çok güzel olmuş hayatım ya eline sağlık teşekkürler
nası aktif edicem bunu
tamam o zaman sen doktordan çıkınca bana bebeğin durumunu mesaj at ben de sana atayım olurmu ben birazcık meraklıyım dane demek şekerim asıl biz teşekkür ederiz yeğenimizi gördük sayende.
tatil öncesi hem endokrine, hem bebiş doktorumuza gidelim diye düşündüm. aslında ikisine de daha vardı ama sabırsızlık ettim önce gideyim dedim.
9.50'de endokrine gidip tiroidimize bakıcaz, 11.45'te bebiş kontrolümüz var canım.
sağol bebeğimmmmmmmooooovvvvvv bu ne taklılık böle yaaaa :)) maaşallah sanada bıdığınada canım.
teşekkür ederim canım nası aktif edicem
çok güzel olmuş hayatım ya eline sağlık teşekkürler
nası aktif edicem bunu
canım en üstte sağda profilim yazan yere tıkla.. orda ortada kendinle ilgili bilgiler çıkacak.. ortalarda falan çizelge yazıyor.. yanındaki kaleme tıkla.. açılan yere bu linki kopyala kaydet :)
bızgeldık oglusumun cıcıslerıne baktım hıc bı eksıgımız yok yenı bı kac parca bırseyde var sadece bı hastane cıkısı daha alıcamyalnız yer prolemımız var oglumun 3lu gardolabı ve 5 cekmecelı dolabı var ama hepsı dolu zaten cekmecelı dolabı kullanıyorum ogluma bebegede lazım alsam koyucak yer yok acaba hasır cekmecelı dolapmı alsam hanı mutfak ıcın fılan oluyoya onlardan yatak odamdakı cekmecelı dolaba koysam hanı benım odamda yatıcak dıye o esyaları ne yapıcam kafam karıstı
leycacım masallah cok gusel cıkmıssınız canımgayet fıt gorunuyosun ben ılk bebegıme doguma gıttıgım kıloda hamıle kaldım bakalım ne olucak sonum
bızgeldık oglusumun cıcıslerıne baktım hıc bı eksıgımız yok yenı bı kac parca bırseyde var sadece bı hastane cıkısı daha alıcamyalnız yer prolemımız var oglumun 3lu gardolabı ve 5 cekmecelı dolabı var ama hepsı dolu zaten cekmecelı dolabı kullanıyorum ogluma bebegede lazım alsam koyucak yer yok acaba hasır cekmecelı dolapmı alsam hanı mutfak ıcın fılan oluyoya onlardan yatak odamdakı cekmecelı dolaba koysam hanı benım odamda yatıcak dıye o esyaları ne yapıcam kafam karıstı
leycacım masallah cok gusel cıkmıssınız canımgayet fıt gorunuyosun ben ılk bebegıme doguma gıttıgım kıloda hamıle kaldım bakalım ne olucak sonum
tamam o zaman sen doktordan çıkınca bana bebeğin durumunu mesaj at ben de sana atayım olurmu ben birazcık meraklıyım da
bu arada sen git side ye pazar günü dönmeden ben sana yetişicem sideye gidyorum ben de orda görüşürüz artık
sağol bebeğimmmmmmm
kontrol panelinde çizelge bölümü var kopyalayıp oraya yapıştıracaksın
tatlım kanguru alma bence. yaza bebişler 8 aylık falan olacaklar o zaman da içinde durmuyorlarmış. dursalar da o kadar ağırlaşıyorlar kolların kopuyormuş. kışın doğum yapıp yaza kullanmaya çalışan arkadaşlarımın hepsinin elinde kaldı kangurular..
tamam canım bilgi veririm, saatlerimiz yakınsa aynı saatte girer çıkarız inşallah. güzel haberler veririz inşallah birbirimize.
pazar günü ben dönüyorum sen geliyosun tühh yaa :) kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp gelicez buraya, burda görüşücez artık ne yapalım :) ordan öğleye doğru çıkarız biz, öncesinde orda olacaksanız haberleşelim görüşelim.
benım normalde 2 cocugun esyasına yetecek kadar dolabım var cocuk odasında ama cekmece asıl gereken 3 lu gardolapta battanıye tarzı seyler duruyo oglumada hep cekmeceyı kullandım oda takımı buyuk ama yetmıyo ıste hasırda kullanıssız olur gıbıme geldı netten baktım plastıkte cırkın dururcanım görümcem düne kadar iki kızın eşyasını o mutfak sebzeliklerinde tuttu
hani 15-20 liralık plastikler varya onlardan.. sonradan daha büyük dolap alırsın iki kardeşe.. sebzeliği de koyarsın balkona ya da mutfağa.. erzak için falan
odana da koaybilirsin kahverengi krem tonunda bişiy.. hasırlar çok pahalı.. diğer görümcem geçen sene aldı mutfağına 110 tl demişlerdi 90a aldılar pazarlıkla.. o da itfaiye meydanından sanırım..
ooh ne güzel oğlunun her şeyini saklamışın demek iyi fazla kıyafet almazsın şimdilik..
bence kendi odandan bir çekmece boşalt şimdilik nasıl olsa hep orada olacak odasını ayırana kadar sonra odasına geçirdiğinde abisininkine benzer bir şifonter de ona alırsın...
teşekkür ederim canım sen de kilo alsanda doğumdan sonra vericeksin nasıl olsa ee 2 çocuklu olmak kolay değil
benım normalde 2 cocugun esyasına yetecek kadar dolabım var cocuk odasında ama cekmece asıl gereken 3 lu gardolapta battanıye tarzı seyler duruyo oglumada hep cekmeceyı kullandım oda takımı buyuk ama yetmıyo ıste hasırda kullanıssız olur gıbıme geldı netten baktım plastıkte cırkın dururbelkı orjınal bısey bulurum cocuk odasına uygun bu arada o plastıklerden ıstıyorum bıtane onun 3 cekmecelı olanı yokmu 5 lı gordum patates sogan koycam 3lu yeter bana
heryer tıkıs tıkıs leynacım annemın evıne bıle tastım anakucagı 2 tane yurutec yun yorganlarım onda :) buyuduklerınde yenı oda alıcam ama once ev almalıyım ancak ogluma oda yapabıldım genc odası takımı var odasında bu 3+1 burası 2. odasına gececegı zaman yatacagı yer yok :) yarın demete gıdıcem belkı orjınal bısey bulurum
kıloları onemsemıyorum emzırdıkce gıdıyo oglumda hepsını vermıstım aldıgım kılonun ama sonra nasıl olduysa gerı cıktım doguma gıttıgım kıloya ama oglumla bı alakası yok yapımdab ve esımden sanırım
biz de cuma gecesi yola çıkmayı düşünüyoruz cumartesi durum da bir değişiklik olmazsa ben seni ararım benim ablamlar manavgattan ev tuttu onların yanına gidicez side de yakın oraya olmazsa dediğin gibi ankarada görüşcez
eslemle biz de konuşmuştuk evi amcamlara çok yakın e malum amcamın kızının düğünü var gitmişken ben de görüşürdüm ama bir gitti tam gitti numarasını bulursan bana da haber ver bari
patates soğan koymak için sebzeliğe benim de ihtiyacım var kaha karton kutularda duruyor
ablam geçen gün acitiy de lively isminde bir mağaza var orada görmüş 90 küsür lira ama değer dedi ondan alıcam senin de aklında bulunsun bak istersen oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?