canım bak benim oğlum hepinizinkinden büyük ama öyle canımı yakacak kadar tekmelemiyor ama döndüğünü hıçkırdığını hissediyorum.ama acılı tekmeler atmıyor.bana da annem dedi kızların daha şiddetli vurduğunu.
canım bak benim oğlum hepinizinkinden büyük ama öyle canımı yakacak kadar tekmelemiyor ama döndüğünü hıçkırdığını hissediyorum.ama acılı tekmeler atmıyor.bana da annem dedi kızların daha şiddetli vurduğunu.
Benimde 16. haftaya kadar deli gibi kanamam oldu. Deli gibi diyorum çünkü ara ara bardaktan boşalırcasına oluyordu. Şimdi bende sizin gibiyim, akıntı gelse kendimi wcye zor atıyorum. Allah'ım ne zor günlerdi. Artık kanın k'sini görmek istemiyorum. Sizdenim yani bende =((
Canım kimbilir ne korkular yaşamışsındır, çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Geçen wcye gittim, çamaşırımın kasık tarafında minik bir pembelik. Evde misafirde vardı. Yüzüm bi düştü ki sorma. Kimseyede bişey demek istemedim. Sonra ayna elimde yatak odasına gittim. Kasığımda bir kıl dönmesi vardı, ondanmı geldi anlamadım. Bu korkuları atlatsak hayırlısıyla bi başka bişey istemiyorum.
Benimde canım acımıyor, aslında erkeklerin daha sert vurması gerekmez mi? Nejla sende de oluyormu bebiş bi tarafa geliyor orası geriliyor sivriliyor. Sonra kendiliğinden geçiyor. Son zamanlarda baya sık hissediyorum bu duyguyu. Dönme dediğin bu mu yoksa.
bunu duymak iyi geldi nejlam teşekkür ederimm
hakikaten bizde baya baya büyüksün 5 hafta kadar maşallah size yaa
erkekler daha hareketli olurmuş ve daha erken hissedilirmiş ama tekmeleme konusunda kızlar daha çok yaparmış canım söyleyenlerin yalancısıyım.
evet canım dediğin gibi bir tarafa geliyor orası daha sert ve sivri oluyor.sonra başka tarafa geçince orası aynı şekilde oluyor. canım dönüyor yer değiştiriyor.şimdi aynısını yapıyor ayıptır söylemesi soğuk bişey yedim şimdi hoşuna gitti oğlumun.
canım boylarıda uzadığı için aşağıyada baskı yapıyolar haliyle.idrar kesesini sıkıştırıyordur ondan wc ye gidiyosun.Evet o dediğini çok sık hissediyorum,son zamanlarda daha da sık yapıyor. Bazen alt taraflardada oluyo, tam şeyimin üstünde. Çok korkuyorum, çıkacak gibi oluyor. Sonrada hemen çişim geliyor. Akşam akşam biraz iğrenç oldum ama kusura bakmayın artık.
iyi geceler sizede canım,tatlı rüyalar.iyi geceler kızlar biz yatıyoruz Allah rahatlık versin uyanık ve uyuyan bütün göbekdaşlarıma
Iyi geceler ve Allah kabul etsin namazini :) Bende kalkabilsem kilicam ama
Bu arada ikimizde ayniymisiz yani 24 hafta 6 gün
Ama benim cizelgemde 106 gün kaldi diyor, seninkinde 127 :97:
kepicik benimde ikiz erkek bebeklerim olacak. 26+3 haftalık. toplam 8.5 kilo almışım. inşallah hayırlı bir doğum nasip olur bize. ikiz bebek tasımak gercekten cok zormuş. enson 1 er kiloydu benimkiler. yani toplam 2 kilo tasıyorum simdiden. daha 2 bucuk ay var doğuma . bu arada canımcım ıkızler 25-26 gün erken doğarmış. benim doğumum 11 ekimde olacakken şimdi 15 eylüle kaydı. seninkide eylülde gelecektir haberin olsun:)))
Yeşim meraba canım, napıyosun nasılsııın.
Niye sesiniz çıkmıyor ayol. Bak Hanzade de bi slm vermiyor. Küsecem amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?