2011 Ekim Anneleri

süpersin ne kadar güzel bilgiler vermişsin şu gimsaya bir gidemedim bu hafta da geçsin de gideyim bir akşam sen kadife kıyafetten de bahsetmiştin mutlaka gidicem verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim canım :)
ooh ne güzel hiç işin yok he bu günü dinlenme günü ilan et kendine bende dün dediğim gibi eve gider gitmez bütün işlerimi bitirdim 2 gün evde yokum rahat rahat gezebilirim

emelin doktoru yeme demiş ben doktroa sormadım ama yeniyor diye biliyorum. Sen sormadan yeme yinede. İğneye gelince bu sıcakta cayır cayır yanıcam sanırım yine.. Neyse bu hamilelikte yapıalcak olan son iğne olucak... Dişimizi sıkıcaz artık napalım..

evet bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor. bu konu kesindir bence, niye ayrı ayrı konuşuyolar ki
maşallah teyzenin kızının oğluna.

45 dk dır yemek bekliyorum, öldüm açlıktan yaa off gelmediiii
yiyip yarım saat yatmayı planlıyordum ama gelemedi hala poff.

teyzesi o da seni öper öper öperrr geçen aya göre 2 katı kilo almış canım tombul bi bebek olmayacak muhtemelen amannn sağlığı yerinde olsun da önemli olan o zaten..kayınvalidem yine kilosunu beğenmedi 7 aylık niye 750 gr bu çocuk 1 kilo mu doğucak diyo anne dedim bi defa ben 6 aylık hamileyim 7 aylık değil ikincisi doktor kilosuna normal dedi üçüncüsü de sadece son ay bile bebek nerdeyse 1 kilo alıyomuş yani herşey yolunda diyorum ama tatmin olmuyo ben de gülüyorum napiim kesin benim hakkımda bi şey yemiyo ki bebek nasıl kilo alsın diyodur bi yere gidiyoruz ben çeyrek diyorum o hayır yarım yicek diyo siparişimi değiştiriyo

kızlar kraftın dondy diye bi modeli var ilk başta beşik sonra mama sandalyesi oluyo kendiliğinden sallanıyo beşik kısmında 4 farklı hız ayarı var 16 farklı melodisi var uzaktan kumandalı falan ama kararsızım sonra bebek dönmeye başlayınca düşer mi kullanışlı olurmu kullanan var mı çevrenizde biliyomusunuz?
bu arada bebeğimin odasında eşimin bekarlık oda takımı vardı dün boşalttık odayı adli yardımdan gelen boşanma davası olan bi müvekkilim var kendine yeni bi hayat kurmaya çalışıyo asgari ücretle çalışmaya başladı ev tuttu kendine ama ailesi boşanmasını istemediği için ve tabi aynı zamanda maddi imkanları da elvermediğinden hiç yardım etmiyorlar.. evi bomboş, kızı yerde falan yatıyomuş o müvekkilime teklif ettim inanılmaz sevindi durumu anlattım şükür ki ihtiyacı olan birine gidiyo içim çok rahat...

cnm bende balık yemiyorum doktora ton balığı yesem olurmu demiştim oda sadece ton balığı değil konserve hiçbişey yeme demişti bende yemiyorum
Kızlar benim bu gün tetenoz iğnemin ikinci dozunu vurulmam lazımdı ama gidemedim. Pazartesi gitsem olur dimi 2 günlük gecikmeden bir şey olmaz sanırım...

cnm bende 2. doz aşımı 5 gün gecikmeli yaptırdım sorun değilmiş aşı kartındada yazıyo zaten arasının enaz 1 olması gerekliymiş 1 aydan önce yapılmamalıymış

