2011 Ekim Anneleri

Son düzenleme:

hadi hadiiii itiraf ettt fatooşşş :) kandıramazsın beniii. aldın dimi, hatta için rahat etmedi dalin de aldın, sebamed de aldın, johnsons da aldııınn

vallahi ne yalan söyleyeyim, yıllar sonra da aklımda hep hamileliğinin ilk haftalarında, lohusalığında gelecek misafirlerine kızının şekerlemelerini, hattaaaa oyuncaklarını bile almış biri olarak kalacaksın, adını çıkardım bi kere. üzgünüm ama inemiicek :) olsun canım sen iyisini yapıyosun. ben mel mel bakıyorum hala, neyi nerden kaça alıcam diye
evet canom hepsi birbirinden güzel, iyi günlerinde kullansın inşallah oğluşun.

Çok dikkat etmek lazım, eşinde şok olmuştur yazık korkmuştur bir şey yaptımmı diye, neyse ki iyiymiş ufaklık pıtış pıtış burdayım demiş annesine :)
Benim eşimde elini karnıma koyuyodu sabaha karşı, hemen ittirdim ama uyku esnasında, sanki bişi olur gibime geldi o an herhalde, bide eşim ayağını hala unutup üzerime atıyor bazen, gerçi eskiye göre daha iyi. Zaten yanıyorum uzak duruyo oda :)

Son düzenleme:
canocuğum
bebeğinin kıyafetleri kok cici güle güle kullanın
benim evim toptancıların olduğu yerde ankaranın gimat ı orda çok ucuz şeyler var sürekli gitiiğimiz gros markette sebamed in bebek ürünlerinin en büyük boylarını hesaplattım 82 lira tutuyor ama çanrası yok niveanın çantalı takımı 69 lira ne alsam karar veremedim dalin de çok güzeldir ablam hep dalin kullandı
duygucuğum
kim demiş sende göbek yok diye bildiğin 6 aylık hamilesin işte :)
artık ciddi ciddi benim de hamile olduğum anlaşılıyor görenler kaç aylık diye soruyor çok hoşuma gidiyor bu durum hamilelik san da çok yakıştı:)

ben de dün senin kulaklarını çınlattım özlettin kızz
kocaman olmuş bebeğin maşallah sen bayılmadığına dua et millet bayılmaktan son anda dönüyor vallahi neyse ki böylece atlattın darısı diğer arkadaşlarımızın başına

evet o da çok korktu hatta gece eşimin elleri benim karnımda uyumuştuk uykuya dalana kadar oğlumuzun tekmelerini dinledik konuştuk güldük sabah da böyle olunca onun da gözleri dolu dolu oldu üzüldü ama kaza işte
seni çok iyi anlıyorum yatakta iyice sıkılmaya başladık hele son dönemlerimiz tam sıcaklara gelicek allah yardımcımız olsun napalım bebeklerimizin canı sağolsun da biz katlanırız..

Günaydın arkadaşlar, hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah.. Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle hadi kolay gelsin

sabah işe geliş maceramı anlatayım size. ben geceleri saat 10'da uyuyordum, sabahın nuruyla uyanıp bütün gün uykusuz kalıyorum diye birkaç gecedir 11-12'de uyumaya başladım. haliyle bu sabah uyanamadım. normalde 6'da kalkardım, 7'ye kurdum saati, alarmı erteleye erteleye 7.10'da kalkabildim yataktan. hızla hazırlandım, iki lokma reçelli ekmek, bir bardak meyve suyu içtim evden çıktım. bizim evden, işyerime tek otobüsle gelinebiliyor. ankaralılar bilir belki, keçiören-çukurambar otobüsüne biniyorum yeni ofise taşındığımızdan beri. emek bahçeli tarafına geldiğimde gözüm kararmaya başladı, sırtım soğuk soğuk terledi, ellerim titredi, başım döndü ilk durakta indim hemen. emek metro durağında oturdum, çantamda bir çikolata vardı onu yedim, gölgede dinlendim. ordan taksiye binip geldim ofise. otobüste oturuyordum, klima da çalışıyordu. ama klima çalışınca pencere açtırmıyor şoförler, o yüzden havasızlıktan fenalaştım sanırım. içerde nerden baksan 100 küsür kişi vardı, nefes ve ter kokusu karışımı mahvetti beni. hala da tansiyonum düzelmedi, halsizlik bitkinlik devam ediyor. kötü bir başlangıç yaptım ama neyse ki bugün cuma :) bi de artık işe yeniden kayınpederimle gelmeye başlasam iyi olacak, iyiyim diye diye kabadayılık yapıyordum ama artık eskisi gibi değilim.

ayy söylemeyi unuttuummm, heyecandan aklım başımdan gitti
bugün yıllık izne ayrılıyorum ben. önümüzdeki hafta yokum, kısmet olursa çarşamba sabaha karşı tatile çıkıyorum, pazar dönücez inşallah.

