iyi yapmıssın o zaman cnm dediğin gibi bu hafta gitsen hep eşinin çalıştığı haftalara denk gelecek diğer gidişlerin neyseki bıdıklar gün içerisinde kendilerini belli ediyorlarda içimiz rahatlıyor biraz eskiden olsa biri seni tekmeleyecek sende mutluluktan havalara uçacaksın deseler delimisin sen deyip güler geçerdim ama o zamanlar nerden bilebilirdim ki bi kalp atışının bi tekmenin insanı bu kadar mutlu edebileceğini
Kahve rengi olan demiii, evet cidden cok güzelmis. Tüh ya heveslenmissin siparis etmissin demek kalmamis. Neyse daha güzelini bulursun carsida, hem kargo parasindan yirtarsin böylece
bu arada oda konusunu açıklığa kavusturduk şimdilik oda yapmayacağız park yatak alıcaz yanımda olsun istiyorum en azından ilk 6 ay ondan sonra bakıcaz artık
aynen öyle ya bende göbeğimi izlerken bu kadar mest olacağım aklıma gelmezdi artık dışarıdan da belli oluyor hareketleri hayranlıkla izliyorum hayal etmeye çalışıyorum içerdeki halini ağzım kulaklarımda göbeğimi izlerken yakalanıyorum her seferinde eşime
büyüyüp güçlendiler artık cnm bu son hafta ara ara öyle tekmeler yedim ki cnm nasıl yandı bunlar şimdiden böyle 2 3 kilo olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum :))
öyle ana tekmeletmekle olmuyo cnm bizimki geçen kalp atışlarını dinlemek için dayadı karnıma kulağını ve ard arda yedi uçan tekmeleri kafasına yaaa dedim nasıl oluyomuş kızım ben senin babanım babaya vurulmaz ayıp deyip deyip durduEvet kizlar benimkininde hareketleri artik disaridan belli oluyor. Böyle karnimin bi tarafi inip kalkiyo
Sonra gicik kocis demez mi, tekmele oglum tekmele anneyi
Tam uyuzzzz
Evet bende öyle yapicam canim, ilk 6 ay yanimizda uyusun istiyorum. Cünkü daha minnacik yazik tek basina birakilmaz ki. Belki aglamaya gücü yetmez veya yüz üstü döner göremessin vs. Ayyy düsünemiyorum yaaa nasil yapicaz kizlar. Ben korkuyorum ya birsey olursa diye bakamam diye :/
oyy prenses canını yakmaya başladı heeeoğlum duy duy bende istiyorumm şöyle okkalı bi tekme tepikler kesmiyo beni
öyle ana tekmeletmekle olmuyo cnm bizimki geçen kalp atışlarını dinlemek için dayadı karnıma kulağını ve ard arda yedi uçan tekmeleri kafasına yaaa dedim nasıl oluyomuş kızım ben senin babanım babaya vurulmaz ayıp deyip deyip durdu
aynen cnm ya bende çok korkuyorum nasıl bakıcam nasıl doyurucam diyorum bide bazen sapıtıp büyümüş halini düşünüp başına bişeyler geldiğini düşünüyorum falan akşam haberlerde izledim 3 yaşındaki kız çocuğu 4. kattan aşağı düşmüş hastaneye kaldırdılar allahım esirgesin ya çok dikkatli olmak lazım bi anlık dikkatsizlik nelere mal oluyo
edacım erkekler daha az tekmelermiş kızlar daha şiddetli vururlarmış.geçen denize de dedim.ama denizin pamuk kızı bu durumda istisna sayılıyor.
oğlumu içeride hıçkırık tuttu pıt pıt atıyor
canım bak benim oğlum hepinizinkinden büyük ama öyle canımı yakacak kadar tekmelemiyor ama döndüğünü hıçkırdığını hissediyorum.ama acılı tekmeler atmıyor.bana da annem dedi kızların daha şiddetli vurduğunu.nejlam ya bende tam tersini duymuştum :26: benim oğluşta pek cool ama yaaa ilk defa bugün çok hareketliydi o kadar hareket dediysem öyle hala pıt pıt modunda yani vallahi özendim elifin kızı ne güzel canını acıtıyomuş(böyle söyleyincede komik oldu ya )
nejlam ya bende tam tersini duymuştum :26: benim oğluşta pek cool ama yaaa ilk defa bugün çok hareketliydi o kadar hareket dediysem öyle hala pıt pıt modunda yani vallahi özendim elifin kızı ne güzel canını acıtıyomuş(böyle söyleyincede komik oldu ya )
Pembe gibiyse korkma canım. Büyük ihtimal kaşıntı yerindendir. Allahım korusun bebklerimizi. Kanama korkusunu bilenlerdenim. Hala tuvalette peçeteyi iyice inceleyip öyle atabiliyorum . Sıcaktan altımı ıslatmışım gibi oluyor bazen, biliyorum ki ter. Ama az bi ıslaklık hissettiğimde korkudan hemen tuvalete koşup donuma bakıyorum
rumuzum sana yemin ederim birebir aynı şeyleri yaşıyorum peçeteyi inceleyip atıyorum her akıntımda yüreğim ağzıma geliyor bugün leventte oldu eve nasıl geldim bilmiyorum direk tuvalete koştum eşimde gülüyo çokmu sıkıştın diye halbuki donuma bakmaya koşuyodumbenimde 10.haftaya kadar kanamam olmuştu Allah bir daaha yaşatmasın inşallah
İyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
uzaktan davulun sesi hoş geliyo tabi tatlım 2 gün önce bizimki bi coştu anlatamam nasıl çakıyo anlatamam kıçı ayrı oynuyo başı ayrı oynuyo fingirdeğin ayağıyla tekme atarken koluyla ayrı çakıyodu en az 1.5 saat yaptı bunları böyle anlatınca güzel ama o kadar tekme gerçekten canımı yaktı ertesi günde kasıklarım ağrıdı tekmelese ayrı dert tekmelemese ayrı dert
Ileriki aylarda acaba nasil olucak tekmeleri, böyle ayaklarinin parmaklarini görebilecekmiyiz acaba göbegimizde :)
Hadi kizlar ben kactim size hayirli geceler öptm bye byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?