2011 Ekim Anneleri

Benimde canım acımıyor, aslında erkeklerin daha sert vurması gerekmez mi? Nejla sende de oluyormu bebiş bi tarafa geliyor orası geriliyor sivriliyor. Sonra kendiliğinden geçiyor. Son zamanlarda baya sık hissediyorum bu duyguyu. Dönme dediğin bu mu yoksa.

bunu duymak iyi geldi nejlam teşekkür ederimm
hakikaten bizde baya baya büyüksün 5 hafta kadar maşallah size yaa

çok zor zamanlar geçirdik hepimiz korkular endişeler havada uçuştu inşallah bunların mükafatını yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımızda alıcaz ve unutucaz sibelcim

erkekler daha hareketli olurmuş ve daha erken hissedilirmiş ama tekmeleme konusunda kızlar daha çok yaparmış canım söyleyenlerin yalancısıyım.
evet canım dediğin gibi bir tarafa geliyor orası daha sert ve sivri oluyor.sonra başka tarafa geçince orası aynı şekilde oluyor. canım dönüyor yer değiştiriyor.şimdi aynısını yapıyor ayıptır söylemesi soğuk bişey yedim şimdi hoşuna gitti oğlumun.

Son düzenleme:

Evet o dediğini çok sık hissediyorum,son zamanlarda daha da sık yapıyor. Bazen alt taraflardada oluyo, tam şeyimin üstünde. Çok korkuyorum, çıkacak gibi oluyor. Sonrada hemen çişim geliyor. Akşam akşam biraz iğrenç oldum ama kusura bakmayın artık.

canım boylarıda uzadığı için aşağıyada baskı yapıyolar haliyle.idrar kesesini sıkıştırıyordur ondan wc ye gidiyosun.
benimki bazen hem kaburgalarımın ordan aynı andada kasığımda hissediyorum sanırım başını kaburgalarımın oraya dayıyor ayaklarınıda kasıklarıma dayıyor.

iyi geceler kızlar biz yatıyoruz Allah rahatlık versin uyanık ve uyuyan bütün göbekdaşlarıma

Günün ilk günaydını bizden olsun teyzoşlar :)
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
biz cici yapıp doktora gidiyoruz.. inş güzel haberlerle geliriz..
bu arada gece hiç uyuyamadım.. uyuyabilmek için eşime de dedim sen koltuğunda uyu yoksa daha bebek tekmelemeden eşim sağolsun kol bacak.. ne bulursa yağdırıyor üstüme..
ama hep ultrason görüntüsü vardı rüyamda... sonracıma.. canoyu geçmeyim de.. onun rüyaları kadar fantastikti
rüyamda randevumun olduğunu unutmuşum sabah 10da kalkıyorum.. randevu 11de ama tabi rüyamda nasıl olduysa randevu gününden önce gitmiş oluyorum.. bi acaipti ya.. kendi rüyamı bile anlatamıyorum okadar karışık yaaani

ama rüya olmayan bişiyi anlatayım
dün öğlen memleketten arkadaşım çağrı attı peşpeşe.. herhalde dedim skype girmiş te beni çağırıyor.. açtım yoktu.. hemen peşine de türksel numarası aradı.. allah allah dedim zilli istanbula gitti herhalde..,
açtım.. iyi günler koprina hanımla mı görüşüyorum (ama ses aynı arkadaşımınki) yok dedim yemezler :) tanıdım seni..
nasıl yani diyor birde... tanıdım işte.. nezaman geldin diyorum... koprina hanımla mı görüşüyorum dedi tekrar.. ayol benim dedim..
sonra da demez mi.. ben Lina kadın sağlığı merkezinden arıyorum.. yarınki randevunuzu teyit etmek için
koptum o anda.. kız da gülüyor..
kusura bakmayın dedim.. kıvırdım orda bişiyler.. dedim azönce arkadaşım şaka yaptı da bana karıştırdım falan dedim
daha gitmeden rezil olduk.. inş unutmuştur
ay çok konuştuk .. kaçtık biz :) görüşürüz

Günaydınlaaar... mutlu hafta sonları geçirelim inşallah..

Iyi geceler ve Allah kabul etsin namazini :) Bende kalkabilsem kilicam ama
Bu arada ikimizde ayniymisiz yani 24 hafta 6 gün
Ama benim cizelgemde 106 gün kaldi diyor, seninkinde 127 :97:

Canım benim çizelge kalan günü yanlış hesaplıyor. Senin ki doğru. Bugün itibari ile 25 hafta olduuuuk. Kaldı 15 hafta. 15x7 = 105 gün belki 105 günden de yakın Hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...

Günaydın güzel anneler ve bebişlerii

Son düzenleme:

Perolidya merhaba,
Ne guzel tesaduff! Cok sevndim kendim gibi birini bulmaya:) hayirli olsun insallah
Sekerim, benim SATa gore dogum tarihi aslinda 1 Kasım (esimin dogum gunu ve o da ikiz) fakat erken alınacagini soyledigi icin doktorum 10 Ekim civari diyorum.
Seninkilerin isimleri belli mi? Biz isim arayip duruyoruz.
Bu arada, 8,5 kg cok iyi benden 3 hafta ondesin. Heralde ben seni gecerim :)) gerci elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum. Amac, 18 kg civari doguma girmek insallah
Sevgilerr

Yeşim meraba canım, napıyosun nasılsııın.
Niye sesiniz çıkmıyor ayol. Bak Hanzade de bi slm vermiyor. Küsecem amaaa

rumuzcum merhaba :) iyiyim canım çok şükür...yola devam :)..akşam açtım ama hemen geri çıktım yazdığını görmedim...sen ve bebişin nasılsınız bakalım...yormayın kendinizi senin işlerinde yoğun ama...dikkat edin kendinize..kafanıza hiçbirşeyi takmayın... sağlıcakla kalınnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…