GÜNAYDINNNNNNN
biz bu sabah erken kalktık ogluşumla şuanda kahvaltı yapıyoruzz
2-3 gündür saat 7 de uyanıyorum ve uykum gelmiyo ama öglen arada 1 saatlik kaçamak yapıyoruz
bu arada bacılarım benim 2 gündür ayaklarımın altı ve avuçlarımın içi yanıyo sanki ellerim uyuşuyo
ama daha şişlik yok ayklarım çok tuhaff oldu şişecekmiyim ben şimdi
hayırlı olsun arkadaşım, snei tanımıyorum ilk kez denkgeldim ama iyi bilirim atanamama sıkıntısını, bebegin gibi yeni işin de bereket ve huzur getirsin sana...kızlar merhabalar hepinize.uzun zamandır girmiyordum siteye. kızlar oğluşum cok uğurlu geldi bu kpss atmasında atandım sgk ya memur oldum allahıma sükürler olsun oğlum bereketiyle geldi
gecmiş olsun crafty... zor durum ya ağır ilaçda kullanamazsın şimdi...dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı
dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
hayırlı olsun canım adına çokkkkkk sevindimmmmmmmmkızlar merhabalar hepinize.uzun zamandır girmiyordum siteye. kızlar oğluşum cok uğurlu geldi bu kpss atmasında atandım sgk ya memur oldum allahıma sükürler olsun oğlum bereketiyle geldi
dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
uSLUEM
maşallah büyümüş bebeğinne yaptın karar verdin mi artık hangi doktora gideceğine??
selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
selam çok sevindim adına ben 1 puanla adanayı 2 puanla mersin sgkyı kaçırdım.Kasım'da ümitliyim.sen nereye atandın??kızlar merhabalar hepinize.uzun zamandır girmiyordum siteye. kızlar oğluşum cok uğurlu geldi bu kpss atmasında atandım sgk ya memur oldum allahıma sükürler olsun oğlum bereketiyle geldi
hmmm anladı beeen sende kaygana düşmanlarındansın ne yapaşım sevdirmedilerki zamnında kendilerini şimdi sevemiyor,ısınamıyosak suç bizimmi sanki boşverhaha
kurban olurum..
bizimkiler çok farklı.. 2 tane 100 kiloluk dev 1 kilo domatesi o şekilde yiyince tabi inan domatesten bile tiksindim.. ben de öyle yemeyi seviyorum ama inan yalnızken sadece öyle yerim
bir de kaynanamı pek sevmem ... her hareketi batar ondan işte
güzel dileklerin için sağol canım..
aaah hanzadem aah nedir bu mantardan çektiğimiz en güzel günlerim mantar yüzünden kabus oldu bunada şükür ama verdiği ağrı sızı kaybetme korkusunu dahada bi artırıyor neyseki şimdi daha iyisin aman dikkat et dua ettik kızımla sana allah pamuğunu vakti geldiği zaman sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah eşin kızmakta haklı tabi ama senin o anda ne hissettiğini kim anlayabilrki allah bidahasını yaşatmasın inşallahİyi akşamlar kızlar, öğleden sonra wc ye gittim. Mantarım var ve arada kanama yapıyordu ama bu defa sanki ondan değil gibime geldi. Tabi erken doğum yapıcam diye çok korktumkimseyi aramakta aklıma gelmedi hemen taksiye binip hastaneye gittim.. Araba kullanacak mecalim yoktu, neyse muayeneye girdim kızım iyi görünüyordu Elhamdülillah. Bir sorun yoktu ama çok sıktım sanırım kendimi kasıkalrımda feci ağrım oldu. Sonra nst ye bağladılar ve ben hala kimseyi aramadım, aklıma gelmiyor ki kimse... Yarım saat kaldım. Sancı ve kalp atışı takibi yapıldı.. Herşey normal çıktı, kendimi zorlamış olabilirmişim yada bebeğin çok şiddetli hareketleri yaparmış ama benim kızım o kadar vurmuyor... Neyse çok feci korktum ama oynadığını hissedince bir nebze olsun rahatlık geldi.. Çok şükür iyiyiz, inşallah sağ salim bitiririz. Eşimi aradım herşey bittikten sonra çok kızdı bana Niye aramıyosun diye ama aklıma gelmedi ki o anda... Şimdi dinleniyorum, hala kasıklarım ağrıyor... İnşallah sağ salim kavuşuruz kuzulara.
