2011 Ekim Anneleri

İnsnın aklına neler geliyor o anda neler... Mümkün mertebe sola yatmaya çalış, kendini sırt üstü yakalarsanda dönersin napalım :)

Ayy utandı oğluşum.
Ama hediye karşılıksız olmaaaz, bu da oğluşumdan sana ve prensesimize gelsiiin

Ayy çok teşekkür ederiz rumuz teyzesi nazik oğluşuna :) Evet canım onlar bizlere emanet. Allah bağışlasın inşallah hepimize...

Valla geçmişi kurcalarken okudum yazdığını da akıllı kız şu hanzade dedim. Çok isabetli bi karar.

Yeme Eda teyzesiii. Çok küçük daha. Büyüsün bi yanağını uzatır sana olmas mı
iyi ki hareketlendiler dimi. Eskiden kontrole kadar acaba iyi mi diye merak edip duruyorduk yaaa.

Selam kizlar bakiyorumda bebisler flörte baslamis

Bende cok korkuyorum erken dogumdan insallah bizlerin basina gelmez zamanini doldururuz. Iltihap olucak diye veya mantar olucam diye öyle korkuyorum ki.

Canim cok gecmis olsun, insallah daha bir daha böyle birsey yasamassin. Allahim esirgesin seni ve bebegini...
Ve bende sirt üstü yatanlardanim, acikcasi zararli oldugunu bilmiyordum hep sirt üstü yatiyordum :26:

Yaptiklarini cooook begendim cok tatlilaaaar

Canlarım bana müsaade. Daha mutfağı toparlıcam, namaz kılıcam. E malum mesai var, erken kalkmak lazım.
Hepinizi öptm. İyi geceleeer

ohh işte tam bi lokma tamam tamam annesi yememde yanında yatarım bende
kesinlikle huzur veriyor hareketleri endişelerden sıyırıyor insanı, zaten oğlum tepik yollamasa kesin giderdim eşime böyle yapıp
daha hiç onsuz gitmedim hastaneye bu ilk olucaktı dayanamadım erteledim inşallah hata etmemişimdir oğlum gerçekten iyidir (diye düşünmeden de edemiyorum) ilk defa bu kadar uzun süre görmemiş olucam

Annelik ne kadar zormuş, hep korkucakmıyız biz böyle...

Valla geçmişi kurcalarken okudum yazdığını da akıllı kız şu hanzade dedim. Çok isabetli bi karar.

Estağfirullah rumuzcum, utandırdın beni :26:

Canlarım bana müsaade. Daha mutfağı toparlıcam, namaz kılıcam. E malum mesai var, erken kalkmak lazım.

Iyi geceler ve Allah kabul etsin namazini :) Bende kalkabilsem kilicam ama
Bu arada ikimizde ayniymisiz yani 24 hafta 6 gün
Ama benim cizelgemde 106 gün kaldi diyor, seninkinde 127 :97:

Allah kabul etsin canım şimdiden, kalk tabi iş var yarın sana, hadi kolay gelsin iyi akşamlar :)

cnm benim geçmiş olsun ki bilir nasıl korkmussundur geçen konusuyoduk burda ekim bebekleri eylül ortası gibi gelmeye başlar diyede böyleside çok erken olurdu allahım esirgesin sakin olmaya çalış cnm kasma kendini sakın bide habersiz gitme bi yere ne olur ne olmaz eşin haklı kızmış cnm

yerim ben onun hareketlerini cnm benim
ben hiç eşimi beklemiyorum cnm hastaneye gitmek için oda sadece 2 defa gelebildi benimle onun eksikliğinide hissetmiyorum açıkçası galiba alıştım ben herşeyimi yalnız yapmaya tabi sen hiç onsuz gitmedim diyosun sana zor gelir yalnız gitmek

bu hafta pek takip edemedim giremedim ama zehra (züeleyha)dan haber varmı?

cnm 2 haftadır yok bende dün merak edip msj attım en son kanaması falan olmustu ya korktum bişey mi oldu acaba diye neyse tatildeymiş gökçe adada keyifleride yerindeymiş beyza hanımda tekmeleyip duruyomuş :)))

Kizlar carsida pazarda internette her ne görürsem bebegime almak istiyorum. Hastalik oldu galiba
Gecen hastanede bir kizla tanistim oda benim gibi 6 aylik, kiz bebegine sadece bir tane corap almis cok sasirdim nasil dayanmis diye.
Ben ne görürsem almak istiyorum dayanamiyorum. Nolcak benim bu halim

elifim bende senin kızı yerim haaa ödeşiriz
yaa kıyamıyorum onada o kadar istiyorki gelmeyi c.tesileri 13 e kadar çalışıyodu bu hafta değiştirmişler artık 1 hafta c.tesi 09.00 18.00 çalışcak 1 hafta c.tesi izinli bizim doktorda 2 haftada bir çağırıyor ya şimdi yarın ben gitsem haftaya o izinli birdahaki hafta gene o çalışcak ben kontrole gitcem :) bana dediki ben iki hafta üstüste çalışimde randevuya denk gelsin iznim diyince içim gitti iyice elinden geleni yapıyor benimle gelebilmek için saolsun bizde oğlumla kıyak yaptık babamıza 1 hafta bekliycez napalım babamızın canı saolsun

cnm 2 haftadır yok bende dün merak edip msj attım en son kanaması falan olmustu ya korktum bişey mi oldu acaba diye neyse tatildeymiş gökçe adada keyifleride yerindeymiş beyza hanımda tekmeleyip duruyomuş :)))

oh be içim rahatladı bende kanamasından sonra yazdığını görmedim gerçi iyiydi en son ama tekrar bişi oldu diye evham yaptım
neyseki iyilermiş vallahi çok sevindim

aynı hastalık bende de mevcut hatta 3 gün önce netten perde sipariş ettim funnababy orchestra perde
ama stoklarını güncellemeyi unutmuşlar alamadık sipariş iptal oldu kısmet değilmiş bende zaten acaba acelemi ettim diyodum iyi oldu

iyi yapmıssın o zaman cnm dediğin gibi bu hafta gitsen hep eşinin çalıştığı haftalara denk gelecek diğer gidişlerin neyseki bıdıklar gün içerisinde kendilerini belli ediyorlarda içimiz rahatlıyor biraz eskiden olsa biri seni tekmeleyecek sende mutluluktan havalara uçacaksın deseler delimisin sen deyip güler geçerdim ama o zamanlar nerden bilebilirdim ki bi kalp atışının bi tekmenin insanı bu kadar mutlu edebileceğini

Kahve rengi olan demiii, evet cidden cok güzelmis. Tüh ya heveslenmissin siparis etmissin demek kalmamis. Neyse daha güzelini bulursun carsida, hem kargo parasindan yirtarsin böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…