2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım. Tansiyonun düşmüş olabilir ölçtürseydin keşke.

ben de duydun o markayı hatta gördüm de..
ama çevremde hiç kullanan olmadığı için cesaret edemiyorum bir de bebeğin cildi aldıklarımıza uyum gösterecek mi o da var

güle güle gidin, güle güle gelin inşallah. güzel tatiller olsun bebişin ve eşinle sana.

ücretsiz niye kullanmıyosun :44: kıdemini etkilemiyor, yıllık iznin hakkın filan da oluyor.
yok yok benim tanıdığım hanzade şimdi böyle düşünüyor ama 6 ay ücretsiz izin alıp, onu 1 yıla uzatırsın seenn :)

şimdi muhasebecimle konuştum aslında sgk lının hakkı ama idarecesine bağlı diyor söyle idarecine versin süt iznini seni hakkından mahrum etmesin

Geçmiş olsun canım. Tansiyonun düşmüş olabilir ölçtürseydin keşke.

Teşekkür ederim eyt'cim. hem de çok düştü galiba. ölçtürmedim canım işe erken geldim, kimse gelmeden patronun odasında 10 dk uzandım. bugün seyahatte olacak zaten, odası boş. öğlende yemeğe çıkmayıp uzanmaya devam edicem. yemeği burda hallederim artık siparişle filan. bi daha dışarda o sıcağı çekmek istemiyorum.

ben de duydun o markayı hatta gördüm de..
ama çevremde hiç kullanan olmadığı için cesaret edemiyorum bir de bebeğin cildi aldıklarımıza uyum gösterecek mi o da var

alman markası ve almanyada çok rağbet gören bir markaymış. zaten krem konusunda çok iyi almanya. nivea da alman markası diye biliyorum.arkadaşlarımda memnun kalınca aldım bende. inşallah iyi çıkar.

Günaydınlar herkese, hayırlı Cumalar... Bir sıcak güne daha başladık, hadi hayırlısı. Herkesler iyidir umarım. Bende iyiyim çok şükür. Ama artık randevu günüm gelsin istiyorum. 1 ay çok geliyor bana. Poffffffffffff...

gunaydın kıssslarrr. bu süt iznini özel sektörde günde 1.5 saatdan hesaplayıp, uzun bir dönem haftanın 1 gunu gelmeyecek şekilde izin kullandırıyorlar, yani en azından bizim şirkette öylee... daha güsell olur bence,genelde bzm kıslar cuma kullandı gelmediler o günlerde işe..bilginize

kısslar basit1 şey sorcam.bn şimdi 25 haftalıkım ya.6 ayı doldurdum 7 aydan gün mü alıo oluyorum

Şimdilik bekara kadın boşamak kolay misali düşündüm bebeğimi kollarıma alınca nasıl olur bilmiyorum haklısın :))

şimdi muhasebecimle konuştum aslında sgk lının hakkı ama idarecesine bağlı diyor söyle idarecine versin süt iznini seni hakkından mahrum etmesin

İşler yoğun olmassa kaçar kaçar eve giderim leyna, 5 değilde 6 ay diyelim gelemedim.. Diğer 6 ayda idare edecekler inşallahkızım 1 yaşına gelene kadar :) Allah o günleri göstersin inşallah hepimize :)

Benim kız daha totosunu kaldırmadı ya, allahım ya görümcememi çekecek bu kız beni cezalandırma lütfeeeeeeen

uşşş şimdi ufaktan dokundu :)) çekmicem diyo dimi? evet evet çekmicem anne diyo :))))))

Son düzenleme:

ya birde bzm şirkette ücretsiz izine hoş bakmıorlaar,yani 1i yerini bi sene boş bıraktıklarını görmedim..iş verene yaramıo anlaşılan ölesiii.ben de baştan 1 sene yaparım dedim ama işarkadaşalrım pek tavsiye etmedi pozisyonundan olursunn diyince şuanki rahatımı bozmak işime gelmedi.ama çok isterdim 1 sene yawrumla geçireyim

alman markası ve almanyada çok rağbet gören bir markaymış. zaten krem konusunda çok iyi almanya. nivea da alman markası diye biliyorum.arkadaşlarımda memnun kalınca aldım bende. inşallah iyi çıkar.

gunaydın

bende senın aldıgın markadan aldım hem bı kac kısıden durdum hemde satın aldıgım yerde nıveada vardı ama satan bayan bunun daha ıyı oldugunu soyledı ıns bebeklerımze ıyı gelır cnm

Çok iyiymiş sevozy sende o şekilde yaparsın, bende bir denerim :)

Bencede canım bugün daha fazla zorlama kendini Allah yardımcımız olsun Ağustosta göbek daha da büyüyecek bide sıcaklar. Artık bu topik şikayetten geçilmez.

Benim kız daha totosunu kaldırmadı ya, allahım ya görümcememi çekecek bu kız beni cezalandırma lütfeeeeeeen

Kız halaya, oğlan dayıya derler ama

ben resmi dairede çalışıyorum memur değilim sözleşmeliyim ama nerdeyse bütün haklarım memurla eşit yani ücretsiz izin kullanmak istesem de bir dilekçeme bağlı kimse bana neden böyle diyemez ama almıycam yani şimdilik öyle düşünüyorum..
ayrıca 1 hafta olan senelik iznim 21 gün oldu bu sene oğlumun şansından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…