2011 Ekim Anneleri

benim vardı kahverengi krem renklerinde.. mutfak dolabına da uymuştu :) 4 çekmeceliydi.. taşındığım evde mutfak dolaplarını bol görünce görümceme verdim..
ama aslında hasır görünümlü plastik olanları da var.. azıcık daha pahalıdır 30-40 civarlarında falan..
aslında ikea koçtaş gibi yerlerde seçenek te var ama nedense bana öyle yerler pahalı geliyor.. gidip mahalle yakınında kap kaçakcı ne bulursam oralara bakıyorum.. fiyat farkı da mikimmel oluyor

3 - 4 kilo patatesi soğanı alıyor. birine patates birine soğan+sarımsak koydum ben. dışarı koku vermiyor. mutfak balkonumda küçük bir dolabım var onun üstüne koydum. görüntüsüde güzel.

ikeada temmuz ayı kampanyası var 3 cekmeceli hasır sebzelik 34 lira

İyi akşamlar ve iyi hafta sonları kızlar. Pazartesi görüşürüz yarın kısmet olursa Medikalpark Göztepedeki bebeğim olacak seminere katılacağım. Bakalım neler anlatacaklar. Hepinizi öpüyorum ama en büyük öpücükler bebişlere.

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları. benim hafta sonu boya var evde. boyacı gelecek. sonrada bebek odası. yoğunum anlayacağınız.

kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

leynacım onumuzdekı hafta gıderım a cıtye bı bakıyım benım patates ve soganım balkonda bakır kaplarda guzel duruyo ama az alıyo gıdınce bakıyım tatlım
iyi akşamlar herkese iyi haftasonları
sanada ıyı hafta sonları canım
bauhouse baktım begenmedım orda sokak arasına bakıcam yarın :)

uygunmus fıyatı ben henuz gıtmedım ıkeaya ankarada ne tarafa acıldı

kızlar sohbet arasına girmek gibi olmazsa bi sorum var aranızda bu haftalarda yırtılan cırılan varmııı :26:

sen yazınca baktım.. güzelmiş.. ama benim o 100 liralık dediklerim daha geniş.. ve görüntü olarak göze daha hoş geliyor.. kampanyaları da kaçırmamak lazım tabi

mamaktaki metronun karşısında.. (doğukent caddesi diye geçiyor..)
google earth'ten bakabilirsin kuşum :)
kestirmelerden size 15dk falan anca bulur

Kızlarr biz kızımla bugün erken çıkıyoruz :)) birde yarın sabah 10:00 da doktor randevum var. idrar tahlili istiycem umarım iyi çıkar. Yarın kızımı görücem için çokkkk mutluyum bakalım kaç gr olmuş minnoşum :)) Buarada Denizinde yarın randevusu vardı galiba umarım herşey ikimiz içinde iyi olur. Bizim için dua edin teyzeleri herşey yolunda olsun. Şimdi çıkıyorum belki akşam yine girerim kendinize çokk iyi bakın hepinizi öptüm tatlı hatunlar...

inşallah güzel haberler getirirsin bizlere tahlillerinde sorunsuz çıkar bebeğinde tombiş,tombiş göz kırpar annesine inşallah..ii akş.

bende bende yarın doktora gidiyorum :)
bende kızımı/oğlumu .. bakalım artık gösterirse öğrenicez :)
artık gece rüyalarımı kurar dururum
hep kız gördüm rüyamda şimdiye kadar.. bakalım.. hayırlısı olsun..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah..

mamaktaki metronun karşısında.. (doğukent caddesi diye geçiyor..)
google earth'ten bakabilirsin kuşum :)
kestirmelerden size 15dk falan anca bulur

tamam canım babamı kandırısam yarın bakarız esım nobetcı yarıın :)
herkese ıyı hafta sonları gorusmek uzere kendınıze ıyı bkın

vııy şoklardayım.. kaynanamla kocası geldiler şimdi.. şu meşhur faks olayı... adam dün fakslamadı bugün de tık yok.. geliyorlar... içeri yine sofra kurdular.. fizik tedaviye başlamışlar 3 gündür..
aç köpek gibiler vallahi.. ööğkk kusacam ya..
iğreniyorum onları.. yav işyeri burası yemekhane değil allahım..
inş tez giderler. ..
domates yiyorlar emerek cork cork diye ses çıkıyor..
ay çok konuştum herhalde .. adamın boğazına kaçtı
ama napim.. 3 kızın evi varken mahallede neden buraya geliyorlar

domates hemde cork cork hee rahatsız edici bi durumdur belki ama bende bayılırım domatesi emerek cork cork yemeyeee utandım şimdiii bak muhabbeti bilmediğim için domatesten daldım konuya bu arada yarın cinsiyet öğrenicekmişsin inşallah gönlünce olur duyacağın sonuç önemli olan sqağlıklı olması tabi

ayda yılda tubinin topicte kalacak kadar vakti oldu ama kimseler yok bende vedamı yapıp çıkayı bari bu arada canomu göremedim iyimi kızlar allaha emanetsiniz meleklerinizle hoşçakalın öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…