Geçmiş olsun çok fena oluyor... Bende pazarda aynen böyle olmuştum, sıcaklar zorlayacak bizi az kaldı diye motive olalım başka çareside yok gibi :)

tatile çıkmayacaksan böylesi çok iyi olmuş hanzade. hatta kalan 5 gününü, 15 eylüle yaklaşan günlerde yarımşar gün olacak şekilde kullanabilirsin sanki. tabi patronun müsaade ederse, sıkıntı olmazsa onu da kullan. madem işten çıkışın yapılmayacak, kullan. işten çıkışın yapılacak olsaydı 5 günün parasını öderlerdi sana. bu şekilde onun parasını almayacaksan, işe yarım gün gelerek kullan bence.

Ah canım ya kendi kendinizi nazarmı ettiniz ne :) Neyseki anne baba nazarı zarar vermezmiş bebeğe :) Maşallah size...

Bu arada canom neler aldın şimdi gördüm çok güzeller güel güle güzel günlerde kullanın oğluşunuzla maşallah :)

TOPLU İZİN KULLANMAYACAKSAN EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN 4 GÜn ÇALIŞIR 3 gün dinlenirsin bence çok akıllıca davranmışsın ayrıca ssk nında sürekli yatacak olması da çok iyi

Canım eğer çok zorlanırsam, Eylül ayında haftada sadece iki gün gelebileceğimi söyledi istismar etmek istemedim, o yüden 5 gün hesabı yapmadım.. hani kaz gelecek yerden tavuk esirgemek misali olmasın Kolaylık sağlıyorlar sağolsunlar karnım büyüdükçe daha çok dikkat etmeye başladılar Özel hissediyorum kendimi :)

Geçmiş olsun çok fena oluyor... Bende pazarda aynen böyle olmuştum, sıcaklar zorlayacak bizi az kaldı diye motive olalım başka çareside yok gibi :)

teşekkür ederim hanzade çok sağol. seninki daha zormuş, bi de araba kullandın o halde
bi de korkudan öldüm ben, ya şimdi burda düşersem. etraf çakal dolu. yardım edeceklerine çantamı alıp giderler diye korktum. orda öyle kalsam hastaneye götürmezlerse, ya da takside bayılırsam, adam beni başka yere götürürse diye 5 saniye içinde milyon tane düşünce geçti kafamdan.
Allah korusun hepimizi. evet öyle düşünüp motive olalım, yapcak bişe yok :)

bu arada süt izninin ilk 6 ay için 3 saat olması çok iyi oldu ben ücretsiz izin kullanmıycam doğum iznim bittiğinde nasıl olsa 14 te işten çıkmış olcam en geç 14:15 te oğluşumu kollarıma alabilicem

Ayy sendemi yaa kıyamam bende pazarda yığılırsam çantamı ve arabayı, arabayıda bırak içinde onca emek verip aldıklarımı götürürler diye düşünmüştüm allahtan yakın eczane vardı hemen attım kendimi 20 dakika dinlendim kendime geldim. Çok zor ya annelik gerçekten emek isteyen bir şeymiş

arkadaşlar,

birde bübchen markalı ürünleri inceleseniz diyorum. doğum yapan arkadaşlarımın hemen hepsi onu kullandı ve çok memnun kaldılar.banada onu tavsiye ettiler. bende aldım.isterseniz bir bakın internetten.

Devletin en güzel yanı bu :) Ben özeldeyim malesef.. En geç 5 te çıkarım ilk 6 ay heralde.. :) Ücretsiz bende kullanmayacağım inşallah, düşündüm taşındım karar verdim. İnşallah bebeklerimiz uslu ve sağlıklı olurlar :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…