selam kızlar bu gunde coook guzel gecsın
evı toparladım oglusu yedırdım annem geldı ona kahvaltı hazırladım bugunluk tek ısım aksam yemegı bugunıstırahatdeyım :)
tecrubelı bı anne olarak sıze en buyuk tavsıyem bepanten plus ve bepanten krem olucak plus pısık ıcın super aksamdan bolca sur sabaha bıseyı kalmıyo yada gun ıcınde bı ıkı sefer yuzede ısılıgede ıyı krem olanı daha az yaglı gunluk yuze surulebılır sampuan dalın en guzel kokanı o cunku banyo ıcın denız sungerı muthercareda var yada ayıcıklı kuruyunca sertlesen dolayısıyla bakterı uretmeyen sungerler var yıne muthercare ın beyaz sertlesen bı sungerı var ılk donem o cok rahat olmustu yumusaktı yaga gelınce bı tane yeter kıs bebegı cok masaj vs yapılmaz usur ılk oglum yaz bebegıydı ama ona bıle en fazla 40 ı cıkana kadar kullanmısımdır bıde yuzu soyuluyodu ılk zamanlar ona suruyodum bunlardan baska ne pudra ne sabun ne pısık kremı kullanmadım sampuanla sabunladım ekonomık olsun dersenız sabun ıse yarar ama sampuan kolay kolay bıtmıyo unutmadan buyuk usten basılan sampuan ıyı havlu su sapkalı olanlar su cekmıyo hıkaye o cocuga batıyo gıdın ozdılegen ıyı bı duz havlu yada cocuk bornozu alın ben ogluma havlu almıstım ozdılekten buyukler ıcın vucut havlusu yumusacıktı sapkalı hedıye geldı onu kullanmadım cok kotuydu sonra oz dılegın 8 yas bornozunu aldım buxbunny lı uzun ama cok rahat ettım ıcıne sarıp kapsonunu ortum settı ıcınde plaj havlusu ve bas havlusuda var onlarıda tatıller ıcın kullandık leynacım gımsaden 50 ye aldım bu setı alırsan 5 yas fılan al cok guzel su cekıyo baska aklıma gelen ne var uzattım ama ben ılk bebegıme hamıleyken bırı yazsada okusam dıye beklerdım belkı oyle bekleyen vardır :) alt acma hanı su yastıklılar varya ondan alın ama onun yastıgı araba koltuguna kullanılıyo sergısıde bı yere yatırırıken altına bez degıstırmeye ıyı deıl yıkamaya gelmıyor alt degıstımek ıcın su altı musamba gıbı ama kalın ustu pamuklu o ıyı en az ıkı tane ben 3 tane kulanıyodum 2 sı eve bırı mısafırlıge ekonomık olsun dersenız sıze tavsıyem sıvı gecırmez tek kısılık yatak alezı almanız ve onu ıstedıgınız boyutta kesmenız aynı kumas herseyı aynı bırı 8 lıra bırı 20 buyuk tabı en az 5 tane cıkar 8 lıralıktan kız oldugu ıcın hemen kurumaz ben 1 tane almıstım baktım yetmedı oyle yaptım bı parcayıda buyuk sakladım yanı yarısını duruyor bezı bırakınca yatılı mısafırlıge gıderken carsaf altına sererım dıye sakladım baska sorunuz olursa yanıtlayım suan bunlar aklıma geldı pudra kullanmak sakıncalı unutmayın erkek bebeklere cok yag yada kokulu seyler kullanmak sakıncalı yun deterjan alerjınız olabılır yumusatıcıyı bebekler ıcın olandan kullanın deterjanda ya omo ve dalının bebek deterjanı yada sabun tozu yun alerjını anlarsını zaten bez 2 numara 1 tane yetıyo ıslak mendıl en ıyısı hugguıes sonra pırıma ve dalın ben pamuk vs kullanmadım 1 paket yenıdogan ıslak mendılı almıstım ılk zaman ıcın evde batıkon yada tentırdıyot ( umarım dogru yazmısımdır) bulundurum gobegı mıkrop kaparsa dıye damla seklınde olan serum fizyolojik bulundurum burun tıkanıklıgı bebekler ıcın kotudur ememez burun temızlıgı ıcınde lazım damlatmanız yeterlı derece alın mutlaka gobek ıcın yıne evde gazlı bez bulundurun sımdılık bu kadar kıslar
tam emin değilim ama bir sorun olmaz sanki. 1 ağustosta gidicem ben de.
bu arada gözümü korkuttu burda kızlar yaa, düşündüğüm kadar ağrımadı. ilk gün hiç ağrımadı hatta, ikinci gün pek kullanamadım kolumu. ikinci dozda da bu kadar hafif atlatırım umarım.
benım doktorumda yeme demıstı ton balıgı ama sen yınede kendı doktoruna bı sor cunku degısebılıyo benım teyzemın kızı hamılerken yemıstı hemde hergun yerdı masallah oglunun hıc bırseyı yok
Ben o pamuğun uykulu gözlerinden öperim öperim öperiimmmmaşallah Emel'cim büyümüş kızımız.Şeker sonucun da güzel çıkar inşallah.