evet canım bugun dınlenme gunum bı yemek yapıcam okadar .sende hallet ıslerını rahat et ac soyle camlarını ev havalanırken at camasırları bı yandanda koy suyuna mıs yuzey temızleyıcını bı guzel sıl evını aksam uzat ayagını dınlen sonra 2 gun rahatsın :)
rıcaederım canım merak ettıgını bırsey olursa sorun :) kadıfe tulum bıtmıstır muhtemelen ama gecen penye tulum gormustum uygundu fıyatı sepetler badı mamalık ayaklı pantolon fılan var emzıkler fılanda var guzel :) bu arada ben gecelıgı ordan alıcam emzırmek ıcın yerlerı oluyo mavı alıcam oyle sen zayıfsın cok guzel pıjamada var orda tullu fılan yakısır sana bak onlara hala varsa dısarıya gore uygun ordakı lohusa gecelıklerı arada bı gıdıp ındırımlere bakmak lazım bırde eylulde gımsa ve lcw ya gıt yazlıklar ındırıme gırıyo 4 lıraya lcw da tsortler oluyo onumuzdekı yaz ıcın bakabılırsın ben bı sezon onceden alırım montu fılanda baya ındırım oluyo cunku arkadaslarda soyluyo mothercare var ankamallde gırısın altında orda cıtcıtlı badıler oluyo renklılerı pahalı ama beyazları uygun oluyo bı paketten 4 tane 6 tane fılan ındırımlerı olanlarına bak yerı guzel esnek 0 3 ay seylerı az alın ben 0 3ay chıccodan bı tulum almıstım 5 gunlukken gıydırdım boyu olmadı ona gore :) bıde ankamalde chıcconun ıcınde ayrı bı bolme gıbı bı yer oluyo orda outlet urunler oluyo uygun oluyor fıyatları hatane cıkıslarına gelınce pahalı aldıgımdeıl ucuz aldgıgım en kullanıslısı olmustu cunku onlar buyuk oluyo bebekler ıcın ayak patıklerı varya bılege gelen yerınde lastık olunca rahat oluyo
cok eylencelı alısverıs aklıma gelmısken ben ulustan toptancıdanda almıstımpatılı pantolon badı boy boy satılıyo ucuzda oluyo en cok uzun kollu cıtcıtlı badı ve patıklı pantolon gerekıcek ıc kıyafet ıcın
ben hala oglumun kıyafetlerını dokemedım ne eksıgım var neyım var bılmıyorum senın pek vaktın olmuyo ben gezıp gordukce soylerım sana nerde ne var

deniz benim diyetisyenim 2 haftada bir falan yiyebilirsin dedi ton balığını. daha fazlası hamileler için sakıncalıymış.

Canım sen kayınvalidenin sözlerini kulak ardı et, onlar öyle. benim kayınvalidem de evlenmeden önce ve evlendiğimizde beni çok zayıf buluyordu :) ona kalsa hala zayıfım :) ama problem değil, zayıf olmakta kötü bir şey yok, önemli olan sağlıklı olmak. doktorum 9 ayını doldurmuş 1-1,5 kilogramlık bebeğin doğumunu, 7 aylık doğan 3 kiloluk bebeğe tercih ettiklerini söyler hep. önemli olan bebeğin doğum kilosu değil, doğum zamanı. doğduktan sonra besleyici anne sütüyle nasıl olsa kilo alıyorlar ve çoooook çabuk büyüyorlar. sıkıntı yapma sakın. ama sen de çeyrek yiyomuşsun canım nerdeyse hak vericem yani. çeyrek neee :) yarım ye, bir ye, bir tam bir yarım ye

bakııın size terazi burcu bebeği genelimizin bebeği terazi olacak :)

Terazi burcu bebeği
Bir Terazi bebeği, ötekilerin dikkatini çekmeyi, çekip gitmeye yeğler. Eğer Doktor muayenesinde herkesin kendisine agu aguladığı bir bebek varsa, bilin ki mutlaka Terazidir. Pasif ama çekici haliyle Terazi bebeği, çevresindeki kişiler için dayanılmaz bir cazibe alanı üretir. Bunun nedeni bebeğin kendisine yönelik ilgiyi de gülümseyerek kayıtsız bırakmaması olabilir. Konu ne olursa olsun, bir Terazi bebeği, en sevecen karakter özelliklerini bünyesinde taşır. En uygunsuz hallerde bile tatlılığından yitirmeyen Terazi bebeği, etrafında arkadaşlarının bulunmasını, yalnız bırakılmaya her daim tercih eder karakterdedir.
Bir grup içinde, bu bebek ötekilerden kolayca sıyrılır; sosyalliği ve diplomasi yeteneği, bir Terazi bebeğine yaraşır görünümü kazandırır. Terazi bebeği doğuştan arabulucudur; bu bakımdan Yargıç ya da Avukat olmaya meyilli olabilir. Keyifli dokunuşlara karşı ilgili olan Terazi bebekleri, özellikle de kızlar, yere indirilmekten, ilginin üzerlerinden çekilmesinden pek hoşlanmaz. Kendilerini iyi hissetmeyi çok seven Terazi bebekleri, iyi giyime de önem verir, bu anlamda konforlarına da düşkün olurlar. Temiz, oturan kıyafetler ve her şeyi yerli yerinde, kullanışlı bir oda onlara yaraşır.
Ortalık biraz düzenli mi? Eh, Terazi bebeği, her ne kadar bunu en yumuşak şekilde halletmeye meyilli olsa da, nasıl manipülatif olunacağını iyi bilir. Bu durumla baş edebilmek için kendisiyle konuşulmasından çok hoşlanan, sosyal olmayı pek seven ve her türlü oyun grubunda var olmaya can atan bir bebeğiniz olduğunun ayırtında olmanız, yeter. Hadi, oyun başlasın!

