Ayy oğluşunun keyfine limonmu sıktık kızımlasöyle üzülmesin kızım öpücük yolluyo oğluşuna
canım benim ya neler düşünmüşsün, inşallah Allahın izniyle zamanında gelicek yavrularımız hanzadem yüreğini ferah tut
kendimi her sırt üstü yatarken yakaladığımda muhakkak dönüyorum ama daha fazla otokontrol sağlıyamıyorum yaa
Ayy utandı oğluşum.
Ama hediye karşılıksız olmaaaz, bu da oğluşumdan sana ve prensesimize gelsiiin
Yarım günü bırak hiç gitmemen lazım senin rumuz, ben yıllık izni yaydırdım.. İsabetli bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum belki pazarteside gitmem iyi hissetmessem. 1 Eylülde iyi oldu işten çıkar çıkmaz evde oturucam dinlenicem yatıcam kalkıcam bir yere gitmicem... İyice gözüm korktu.. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geliyoruz rabim acılarını göstermesin inşallah...
ya ben senin oğlunu yerim yaaa maşallah benim kuzuma
benim rüzgarımında bugün maşallahı var teyzesi bu haftaki randevumuzu haftaya attık diye çok üzülüyodum ama eşimsizde gitmek istemedimoğlum saolsun ben iyim anne sen rahat ol der gibi vuruyoo
İyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
göz atmak isteyenler olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/453025-kendi-yaptigim-bebek-sekeri-magnetler.html
Valla geçmişi kurcalarken okudum yazdığını da akıllı kız şu hanzade dedim. Çok isabetli bi karar.
Yeme Eda teyzesiii. Çok küçük daha. Büyüsün bi yanağını uzatır sana olmas mı
iyi ki hareketlendiler dimi. Eskiden kontrole kadar acaba iyi mi diye merak edip duruyorduk yaaa.
rumuzum sana yemin ederim birebir aynı şeyleri yaşıyorum peçeteyi inceleyip atıyorum her akıntımda yüreğim ağzıma geliyor bugün leventte oldu eve nasıl geldim bilmiyorum direk tuvalete koştum eşimde gülüyo çokmu sıkıştın diye halbuki donuma bakmaya koşuyodumbenimde 10.haftaya kadar kanamam olmuştu Allah bir daaha yaşatmasın inşallah
Valla geçmişi kurcalarken okudum yazdığını da akıllı kız şu hanzade dedim. Çok isabetli bi karar.
Estağfirullah rumuzcum, utandırdın beni :26:
Canlarım bana müsaade. Daha mutfağı toparlıcam, namaz kılıcam. E malum mesai var, erken kalkmak lazım.
Hepinizi öptm. İyi geceleeer
Canlarım bana müsaade. Daha mutfağı toparlıcam, namaz kılıcam. E malum mesai var, erken kalkmak lazım.
Hepinizi öptm. İyi geceleeer
Selam kizlar bakiyorumda bebisler flörte baslamis
Bende cok korkuyorum erken dogumdan insallah bizlerin basina gelmez zamanini doldururuz. Iltihap olucak diye veya mantar olucam diye öyle korkuyorum ki.
Canim cok gecmis olsun, insallah daha bir daha böyle birsey yasamassin. Allahim esirgesin seni ve bebegini...
Ve bende sirt üstü yatanlardanim, acikcasi zararli oldugunu bilmiyordum hep sirt üstü yatiyordum :26:
Allah korusun vaktinde zamanında gelsinler inşallah, doktora dedim ki 7 ayda doğsa ne olur hiç belli olmaz dedi. Bu konuda sana kimse garanti veremez gününü doldurup doğan bebek bile kuveze girebiliyor dedi, Allaha emanet nurcancım elden biş gelmiyor yanis adece dua :)
bu hafta pek takip edemedim giremedim ama zehra (züeleyha)dan haber varmı?
Canım onu uzun süredir görmedim ben, girdiysede denk gelmedim...
Bende uzanıcam biraz kızlar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun emi :)
cnm benim geçmiş olsun ki bilir nasıl korkmussundur geçen konusuyoduk burda ekim bebekleri eylül ortası gibi gelmeye başlar diyede böyleside çok erken olurdu allahım esirgesin sakin olmaya çalış cnm kasma kendini sakın bide habersiz gitme bi yere ne olur ne olmaz eşin haklı kızmış cnmİyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
ohh işte tam bi lokmatamam tamam annesi yememde yanında yatarım bende
kesinlikle huzur veriyor hareketleri endişelerden sıyırıyor insanı, zaten oğlum tepik yollamasa kesin giderdim eşime böyle yapıp
daha hiç onsuz gitmedim hastaneye bu ilk olucaktı dayanamadım erteledim inşallah hata etmemişimdir oğlum gerçekten iyidir (diye düşünmeden de edemiyorum) ilk defa bu kadar uzun süre görmemiş olucam
bu hafta pek takip edemedim giremedim ama zehra (züeleyha)dan haber varmı?
cnm benim geçmiş olsun ki bilir nasıl korkmussundur geçen konusuyoduk burda ekim bebekleri eylül ortası gibi gelmeye başlar diyede böyleside çok erken olurdu allahım esirgesin sakin olmaya çalış cnm kasma kendini sakın bide habersiz gitme bi yere ne olur ne olmaz eşin haklı kızmış cnm
yerim ben onun hareketlerini cnm benim
ben hiç eşimi beklemiyorum cnm hastaneye gitmek için oda sadece 2 defa gelebildi benimle onun eksikliğinide hissetmiyorum açıkçası galiba alıştım ben herşeyimi yalnız yapmaya tabi sen hiç onsuz gitmedim diyosun sana zor gelir yalnız gitmek
cnm 2 haftadır yok bende dün merak edip msj attım en son kanaması falan olmustu ya korktum bişey mi oldu acaba diye neyse tatildeymiş gökçe adada keyifleride yerindeymişbeyza hanımda tekmeleyip duruyomuş :)))
Kizlar carsida pazarda internette her ne görürsem bebegime almak istiyorum. Hastalik oldu galiba
Gecen hastanede bir kizla tanistim oda benim gibi 6 aylik, kiz bebegine sadece bir tane corap almis cok sasirdim nasil dayanmis diye.
Ben ne görürsem almak istiyorum dayanamiyorum. Nolcak benim bu halim
elifim bende senin kızı yerim haaa ödeşiriz
yaa kıyamıyorum onada o kadar istiyorki gelmeyi c.tesileri 13 e kadar çalışıyodu bu hafta değiştirmişler artık 1 hafta c.tesi 09.00 18.00 çalışcak 1 hafta c.tesi izinli bizim doktorda 2 haftada bir çağırıyor ya şimdi yarın ben gitsem haftaya o izinli birdahaki hafta gene o çalışcak ben kontrole gitcem :) bana dediki ben iki hafta üstüste çalışimde randevuya denk gelsin iznim diyince içim gitti iyice elinden geleni yapıyor benimle gelebilmek için saolsunbizde oğlumla kıyak yaptık babamıza 1 hafta bekliycez napalım babamızın canı saolsun
aynı hastalık bende de mevcut hatta 3 gün önce netten perde sipariş ettimfunnababy orchestra perde
ama stoklarını güncellemeyi unutmuşlar alamadık sipariş iptal oldukısmet değilmiş bende zaten acaba acelemi ettim diyodum iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?