2011 Ekim Anneleri

biz geldiiikkkk:80:
doktor abimizden geliyoruz kızlar oğluşumu gördük durumu gayet iyiyidi gülücükler saçtı bize 1.100 gram olmuş bebeğim bana biraz tombiş geldi ama haftasıyla uyumluymuş bol bol pipi potoğrafı çekti eşim için :)benim kilom da çok iyi geçen aydan beri sadece 400 gram olmışım yani 69.400 üm ayaklarımın ve bacaklarımın şişliğinden bahsettim artık gencim güzelim devrini doğuma kadar kapatıcakmışım şişmem çok normalmiş tuzu tamamen kesiyoruz
muayenem çok uzun sürmedi eşimle doktorumun fenerbahçe sevdası yüzünden.. bir fener sevdasına daldılar neredeyese odayı terkedecektik oğlumla bizle ilgilenmediler fazla
bizde durumlar bu şekilde şimdi eşimin işyerindeyiz biraz sonra düğüne göbek atmaya gidicez

mamaktaki metronun karşısında.. (doğukent caddesi diye geçiyor..)
google earth'ten bakabilirsin kuşum :)
kestirmelerden size 15dk falan anca bulur
ooo 15 dk mı yok kuzum yaa perşembe günü gittik biz mavipatiklerle aynı yerde oturuyoruz arabayla yarım saatte gittik hem de kestirmelerden sırf sebzeliklere baklama gittim ikea da bizim istediğimiz tarzda sebzelik yok giriş katta var oradakiler de çok basit yapmacık hemde ıufacık şey 79 liraydı yani değmez ben beğenmedim...

canım kendimi nasıl sıktım okurken çok korktum kötü bişeyle karşılaşcam diye off çok şükür bir şeyin yok hastaneye gittiğin çok iyi olmuş hayatım inşallah tekrarlamaz çok dikkat et kendine...benim doktorum sırt üstü yatmaktan bir şey olmayacağını hatta yatma şekinin sırası geldiğinde beni uyaracağını söylüyor ama bende bu konuda sizin doktoırlarını dinliycem ve sırt üstü yatmıycam
koprinacığım demek sen de erkek annesi olacaksın gözün aydın bebeğim.. çok sevindim umarım size hayırlı bir evlat olur sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir kuzucuğun..
canımmmm inşallah bebeğin normal konumuna gelir de sezeryan olmak zorunda kalmazsın artık olursa da napalım tek sağlıklı olsunda sen onun için sıkıntılara katlanacaksın o da ilerde anneciğinin kıymetini bilir seni hiç üzmez

ay kübra teyzesi yesin o miniği kuzum benim yavaş yavaş büyüyorlar işte annesi kırkbir kere maşallah boyuna posuna kilosuna canım benim

leynacım maşallah kocaman olmuş yavrun haftamızda aynı benim kide o kadar oldumu acaba ben bir aydır kızımı görmedim çok özledim valla ayın 18 inde şeker yüklemesi için gidicem..

Son düzenleme:

canım benim güzel dileklerin için tşk ederiz teyzesi..
mavipatikleri ben sanırım ankaraya yeni taşınan arkadaşla karıştırdım sonradan jeton düştü ama yazımın üstüne sayfalar geçmişti.. açıkçası biraz da üşendim yazmaya
sitelere yakın kim taşındıydı yaw özür dilerim :) hafıza kalmadı :)
34lirada kampanyada varmış o hasır sepetlerden.. ama göze hoş gelmedi.. senin gördüklerini de bilmiyorum :) gördüğüm herşeyi unuttum..
geçen pazar ordaydık .. şey kaldı aklımda.. çocuk odası için süsler falan.. duvara monte edilen çiçek şeklinde gece lambaları.. eşim alıyordu da.. dedim cinsiyeti belli olmadan her pembeye dalma
gerçi kocam hala pipiyi görmesine rağmen.. bekleyelim diyor.. bacaklarını tam açtığı zaman daha iyi görürüz diyor bana
kuzumun bacaklar tam açık değildi ama oturma pozisyonu vardı işte.. alttan alttan baktı doktorumuz..

bu arada size de maşallah kiloyu bulmuşsunuz :) darısı bizlere :)

leynacım maşallah kocaman olmuş yavrun haftamızda aynı benim kide o kadar oldumu acaba ben bir aydır kızımı görmedim çok özledim valla ayın 18 inde şeker yüklemesi için gidicem..
olmaz olurmu canım kocaman olucaklar hepsi çünkü biz onlara çok iyi bakıyoruz
ben aslında 25+3 üm 26 sayılır işte hadi bakalım sen de ayın 18 inde bize iyi haberler ver :)

kocacığına söyle fazla umutlanmasın erkeğim de erkeğim diyo işte oğlunuz ne kız merakıymış ya yaşınız genç bir de kız yaparsınız sanki zor bir işmi sen selamımı söyle oğlan babası olmanın tadını çıkarsın :)
o bahsettiğin kipraydı canım zamanla daha iyi tanıycaz birbirimizi mavipatikle ben yenimahalle yarafında oturuyoruz.. bahsettiğin sepetleri biliyorum aslında evde iyi değerlendirilen her şey çirkin de olsa güzelleşir..

sağol tatlım inş güzel haberlerle gelicez bizde

HOŞ GELDİN ZEHRACIM.OHH NE GÜZEL BÜTÜN STRESİNDEN KURTULDUN.
GELİNİM NASIL İNŞ İYİ HABER VERİRSİN BİZE.
MAAŞAALLAH ÇOK ŞİRİNSİNİZ.

