hayirli aksamlar
hoşgeldiniz :)
nasılsınız.. sen ve bebikin
benimde çok hoşuma gidiyor bu lafbendim o canım, bayılıyorum bu yetkiye...))
canom öyle bir dalmışki geçmişe seni görmüyor kopriş.gözlerim canoyu görüyor
kavuştun mu bataryana kuzu :)
özlettin kendini haaa... :) hızlı oku geçmişi :76::76:
canom öyle bir dalmışki geçmişe seni görmüyor kopriş.
maşallah göbüşee kızzzzzzzzz
canım pc min kablosunu yaktım sonunda ama artık buradayımcanomm yok bu gün galiba nerelerde acabaa
oyy oyy maşallahhh az diye üzülme büyür o pıtırcıkkkkkKızlarrrrrr dün kontrolumuz vardı pamuk sekerimi gördümmm :) cok güzel net görünüyor artık yüzü 3 boyutlu ultrasonda.koca nanaklı minik burunlu birsey :) gebelik sekerimi de yaptırdım dün cok sükür 90 cıktı onda da sorun yok.yalnız dün 24+6 ydı bebekim 720 gr geldi.az mı acabaaa?? daha tombik olsun istiyorummm :) dr um normal dedi gerci ama ultrasonda 24+3 günlük gibi görünüyodu agırlıgı.nasıl kilo aldırırım ben bu minige gayet de düzenli besleniyorum yogurt süt peynir vs..
25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü
iyiyim ben canım pc de sorun vardıııayda yılda tubinin topicte kalacak kadar vakti oldu ama kimseler yok bende vedamı yapıp çıkayı bari bu arada canomu göremedim iyimi kızlar allaha emanetsiniz meleklerinizle hoşçakalın öptüm çok
oyy hanzademmm çok geçmiş olsun canım benim allah yaşatmasın bir dahaen ufak şeyde yanında birisi olsun nazar değdi gülüm sanaİyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
kızzzz çok fantastik rüyalar gördüm ama unuttummmmGünün ilk günaydını bizden olsun teyzoşlar :)
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
biz cici yapıp doktora gidiyoruz.. inş güzel haberlerle geliriz..
bu arada gece hiç uyuyamadım.. uyuyabilmek için eşime de dedim sen koltuğunda uyuyoksa daha bebek tekmelemeden eşim sağolsun kol bacak.. ne bulursa yağdırıyor üstüme..
ama hep ultrason görüntüsü vardı rüyamda... sonracıma.. canoyu geçmeyim de.. onun rüyaları kadar fantastikti
rüyamda randevumun olduğunu unutmuşum sabah 10da kalkıyorum.. randevu 11deama tabi rüyamda nasıl olduysa randevu gününden önce gitmiş oluyorum.. bi acaipti ya.. kendi rüyamı bile anlatamıyorum okadar karışık yaaani
ama rüya olmayan bişiyi anlatayım
dün öğlen memleketten arkadaşım çağrı attı peşpeşe.. herhalde dedim skype girmiş te beni çağırıyor.. açtım yoktu.. hemen peşine de türksel numarası aradı.. allah allah dedim zilli istanbula gitti herhalde..,
açtım.. iyi günler koprina hanımla mı görüşüyorum (ama ses aynı arkadaşımınki) yok dedim yemezler :) tanıdım seni..
nasıl yani diyor birde... tanıdım işte.. nezaman geldin diyorum... koprina hanımla mı görüşüyorum dedi tekrar.. ayol benim dedim..
sonra da demez mi.. ben Lina kadın sağlığı merkezinden arıyorum.. yarınki randevunuzu teyit etmek için
koptum o anda.. kız da gülüyor..
kusura bakmayın dedim.. kıvırdım orda bişiyler.. dedim azönce arkadaşım şaka yaptı da bana karıştırdım falan dedim
daha gitmeden rezil olduk.. inş unutmuştur
ay çok konuştuk .. kaçtık biz :) görüşürüz
maşallahhh erkekineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiz geldiiiiik :)
teyzoşlar...
bebişimin cinsiyetini öğrendik.. doktorumuz %90 erkek dedi :) bu bacak.. bu da bacak.. aradaki de bacak olamayacağına göre nedir sizce dedi
eşim de zavallım melül melül bakıyor ekrana.. kuku görecek diye.. ama pipi gördük
vidyo verdiler cd ye ordan bir kare çektim.. paylaşayım sizlerle de :) gerçi siz bu heyecanları geçtiniz ama sizinle paylaşıyorum yine de..
bu arada sata göre 15+1, ultrasona göre 16+4 dedi doktorumuz... ve 171 gram olmuşuz :) inş sizler gibi kiloları da görürüz..
