sabah işe geliş maceramı anlatayım size. ben geceleri saat 10'da uyuyordum, sabahın nuruyla uyanıp bütün gün uykusuz kalıyorum diye birkaç gecedir 11-12'de uyumaya başladım. haliyle bu sabah uyanamadım. normalde 6'da kalkardım, 7'ye kurdum saati, alarmı erteleye erteleye 7.10'da kalkabildim yataktan. hızla hazırlandım, iki lokma reçelli ekmek, bir bardak meyve suyu içtim evden çıktım. bizim evden, işyerime tek otobüsle gelinebiliyor. ankaralılar bilir belki, keçiören-çukurambar otobüsüne biniyorum yeni ofise taşındığımızdan beri. emek bahçeli tarafına geldiğimde gözüm kararmaya başladı, sırtım soğuk soğuk terledi, ellerim titredi, başım döndü ilk durakta indim hemen. emek metro durağında oturdum, çantamda bir çikolata vardı onu yedim, gölgede dinlendim. ordan taksiye binip geldim ofise. otobüste oturuyordum, klima da çalışıyordu. ama klima çalışınca pencere açtırmıyor şoförler, o yüzden havasızlıktan fenalaştım sanırım. içerde nerden baksan 100 küsür kişi vardı, nefes ve ter kokusu karışımı mahvetti beni. hala da tansiyonum düzelmedi, halsizlik bitkinlik devam ediyor. kötü bir başlangıç yaptım ama neyse ki bugün cuma :) bi de artık işe yeniden kayınpederimle gelmeye başlasam iyi olacak, iyiyim diye diye kabadayılık yapıyordum ama artık eskisi gibi değilim.
arkadaşlar,
birde bübchen markalı ürünleri inceleseniz diyorum. doğum yapan arkadaşlarımın hemen hepsi onu kullandı ve çok memnun kaldılar.banada onu tavsiye ettiler. bende aldım.isterseniz bir bakın internetten.
ayy söylemeyi unuttuummm, heyecandan aklım başımdan gitti
bugün yıllık izne ayrılıyorum ben.önümüzdeki hafta yokum, kısmet olursa çarşamba sabaha karşı tatile çıkıyorum, pazar dönücez inşallah.
Devletin en güzel yanı bu :) Ben özeldeyim malesef.. En geç 5 te çıkarım ilk 6 ay heralde.. :) Ücretsiz bende kullanmayacağım inşallah, düşündüm taşındım karar verdim. İnşallah bebeklerimiz uslu ve sağlıklı olurlar :)
Devletin en güzel yanı bu :) Ben özeldeyim malesef.. En geç 5 te çıkarım ilk 6 ay heralde.. :) Ücretsiz bende kullanmayacağım inşallah, düşündüm taşındım karar verdim. İnşallah bebeklerimiz uslu ve sağlıklı olurlar :)
Geçmiş olsun canım. Tansiyonun düşmüş olabilir ölçtürseydin keşke.
ben de duydun o markayı hatta gördüm de..
ama çevremde hiç kullanan olmadığı için cesaret edemiyorum bir de bebeğin cildi aldıklarımıza uyum gösterecek mi o da var
güle güle gidin, güle güle gelin inşallah. güzel tatiller olsun bebişin ve eşinle sana.
gunaydın kıssslarrr. bu süt iznini özel sektörde günde 1.5 saatdan hesaplayıp, uzun bir dönem haftanın 1 gunu gelmeyecek şekilde izin kullandırıyorlar, yani en azından bizim şirkette öylee... daha güsell olur bence,genelde bzm kıslar cuma kullandı gelmediler o günlerde işe..bilginize
ücretsiz niye kullanmıyosun :44: kıdemini etkilemiyor, yıllık iznin hakkın filan da oluyor.
yok yok benim tanıdığım hanzade şimdi böyle düşünüyor ama 6 ay ücretsiz izin alıp, onu 1 yıla uzatırsın seenn :)
şimdi muhasebecimle konuştum aslında sgk lının hakkı ama idarecesine bağlı diyor söyle idarecine versin süt iznini seni hakkından mahrum etmesin
kısslar basit1 şey sorcam.bn şimdi 25 haftalıkım ya.6 ayı doldurdum 7 aydan gün mü alıo oluyorum
ayy söylemeyi unuttuummm, heyecandan aklım başımdan gitti
bugün yıllık izne ayrılıyorum ben.önümüzdeki hafta yokum, kısmet olursa çarşamba sabaha karşı tatile çıkıyorum, pazar dönücez inşallah.
şimdi muhasebecimle konuştum aslında sgk lının hakkı ama idarecesine bağlı diyor söyle idarecine versin süt iznini seni hakkından mahrum etmesin
alman markası ve almanyada çok rağbet gören bir markaymış. zaten krem konusunda çok iyi almanya. nivea da alman markası diye biliyorum.arkadaşlarımda memnun kalınca aldım bende. inşallah iyi çıkar.
gunaydın kıssslarrr. bu süt iznini özel sektörde günde 1.5 saatdan hesaplayıp, uzun bir dönem haftanın 1 gunu gelmeyecek şekilde izin kullandırıyorlar, yani en azından bizim şirkette öylee... daha güsell olur bence,genelde bzm kıslar cuma kullandı gelmediler o günlerde işe..bilginize
Teşekkür ederim eyt'cim. hem de çok düştü galiba. ölçtürmedim canım işe erken geldim, kimse gelmeden patronun odasında 10 dk uzandım. bugün seyahatte olacak zaten, odası boş. öğlende yemeğe çıkmayıp uzanmaya devam edicem. yemeği burda hallederim artık siparişle filan. bi daha dışarda o sıcağı çekmek istemiyorum.
Benim kız daha totosunu kaldırmadı ya, allahım ya görümcememi çekecek bu kız beni cezalandırma lütfeeeeeeen
ya birde bzm şirkette ücretsiz izine hoş bakmıorlaar,yani 1i yerini bi sene boş bıraktıklarını görmedim..iş verene yaramıo anlaşılan ölesiii.ben de baştan 1 sene yaparım dedim ama işarkadaşalrım pek tavsiye etmedi pozisyonundan olursunn diyince şuanki rahatımı bozmak işime gelmedi.ama çok isterdim 1 sene yawrumla geçireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?