leynacım sesınde kendın gıbı guzelmıs memnun oldum yenıden tanıstıgımaannem ahmetı uyutuyo hurcları dokup bebıs cıcılerıne bakıcaz bırlıkte darısı sızlere ınsallah bunları buyuttun evınız mınık cıcılerle dolsun benım gıbı 2. bebek telasını yasadıgınızdada bırlıkte oluruz ınsallah
evet canım beni bile hala zayıf buluyo kayınvalidem evlenmeden önce ve evlilik sürecinde zaten tahmin ediyosundur sen de yaşamışsın zaten..ben de halimden memnunumsenin doktorunun söylediğini bende kayınvalideme söyleyim bari..yaa bazen canım pek bi şey istemiyo denizcim ama bazen de çok acıkıyorumm yarım tam ne varsa götürüyorum
kızlar kraftın dondy diye bi modeli var ilk başta beşik sonra mama sandalyesi oluyo kendiliğinden sallanıyo beşik kısmında 4 farklı hız ayarı var 16 farklı melodisi var uzaktan kumandalı falan ama kararsızım sonra bebek dönmeye başlayınca düşer mi kullanışlı olurmu kullanan var mı çevrenizde biliyomusunuz?
bu arada bebeğimin odasında eşimin bekarlık oda takımı vardı dün boşalttık odayı adli yardımdan gelen boşanma davası olan bi müvekkilim var kendine yeni bi hayat kurmaya çalışıyo asgari ücretle çalışmaya başladı ev tuttu kendine ama ailesi boşanmasını istemediği için ve tabi aynı zamanda maddi imkanları da elvermediğinden hiç yardım etmiyorlar.. evi bomboş, kızı yerde falan yatıyomuş o müvekkilime teklif ettim inanılmaz sevindi durumu anlattım şükür ki ihtiyacı olan birine gidiyo içim çok rahat...
ne demek hemen:82:
Akrep burcu bebeği
Bir Akrep bebeği ortama girdiğinde, tüm gözler onun üzerine çevrilir. Bu, onun hayatının geri kalan kısmı için de söz konusu olacaktır. Kaldı ki o da buna büyük ihtiyaç duyar. Bu anlamda, diğerlerinden biraz daha manipülatif karakterde olan ve çevresindeki enerjiyi emerek kendi üzerinde biriktiren bu bebekle baş edebilmek için, onun biraz mistik yönleri olduğunu anlamanız gerekir. Örneğin ağlamaya başlarsa, bunun nedenini çözmek biraz zamanınızı alabilir. Bu bakımdan bir Akrep bebeğinin yaşadığı sıkıntıyı, su yüzündeki huzursuzluğun altındaki asıl nedeni çözmek güç olabilecektir.
Akrep bebeği söz konusu olduğunda, iktidar çatışmaları da kendiliğinden baş gösterecektir. Bir Akrep bebeği, yaptığı plan ve tasarılara Anne ve Baba başta gelmek üzere herkesin uyum sağlaması gerektiğine inanır. Dikkatli olmalısınız, zira Akrep bebeği kudretlidir.
O, ne istediğini bilen ve açıkça ifade edebilen, izlediği manzaranın altındaki gerçekleri, asıl mesajları da kısa sürede çözen bir yapıdadır. Burada özellikle bir hususu dile getirelim: Akrep bebekleri altlarını doldurduklarında bundan hiç mi hiç hoşlanmazlar. Bu nedenle onların bezlerini ötekilerden daha sık değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı zamanlar bu durum onların yegâne sıkıntı kaynağı dahi olabilir. Bu bakımdan, bir Akrep bebeği çok yakından takip edilebilmelidir. O ayrıca sosyal ortamlarda da liderliği kendi üzerinde toplamaya gönüllü bir yapıdadır. Akıllı, ne istediğini kendi kelimeleriyle ifade etmeye meyilli ve nasıl alacağını da acaip iyi bilen bir bebeğiniz var Aman dikkat !
senin otoriteni yeyim ben evimin patronu olcak desene kızım yandık valla babası neysede benım sözümü dınlemezse elimden çekeceği var küçük hanımın yandık ki ne yandıkkk
Kızlarrrrrr dün kontrolumuz vardı pamuk sekerimi gördümmm :) cok güzel net görünüyor artık yüzü 3 boyutlu ultrasonda.koca nanaklı minik burunlu birsey :) gebelik sekerimi de yaptırdım dün cok sükür 90 cıktı onda da sorun yok.yalnız dün 24+6 ydı bebekim 720 gr geldi.az mı acabaaa?? daha tombik olsun istiyorummm :) dr um normal dedi gerci ama ultrasonda 24+3 günlük gibi görünüyodu agırlıgı.nasıl kilo aldırırım ben bu minige gayet de düzenli besleniyorum yogurt süt peynir vs..
