2011 Ekim Anneleri

anneler nasılsınız??eve geldik kaç gündür kayınvaldemlerdeyiz..annem hasta ben onlarda kalıyorum o yüzden uğrayamayıorum şimdi eve geldik eşya almaya hemen size bakiim dedim..
ufaktan bi göz attım geçmişe herkesler iyi gibi..haatttaaa leynacım harikaa çok güzel çıkmışınız yakışıklıyla maşallah..
niysem güzel anneler kendinize meleklerinize çok iyi bakın..bi selam vermek istedim.. öptüm hepinisii...

merhabalar arakadaşlar,

bana da çizelge yapamısınız,:)

son adet tarihini alayım.. eğer sata uygunsa bebek muhtemel doğumu hesaplarım ben :) cinsiyeti de belliyse onu da alayım.. ona göre yaparım :) kız olupta maviş yapmayım yaaani

hepinize çok teşekkür ederiz oğlumun güzel teyzeleri iyi yürekli teyzlerimiz
deniz yarın randevun kaçta ?

ne demek şekerim asıl biz teşekkür ederiz yeğenimizi gördük sayende.
tatil öncesi hem endokrine, hem bebiş doktorumuza gidelim diye düşündüm. aslında ikisine de daha vardı ama sabırsızlık ettim önce gideyim dedim.
9.50'de endokrine gidip tiroidimize bakıcaz, 11.45'te bebiş kontrolümüz var canım.

koprinaaaaa
yokmuş
son adet tarihin nedir ben bir deneyim

kız burdayım da, bir müşteri tepemi attırdı.. nüfus cüzdanına fotokopi çektirmeye geldi. çektim ben normal ayarda.. ama resmine bakmadım öyle inceleme şeyim yoktur.. fotokopide resmi biraz koyu çıkmış ama yüzü falan herşeyi net görünüyor cuzdandaki gibi.. verdim ben bişi demedi 2-3 dk sonra geri geldi bunları daha açık çekin diye.. çektim tekrar para istedim adam verdi vermesine de elindeki diğer iki fotokopiyi yırttı salak
neymiş bunları hiç bir kurum kabul etmezmiş.. abi dedim ben işk defa kurumlar için iş yapmıyorum dedim ora kabul etmezse başka yer kabul eder.. çiftçi bilmemnesine verecekmiş te..
dedim emeğe yazık değil mi niye yırttın.. çekti gitti.. bir de trip yapıyor..
niye ikincisine para aldım diye.. verdiği 20 kuruş.. al dedim istemiyorum..
ben sanki toneri bedava alıyorum.. töbe yarabbi.. milletle uğraşmak çok zor yaaaaa...

yok güzelim ben kilo artışını, gramaj olarak biliyorum ama bahar'a baksana hangi haftada o gramda olduğunu biliyor maşallah :) ben o kısmı hatırlamıyorum sadece. bu arada her gün muz yersen hem çok kilo alırsın hem de kabızlıktan mahvolursun bence. magnezyum içerken günde 1 muz yesen daha iyi olur çünkü magnezyum barsakları çalıştırıyor, muz tıkıyor :) benden söylemesi bebeğine kilo aldırıcam diye sen yusyuvarlak olma da :)[/QUOTE]

dogru diyosun denizcimm bide kilo işi var bunun.ama dr um vermedi ya magnezyum bir arayıp sorayım en iyisi.

dogru diyosun denizcimm bide kilo işi var bunun.ama dr um vermedi ya magnezyum bir arayıp sorayım en iyisi.

kocaman bir maşallah takayım o zaman sana canım çünkü ben çığlık çığlığa zıpladım iki kez, iki gece. hatta biri dün gece oldu ve hala sağ bacağımın üzerine basamıyorum, etimden et koptu sanki. magnezyum içiyorum ama kabızlık sorunum olduğu için her gün muz yemiyorum üç dört günde bir tane ancak yiyorum. zaten çok da sevmem, o yüzden muzlu süt yapıp içiyorum.

selam kızlaaaaaar :79: nasılız bugün? geçmişi okuyamadım :44: biz yarın tatile çıkıyoruz, bir de dönüşte uğramamız greken bir düğün çıktı izmir'de... oğlum göbek deliğimden çıkacak gibi tekmeler sallıyor bugün..

tatlım kanguru alma bence. yaza bebişler 8 aylık falan olacaklar o zaman da içinde durmuyorlarmış. dursalar da o kadar ağırlaşıyorlar kolların kopuyormuş. kışın doğum yapıp yaza kullanmaya çalışan arkadaşlarımın hepsinin elinde kaldı kangurular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…