Birde sola yatmak şartmı diye sordum çok merak ediyordum, evet dedi 10 defanın 9 u nu sola yatıcaksın.. Sırt üstü kesinlikle önermiyorlarmış..
ooo sende geleceğin kaynanalarındansın öylemi hayırlı evlat olsun inşallah tebrik ederim damat olduğu günleri görürsünüz inşallahh yok yok damat olması yetmez torunlarını gör inşallahhhbiz geldiiiiik :)
teyzoşlar...
bebişimin cinsiyetini öğrendik.. doktorumuz %90 erkek dedi :) bu bacak.. bu da bacak.. aradaki de bacak olamayacağına göre nedir sizce dedi
eşim de zavallım melül melül bakıyor ekrana.. kuku görecek diye.. ama pipi gördük
vidyo verdiler cd ye ordan bir kare çektim.. paylaşayım sizlerle de :) gerçi siz bu heyecanları geçtiniz ama sizinle paylaşıyorum yine de..
bu arada sata göre 15+1, ultrasona göre 16+4 dedi doktorumuz... ve 171 gram olmuşuz :) inş sizler gibi kiloları da görürüz..
Eki Görüntüle 221727
aah canım doğum yaklaşıyor artık tehlikemizyok dedikçe bişeyler çıkıyo mutlaka bunada çok şükür bebeğin iyi ya yeterki onlar sağlıklı olsun bizbiraz acı çekicez belliki bahsettiğin ağrıları ben neredeyse hergün yaşıyorum tabi böbrekteki büyüme ve taş yüzünden..üzülme bence doğuma kadar pozisyonunu değiştirir inşallah değişmezsede en kötü ihtimal sezeryan olur korkma dualarım seninleBiz geldik kızlarrr öncelikle size dün gecemi anlatayım. uzanırken aniden sağ kasığıma uzunca bir kramp girdi epey bağırttı sonra arka arkaya devam etti sağ kasığımda sancılar oldu bu sabah kontrolüm olduğu için dayanmaya çalıştım nerdeyse gece acile gidecektik. Neyseki sabah doktorumuza gittik buarada sancılar ara ara sabahta devam ediyordu biz daha bişey diyemeden doktorum ultrasonla bi bakalım sonra konuşalım dedi . neyse ultrasonu koyar koymaz bu bebek yan duruyor dedi. çok korktum yaniii dedim oda korkma hemen dedi ve durumu açıkladı. yan duran bebeği taşımak çok zordur.nadir görülür ama bebeğine bu pozisyonda durmasının hiç bir zararı yok bu durum sadece anneye zarar verir dedi. böbrek boşluklarımda ve kasıklarımda kramp tarzı sancılar hissedeceğimi ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde yada yorulduğumda vajinamın bir tarafında sızı yada sancı hissedeceğimi söyledi. yani şikayetlerim enfeksiyondan falan değil sadece kızım yan durduğu içinmiş :)) ama 32. haftaya kadar %97 kızımın normal pozisyona dönebileceğini eğer dönmezse normal doğum şansımın hiç olmadığını operasyonla bebeği almak zorunda kalıcaklarını söyledi... Birde yan bebeği taşıyan anne çok zorlanır dedi veee çok oturmak,çok yürümek, çok yada az farketmez ayakta kalmak, yolculuk,ağır kaldırmak,eğilip doğrulmak,ani hareketler ve yatarken hızla dönmek kesinlikle yasak. önümüzdeki bir buçuk ay benden çok dikkatli olmamı istedi. tedbir ve benim daha az ağrı hissetmem için bunlardan uzak durmalıymışım. kızım dönmeye hareket etmeye çalıştıkça sancım oluyormuş canım. eğer kendini yorarasan vay haline diyeyim yapacak bişey yok dedi( şuandada ağrım var ama umrumda bile değil kızım iyiymiş ağrıyı sadece ben hissediyorum napalım sıkıcam dişimi artık. bizim için dua edin emi kızlar kızım normal pozisyona dönmeyi başarabilsin :)) buarada doğumhaneyi gezdim, odalara baktım, doğum hemşireleri ile görüştüm herşeyden memnun kaldım nerde doğum yapıcamı biliyorum ama nasıl yapıcamı bilmiyorum eğer minnoşumuz dönüverirse normal böle yatmaya devam ederse sezeryan olucaz sezeryandada omuzdan geliyomuş bebek ama korkma inşallah dönücek dönmezse hiç bişey olmuycak dedi önce Allaha sonrada doktoruma güveniyorum herşey yolunda gider umarım.
ben toplam 10 kg almışım basen yaptım azıcık tabi yırta yırta birde popom yırtılmış evet evet garip ama gerçek popoyu yırrtıksağol canım benim çok hızlı kilo almamaya dikkat et yırtılmasın bacakların falan ama insanın elinde değil ki değilmi..
deniz de iyi kızı da gayet iyi mesajlaştık yalnız denizin çok çarpıntısı olduğu için eko çektirip doktora gösterecekti dua edelim ona da sıcaklarda çok zor olur bir an önca geçsin çarpıntıları...
