domates hemde cork cork hee rahatsız edici bi durumdur belki ama bende bayılırım domatesi emerek cork cork yemeyeee utandım şimdiii bak muhabbeti bilmediğim için domatesten daldım konuya bu arada yarın cinsiyet öğrenicekmişsin inşallah gönlünce olur duyacağın sonuç önemli olan sqağlıklı olması tabi
İyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
ayyyyy canım geçmiş olsun. Kanama neden olmuş? Kasıktaki ağrın niye devam ediyor?
Ay görüyo musun ben de sana naz yapıyodum aklım sıra..
İyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
Olsun canım bişi olmaz yap sen nazını :) Bu gittiğim ikinci doktorumdu asıl prof olan yurt dışında, vajinal bakmadı rumuz. Ama ben mantardan oldu diye düşünüyorum. Devam etmedi çok az pembe şekilde oda vajinadanmı yoksa az aşağısında kaşıntım olan yerdenmi anlayamadım, o yüzden çok korktum... Ağrımda çok kendimi kastığım için oldu, şimdi uzanıyorum hafifliyor. NST de sancı çıkmadı çünkü... Herşeyyolunda dinlen dedi doktor. Korktuğumla kaldım.. İnşallah bidaha yaşamam yaşamayız bunu çok fena ya
hanzade okurken içim gitti ne büyük bir korku rabbim yaşatmasın bir daha çok geçmiş olsun canım benimm
bende son zamanlarda hep sırt üstü yatıyorum bir öyle rahat edebiliyorumhayırlısıyla alsaydık yavrularımızı sağsağlim kucağımıza
hanzade okurken içim gitti ne büyük bir korku rabbim yaşatmasın bir daha çok geçmiş olsun canım benimm
bende son zamanlarda hep sırt üstü yatıyorum bir öyle rahat edebiliyorumhayırlısıyla alsaydık yavrularımızı sağsağlim kucağımıza
Pembe gibiyse korkma canım. Büyük ihtimal kaşıntı yerindendir. Allahım korusun bebklerimizi. Kanama korkusunu bilenlerdenim. Hala tuvalette peçeteyi iyice inceleyip öyle atabiliyorum . Sıcaktan altımı ıslatmışım gibi oluyor bazen, biliyorum ki ter. Ama az bi ıslaklık hissettiğimde korkudan hemen tuvalete koşup donuma bakıyorum
Pembe gibiyse korkma canım. Büyük ihtimal kaşıntı yerindendir. Allahım korusun bebklerimizi. Kanama korkusunu bilenlerdenim. Hala tuvalette peçeteyi iyice inceleyip öyle atabiliyorum . Sıcaktan altımı ıslatmışım gibi oluyor bazen, biliyorum ki ter. Ama az bi ıslaklık hissettiğimde korkudan hemen tuvalete koşup donuma bakıyorum
edacım ben topiği okurken oğluş içeride hareketlendi. Hiç göbeğimi açıp uzun uzun bakma şansım olmuyordu. Açtım göbüşü seyrediyordum. Oğluşum içeride tam tur attı sanırım. Ayyyy ne garip bi duyguydu.ağzım beşlik simit kıvamındayken Hanzadenin yazısını okudum. İçim cızz etti. Gülümseme ne kayboldu. Sonunu zor okudum inan.
Bebikim de üzüldü heralde Hanzade teyzesi bak oynamıyo içeride...
Sağol edacım ya çok korktum gerçekten...Ağlamıcam güçlü durucam diye kendimi sıktım, bişisi yok kızım iyi diyorum içimden ama gel sen bana sor, oraya gidip ultrasondan çıkana kadar öldüm.. Birde nst de ya sancım çıkarda doğuma alırlarsa diye korktum... ömrümden ömür gitti resmen.. ydık kucağımıza Neyseki iyiyiz elhamdülillah çok şükretmek lazım... Evet hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık ya.... sırt üstü yatma edacım kesinlikle dedi doktorum...
Rumuzcum ilk zamanlar evet ama bu haftalarda erken doğumun belirtisi pembemsi leke yada kanama malesef.. Bende ilk başlarda kanama yaşadım canım, biliyorum ne hissettiğini aynen bende öyleyim... en azından 7,5 aylık olsak o zaman daha az tedirgin olucam...
rumuzum sana yemin ederim birebir aynı şeyleri yaşıyorum peçeteyi inceleyip atıyorum her akıntımda yüreğim ağzıma geliyor bugün leventte oldu eve nasıl geldim bilmiyorum direk tuvalete koştum eşimde gülüyo çokmu sıkıştın diye halbuki donuma bakmaya koşuyodumbenimde 10.haftaya kadar kanamam olmuştu Allah bir daaha yaşatmasın inşallah
Bu arada Hanzade haftada 4 gün çalışacakmışın ne güseeeel.
bize de bi Allahın cumartesi sini yarım gün yapmadılar yahuu.
edacım ben topiği okurken oğluş içeride hareketlendi. Hiç göbeğimi açıp uzun uzun bakma şansım olmuyordu. Açtım göbüşü seyrediyordum. Oğluşum içeride tam tur attı sanırım. Ayyyy ne garip bi duyguydu.ağzım beşlik simit kıvamındayken Hanzadenin yazısını okudum. İçim cızz etti. Gülümseme ne kayboldu. Sonunu zor okudum inan.
Bebikim de üzüldü heralde Hanzade teyzesi bak oynamıyo içeride...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?