Teşekkür ederim Oda konusunda şanslıyım baya geniş odam bebişe göre rahatça ayarlayabilicem gerçi ben yanımda olmasını istemiyorum ama doğunca ne düşünürüm bilemem :26:burnu kanayanlar.. sakın öyle bir durumda sırt üstü falan yatmayın.. geçen hafta doktorum programında izledim de.. ordaki doktor bırakın kan aksın dedi.. burnun akan tarafını da kemiğin başladığı yerden parmak basabilirsiniz dışardan dedi.. kıkırdağı değil de azıcık yukardan işte anlatabildim mi bilmem
çok zararlıymış sırt üstü yatınca kanın geri gitmesi.. (ben hep öyle yapardım.. ama artık aklımda bulunur)
duygucum yazdığın bilgi için sağol.. bizde 15 haftayı tamamlıyoruz ... zaten şu aralar bir basınc hissediyorum beynimde.. sanırım ilerleyen haftalarda kan çeşmesi olucam bende
bu arada göbiş çok tatlı.. nazar değmesin maşallah..
ve yatak odan da gözümden kaçmadı.. çok genişkıskandım ha benim odaya tam park yataklık yer var.. sonra kim kimin üstünden nasıl geçerse artık kapıya öyle
Teşekkür ederizmaşallah cnm çok şirinsiniz
günaydınlaaarrrrrrrr tüm annelere.....
hayırlı cumaalar.rabbim sağlık ve huzurla 9 ayımızı tamamlayıp, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesinn.............
günaydın kk.nın en güsel anneleri ve en pambık bebişleri...
ben dün yoktum buralarda önce çarşıya çıktım oğluşum için pike yapıcam (inş.) ona malzeme aldım biras gezdik annemle çarşıda sonrada kaynanamın günü vardı oraya gittim.ama öyle artık evler paklamıyo bunları dağda kırda bayırda yapmak istiyolar dünde piknik havasında bi gün vardı.zaten artık işin kolayına kaçıolar öyle evde bişeyler hazırlamak falan da yok hazır söyleyiveriolar
bugünde uyandık kahvaltımızı yaptık kocacııııımı gönderdim şimdide oğluşuma şu motifmatiklerle bi battaniye yapmıştım onu incilerle süslüyorum ( her ne kadar babası kızsadaoğlumun şeyi düşer sonra dio tövbe tövbeeee... ) sonrada astarını geçirip zulaya atıcam inş.
Günaydın kızlar cumanız hayır olsun. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin ve zamanında rahat bir doğum yaşayalım hepimiz inşallah.
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri , hayırlı cumalar olsun.
herkese kolay ,sağlıklı,rahat bir hamilelik ve doğumlar olsun inşallah.
Günaydın hatunlaaaaar...
Herkese hayırlı cumalar olsuuun. Herkesler iyidir inşallah. Hepinizi çoook özledim. İnşallah pazartesiden sonra daha sık girebileceğim.
Amiiin canım Allah razı olsun :)
Günaydın ohh bebek çeyizine başladın sen heralde maşallah maşallah :)
Amiiin inşallah canım Allah razı olsun :)
Amiin ağzınız bal yesin :)
Hayırlı cumalar rumuzcum bende seni özledim bi görünüp kaçıveriyosun, öğrenemedimi yanındaki arkadaş biraz olsun... Ozaman daha rahat olurdun sende :)
Sağol hanzadecimmmmm. Nasılsın, iyisin inşallah?
Canım kızın da şansına işler yine bir arttı ki, daha pek bişey öğretmeye zaman olmadı. Şimdilik getir götürüme bakıyor desem yeri. Neyse pazartesi işler hafifleyecek gibi görünüyor. 4 gözle haftayı bitirmeyi bekliyorum.
Canım hamdolsun iyiyiz gerçi doktor kontrolümüze daha bir hafta var biraz özledim galiba ama iyiyiz diyelim iyi olalım... Kız kaçmasa bari işler arttı diye :)) Neyse canım az kaldı dayan sık dişini, :)sen ne zaman çıkıcaktın izine?
geçen gün kan pıhtılaşması topiğinde yazını okudum, iğneyi bırakman doğrultusundakini... Bence bir mahsuru yoksa bırakma. Başka bir doktorada sor.
Canım benim 32. haftam 27 ağustos cumartesiye geliyor. Ondan sonra arefe, Ramazan Bayramı tatili falan geliyor. Bende diyorum ki Ramazan Bayramında da çalışıyor görüneyim Eylül başı çıkayım diyorum. Ama patron durdurur mu bilmem. Çok önceden izne ne zaman çıkmam gerektiğini sorup, not etmişti.
Benim kontrolde haftaya salı inşallah. Kaç kilo oldu acaba? Ay hiç bakamamış gibi hissediyorum bebikime yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?