2011 Ekim Anneleri

canım çok geçmiş olsun...allah esirgesin ne erken doğumu korkuları at başka tarafa aklına bile getirme...korkunun faydasından çok zararı var biliyorsun..çok şükür sorunda yokmuş...kendini sıktığından dolayı olmuştur ağrın mutlaka...allahın izniyle vakti zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın / alacaksınız / alıcam... :) hamilelik dışardan çok hoş gözüküyor ama gel birde içine bak neler yaşanıyor...annelik çok kutsal ve hakları ödenemez bunu hamileliğimde anladım....bende mesajına bakmak için girdim aslında mail atacaktım ama testi kaydettiğim yeri bulamadım tekrar tarayıp yollarım sana sonucu pazartesi günü....bol bol dinlen ve kendine dikkat et hanzadecim...
ve diğer tüm annecikler sizde kendinize dikkat edin, yorulmayın ve stres yapmayın...allaha emanet olun...sağlıcakla kalın...

kimsecikler yok herkez tatildemi yoksa.kendi kendime konuşur gibiyim.
izmirli gebişler nerdesiniz alışveriş yaptınızmı.ben kemeraltında aziz bebe nin taptan satış yerini buldum a dan z ye herşey var nakit alırsanız yüzde 30 indirimli çok mantıklı geldi sizin baktığınız yerler varmı.diğer mağzalarlar karşılaştırınca uygun geldi.ayrıca aziz bebe ürünleri nasıl bilgisi olan varmı..

çok geçmiş olsun hanzade.allahın izniyle tam zamanında gelir bebeklerimiz inşallah.16 haftaya kadar bende sürekli kanamayla geçirdim ve hala daha wc ye koşturuyom çamaşırıma bakmak için.bol bol dinlen yat .ultrasonda bakmadılarmı kanamanın yerini görmek için.benim bakıyordu dr um genelde plesenta kaynaklıydı kanamalarım.oda kansulandırıcı iğneyle beraber kullandığım coraspinden kaynaklanıyormuş.coraspini kestim.neyse canım kendine bebeğine çok dikkat et ,sürekli yat dinlen.

Çok geçniş olsun Hanzade keşke eşine haber verseydin böyle durumlarda destek olucak birilerini arıyor insan neyse ki bir problem yokmuş zaman su gibi akıp geçsede kuzularımızı alsak kucağımızı derin bir nefes alıp şükretsek

canım yaa dikkat et ama bu tip durumlarda mutlakahaber ver eşine,Allah korusun bi yerde düşsek kalsak kmsenin haberi olmaz yoksa.

bende hep sırtüstü yatıyorum yaa yana yatmak sıkıntı veriyo ağrı yapıyo artık

miranda ikimizinde 27+1 gün ama çizelgelerimiz benim 90 gün senin 80 gün hangimizinki doğru.bi yanlışlık var sanırım.gerçi bi önemi yokta sağlıkla doğsun bebişlerimiz merak işte

Canım 13 haftamız kaldı 40 hafta hesabına göre çizelgede bunu 13x6 hesaplıo buda 78 yapıo ikimiznkide uymuo aman sağlıkla zamanında gelsinlerde kalan günün önemi yok

kızlar biz çıkıyoruz.misafirimiz var bugün.eşimin amca kızları ve çocukları. akşam için yemek hazırlayalım öğlen için ikram.çok işimiz var.kendinize dikkat edin görüşmek üzere.

kızlar biz çıkıyoruz.misafirimiz var bugün.eşimin amca kızları ve çocukları. akşam için yemek hazırlayalım öğlen için ikram.çok işimiz var.kendinize dikkat edin görüşmek üzere.

Kolay gelsin canım çok yorma kendini

Herkese Merhabaaaaa;

Hepinizi çok özledik kızımla Süper dinlenmiş sınav mülakat dönemini atlatmış tatilini yapmış rahatlamış olarak bomba gibi dönüyorum aranıza.

Okunacak ne kadar çok sayfa var oku oku bitmez şimdi, P.tesi işbaşı var o zamana kadar okumalıyım hepsini neredeyse 1 aydır yokum açığım çok

Bugün Beyza'mı görmeye gidiyorum doktora 2 haftada neler değişmiş kuzum gramcık almış mı bir bakayım. İnşallah bu sefer yüzünü gösteriiir

İşte bu da göbeğimin son hali

biz geldiiiiik :)
teyzoşlar...
bebişimin cinsiyetini öğrendik.. doktorumuz %90 erkek dedi :) bu bacak.. bu da bacak.. aradaki de bacak olamayacağına göre nedir sizce dedi
eşim de zavallım melül melül bakıyor ekrana.. kuku görecek diye.. ama pipi gördük
vidyo verdiler cd ye ordan bir kare çektim.. paylaşayım sizlerle de :) gerçi siz bu heyecanları geçtiniz ama sizinle paylaşıyorum yine de..
bu arada sata göre 15+1, ultrasona göre 16+4 dedi doktorumuz... ve 171 gram olmuşuz :) inş sizler gibi kiloları da görürüz..

