2011 Ekim Anneleri

teşekkür ederim canım

ben de aynaya baktığımda çok kilo aldığımı düşünmüyorum ama totom sivriydi şimdi daha da çıktı
63 le hamile kaldım şu an 69 um doktor bacaklarım ve ayaklarım çok şiş bakalım bu gittiğimde ne diycek doktor amcamız neye bahane bulacak geçen aydan beri hiç kilo almadım

kepicik benimde ikiz erkek bebeklerim olacak. 26+3 haftalık. toplam 8.5 kilo almışım. inşallah hayırlı bir doğum nasip olur bize. ikiz bebek tasımak gercekten cok zormuş. enson 1 er kiloydu benimkiler. yani toplam 2 kilo tasıyorum simdiden. daha 2 bucuk ay var doğuma . bu arada canımcım ıkızler 25-26 gün erken doğarmış. benim doğumum 11 ekimde olacakken şimdi 15 eylüle kaydı. seninkide eylülde gelecektir haberin olsun:)))

hergün 1 muz :)

ay canım cok teşekkürlerr valla 3 günde bir yiyodum her gün yicem artıkk .hem kramplara da iyi geliyo ya magnezyum hapı da içmiyorum cünkü ben cok sükür kramplarım baslamadı daha ama hatırlattıgın iyi oldu bundan sonra her gün muz :)

büyür o annesi kocaman olur sen merak etme resimlerini de ekleseydin de görseydik pamuk şekerini kırkbir kere maşallah

25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü

ay maşallahhhhh cok tatlısınızz Allahım nazarlardan saklasın.leynacım bana kalsa ciclerden tut da tüm vesikalıklarımızı boy boy koyardım ama eşim nazar olur vs diye facebook a koymamı bile yasakladı :) biraz fazla düskündür de banaa kızına nası olcak hiç düsünemiyorum :)

oyy yerim onun yanaklarını ben bence normal tatlım benimkide 25de 768grdı doktor normal demişti 27+3de gittiğimizde 1279 olmş.
ay cok güzelll darısı basıma canım bizim de bugün 25. haftamız bitti 26 ya girdikk :) bir sonraki dr randevum 6 agustos kızım kocaman olur artık dayıcam muzu zaten taviye aldım crafty den :)

bende hafıza kaybı filan mı başladı acaba :44: hangi haftada ne kadardı minnoşumu tam hatırlamıyorum ben

hiç merak etme denizcim yalnız degilsin haftaya sor bende hatırlamam daha öncekileri hiç hatırlamıyorum mesela :)

kızlar ben bunun pembe krem rengini aldım kızıma ya çok kaliteli değil ama diğerleri çok pahalı ben zaten kızımı kışın pek fazla çıkarmıcam arada bi anneme falan gidicem yani kışa idare etsin sonra kanguru ve araba alcam zaten inş..:90::90::90:

senin pamukun en son 350 gram dı duygu yazmış ilk sayfaya ama haftası yazmıyor

o güncellenmemiş canım ondan sonra bi daha büyüdü pamuğum 350 den sonra 405 oldu, burdan tüm yetkililere sesleniyorum :) ama bugün yazmana gerek yok duygucum yarın gidicez zaten kontrole, yeni bilgisini veririm.

yok güzelim ben kilo artışını, gramaj olarak biliyorum ama bahar'a baksana hangi haftada o gramda olduğunu biliyor maşallah :) ben o kısmı hatırlamıyorum sadece. bu arada her gün muz yersen hem çok kilo alırsın hem de kabızlıktan mahvolursun bence. magnezyum içerken günde 1 muz yesen daha iyi olur çünkü magnezyum barsakları çalıştırıyor, muz tıkıyor :) benden söylemesi bebeğine kilo aldırıcam diye sen yusyuvarlak olma da :)

selam kızlar
kübracım çok güzel çıkmışsın.göbüşünde çok şirin içindeki yakışıklıyıda öptüm

maşallah size. Ana oğul gayet cici görünüyorsunuz.

Maşallah maşallah size, göbüşün çok güzel, içindekinden kaynaklanıyor ama sende çok güzelsin canım ayyy yerim ben hamişleri yaa

Aman da aman maşallah.nasıl da güzelleştirmiş annesini bu yakışıklı maşallah tatlım ikinize de.

vayyy maasallah leynacm ne kadar tatlısınn,çok güzelsin oğlunada masaalah.....

o güncellenmemiş canım ondan sonra bi daha büyüdü pamuğum 350 den sonra 405 oldu, burdan tüm yetkililere sesleniyorum :) ama bugün yazmana gerek yok duygucum yarın gidicez zaten kontrole, yeni bilgisini veririm.

hepinize çok teşekkür ederiz oğlumun güzel teyzeleri iyi yürekli teyzlerimiz
deniz yarın randevun kaçta ?

gayet güzel görünüyor senin işini görsün de bırak kaliteli olmasın güle güle kullan canım...

leyna buarada ikimizde 25 -6 dayız.tesadüfe bak ....

yok canım ben 25+4 üm şu an koprina yaptı benim çizelgemi ben tarihi yanlış verdim sanırım bir karışıklık oldu şimdilik çizelgem oğlumu 2 gün önde gösteriyor ama bak eleniyle aynısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…