yerim ben o terazi bebekleri
bir de akrep bebeği alabilir miyiz kızımla?

herkeze meraba kızlarrrr ....

ayyyy yerim ben onun sosyalliğini Allahım bebeklerimiz nekadarda tatlı olucaklarmış baksanıza yaaa.....

leynacım sesınde kendın gıbı guzelmıs memnun oldum yenıden tanıstıgıma annem ahmetı uyutuyo hurcları dokup bebıs cıcılerıne bakıcaz bırlıkte darısı sızlere ınsallah bunları buyuttun evınız mınık cıcılerle dolsun benım gıbı 2. bebek telasını yasadıgınızdada bırlıkte oluruz ınsallah

evet canım beni bile hala zayıf buluyo kayınvalidem evlenmeden önce ve evlilik sürecinde zaten tahmin ediyosundur sen de yaşamışsın zaten..ben de halimden memnunum senin doktorunun söylediğini bende kayınvalideme söyleyim bari..yaa bazen canım pek bi şey istemiyo denizcim ama bazen de çok acıkıyorumm yarım tam ne varsa götürüyorum

yerim ben o terazi bebekleri
bir de akrep bebeği alabilir miyiz kızımla?

ne demek hemen:82:
Akrep burcu bebeği
Bir Akrep bebeği ortama girdiğinde, tüm gözler onun üzerine çevrilir. Bu, onun hayatının geri kalan kısmı için de söz konusu olacaktır. Kaldı ki o da buna büyük ihtiyaç duyar. Bu anlamda, diğerlerinden biraz daha manipülatif karakterde olan ve çevresindeki enerjiyi emerek kendi üzerinde biriktiren bu bebekle baş edebilmek için, onun biraz mistik yönleri olduğunu anlamanız gerekir. Örneğin ağlamaya başlarsa, bunun nedenini çözmek biraz zamanınızı alabilir. Bu bakımdan bir Akrep bebeğinin yaşadığı sıkıntıyı, su yüzündeki huzursuzluğun altındaki asıl nedeni çözmek güç olabilecektir.
Akrep bebeği söz konusu olduğunda, iktidar çatışmaları da kendiliğinden baş gösterecektir. Bir Akrep bebeği, yaptığı plan ve tasarılara Anne ve Baba başta gelmek üzere herkesin uyum sağlaması gerektiğine inanır. Dikkatli olmalısınız, zira Akrep bebeği kudretlidir.
O, ne istediğini bilen ve açıkça ifade edebilen, izlediği manzaranın altındaki gerçekleri, asıl mesajları da kısa sürede çözen bir yapıdadır. Burada özellikle bir hususu dile getirelim: Akrep bebekleri altlarını doldurduklarında bundan hiç mi hiç hoşlanmazlar. Bu nedenle onların bezlerini ötekilerden daha sık değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı zamanlar bu durum onların yegâne sıkıntı kaynağı dahi olabilir. Bu bakımdan, bir Akrep bebeği çok yakından takip edilebilmelidir. O ayrıca sosyal ortamlarda da liderliği kendi üzerinde toplamaya gönüllü bir yapıdadır. Akıllı, ne istediğini kendi kelimeleriyle ifade etmeye meyilli ve nasıl alacağını da acaip iyi bilen bir bebeğiniz var… Aman dikkat !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…