bile almış adım çıkmış dokuza inmez sekize :)) buarada hepsi çok güzeller canom güle güle giydir oğluşuna...

Son düzenleme:
yaşasın eve gitme saaatimiz gelmiş. hepinizi öptüm kızlar minnoşlarada kendinizede iyi bakın. iiii akşamlar hepinize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…