Yeğenler çok seviliyor dimi bravo halasına miniğin. Benim hala olmama daha çok var herhalde, teyzede olamayacağım. Bende teyzelerimin minnaklarına teyzelik yapıyorum. Bu arada kızlar bahsettim mi bilmiyorum ortanca teyzemle aynı haftalık hamileyiz. Kendisi 38 yaşında 18 yaşında kızı 16 yaşında oğlu var. Ben kendimden çok ona şok olmuştum duyduğumda. Aynı gün doğurursak şaşırmıcam.
ne kullanıon cnm
bide DALİN ÇANTALI BEBEK SETİ (sabun krem yağ spreyi,pudra,pişik önleyici) kdv dahil 40 tl bebefix.com da..sanki canom mu almıştı daha uygun bu gibii
Benim de hala olmama daha çok var. ama iki kez teyze oldum, ablam ve kız kardeşimin birer bebeği var. bir kız bir erkek yeğenim var.
Yok bahsetmemiştin :) çok değişik bir duygu olmalı, onun için de senin için de :) herkes şaşırmıştır. gerçi yaşı çok değilmiş, iyi cesaret vallahi :) Allah bağışlasın onun bebeğini de. ama çocukları pek hoşlanmamıştır bu durumdan herhalde :)
Çocuklarından çok annem kızıyor, 5 kız kardeşler en büyükleri annem. Anneme söylemiş istiyorum diye 1 sene önce annem vazgeçirmiş ama yola çıkmaya niyetlenmiş hatun bir kere. Bende cesaret konusunda seninle aynı fikirdeyim nitekim benim teyzeler biraz çılgındır. En küçüğünün 3 tane 1'er yaş aralı en son bebeğini 5 aylıkken öğrendi. Reglisi düzenli oluyormuş anlamamış akıllı karnı çıkıyor diye korse takmış bide o gece sancılanmış sabaha karşı beni aradı kimseye söyleme ben 5 aylık hamileymişim diye. Annemin kızıcağını biliyor beni arıyordu.
Hadi ya :) söyleyemedi demek. annenden de korkulurmuş. ama söylediğin kadar çılgınsa yaşlanmaz ki teyzenhem madem isteyerek oldu, sevgiyle büyütür inşallah. ne diycem, testleri falan yaptırmadı o zaman? bir sorun yoktur inşallah.
bu 38 lik teyzem değil canım en küçükleri 5 aylıkken öğrenen. Benimle aynı dönem hamile olan teyzem isteyerek yaptırmadı testleri. 2 tane çocuğum oldu hiçbirinde yoktu bu testler Allaha şükür sapa sağlamlar. Hayırlısı nasılsa öyle olsun dedi. Şimdi kötü birşey derler aldırmam da doğuma kadar üzüldüğümle kalırım dedi. Okadar yapma etme dedim ama kendi seçimi o yöndeydi. Hayırlısı olsun hepimiz için inşşallah.
Kızlar ton balığı yiyor musunuz? doktoruma sormadım ben, direkt yasak demedi, bişe söylemedi bu konuda. ben de sormadım hiç ama internette sakıncalı diyen yazılar var. sizinkiler bişe dedi mi? yaz geldi, balık yiyemiyoruz artık, ama yemek lazım. ton balığı işe yarar mı bilemedim size de sorayım istedim.
Kızlar ton balığı yiyor musunuz? doktoruma sormadım ben, direkt yasak demedi, bişe söylemedi bu konuda. ben de sormadım hiç ama internette sakıncalı diyen yazılar var. sizinkiler bişe dedi mi? yaz geldi, balık yiyemiyoruz artık, ama yemek lazım. ton balığı işe yarar mı bilemedim size de sorayım istedim.
Hanzadecim bende 1 gün sonra gidip yaptirmistim hicbirsey söylemediler. Sanirsam sorun olmaz icin rahat olsunKızlar benim bu gün tetenoz iğnemin ikinci dozunu vurulmam lazımdı ama gidemedim. Pazartesi gitsem olur dimi 2 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım...
hmm gayet güzel gözüküyor. oldukça da derin. peki kaç aya kadar kullanılabilir sence? yatarken saat yönünde dönmeye başlayınca rahat edecek gibi mi? 6 aydan sonra oda yapmayı düşünüyoruz, 6 ay yatar mı yoksa kırkı çıkana kadar filan mı??
Bende sormadım ama zararlıdır diye düşünüyorum canım. :44:
ben balşık yamediğim için ton balığı yedim çoğu kez sağlık ocağındaki doktora danıştım sorun yok dedi ama ben nefret ediyorum balıktan şimdide cevize başladım
Çok yağlı deniz yiyebileceğinden eminmisin? Benim eşm çok sever salataya filan mutlaka ekletir ister. Ben ayrı yaparım yağı ve kokusu beni mahfediyor.. Onun yerine işyerime yakın bir balıkçıdan haftada 1 gün ızgara levrek söylüyorum... Zararı yok diye biliyorum ama sor istersen..
Kızlar benim bu gün tetenoz iğnemin ikinci dozunu vurulmam lazımdı ama gidemedim. Pazartesi gitsem olur dimi 2 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım...
selam kızlar inşallah herkes iyidir 1 haftadır giremiyordum hepinizi özledim
doktordan geliyorum şimdi şükür herşey yolundaymış haftasıyla uyumlu dedi doktorum..750 gr.mış benim miniğim..hep uyudu hareketlerini göremedim detaylı ultrasonda çekilen cd yi izler dururum artıkbaşlangıçtan bu yana 6 kilo almışım doktor gayet iyi dedi..şeker yüklemem de yapıldı inşallah o da iyi çıkarsa baya rahatlıycam...
denizcim sen ton balığını sormuşsun benim doktorum yeme dedi..balık yerine geçmiyomuş esasen hiç bi konserve de yemiceksin başta ton balığı olmak üzere dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?