Kızlarrrrrr dün kontrolumuz vardı pamuk sekerimi gördümmm :) cok güzel net görünüyor artık yüzü 3 boyutlu ultrasonda.koca nanaklı minik burunlu birsey :) gebelik sekerimi de yaptırdım dün cok sükür 90 cıktı onda da sorun yok.yalnız dün 24+6 ydı bebekim 720 gr geldi.az mı acabaaa?? daha tombik olsun istiyorummm :) dr um normal dedi gerci ama ultrasonda 24+3 günlük gibi görünüyodu agırlıgı.nasıl kilo aldırırım ben bu minige gayet de düzenli besleniyorum yogurt süt peynir vs..
kızlar kraftın dondy diye bi modeli var ilk başta beşik sonra mama sandalyesi oluyo kendiliğinden sallanıyo beşik kısmında 4 farklı hız ayarı var 16 farklı melodisi var uzaktan kumandalı falan ama kararsızım sonra bebek dönmeye başlayınca düşer mi kullanışlı olurmu kullanan var mı çevrenizde biliyomusunuz?
bu arada bebeğimin odasında eşimin bekarlık oda takımı vardı dün boşalttık odayı adli yardımdan gelen boşanma davası olan bi müvekkilim var kendine yeni bi hayat kurmaya çalışıyo asgari ücretle çalışmaya başladı ev tuttu kendine ama ailesi boşanmasını istemediği için ve tabi aynı zamanda maddi imkanları da elvermediğinden hiç yardım etmiyorlar.. evi bomboş, kızı yerde falan yatıyomuş o müvekkilime teklif ettim inanılmaz sevindi durumu anlattım şükür ki ihtiyacı olan birine gidiyo içim çok rahat...
bebeğe kilo mu aldırır
doğru diyosun canım zaten artık hemen acıkıyorum ve güzel yiyorum maaşallahım var hattaevet canım hatta ilk tanıştığımızda eşime, yaa çokk zayııf bişey yemiyo mu, sen yedirmiyo musun filan demiş. ama gerçekten çok zayıftım o ayrı. yine de başkası söyleyince batıyo insana. neyse ki evlendikten sonra kısa sürede 5 kg aldım. evlenmeden önce 55'tim, evlenmeden 1 ay önce 5 kg verdim, 1 ay sonra 5 kg aldım :) ilk kez öyle bir denge problemi yaşadım. sonrası da malum :):)
evet canım söyle sen. hem senin de söylediğin gibi zaten 8 ile 9. ay arasında min 1 kg alıyor bebekler. almasa da problem değil, önemli olan sağlıklı olarak dünyaya gelmesi.
ben önceden kuş yemi kadar yemek yiyordum, şimdi normale döndü öğünlerim. sende canım istemiyor diye yememezlik yapma canım, küçük porsiyonlar halinde de olsa atıştır.
canım farklı bir modeli ama benim bir arkadaşım oğlu için kraftın park yatağını aldı hemde piyasadaki bir çok park yatağı fiyatının 2-3 katına.. ama her fırsatta krafttan ürün alınmaması gerektiğini söyler. oğlu 6 ay bile yatamadı yatağa alttaki şilte ters dönüp duruyormuş. herzaman krafttan özellikleri iyiymiş diye çok para verip aldığım ne varsa doğru dürüst kullanmadan elimde kaldı diye yakınır. aslında bebek telsizini kullanıp memnun olanda çok var ama araba ve yatakta memnun olmayanda çok. bence sikayetim var coma modeli ve markayı bir yaz. Kullanıpta memnun kalmayan varsa orda mutlaka yazmıştır...
canım ben de 350 ye ayarlamıştım adam devredicem demişti ama devrettiği için o fiyata bulamadım şimdi 380 e bulmuştum onu.. senin dediğin yer neresi meryemcim?Kraft Dondy beşik benimde aklımın bir kenarında KK'da kullanıp memnun olanları okudum.Ama 490 tl.vermeye değermi bilemiyorum daha sonra mama sandalyesi olarakda kullanılıyor ama diğer sandalyelerle kıyaslanamaz masadan bayağı aşağıda kalıyor.Fiyat araştırması yaptım İstoç'da nakit 350 tl.
25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü
oyy yerim onun yanaklarını benbence normal tatlım benimkide 25de 768grdı doktor normal demişti 27+3de gittiğimizde 1279 olmş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?