Eki Görüntüle 221727
canım geçmiş olsun korkma bebegin döner stres yapma sakınBiz geldik kızlarrr öncelikle size dün gecemi anlatayım. uzanırken aniden sağ kasığıma uzunca bir kramp girdi epey bağırttı sonra arka arkaya devam etti sağ kasığımda sancılar oldu bu sabah kontrolüm olduğu için dayanmaya çalıştım nerdeyse gece acile gidecektik. Neyseki sabah doktorumuza gittik buarada sancılar ara ara sabahta devam ediyordu biz daha bişey diyemeden doktorum ultrasonla bi bakalım sonra konuşalım dedi . neyse ultrasonu koyar koymaz bu bebek yan duruyor dedi. çok korktum yaniii dedim oda korkma hemen dedi ve durumu açıkladı. yan duran bebeği taşımak çok zordur.nadir görülür ama bebeğine bu pozisyonda durmasının hiç bir zararı yok bu durum sadece anneye zarar verir dedi. böbrek boşluklarımda ve kasıklarımda kramp tarzı sancılar hissedeceğimi ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde yada yorulduğumda vajinamın bir tarafında sızı yada sancı hissedeceğimi söyledi. yani şikayetlerim enfeksiyondan falan değil sadece kızım yan durduğu içinmiş :)) ama 32. haftaya kadar %97 kızımın normal pozisyona dönebileceğini eğer dönmezse normal doğum şansımın hiç olmadığını operasyonla bebeği almak zorunda kalıcaklarını söyledi... Birde yan bebeği taşıyan anne çok zorlanır dedi veee çok oturmak,çok yürümek, çok yada az farketmez ayakta kalmak, yolculuk,ağır kaldırmak,eğilip doğrulmak,ani hareketler ve yatarken hızla dönmek kesinlikle yasak. önümüzdeki bir buçuk ay benden çok dikkatli olmamı istedi. tedbir ve benim daha az ağrı hissetmem için bunlardan uzak durmalıymışım. kızım dönmeye hareket etmeye çalıştıkça sancım oluyormuş canım. eğer kendini yorarasan vay haline diyeyim yapacak bişey yok dedi( şuandada ağrım var ama umrumda bile değil kızım iyiymiş ağrıyı sadece ben hissediyorum napalım sıkıcam dişimi artık. bizim için dua edin emi kızlar kızım normal pozisyona dönmeyi başarabilsin :)) buarada doğumhaneyi gezdim, odalara baktım, doğum hemşireleri ile görüştüm herşeyden memnun kaldım nerde doğum yapıcamı biliyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum eğer minnoşumuz dönüverirse normal böle yatmaya devam ederse sezeryan olucaz sezeryandada omuzdan geliyomuş bebek ama korkma inşallah dönücek dönmezse hiç bişey olmuycak dedi önce Allaha sonrada doktoruma güveniyorum herşey yolunda gider umarım.
geçmiş olsun canım. En ufak şeyde korkuyoruz malesef ama endişelenmemiz normal. iyice dinlen kendinede kızınada çok dikkat et Allahın izniyle vaktinde doğucak yaramazlarımız :))
canım ben asiye hanıma gidiyorum reyhan hanıma sadece detaylı ultrason için gidicem asiye hanımdan çok menun kaldım benslm canom sen reyhan demirbaşa başlamıştın dimi nisada bende jfk ya gıdıyodum doktrum hastaneden ayrılmş çok kötü oldum bukadr zaman berabr ilerledik taksim alman hastanesıne gtmş napıcam bılemıyorum detaylı için reyhana gtmştım ben bende onamı başlasam sen gttın nasıldı memnun kaldınmı bide medical park b.evlere gıden varmı aranızda(
ayy öldüm yaaaaaaaaaaa ne çok konuşmusunuz heeeee gözlerim yoruldu parmagım uyuştuu valla sayfayı aşagı çekmektengözlerim canoyu görüyor
kavuştun mu bataryana kuzu :)
özlettin kendini haaa... :) hızlı oku geçmişi :76::76:
canom öyle bir dalmışki geçmişe seni görmüyor kopriş.
canom kız dilini mi yuttun.. yooksa konuşmama hakkını mı kullanıyorsun
ses... ses.. 1-2, 1-2...
çürüdüm kız okurken takatim kalmadııııogluşuna maşallah tekrarrrr
beni özledinizmii bakimmmmmmmmm
:76::76::76:
bir de özlediniz mi diye soruyor :) meraktan çatlattın bizi.. eksikliğin hemen hissedildi topikte..
oğlum ta tepki verdi içerdenartık eminim hissediyorum keratayı.. bayırsak falan değil
sen ne yaptın bakalım dün :) bilgisayarsız bir gün nasıl geçti
ay sorma öldüm valla sıkıntıdan senin dr kontrolun falan merak ettim son mesajımdan sonra eve bir daldım pırıl pırıl oldu sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum kızzzzzzzzzz anaa 1 gün mü geçmiş kız bana 3 gün gibi geldi :
oglunu yerim seninnnnnbenimkide bugun nasıl tekmeliyor varyaaa kudurdu bebe içimde rahmimden çıkacak sanıyorum hee
ben çıkıyorum şimdi biliyorsunuz misafirim var iyi kız tanışmıyordukyanlızlıgıma orta oldu vallayarın sınavdan sonra gidecekk ondan sonra sizinimmm
biz geldiiiiik :)
teyzoşlar...
bebişimin cinsiyetini öğrendik.. doktorumuz %90 erkek dedi :) bu bacak.. bu da bacak.. aradaki de bacak olamayacağına göre nedir sizce dedi
eşim de zavallım melül melül bakıyor ekrana.. kuku görecek diye.. ama pipi gördük
vidyo verdiler cd ye ordan bir kare çektim.. paylaşayım sizlerle de :) gerçi siz bu heyecanları geçtiniz ama sizinle paylaşıyorum yine de..
bu arada sata göre 15+1, ultrasona göre 16+4 dedi doktorumuz... ve 171 gram olmuşuz :) inş sizler gibi kiloları da görürüz..
Eki Görüntüle 221727
amaninnnn 26.haftaya giriş yaptık vee 98 günümüz kalmış börülceme kavuşmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?