sağol canımmmmbebegin genel bakımı için sabun şampuan bebe yagı pudra falan 50 tl tutuyomuş şok oldum markası chicco muydu ne çanta hediyeliymiş pehhhh gittim eczane tanıdık vardı didim bana bu bu bu lazım ne kadar 35 tl verdim çıktım dalin tanıdıgım herkes kullanıyo kimse şikayetçi değil herkesin bütcesi o ayrı ama marka diyede kazıklanacak değilim
ayrıcaaaaaaaaa bende sinir olurum agız şapırtısına acıkçası tiksinirim kaynanamda yapar ve yediğimden hiç zevk almam senin ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum galiba kaynanan seni gözünün önünde tutmak istiyor baksana kocayı kapmış gelmiş senin orada ne yaptıgını merak ediyor uyuz karı masaj yaglarına güzellik kremlerine o kadar para veren kadın nasıl domates peynir yiyo şaşırdım valla sen hiççç canını sıkma canım olmadı aç müzik sesleri duyulmasın
burdan bana herşeyi aldı çok geziyor diyen hanımlara özelliklede denize sesleniyorum ayol hatun dalinini bile almış adım çıkmış dokuza inmez sekize :)) buarada hepsi çok güzeller canom güle güle giydir oğluşuna...
ay birine gitsinler de..
amaç beni takip etmek değil.. geleni geçeni burda görüyor milleti dükkana topluyor.. en uyuz olduğum durum.. adam diyo kaynanama yeter çok yedin.. sende ye sende.. acıkmayalım
güya sağlıklı beslenmek için sebze ağırlıklı yiyorlar da.. bir oturuşta 1 kilo domates yarım kilo peynir yenmez ama dimi.. sonra niye zayıflamıyoruz diyorlar.. bende yüzüne vuruyorum sağlıklı beslenme sebzeyi mideye basmakla olmuyor diye.. sus sus diyo duymasın herif diyorpis boğaz işte
birazdan üstüne soda içerlertahminimce
1 kilo domatesle peynirmi vay obezler vayyy millet kibrit kutusu kadar yiyor sizinkiler kibrit kolisi olarak algılıyolar heralde sodayıda meyveli içer o zaman ama 1 şişe değil bir paket
okurum canım.ama teyzelerinin nazarı değmez.bizz büyük olunca kilomuzda büyük oluyor haliyle.sağol canım.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar. şimdi daha iyiyim ama damla acayip yakıyor kulağımı. Olsun şikayet etmicem inşlh bu sefer kulağımdaki problemden kurtulucam.
Neclacım bence sen içinden bir felak bide nas oku canım 28 haftalık oldun artık tüm topik sana bakıp vuvvv diyor... Bebişinede maşallah bir buçuk kiloya yaklaşmış bıdık bide ben benimkinin 1 kilo olduğunu görüversem :))
elifçim maşallah kızına hep böyle hareketli olsun inşallahta annnesini meraklandırmasın :)) benim kızımda bugün pek oynak keyfi yerinde küçük hanımın....
canom eşin belki tavandan para falan gelir diyemi bakıyo kisağol canım daha sırada küveti varrr tırnak makası var havlusu var battaniyesi var pişik kremi var varda var bitmiyokiii adama birden yüklenmeyeyim diyorum o yüzden yavaş yavaş alıyorum ama alırken adamın gözleri hep tavanda ne arıyo acaba
BENDE GİDİP YEMEK HAZIRLAYAYIM KENDİME ÇOK ACIKTIM.EŞİM GEÇ GELECEKMİŞ.BİZDE OĞLUMLA BAŞBAŞA YİYELİM BARİ.
bende bebişine maşallah diyecektim de diğer konularla aklımda kaynadı gitti :)
canım sen sakın ama sakın muz falan abartma.. Bebiş gayet güzel gidiyor :) tosuncuk olacak yoksa..
Hani son aylarda muz bebeğe iyi geliyormuş kilo aldırırmış derler ya ondan şey ettiydim
Tombik tombik ellerini hayaledebiliyorumMaşallah nazarlar değmesin
duygu abla cok cok tatlı maşallah yaa bende böle olmayı sabırsızlıkla beklıyorum
Teşekkür ederim canım seninde böyle olman yakındır merak etme bizde karnım çıktı çıkmadı diye dert yanıyodukbi ay öncesine kadar
insallah.... bu arada benım burum hala kanıyo
Benimki de her gün kanıyo ben alıştım artıkKanamazsa anormallik olduğunu düşünücem artık
ama san ıster ıstemez endişelenıyo nıye kanıyo
İşte bunun için;
Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?