2011 Ekim Anneleri

Günaydiiiiin :)

Bugün günlerden pazaaaaar :) Ama benim esim her zamanki gibi calisiyor. Dün izinliydi bugün yine görevli.

Kizlar bu gece bacaklarima bi kramp girdi ki sormayin
Cok agridi damarlarim kasildi bacaklarim uyustu cok kötüydü, insan hareketsiz kaliyor
Internetten arastirdim ne oldugunu varismis, gebelikte vairs cikabiliyormus
Cok kötü birsey mi acaba ? Acaba varis corabi alsam mi?
Gerci doktorada görünücem ama kesin varis ;(

Afiyet olsun sizeee, bol kalsiyumlu bir kahvalti diliyorum :)

oh oh maşallah herkesin kocişi yanında galiba kimseler gelmemişş bugun ya benim kociş çalışıyo ama haksızlık buuu:84::84::84:

Son düzenleme:
kızlar merhabalar hepinize.uzun zamandır girmiyordum siteye. kızlar oğluşum cok uğurlu geldi bu kpss atmasında atandım sgk ya memur oldum allahıma sükürler olsun oğlum bereketiyle geldi

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
doğal yöntemleri kullanan ve iyi gelen var mı

kızlar merhabalar hepinize.uzun zamandır girmiyordum siteye. kızlar oğluşum cok uğurlu geldi bu kpss atmasında atandım sgk ya memur oldum allahıma sükürler olsun oğlum bereketiyle geldi
hayırlı olsun arkadaşım, snei tanımıyorum ilk kez denkgeldim ama iyi bilirim atanamama sıkıntısını, bebegin gibi yeni işin de bereket ve huzur getirsin sana...

dişim çok ağrıyor. Antibiyotik kullanmaya başladım fayda etmior! Kaplamanın altındaki kanal tedavili diş hemde
gecmiş olsun crafty... zor durum ya ağır ilaçda kullanamazsın şimdi...
benim bu konuda tecrübem yok malesef... çok çok gecmiş olsn

hayırlı olsun canım adına çokkkkkk sevindimmmmmmmm

canım benimde felaket agrıyordu parol kullan demişti doktorum kullandım ben agrım geçti umarım seninde geçerrrr birde adaçayını kaynat koyu kıvama gelene kadar sonra pamugu batırıp dişine koyyy hemşire bir arkadaş demiştii

selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.

yalug çok geçmiş olsun canım yaa yarın git doktorunada hayırlı haberlerle gel inşallah
hakkten naZARA Geldik galiba
dün benimde çok bel ağrım oldu gece,
çok yürüdüm dün ondan herhalde, bütün gece ayaktaydık eşimle, döndüm durdum yatakda,evin içinde.

geçmiş olsun canım .allahın izniyle tam zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi.bol bol dinlen aklına kötü şeyler getirme .

selam çok sevindim adına ben 1 puanla adanayı 2 puanla mersin sgkyı kaçırdım.Kasım'da ümitliyim.sen nereye atandın??

hmmm anladı beeen sende kaygana düşmanlarındansın ne yapaşım sevdirmedilerki zamnında kendilerini şimdi sevemiyor,ısınamıyosak suç bizimmi sanki boşver

aaah hanzadem aah nedir bu mantardan çektiğimiz en güzel günlerim mantar yüzünden kabus oldu bunada şükür ama verdiği ağrı sızı kaybetme korkusunu dahada bi artırıyor neyseki şimdi daha iyisin aman dikkat et dua ettik kızımla sana allah pamuğunu vakti geldiği zaman sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah eşin kızmakta haklı tabi ama senin o anda ne hissettiğini kim anlayabilrki allah bidahasını yaşatmasın inşallah

ooo sende geleceğin kaynanalarındansın öylemi hayırlı evlat olsun inşallah tebrik ederim damat olduğu günleri görürsünüz inşallahh yok yok damat olması yetmez torunlarını gör inşallahhh
aah canım doğum yaklaşıyor artık tehlikemizyok dedikçe bişeyler çıkıyo mutlaka bunada çok şükür bebeğin iyi ya yeterki onlar sağlıklı olsun bizbiraz acı çekicez belliki bahsettiğin ağrıları ben neredeyse hergün yaşıyorum tabi böbrekteki büyüme ve taş yüzünden..üzülme bence doğuma kadar pozisyonunu değiştirir inşallah değişmezsede en kötü ihtimal sezeryan olur korkma dualarım seninle
hem ne güzel güvenebileceğin bi doktorun var bunu bulmakta bi nimegt ben doğuma yaklaştım hala sabit bi doktorum yok
ben toplam 10 kg almışım basen yaptım azıcık tabi yırta yırta birde popom yırtılmış evet evet garip ama gerçek popoyu yırrtık inşallah denizin ciddi bişeyi yoktur allah yardımcıları olsun

Çok büyük geçmiş olsun Yalug. Aman ne büyük bir korkudur tahmin edebiliyorum. Yarın git gel bakalım, bize de haber ver. Çok şükür sancın falan çıkmamış. Kendini rahatlatmaya çalış. Havalar çok sıcak, demek ki fazla yürüyüp kendimizi yormamız lazım.

Yalug canım çok geçmiş olsun bana da oldu aynısı ben bir gece hastanede yattım neticede benim kanamamın vajinada oluşan bir enfeksiyondan kaynaklandığı anlaşıldı. Sana açıklık muayenesi yapmadılar mı hiç beni NST ye bağlamamışlardı mesela. Bu arada Deniz in nesi varmış? Hanzade'cim sana da çok geçmiş olsun dikkat edin.

aynen cnm haklı annen bende bu ay sonuna hazır edicem koyucam doğum cantamı ne olur ne olmaz
cnm karanfil yağı iyi geliyo diye duymuştum ama hiç denemedim ama diş doktoruna gözüksen iyi olur ben 18. haftada dolgu yaptırmıştım dişime kullanacağı ilacı söyleyip onaylatırsın doktoruna bi sorun olmaz yani ben böyle yapmıştım

cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen tatlım kendinide sıkıp germemeye çalış stres çok olumsuz etkiliyo bebişleri biliyorum kolay değil ama cnm onun için sıkıntıdan üzüntüden uzak durmalısın inş. hayırlı haberlerle gelirsin yarın

Canim galiba demek istedigini anladim :)
Internette de okudum bu dedigini öyle yapicam bende cok sagol tavsiyen icin
Evet hemen varis dememek lazim haklisin, ve insallah da degildir.

Canim cok gecmis olsun, Allah bir daha böyle birseyi göstermesin sana.
Panik yapmakta cok haklisin, ben olsam bende yapardim. Ama bak Allahtan kizinin durumu yerindeymis daha endiseye gerek yok Allahin izniyle...

Allah sifa versin canim. Evet galiba nazara geldik.
E hadi bi nazar duasi edelim de nazar kalksin üzerimizden :)

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

Kızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…