2011 Ekim Anneleri

gözlerim canoyu görüyor
kavuştun mu bataryana kuzu :)
özlettin kendini haaa... :) hızlı oku geçmişi :76::76:

neyse ben çıkıyorum kızlar kocam boya almış yarın çocuk odası ve oturma odasını boyucaz allahın izni ile artık yavaş yavaş başlayalım didik allaha emanetsiniz ..

Son düzenleme:
canom kız dilini mi yuttun.. yooksa konuşmama hakkını mı kullanıyorsun
ses... ses.. 1-2, 1-2...

maşallah göbüşee kızzzzzzzzz
canomm yok bu gün galiba nerelerde acabaa
canım pc min kablosunu yaktım sonunda ama artık buradayım
oyy oyy maşallahhh az diye üzülme büyür o pıtırcıkkkkk
25+4 oğlum ve karşınızda ben kübüüüüüüü

ayda yılda tubinin topicte kalacak kadar vakti oldu ama kimseler yok bende vedamı yapıp çıkayı bari bu arada canomu göremedim iyimi kızlar allaha emanetsiniz meleklerinizle hoşçakalın öptüm çok
iyiyim ben canım pc de sorun vardııı
oyy hanzademmm çok geçmiş olsun canım benim allah yaşatmasın bir dahaen ufak şeyde yanında birisi olsun nazar değdi gülüm sana
kızzzz çok fantastik rüyalar gördüm ama unuttummmm
heheh kadın herkeslere anlatımıştır hastanede tanınıyosunnn artık kesinnnn

maşallahhh erkekineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçok sevindimmmmmmmmm
canım geçmiş olsun korkma bebegin döner stres yapma sakın
canım ben asiye hanıma gidiyorum reyhan hanıma sadece detaylı ultrason için gidicem asiye hanımdan çok menun kaldım ben
gözlerim canoyu görüyor
kavuştun mu bataryana kuzu :)
özlettin kendini haaa... :) hızlı oku geçmişi :76::76:
ayy öldüm yaaaaaaaaaaa ne çok konuşmusunuz heeeee gözlerim yoruldu parmagım uyuştuu valla sayfayı aşagı çekmekten
canom öyle bir dalmışki geçmişe seni görmüyor kopriş.

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çürüdüm kız okurken takatim kalmadııııogluşuna maşallah tekrarrrr

beni özledinizmii bakimmmmmmmmm

:76::76::76:
bir de özlediniz mi diye soruyor :) meraktan çatlattın bizi.. eksikliğin hemen hissedildi topikte..

oğlum ta tepki verdi içerden artık eminim hissediyorum keratayı.. bayırsak falan değil
sen ne yaptın bakalım dün :) bilgisayarsız bir gün nasıl geçti

ay sorma öldüm valla sıkıntıdan senin dr kontrolun falan merak ettim son mesajımdan sonra eve bir daldım pırıl pırıl oldu sıkıntıdan kendimi temizliğe vurdum kızzzzzzzzzz anaa 1 gün mü geçmiş kız bana 3 gün gibi geldi:
oglunu yerim seninnnnnbenimkide bugun nasıl tekmeliyor varyaaa kudurdu bebe içimde rahmimden çıkacak sanıyorum hee

bilgisayarsızlık oğlunu da mı etkiledi ne
biz iyiyiz canım allaha şükür :) bende eşimi merak ediyorum.. bizim muayeneden sonra herifi zar zor hastaneye götürdüm..
3 hafta önce falan bahsetmiştim ya maça gitti diye.. birine çarpmasın diye gitmiş direğe çarpmış akıllı kocam..
kaburga hizasında.. azcık ağrım var diyordu ama abartılacak gibi değil dedi.. bende önemsemedim..
dün ağrısı coşmuş 3 hafta sonra nerden çıktıysa.. ya da ağrıyordu da söylemedi.. dedim bugün doktora gidyoruz.. bir hastanenin aciline gittik.. eşim diyor çatlak var sanki.. adam da diyor çatlak olsa bukadar zaman dayanamazdın.. kaslarını zedelemişsindir dedi.. iki elledi.. sonunda majezik yazdı.. eşim tabi reçeteye bakmadı.. ben baktım gülmek aldı beni.. ayol insan bir kas gevşetici krem yada ilaç verir.. adam ağrıkesici vermiş
boşver alma dedi..
hıı bana da şüküş elevit yazdı başka bişiye gerek yok dedi.. kan değerlerin güzelmiş dedi.. ama almaya unuttum.. inş pazartesi geç olmaz.. reçeteler 3 gün geçerli ya.. aman olsun.. parasıyla alırık sanki çok indirim yapıyorlar ya

ben çıkıyorum şimdi biliyorsunuz misafirim var iyi kız tanışmıyordukyanlızlıgıma orta oldu valla yarın sınavdan sonra gidecekk ondan sonra sizinimmm

ben çıkıyorum şimdi biliyorsunuz misafirim var iyi kız tanışmıyordukyanlızlıgıma orta oldu valla yarın sınavdan sonra gidecekk ondan sonra sizinimmm

ii bakalım :) sevdiysen ne güzel.. mırıldanıyordun koca karı gibi.. aramıyorlar etmiyorlar diye.. belki bundan sonra ararlar
bende kaçar.. eşim gelecek.. kayınıma gidiyoruz pipimizin havasını atıcaz töbe töbe
görüşürüz pazartesi

oğluşun hayırlı uğurlu bi evlat olsun tatlım

GÜNAYDINNNNNNN
biz bu sabah erken kalktık ogluşumla şuanda kahvaltı yapıyoruzz
2-3 gündür saat 7 de uyanıyorum ve uykum gelmiyo ama öglen arada 1 saatlik kaçamak yapıyoruz
bu arada bacılarım benim 2 gündür ayaklarımın altı ve avuçlarımın içi yanıyo sanki ellerim uyuşuyo
ama daha şişlik yok ayklarım çok tuhaff oldu şişecekmiyim ben şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…