2011 Ekim Anneleri

ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum canım ben de çok menun oldum

evet canım hatta ilk tanıştığımızda eşime, yaa çokk zayııf bişey yemiyo mu, sen yedirmiyo musun filan demiş. ama gerçekten çok zayıftım o ayrı. yine de başkası söyleyince batıyo insana. neyse ki evlendikten sonra kısa sürede 5 kg aldım. evlenmeden önce 55'tim, evlenmeden 1 ay önce 5 kg verdim, 1 ay sonra 5 kg aldım :) ilk kez öyle bir denge problemi yaşadım. sonrası da malum :):)
evet canım söyle sen. hem senin de söylediğin gibi zaten 8 ile 9. ay arasında min 1 kg alıyor bebekler. almasa da problem değil, önemli olan sağlıklı olarak dünyaya gelmesi.
ben önceden kuş yemi kadar yemek yiyordum, şimdi normale döndü öğünlerim. sende canım istemiyor diye yememezlik yapma canım, küçük porsiyonlar halinde de olsa atıştır.

hadı kıslar ben kacar hurcları dokucem oglum uyudu sayılır yemekte yapıcam donerım by

canım farklı bir modeli ama benim bir arkadaşım oğlu için kraftın park yatağını aldı hemde piyasadaki bir çok park yatağı fiyatının 2-3 katına.. ama her fırsatta krafttan ürün alınmaması gerektiğini söyler. oğlu 6 ay bile yatamadı yatağa alttaki şilte ters dönüp duruyormuş. herzaman krafttan özellikleri iyiymiş diye çok para verip aldığım ne varsa doğru dürüst kullanmadan elimde kaldı diye yakınır. aslında bebek telsizini kullanıp memnun olanda çok var ama araba ve yatakta memnun olmayanda çok. bence sikayetim var coma modeli ve markayı bir yaz. Kullanıpta memnun kalmayan varsa orda mutlaka yazmıştır...

senin otoriteni yeyim ben evimin patronu olcak desene kızım yandık valla babası neysede benım sözümü dınlemezse elimden çekeceği var küçük hanımın yandık ki ne yandıkkk

senin otoriteni yeyim ben evimin patronu olcak desene kızım yandık valla babası neysede benım sözümü dınlemezse elimden çekeceği var küçük hanımın yandık ki ne yandıkkk

öyle vallahi şimdiden hazırlayın kendinizi sizin pabucunuzu dama atıp kendi sözünü çeçirecek hanımefendi
hiç kıyamazsın annesi sen ona nazına döner durursun

selam kızlar..
hayırlı cumalar olsun..
oku oku bitmiyor sayfalar

canomu soran olduydu..
dün yanlış hatırlamıyorsam laptopunun şarjından duman çıktı demişti.. sonracıma da laptopun sarjı bitiyor diyip çıkmıştı.. bugün gelmemesinin sebebi budur tahminimce..

bir de balık konusunu konuşmuşsunuz..
bazı balıklar fazla civa içerdiğinden gebelikte zararlı olduğunu söyler çoğu doktor.. ton balıkta da daha fazla varmış.. hem ondan hemde konserve olduğundan tavsiye etmiyorlar..
levrek somon gibi balıklar yiyebilirsiniz kuzular..

baş ağrısından sığamadım bugün dükkana.. biraz daha böyle devam ederse parol içerim herhalde.. doktor yazdı da.. pek ilaç kullanmadığım için.. en son içtiğim ağrıkesici 2010 ağustos veya eylüldü yanılmıyorsam (ozaman bebek çalışmaları başladıydı da)

Kızlarrrrrr dün kontrolumuz vardı pamuk sekerimi gördümmm :) cok güzel net görünüyor artık yüzü 3 boyutlu ultrasonda.koca nanaklı minik burunlu birsey :) gebelik sekerimi de yaptırdım dün cok sükür 90 cıktı onda da sorun yok.yalnız dün 24+6 ydı bebekim 720 gr geldi.az mı acabaaa?? daha tombik olsun istiyorummm :) dr um normal dedi gerci ama ultrasonda 24+3 günlük gibi görünüyodu agırlıgı.nasıl kilo aldırırım ben bu minige gayet de düzenli besleniyorum yogurt süt peynir vs..

hergün 1 muz :)

büyür o annesi kocaman olur sen merak etme resimlerini de ekleseydin de görseydik pamuk şekerini kırkbir kere maşallah

Kraft Dondy beşik benimde aklımın bir kenarında KK'da kullanıp memnun olanları okudum.Ama 490 tl.vermeye değermi bilemiyorum daha sonra mama sandalyesi olarakda kullanılıyor ama diğer sandalyelerle kıyaslanamaz masadan bayağı aşağıda kalıyor.Fiyat araştırması yaptım İstoç'da nakit 350 tl.

doğru diyosun canım zaten artık hemen acıkıyorum ve güzel yiyorum maaşallahım var hatta kayınpederim de emel nasıl doğuracak minicik diyomuş ufalayım da ceplerine gireyim

canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ben onu güzelce araştırayım aceleye getirmeyim o zaman ...

canım ben de 350 ye ayarlamıştım adam devredicem demişti ama devrettiği için o fiyata bulamadım şimdi 380 e bulmuştum onu.. senin dediğin yer neresi meryemcim?

ARkadaslar merhaba,
Uzuuun zamandir ses veremedim... En son bebeklerin kalbini duyamamistik, keseleri vardi. Neyse ustunden cook zaman gecti bonibonlarim gayet iyiler, simdi 23+3 gunluguz. Hersey yolunda. Konu sahibi arkadasimizdan mesaj aldim, eksik bilgilerimi tamamlamamla ilgili, fakat ozel mesaj atamiomusum. O yuzden buraya yaziyorum, tabloya bilgilerim eklenirse sevinirim.
nick- Kepicik
Yas- 29
SAT-25 Ocak
Tahmini D.T- 10 Ekim (ikiz oldugu icin biraz erken gelecekler)
Hamile kaldigim kg- 59
Bebeklerin cinsiyeti- 2 erkek- adlari henuz netlesmedi
Yasadigi sehir- Istanbul
Guncel notlar- En son 22+4'te dr.a gittigimizde bebekler 570 gr ve 540 gr idi. Benim aldigim kilo toplam 6 simdilik.

Bu arada, bu bebek odasi ne zormus yaa..
hepimize kolay gelsin, sevgiler...

25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü

Eklentiler

• $Fotoğraf0283.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf0290.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0287.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 32

oyy yerim onun yanaklarını ben bence normal tatlım benimkide 25de 768grdı doktor normal demişti 27+3de gittiğimizde 1279 olmş.

25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü

tü tü maşallah ikinize de
bişi diycem.. sen kaç kilo aldın ki.. sende gayet fit görünenlerdensin :)
bayılırım öyle hamilelere.. (kendim kiloluyum ya ondandır sanırım)
arkadan bakınca hamile olduğun bile belli olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…