Yenmiyor muuTahmin ediyordum ama yine de üzüldüm olsun artık. ya alıp evde yapıcam ya da buralarda bir yer bulucam.. sağol canım.
cnm bende balık yemiyorum doktora ton balığı yesem olurmu demiştim oda sadece ton balığı değil konserve hiçbişey yeme demişti bende yemiyorumKızlar ton balığı yiyor musunuz? doktoruma sormadım ben, direkt yasak demedi, bişe söylemedi bu konuda. ben de sormadım hiç ama internette sakıncalı diyen yazılar var. sizinkiler bişe dedi mi? yaz geldi, balık yiyemiyoruz artık, ama yemek lazım. ton balığı işe yarar mı bilemedim size de sorayım istedim.
Kızlar benim bu gün tetenoz iğnemin ikinci dozunu vurulmam lazımdı ama gidemedim. Pazartesi gitsem olur dimi 2 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım...
süpersin ne kadar güzel bilgiler vermişsin şu gimsaya bir gidemedim bu hafta da geçsin de gideyim bir akşam sen kadife kıyafetten de bahsetmiştin mutlaka gidicem verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim canım :)
ooh ne güzel hiç işin yok he bu günü dinlenme günü ilan et kendine bende dün dediğim gibi eve gider gitmez bütün işlerimi bitirdim 2 gün evde yokum rahat rahat gezebilirim
Kızlar ton balığı yiyor musunuz? doktoruma sormadım ben, direkt yasak demedi, bişe söylemedi bu konuda. ben de sormadım hiç ama internette sakıncalı diyen yazılar var. sizinkiler bişe dedi mi? yaz geldi, balık yiyemiyoruz artık, ama yemek lazım. ton balığı işe yarar mı bilemedim size de sorayım istedim.
teyzesi o da seni öper öper öperrrgeçen aya göre 2 katı kilo almış canım tombul bi bebek olmayacak muhtemelen amannn sağlığı yerinde olsun da önemli olan o zaten..kayınvalidem yine kilosunu beğenmedi 7 aylık niye 750 gr bu çocuk 1 kilo mu doğucak diyo anne dedim bi defa ben 6 aylık hamileyim 7 aylık değil ikincisi doktor kilosuna normal dedi üçüncüsü de sadece son ay bile bebek nerdeyse 1 kilo alıyomuş yani herşey yolunda diyorum ama tatmin olmuyo ben de gülüyorum napiim kesin benim hakkımda bi şey yemiyo ki bebek nasıl kilo alsın diyodur bi yere gidiyoruz ben çeyrek diyorum o hayır yarım yicek diyo siparişimi değiştiriyo
deniz benim diyetisyenim 2 haftada bir falan yiyebilirsin dedi ton balığını. daha fazlası hamileler için sakıncalıymış.
ne kullanıon cnm
bide DALİN ÇANTALI BEBEK SETİ (sabun krem yağ spreyi,pudra,pişik önleyici) kdv dahil 40 tl bebefix.com da..sanki canom mu almıştı daha uygun bu gibii
bakııın size terazi burcu bebeği genelimizin bebeği terazi olacak :)
Terazi burcu bebeği
Bir Terazi bebeği, ötekilerin dikkatini çekmeyi, çekip gitmeye yeğler. Eğer Doktor muayenesinde herkesin kendisine agu aguladığı bir bebek varsa, bilin ki mutlaka Terazidir. Pasif ama çekici haliyle Terazi bebeği, çevresindeki kişiler için dayanılmaz bir cazibe alanı üretir. Bunun nedeni bebeğin kendisine yönelik ilgiyi de gülümseyerek kayıtsız bırakmaması olabilir. Konu ne olursa olsun, bir Terazi bebeği, en sevecen karakter özelliklerini bünyesinde taşır. En uygunsuz hallerde bile tatlılığından yitirmeyen Terazi bebeği, etrafında arkadaşlarının bulunmasını, yalnız bırakılmaya her daim tercih eder karakterdedir.