KOPİŞ GÖZÜN AYDIN CANIM.OĞLUNADA

FATOŞCUM KIZINA MAAŞAALAH.
İNŞ POZİSYONU DÜZELİR CANIM.
BENİM OĞLUMDA ŞUAN TERS DURUYOR AMA DR MUZ DÜZELİR DEDİ.
SAĞLIKLI OLSUNLARDA ODA DÜZELİR İNŞ.

kübracım maaşallah oğluşuna.sanada maaşaalah kilo almamışsın.bende en çok kiloyu bu ay aldım.
Düğünde çok oynama yorma kendini.
Denizden haber aldınmı o neyapmış?

kübracım maaşallah oğluşuna.sanada maaşaalah kilo almamışsın.bende en çok kiloyu bu ay aldım.
Düğünde çok oynama yorma kendini.
Denizden haber aldınmı o neyapmış?

sağol canım benim çok hızlı kilo almamaya dikkat et yırtılmasın bacakların falan ama insanın elinde değil ki değilmi..
onun garantisini veremiyorum oynamayı çok severim ama belki hamileyim diye bu sefer azıcık özen gösterebilirim ..belki
deniz de iyi kızı da gayet iyi mesajlaştık yalnız denizin çok çarpıntısı olduğu için eko çektirip doktora gösterecekti dua edelim ona da sıcaklarda çok zor olur bir an önca geçsin çarpıntıları...
artık pamuk kızının ayrıntılarını da ondan alırız:)

Son düzenleme:

ya ilk defa bu ay kilo alışım hızlandı ama oda 2 kilo çokmu sence.sanırım kan ilacının etkisi oldu zaten 750 gram kadar oğlum almış kalankiloda benim ama doktoruma fazla geldi galiba.çok yemiyorum zaten.elimizden geleni yaparız ee alırsakta ne yapalım doğumdan sonra veririz artık demi.
Aman maaşaallah denizinde pamuk kızına.sanırım sıcaktan olmuştur.inş geçer çarpıntısıda.

Oynama konusundada bende çok severim oynamayı ama artık durumlarımız pek müsade etmiyor kübracım bende geçen amcamın kızının nişanı vardı orda oynadım ama eski performansım yoktu çok çabuk yoruldum.

doktorlar hızlı kilo alışını çok önemsiyorlar ben de geçen ay 1 ayda 3,5 kilo aldığım için doktor akşam 7 den sonra yemeği yasakladı bana tabii uymadım diyetine ama bu sefer gittiğimde sadece 400 gram aldığımı gördü ne yiyorsan aynen devam et dedi sende çok sıkıntı yapma kendine ne yapalım biz hamileyiz ağzımıza kilit vuramıyoruz ben sürekli acıkıyorum yemezsem karnımdaki bebeğe üzülüyorum vizcdan azabı çekeceğime kilo alırım daha iyi
denizin çarpıntıları guatr dan kaynaklanıyor inşallah geçer...

hoşgeldin cnm tatil yaramış belli oluyo maşallah size :)))
oooo maşallah oğluşuna cnm baksana kocaman delikanlı olmuş oğlusun 171 gr az değil yani :)))
cnm zaman öyle akıp geçiyoki baksana 27 haftalık olmusuz biz surda kaldı 13 hafta benim nerdeyse sorunsuz geçtiği için hiç anlamadım nasıl geçtiğini sende bi bakacaksın ki olmussun 30 35 :)))
cnm geçmiş olsun kızının durumuna çok sevindim e sende artık daha fazla dikkat edeceksin yapcak bişey yok....
bende bi dahaki kntrlde hastaneyi gezeyim dyorum drum gezdirecekti kendi söylemişti 2 3 aydır arada kaynıyo valla görmek bilmek daha iyi oluyodur sanırsam

bende akşam yemeğini genelde 7 den sonra yiyorum.aman napayım oğlum için herşey feda olsun.
Bende acıkınca saat falan dinlemiyorum kaç olursa olsun birşeyler yiyorum.kızlardan biri diyorduya hamileliğin bize verdiği yetkiye dayanarak bizde acıkınca yiyelim.
Doğru diyosun guatrı olduğunu unuttum ama inş geçer.

maşallah kuzuya cnm benim ne güzel ya kiloları görmeye başladık artık şurda 10 15 hafta sonrada bebişlerimizi görücez inşallah...

inşallah canım sabırsızlanıyorum çok.. bebeğimi alıp göğsüne yatırıp kokusunu içime çekmek istiyorum az kaldı inşallah...
annem doğum çantanı hazırlayalım dedi sabah çok içlendim ağlamamak için kenimi zor tuttum...

slm canom sen reyhan demirbaşa başlamıştın dimi nisada bende jfk ya gıdıyodum doktrum hastaneden ayrılmş çok kötü oldum bukadr zaman berabr ilerledik taksim alman hastanesıne gtmş napıcam bılemıyorum detaylı için reyhana gtmştım ben bende onamı başlasam sen gttın nasıldı memnun kaldınmı bide medical park b.evlere gıden varmı aranızda (

bızde bugun doktor kontorulune gıttık oglumla detaylı ultraonumuz vardı hersey gayet normal cıktı 756 gram olmus oglusum 1 hafta onden gıdıyomus
4 boyutlu resımlerını verdı bıde cd verdı onu ızleyıp duruyorum burnu agzı falan o kadar bellı cnm benım ya bı an once saglıcakla dogsada sevsek seker yuklememın sonucuda guzel cıktı bı sorun yok ondada

cok gecmıs olsun cnm o telasla ınsanın aklına kımseye haber vermek gelmıyo tabı neysekı hersey yolundarmıs ıns saglıcakla alcaz bebeklerımızı kucaklarımıza

bendim o canım, bayılıyorum bu yetkiye... ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…