2011 Ekim Anneleri

aynen öyle ya bende göbeğimi izlerken bu kadar mest olacağım aklıma gelmezdi artık dışarıdan da belli oluyor hareketleri hayranlıkla izliyorum hayal etmeye çalışıyorum içerdeki halini ağzım kulaklarımda göbeğimi izlerken yakalanıyorum her seferinde eşime

bu arada oda konusunu açıklığa kavusturduk şimdilik oda yapmayacağız park yatak alıcaz yanımda olsun istiyorum en azından ilk 6 ay ondan sonra bakıcaz artık

Evet kizlar benimkininde hareketleri artik disaridan belli oluyor. Böyle karnimin bi tarafi inip kalkiyo
Sonra gicik kocis demez mi, tekmele oglum tekmele anneyi
Tam uyuzzzz

Kahve rengi olan demiii, evet cidden cok güzelmis. Tüh ya heveslenmissin siparis etmissin demek kalmamis. Neyse daha güzelini bulursun carsida, hem kargo parasindan yirtarsin böylece

ta kendisi idi
hemde ne heves 3 gün kargo durumunu güncellemekten fenalık geldi dayanamadım bugün aradım bunu öğrendim
zaten acelemi ettim diye düşünmemin sebebide o hiö çarşı pazar gezmedim direk yapıştım buna illa bu olsun diye bi piyasa araştırması yapmam lazım önce dediğin gibi kargo parasıylada oğluma dondurma alırım (oğluma yanlız bana diil )

bu arada oda konusunu açıklığa kavusturduk şimdilik oda yapmayacağız park yatak alıcaz yanımda olsun istiyorum en azından ilk 6 ay ondan sonra bakıcaz artık

Evet bende öyle yapicam canim, ilk 6 ay yanimizda uyusun istiyorum. Cünkü daha minnacik yazik tek basina birakilmaz ki. Belki aglamaya gücü yetmez veya yüz üstü döner göremessin vs. Ayyy düsünemiyorum yaaa nasil yapicaz kizlar. Ben korkuyorum ya birsey olursa diye bakamam diye :/

büyüyüp güçlendiler artık cnm bu son hafta ara ara öyle tekmeler yedim ki cnm nasıl yandı bunlar şimdiden böyle 2 3 kilo olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum :))

büyüyüp güçlendiler artık cnm bu son hafta ara ara öyle tekmeler yedim ki cnm nasıl yandı bunlar şimdiden böyle 2 3 kilo olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum :))

oyy prenses canını yakmaya başladı heee oğlum duy duy bende istiyorumm şöyle okkalı bi tekme tepikler kesmiyo beni

Evet kizlar benimkininde hareketleri artik disaridan belli oluyor. Böyle karnimin bi tarafi inip kalkiyo
Sonra gicik kocis demez mi, tekmele oglum tekmele anneyi
Tam uyuzzzz
öyle ana tekmeletmekle olmuyo cnm bizimki geçen kalp atışlarını dinlemek için dayadı karnıma kulağını ve ard arda yedi uçan tekmeleri kafasına yaaa dedim nasıl oluyomuş kızım ben senin babanım babaya vurulmaz ayıp deyip deyip durdu

aynen cnm ya bende çok korkuyorum nasıl bakıcam nasıl doyurucam diyorum bide bazen sapıtıp büyümüş halini düşünüp başına bişeyler geldiğini düşünüyorum falan akşam haberlerde izledim 3 yaşındaki kız çocuğu 4. kattan aşağı düşmüş hastaneye kaldırdılar allahım esirgesin ya çok dikkatli olmak lazım bi anlık dikkatsizlik nelere mal oluyo

Benimde aklima gelir öyle seyler Allaha emanet gercektende...
Ama bir anlik dalginlik düsünsene, yani okadar dikkat etsek de esirgesek de bir anda kötü birsey olabilir.
Allahim korusun evlatlarimizi...Amin

edacım erkekler daha az tekmelermiş kızlar daha şiddetli vururlarmış.geçen denize de dedim.ama denizin pamuk kızı bu durumda istisna sayılıyor.

nejlam ya bende tam tersini duymuştum :26: benim oğluşta pek cool ama yaaa ilk defa bugün çok hareketliydi o kadar hareket dediysem öyle hala pıt pıt modunda yani vallahi özendim elifin kızı ne güzel canını acıtıyomuş (böyle söyleyincede komik oldu ya )

herkese iyi akşamlar kızlar ne zaman dır giremiyorum özlemişim valla nasılsınız maşallah herkes iyi görünüyo allah bozmasın bizde bebişimle iyiyiz çok şükür bugün şeker yüklemem yapıldı herşey normal çok şükür sabırsızlıkla 30 eylülü bekliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepinizi öpüyorum cici anne adayları

canım bak benim oğlum hepinizinkinden büyük ama öyle canımı yakacak kadar tekmelemiyor ama döndüğünü hıçkırdığını hissediyorum.ama acılı tekmeler atmıyor.bana da annem dedi kızların daha şiddetli vurduğunu.

uzaktan davulun sesi hoş geliyo tabi tatlım 2 gün önce bizimki bi coştu anlatamam nasıl çakıyo anlatamam kıçı ayrı oynuyo başı ayrı oynuyo fingirdeğin ayağıyla tekme atarken koluyla ayrı çakıyodu en az 1.5 saat yaptı bunları böyle anlatınca güzel ama o kadar tekme gerçekten canımı yaktı ertesi günde kasıklarım ağrıdı tekmelese ayrı dert tekmelemese ayrı dert

Ileriki aylarda acaba nasil olucak tekmeleri, böyle ayaklarinin parmaklarini görebilecekmiyiz acaba göbegimizde :)
Hadi kizlar ben kactim size hayirli geceler öptm bye byeee

Benimde 16. haftaya kadar deli gibi kanamam oldu. Deli gibi diyorum çünkü ara ara bardaktan boşalırcasına oluyordu. Şimdi bende sizin gibiyim, akıntı gelse kendimi wcye zor atıyorum. Allah'ım ne zor günlerdi. Artık kanın k'sini görmek istemiyorum. Sizdenim yani bende =((

Canım kimbilir ne korkular yaşamışsındır, çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Geçen wcye gittim, çamaşırımın kasık tarafında minik bir pembelik. Evde misafirde vardı. Yüzüm bi düştü ki sorma. Kimseyede bişey demek istemedim. Sonra ayna elimde yatak odasına gittim. Kasığımda bir kıl dönmesi vardı, ondanmı geldi anlamadım. Bu korkuları atlatsak hayırlısıyla bi başka bişey istemiyorum.

bak şimdi iyice ağzım sulandı dediğin gibi bana acayip hoş geliyo darısı başımıza inşallah
kızçemizede maşallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…