Bir grup içinde, bu bebek ötekilerden kolayca sıyrılır; sosyalliği ve diplomasi yeteneği, bir Terazi bebeğine yaraşır görünümü kazandırır. Terazi bebeği doğuştan arabulucudur; bu bakımdan Yargıç ya da Avukat olmaya meyilli olabilir. Keyifli dokunuşlara karşı ilgili olan Terazi bebekleri, özellikle de kızlar, yere indirilmekten, ilginin üzerlerinden çekilmesinden pek hoşlanmaz. Kendilerini iyi hissetmeyi çok seven Terazi bebekleri, iyi giyime de önem verir, bu anlamda konforlarına da düşkün olurlar. Temiz, oturan kıyafetler ve her şeyi yerli yerinde, kullanışlı bir oda onlara yaraşır.
Ortalık biraz düzenli mi? Eh, Terazi bebeği, her ne kadar bunu en yumuşak şekilde halletmeye meyilli olsa da, nasıl manipülatif olunacağını iyi bilir. Bu durumla baş edebilmek için kendisiyle konuşulmasından çok hoşlanan, sosyal olmayı pek seven ve her türlü oyun grubunda var olmaya can atan bir bebeğiniz olduğunun ayırtında olmanız, yeter. Hadi, oyun başlasın!
bakııın size terazi burcu bebeği genelimizin bebeği terazi olacak :)
Terazi burcu bebeği
Bir Terazi bebeği, ötekilerin dikkatini çekmeyi, çekip gitmeye yeğler. Eğer Doktor muayenesinde herkesin kendisine agu aguladığı bir bebek varsa, bilin ki mutlaka Terazidir. Pasif ama çekici haliyle Terazi bebeği, çevresindeki kişiler için dayanılmaz bir cazibe alanı üretir. Bunun nedeni bebeğin kendisine yönelik ilgiyi de gülümseyerek kayıtsız bırakmaması olabilir. Konu ne olursa olsun, bir Terazi bebeği, en sevecen karakter özelliklerini bünyesinde taşır. En uygunsuz hallerde bile tatlılığından yitirmeyen Terazi bebeği, etrafında arkadaşlarının bulunmasını, yalnız bırakılmaya her daim tercih eder karakterdedir.
Bir grup içinde, bu bebek ötekilerden kolayca sıyrılır; sosyalliği ve diplomasi yeteneği, bir Terazi bebeğine yaraşır görünümü kazandırır. Terazi bebeği doğuştan arabulucudur; bu bakımdan Yargıç ya da Avukat olmaya meyilli olabilir. Keyifli dokunuşlara karşı ilgili olan Terazi bebekleri, özellikle de kızlar, yere indirilmekten, ilginin üzerlerinden çekilmesinden pek hoşlanmaz. Kendilerini iyi hissetmeyi çok seven Terazi bebekleri, iyi giyime de önem verir, bu anlamda konforlarına da düşkün olurlar. Temiz, oturan kıyafetler ve her şeyi yerli yerinde, kullanışlı bir oda onlara yaraşır.
Ortalık biraz düzenli mi? Eh, Terazi bebeği, her ne kadar bunu en yumuşak şekilde halletmeye meyilli olsa da, nasıl manipülatif olunacağını iyi bilir. Bu durumla baş edebilmek için kendisiyle konuşulmasından çok hoşlanan, sosyal olmayı pek seven ve her türlü oyun grubunda var olmaya can atan bir bebeğiniz olduğunun ayırtında olmanız, yeter. Hadi, oyun başlasın!
Canım sen kayınvalidenin sözlerini kulak ardı et, onlar öyle. benim kayınvalidem de evlenmeden önce ve evlendiğimizde beni çok zayıf buluyordu :) ona kalsa hala zayıfım :) ama problem değil, zayıf olmakta kötü bir şey yok, önemli olan sağlıklı olmak. doktorum 9 ayını doldurmuş 1-1,5 kilogramlık bebeğin doğumunu, 7 aylık doğan 3 kiloluk bebeğe tercih ettiklerini söyler hep. önemli olan bebeğin doğum kilosu değil, doğum zamanı. doğduktan sonra besleyici anne sütüyle nasıl olsa kilo alıyorlar ve çoooook çabuk büyüyorlar. sıkıntı yapma sakın. ama sen de çeyrek yiyomuşsun canım nerdeyse hak vericem yani. çeyrek neee :) yarım ye, bir ye, bir tam bir yarım ye
yerim ben o terazi bebekleri
bir de akrep bebeği alabilir miyiz kızımla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?