Biz geldik kızlarrr öncelikle size dün gecemi anlatayım. uzanırken aniden sağ kasığıma uzunca bir kramp girdi epey bağırttı sonra arka arkaya devam etti sağ kasığımda sancılar oldu bu sabah kontrolüm olduğu için dayanmaya çalıştım nerdeyse gece acile gidecektik. Neyseki sabah doktorumuza gittik buarada sancılar ara ara sabahta devam ediyordu biz daha bişey diyemeden doktorum ultrasonla bi bakalım sonra konuşalım dedi . neyse ultrasonu koyar koymaz bu bebek yan duruyor dedi. çok korktum yaniii dedim oda korkma hemen dedi ve durumu açıkladı. yan duran bebeği taşımak çok zordur.nadir görülür ama bebeğine bu pozisyonda durmasının hiç bir zararı yok bu durum sadece anneye zarar verir dedi. böbrek boşluklarımda ve kasıklarımda kramp tarzı sancılar hissedeceğimi ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde yada yorulduğumda vajinamın bir tarafında sızı yada sancı hissedeceğimi söyledi. yani şikayetlerim enfeksiyondan falan değil sadece kızım yan durduğu içinmiş :)) ama 32. haftaya kadar %97 kızımın normal pozisyona dönebileceğini eğer dönmezse normal doğum şansımın hiç olmadığını operasyonla bebeği almak zorunda kalıcaklarını söyledi... Birde yan bebeği taşıyan anne çok zorlanır dedi veee çok oturmak,çok yürümek, çok yada az farketmez ayakta kalmak, yolculuk,ağır kaldırmak,eğilip doğrulmak,ani hareketler ve yatarken hızla dönmek kesinlikle yasak. önümüzdeki bir buçuk ay benden çok dikkatli olmamı istedi. tedbir ve benim daha az ağrı hissetmem için bunlardan uzak durmalıymışım. kızım dönmeye hareket etmeye çalıştıkça sancım oluyormuş canım. eğer kendini yorarasan vay haline diyeyim yapacak bişey yok dedi ( şuandada ağrım var ama umrumda bile değil kızım iyiymiş ağrıyı sadece ben hissediyorum napalım sıkıcam dişimi artık. bizim için dua edin emi kızlar kızım normal pozisyona dönmeyi başarabilsin :)) buarada doğumhaneyi gezdim, odalara baktım, doğum hemşireleri ile görüştüm herşeyden memnun kaldım nerde doğum yapıcamı biliyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum eğer minnoşumuz dönüverirse normal böle yatmaya devam ederse sezeryan olucaz sezeryandada omuzdan geliyomuş bebek ama korkma inşallah dönücek dönmezse hiç bişey olmuycak dedi önce Allaha sonrada doktoruma güveniyorum herşey yolunda gider umarım.

geçmiş olsun canım. En ufak şeyde korkuyoruz malesef ama endişelenmemiz normal. iyice dinlen kendinede kızınada çok dikkat et Allahın izniyle vaktinde doğucak yaramazlarımız :))

maşaallah canım. demek bi yakışıklıda senden geliyor :)) Gramı haftasına göre çok iyi gelişiminin önde olması çok güzel, şimdi çizelgene baktımda topiğin en miniği sensin galibaa cinsiyeti ayrıntılı ultrasondada kesinleşir zaten 20 -23 hafta arası baktırırsınız onada. ayyy vakit ne çabuk geçmiş daha dün gibi 16. haftam :)))

buarada yazmayı unutmuşum kızım 827gr olmuş teyzeleri doktorum çok iyi olduğunu 26. haftanın içindeyken (26-27) 800 gr olması gerektiğini ama bizim daha 25deyken 827gr olduğumuzu söyledi. boyumuz bacaklarımızı kıvırdığımız için hesaplanamadı ama zaten en son 30cm di :)) ogünden beri 337gr aldığına göre boyuda biraz daha uzamıştır heralde :)) yan durması harici normal bir gebelik geçirdiğimi problem ve korkulucak bişi olmadığını söyledi tabi 32. haftama kadar dönmezse korkmaya başlayabiliriz :))

ay canım geçmiş olsun dikkat bari yorma kendını yaptır işleri kocişine dikkat et amamn diyimm

işte hayırlısı diyoruz artık :) eşim kız bekliyordu nedense.. hani 3 ablasının kızı var ya belki de ondan.. biz de iki kız kardeşiz.. ihtimal vermiyordu.. kayınımın ki de erkek.. bizimkide..
hani yine kesin demiyorum.. ama çıkıntısı çok güzel belli oluyor ultrason vidyosunda.. 10kez izledim artık herhalde
biz de minişimle bu topiği sevdik buraya katıldık :) dün kendi topiğimize çikolata ile ilgili birşey yazdım.. 4-5 kişi evham yaptı..1 kişi de bilmemne universitesinin araştırmasını şak diye paylaştı.. sanki çikolata zehir dedim gibi..
abartmayın fazlası zarar dedim sadece... :) aman dedim bulaşmadan kaçtım :)
benim topiğim belli.. :)

kopiş
hadi gözün aydın oğlun olcak he seninde hayırlısı olsun inş

Annelik ne kadar zormuş, hep korkucakmıyız biz böyle...

:26:

Geçmiş olsun Hanzade, neyseki bebeğin iyiymiş... Bir daha aksilik yaşamazsın inşalah...

Annelik hem çok güzel hem de çok zor anlaşılan; bir keresinde arkadaşımla bir kaç endişemi paylaşmıştım bana "annelik dünyasına hoşgeldin hep böyle tek ayak üstünde tedirginlik yaşıyorsun işte" diye cevap vermişti... ))

Ben daha rahatım ilk zamnlara göre, "acaba bir şey oldu mu" diye sürekli endişeli olmak da bebeğime zararlı diye düşünüyorum...

İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız, bebeklerimizle geçecek güzel zamanları düşünüp mutlu olmaya bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…