2011 Ekim Anneleri

ay birine gitsinler de..
amaç beni takip etmek değil.. geleni geçeni burda görüyor milleti dükkana topluyor.. en uyuz olduğum durum.. adam diyo kaynanama yeter çok yedin.. sende ye sende.. acıkmayalım
güya sağlıklı beslenmek için sebze ağırlıklı yiyorlar da.. bir oturuşta 1 kilo domates yarım kilo peynir yenmez ama dimi.. sonra niye zayıflamıyoruz diyorlar.. bende yüzüne vuruyorum sağlıklı beslenme sebzeyi mideye basmakla olmuyor diye.. sus sus diyo duymasın herif diyor pis boğaz işte
birazdan üstüne soda içerler tahminimce

sağol canım daha sırada küveti varrr tırnak makası var havlusu var battaniyesi var pişik kremi var varda var bitmiyokiii adama birden yüklenmeyeyim diyorum o yüzden yavaş yavaş alıyorum ama alırken adamın gözleri hep tavanda ne arıyo acaba

1 kilo domatesle peynirmi vay obezler vayyy millet kibrit kutusu kadar yiyor sizinkiler kibrit kolisi olarak algılıyolar heralde sodayıda meyveli içer o zaman ama 1 şişe değil bir paket

ya bilgisayarımın şarj kablosundan duman çıktııı şarjımda bittiii kapanacak pc şimdiden hoşçakalın diyeyim de

Çok şükür akşam oldu sonunda ne gündü be! fişi çektim gidiyorum, ama önce kuaföre uğramam lazım ormana döndü kaşlarım, bu defa ikna edebilirsem saçlarımıda kestiricem artık yiter ya! kuaför bile sen bekle kesme diyor... Sonra eve gidicem yemeğim var hazır hazır yerim eşim mesaide inş davetsiz bir misafir gelmez bitikim resmen dökülüyoruuum.. Ne yazdınız, ne konuştunuz bakamadım bile .... evim evim evimmm ben geliyorum bekle benii... İyi akşamlar canlar....

1 kilo domatesle peynirmi vay obezler vayyy millet kibrit kutusu kadar yiyor sizinkiler kibrit kolisi olarak algılıyolar heralde sodayıda meyveli içer o zaman ama 1 şişe değil bir paket

hemde ne obezler.. 100er kiloluk devler..
sodayı sade içiyorlar (meyvelisi kilo aldırırmış)
aman soda içmelerine hele hiç dayanamıyorum.. gart gurt geğirmeye başlıyorlar.. iğrenç bir çerçeve oluşuyor..
ve şoktayım gittiler..
görümceme yarım saat uğrayıp gideceklermiş..
toplantıları varmış bu akşam onların evde..

okurum canım.ama teyzelerinin nazarı değmez.bizz büyük olunca kilomuzda büyük oluyor haliyle.sağol canım.
Sende görürsün hayırlısıyla canım.onlar içeride kendilerine bakıyorlar

canom eşin belki tavandan para falan gelir diyemi bakıyo kiayrıca aldığın cicilerde çok güzel.
Güzel günlerde giysin oğlun.

BENDE GİDİP YEMEK HAZIRLAYAYIM KENDİME ÇOK ACIKTIM.EŞİM GEÇ GELECEKMİŞ.BİZDE OĞLUMLA BAŞBAŞA YİYELİM BARİ.

Son düzenleme:
BENDE GİDİP YEMEK HAZIRLAYAYIM KENDİME ÇOK ACIKTIM.EŞİM GEÇ GELECEKMİŞ.BİZDE OĞLUMLA BAŞBAŞA YİYELİM BARİ.

bende bebişine maşallah diyecektim de diğer konularla aklımda kaynadı gitti :)
canım sen sakın ama sakın muz falan abartma.. bebiş gayet güzel gidiyor :) tosuncuk olacak yoksa..
hani son aylarda muz bebeğe iyi geliyormuş kilo aldırırmış derler ya ondan şey ettiydim
tombik tombik ellerini hayaledebiliyorum maşallah nazarlar değmesin

sağol canım.yok canım abartmıyorum ama bugün bir tane yedim.
çok kilolu olmasında normal doğum olursa nasıl çıkacak demi
Tavsiyen için sağol canım.

ama san ıster ıstemez endişelenıyo nıye kanıyo

İşte bunun için;
Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.

ıyı barı ne napcaz bebişlerımız ıcın hersey kötü bişe olmasında

burnu kanayanlar.. sakın öyle bir durumda sırt üstü falan yatmayın.. geçen hafta doktorum programında izledim de.. ordaki doktor bırakın kan aksın dedi.. burnun akan tarafını da kemiğin başladığı yerden parmak basabilirsiniz dışardan dedi.. kıkırdağı değil de azıcık yukardan işte anlatabildim mi bilmem
çok zararlıymış sırt üstü yatınca kanın geri gitmesi.. (ben hep öyle yapardım.. ama artık aklımda bulunur)

duygucum yazdığın bilgi için sağol.. bizde 15 haftayı tamamlıyoruz ... zaten şu aralar bir basınc hissediyorum beynimde.. sanırım ilerleyen haftalarda kan çeşmesi olucam bende
bu arada göbiş çok tatlı.. nazar değmesin maşallah..
ve yatak odan da gözümden kaçmadı.. çok geniş kıskandım ha benim odaya tam park yataklık yer var.. sonra kim kimin üstünden nasıl geçerse artık kapıya öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…