2011 Ekim Anneleri

Oh maşallah sağlıkla huzurla gidin, dinlenin eplenin ve gelin inşallah :)

İnşallah canım :) Çok eğlenceli olacağını sanmıyorum ama çok dinlenceli olmasını istiyorum. Bir gün düğün var, o gün yorulurum ama sonraki günler yattığım yerden kalkmicam :)

Benim kız daha totosunu kaldırmadı ya, allahım ya görümcememi çekecek bu kız beni cezalandırma lütfeeeeeeen
uşşş şimdi ufaktan dokundu :)) çekmicem diyo dimi? evet evet çekmicem anne diyo :))))))

Benzemez umarım ayy düşünsene, benzerse birken iki olurlar kulağımı çekiştirip tahtaya vurayım :)

AYnen cnm bnm de kızımın şansına bu sene 21 gün..
yalnız şuna çok kızıorum devletde çalışan kadnla özelde çalışan kadın arasında nasıl bir fark olabilir, hele ki annelik haklarında fark nasıl olur,anne her yerde annedir.. çok ayıp süt izni memura 3 saat olde özelde hala 1.5 saattt. sanki bzm mememiz yok töbe yaRabbim ya :)

Bencede canım bugün daha fazla zorlama kendini Allah yardımcımız olsun Ağustosta göbek daha da büyüyecek bide sıcaklar. Artık bu topik şikayetten geçilmez.

Kız halaya, oğlan dayıya derler ama

Hele eylülü, ekimi hiç düşünemiyorum eyt birbirimize nazlanır, gönlümüzü yaparız her gün ne yapalım artık :) bu şikayetleri her gün kocalara yapsak, ana babaya anlatsan amaann yeter be derler belki :) biz birbirimizin halinden anlarız şurda biz bize yeteriz :)

Benim kızım halaya çekerse çok fena off. çok iyidir, çok hoştur severim kendini ama çok yüksek sesle konuşuyor. korkuyorum ben yüksek sesle konuşan insanlar beni rahatsız ediyor. hareketleri için nazik, narin diyordum ama öyle bir bedenden o ses çıkarsa çok üzülürüm valla. Allahım affet beni

işte ben biraz önce onu söyledim hayatım muhasebecimiz ssk ya da 3 saat olduğunu söylüyor ama idareciye bağlıymış aslında iyice bir araştırsanız bu konuyu belki siz de kullanabilirsiniz 3 saat hiç birimizin birbirimizden farkı yok aslında hepimiz anne olucaz ya da anne yiz bence de çok saçma böyle bir ayrım

ay senin görümcen de mi
benim görümcemde bir kişiyle konuşuyorsa ev inler hele bir de gülmeye görsün apartman inler vallahi cüssesi de iri bazen yanında kendimi küçücük hissediyorum

ay senin görümcen de mi
benim görümcemde bir kişiyle konuşuyorsa ev inler hele bir de gülmeye görsün apartman inler vallahi cüssesi de iri bazen yanında kendimi küçücük hissediyorum

aynen aynen :) maşallah onun cüssesi de iri. hatta elleri ve ayakları eşiminkinden daha iri :) garibim bi de diyo ki, kız halaya oğlan dayıya çekermiş inşallah fiziksel olarak bana benzemez diyor :) bunu duyunca da üzülüyo insan. ama öyle olsa hiç fena olmaz hani huyu benzesin ama, isterim, çalışkanlığı, zekası, temizliği titizliği, hamaratlığı, her şeyiyle dört dörtlük ama böyle de bir durum var işte :)

annesine benzer o bak görürsün ne de olsa annesinin pamuk kızı

:))) ben alışkınım yüksek sese annem,kardeşim ve eşim üçü bir aradayken kapıdan geçen kavga olur sanır. Bide hararetli konuşurlar ki evlere şenlik. Benim oğluşum dayıya çeksin eşşek gözlü diye severim kardeşimi kocaman ve kapkaradır kendiside aşırı esmerdir. Eğer kızım ollursa ilerde her yönden halaya çekmesini isterim sadece boyu hariç minicik çünkü. Benden 4 yaş büyük ama 4 yaş küçük görünür.

herkese günayddınn kızlarrrrrrrr

günaydın minietek. sen tüllü, prenses yatağı gibi olan süslü sepet beşik aldın dimi?? sallanıyor muydu? sallanmıyosa eşim almak istemiyo yaa onun sallananlarından bir de sepeti çok derin olanlardan olursa alalım diyor. park yatak diye tutturdu, ben de onu almayı düşünmüyorum. kısa bir anlaşmazlık yaşıyoruz, hayırlısı bakalım. karıştırmamışımdır umarım seni.

doğru hatırladın canım ben aldım onlardan sallanıyo bence boyutlarıda başka gördüklerime göre gayet iyi

oy oy oy oyy :) kavga oluyor sanılacak kadar yüksek ses ha :) maşallah canım :) ben gerçekten korkuyorum yüksek sesten, yüreğim ağzıma gelir o ortamda. bir de başım çok çabuk ağrır. neyse ki sen alışkınmışsın :)
oğlan dayıya çeker deniyor, bu tez doğruysa esmer güzelliği ve güzel gözleriyle kardeşine benzer o zaman :)
bizim halamız dediğim gibi, yapıca büyük. ama öyle düşünceli ki bir sürü ip almış, annesine aynısından bi kendine bi de yeğenine atkı ve bere ördürüyor, kışın aynı giyineceklermiş :) giyimleriyle benzeyecekler şimdiden :)

doğru hatırladın canım ben aldım onlardan sallanıyo bence boyutlarıda başka gördüklerime göre gayet iyi Eki Görüntüle 221272

hmm gayet güzel gözüküyor. oldukça da derin. peki kaç aya kadar kullanılabilir sence? yatarken saat yönünde dönmeye başlayınca rahat edecek gibi mi? 6 aydan sonra oda yapmayı düşünüyoruz, 6 ay yatar mı yoksa kırkı çıkana kadar filan mı??

Yeğenler çok seviliyor dimi bravo halasına miniğin. Benim hala olmama daha çok var herhalde, teyzede olamayacağım. Bende teyzelerimin minnaklarına teyzelik yapıyorum. Bu arada kızlar bahsettim mi bilmiyorum ortanca teyzemle aynı haftalık hamileyiz. Kendisi 38 yaşında 18 yaşında kızı 16 yaşında oğlu var. Ben kendimden çok ona şok olmuştum duyduğumda. Aynı gün doğurursak şaşırmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…