artık pamuk kızının ayrıntılarını da ondan alırız:)
bızde bugun doktor kontorulune gıttık oglumla detaylı ultraonumuz vardı hersey gayet normal cıktı756 gram olmus oglusum 1 hafta onden gıdıyomus
4 boyutlu resımlerını verdı bıde cd verdı onu ızleyıp duruyorum burnu agzı falan o kadar bellı cnm benım ya bı an once saglıcakla dogsada sevsekseker yuklememın sonucuda guzel cıktı bı sorun yok ondada
oğlun seni uykusuzluğa hazırlıyor olmasın annesi şaka bi yana benimde son bir hafadır gece uykularım çok bölünüyo el ayak desen balon gibi oldu zaten bide buna ateş eklenince hiç çekilmiyor sıcaklarda tuzdan vazgeçemiyorum doktorum ödem oluşmaya başlamış dedi birde alınan 10 kiloyu görünce kendine dur demelisin dedi ama benim kız babası gibi koca boğaz olucak galiba doymuyırumkiii aman bana bak cano sana cevap yazayım dedim bütün dertlerimi döktümGÜNAYDINNNNNNN
biz bu sabah erken kalktık ogluşumla şuanda kahvaltı yapıyoruzz
2-3 gündür saat 7 de uyanıyorum ve uykum gelmiyo ama öglen arada 1 saatlik kaçamak yapıyoruz
bu arada bacılarım benim 2 gündür ayaklarımın altı ve avuçlarımın içi yanıyo sanki ellerim uyuşuyo
ama daha şişlik yok ayklarım çok tuhaff oldu şişecekmiyim ben şimdiuzun lafın kısası sanırım bu aylarda bu yanma hissi normal bide havaar bunaltıyp allah yardımcımız olsun canım
Günaydiiiiin :)
Bugün günlerden pazaaaaar :) Ama benim esim her zamanki gibi calisiyor. Dün izinliydi bugün yine görevli.
Kizlar bu gece bacaklarima bi kramp girdi ki sormayin
Cok agridi damarlarim kasildi bacaklarim uyustu cok kötüydü, insan hareketsiz kaliyor
Internetten arastirdim ne oldugunu varismis, gebelikte vairs cikabiliyormus
Cok kötü birsey mi acaba ? Acaba varis corabi alsam mi?
Gerci doktorada görünücem ama kesin varis ;(
bacak kırampı için bizim doktorun muhteşem önerisi sayesinde ben kurtuldum umarım işine yarar bacağına kramp giirdiği an ayak parmak uçlarını öne uzatarak bacağını öne uzat ve gerdir umarım anlatabilmişimdir bu göstermelik bi yöntemde fikrim gelşmedi işimdi nasıl etsemki hmmm bi ara resim eklerim istersen varisdeme hemen çoğu gebelerde sık rastlanan bi durum bu
aaah canım beniiimmm allah korusun s,zleriii inşallah korktuğun başına gelmicek kızımla sana ayetel kürsü okucaz inşallah korkma emi allahın izniylşe bebğin ne vaktindne önce neden vaktinden sonra tam zamanında ce eee annecik dicek innnnşalllahhhhhhhhhh bütün dualarım sen,ve bu korkuyu yaşayan herkes içinselam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
aynen cnm haklı annen bende bu ay sonuna hazır edicem koyucam doğum cantamı ne olur ne olmazinşallah canım sabırsızlanıyorum çok.. bebeğimi alıp göğsüne yatırıp kokusunu içime çekmek istiyorum az kaldı inşallah...
annem doğum çantanı hazırlayalım dedi sabah çok içlendim ağlamamak için kenimi zor tuttum...
cnm karanfil yağı iyi geliyo diye duymuştum ama hiç denemedim ama diş doktoruna gözüksen iyi olur ben 18. haftada dolgu yaptırmıştım dişime kullanacağı ilacı söyleyip onaylatırsın doktoruna bi sorun olmaz yani ben böyle yapmıştımdişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
bacak kırampı için bizim doktorun muhteşem önerisi sayesinde ben kurtuldum umarım işine yarar bacağına kramp giirdiği an ayak parmak uçlarını öne uzatarak bacağını öne uzat ve gerdir umarım anlatabilmişimdir bu göstermelik bi yöntemde fikrim gelşmedi işimdi nasıl etsemki hmmm bi ara resim eklerim istersen varisdeme hemen çoğu gebelerde sık rastlanan bi durum bu
yalug çok geçmiş olsun canım yaa yarın git doktorunada hayırlı haberlerle gel inşallah
hakkten naZARA Geldik galiba
dün benimde çok bel ağrım oldu gece,
çok yürüdüm dün ondan herhalde, bütün gece ayaktaydık eşimle, döndüm durdum yatakda,evin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?