Kızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
Kızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
hepınıze tesekkur ederım kızlar.umarım tekrar yasamam ve kımse yasamaz.gecen pazartesı kontrole gıttıgımde hersey cok guzel demıstı doktor.rahımde acılmam yoktu.erken dogum rıskınde yok demıstı.dun bunu yasayınca cok fecı korktuk.bakalım yarınkı kontrolumde doktor ne dıyecek.ınsallah guzel haberlerle gelırım.(yada bebısım elımde sıze ceeee eeeeee derız :)) allah korusun.)
Cok güzel cok begendiiiim :)
Altindan bir yatak cikmasi cok iyiymis. Fiyati ne kadar peki ?
Çok şirin bir oda. Ama tam bir kız odası, pek unisex değil sanki. Taşlı falan gibi algıladım. Bende düz beyaz almayı düşünüyorum. Çok cicibicili şeyler var ama herkes bebeksi şeyler alma diyor. Sonra ufaklıklar beğenmiyorlarmış
çook güzeeell ve kullanışlı bi gruba benziyor hemikinci yatak olmasıda çook güzel hayırlı olsun şimdiden ben çok beğendimmKızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
hayııırrr olmıcaak vakti dolmadan gelmicek inşallah düşünme öyleehepınıze tesekkur ederım kızlar.umarım tekrar yasamam ve kımse yasamaz.gecen pazartesı kontrole gıttıgımde hersey cok guzel demıstı doktor.rahımde acılmam yoktu.erken dogum rıskınde yok demıstı.dun bunu yasayınca cok fecı korktuk.bakalım yarınkı kontrolumde doktor ne dıyecek.ınsallah guzel haberlerle gelırım.(yada bebısım elımde sıze ceeee eeeeee derız :)) allah korusun.)
selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
çok şirin cnm bunda karar kılarsanız şimdiden güle güle kullanın dediğin gibi büyüyüncede rahat rahat kullanırsınız bunuKızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
hepınıze tesekkur ederım kızlar.umarım tekrar yasamam ve kımse yasamaz.gecen pazartesı kontrole gıttıgımde hersey cok guzel demıstı doktor.rahımde acılmam yoktu.erken dogum rıskınde yok demıstı.dun bunu yasayınca cok fecı korktuk.bakalım yarınkı kontrolumde doktor ne dıyecek.ınsallah guzel haberlerle gelırım.(yada bebısım elımde sıze ceeee eeeeee derız :)) allah korusun.)
çook imreniyorum amaben yaaa herkez bebesine bişeyler alıyoo ben alamıyorum bikaç parça giysi ve park yatak aldık birde babamız bugün akşam yürüyüşünden dönerken bakım seti almış kızıma şimdi uyku seti ve bez alıcaz evet evet bütün alış veriş bundan ibaret nedenmii benim abim aradı yenidoğan beşiği ana kucağı bide anlamadığım bişeyler saydı almanca neyse artık onlarıda getiricekmiş eşimin abiside araba koltuğu giyecek alıcaz dedi kıymetlimize hediyeler yağıyo şimdiden sağolsunlar ama insan hevesleniyo gördükçe alası geliyoo:84:
benim toce sesleniyo öptüm çok herkesi yarın güzel haberler almak dileğiyle...yalug dualarımdasın hoşçakalın kızlaaar
Allah sifA versin canim. Istersen bi acile git görün ?
Yalug, geçmiş olsun, inşallah bir aksilik yaşamadan tamamlarsın hamileliğini...
Biz de iki gündür yapı marketleri geze geze bir hal oluk eşimle, evimize gerekli olan malzemeleri aldık ama hala bitiremedik...
İnşallah evin tadilatı çarşambaya biter de, perşembe temizlik yapılır, cuma ya da cumartesi de taşınırız... Başladıklarında bir haftada biter dediler, 3. haftaya sarktı tadilat... Bu usta işlei hep mi böyle olur yaaaa...
yalug ve fatoş ikinizede çok çok geçmiş olsun okurken aynı korkuyu yaşadım resmen yalugcum
prenseslerinizin iyi olmasına sevindim Allah korusun yavrularımız zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
leynam usluem koprina maşallah kuzularınıza
zehracım senide çok merak ettim tatilde olduğunu bilmiyodum neyseki elifçim iyi haberlerini verdi maşallah beyzamızaodasınıda çok çok beyendim bu arada 17.30 18.00 gibi seni görmüş olabilirmiiyim meydan da :) eşinin saçları hafif uzunmu?
biz oğlumla iyiz çok şükür dün akşama kadar dinlenip 18.00 den sonra attık kendimiz dışarı eşim işten gelince, serinlemiştide hava gezdik geldik gene gece yarısıydı girdik içeribugün 1 saat kadar babacımla beraberdik sonra alışveriş yapıp geldik eve şimdi ocağa yemek koydum yarın için uzandım dinleniyorum sırada ütü var
Yalug, geçmiş olsun, inşallah bir aksilik yaşamadan tamamlarsın hamileliğini...
Biz de iki gündür yapı marketleri geze geze bir hal oluk eşimle, evimize gerekli olan malzemeleri aldık ama hala bitiremedik...
İnşallah evin tadilatı çarşambaya biter de, perşembe temizlik yapılır, cuma ya da cumartesi de taşınırız... Başladıklarında bir haftada biter dediler, 3. haftaya sarktı tadilat... Bu usta işlei hep mi böyle olur yaaaa...
çook imreniyorum amaben yaaa herkez bebesine bişeyler alıyoo ben alamıyorum bikaç parça giysi ve park yatak aldık birde babamız bugün akşam yürüyüşünden dönerken bakım seti almış kızıma şimdi uyku seti ve bez alıcaz evet evet bütün alış veriş bundan ibaret nedenmii benim abim aradı yenidoğan beşiği ana kucağı bide anlamadığım bişeyler saydı almanca neyse artık onlarıda getiricekmiş eşimin abiside araba koltuğu giyecek alıcaz dedi kıymetlimize hediyeler yağıyo şimdiden sağolsunlar ama insan hevesleniyo gördükçe alası geliyoo:84:
benim toce sesleniyo öptüm çok herkesi yarın güzel haberler almak dileğiyle...yalug dualarımdasın hoşçakalın kızlaaar
,çook imreniyorum amaben yaaa herkez bebesine bişeyler alıyoo ben alamıyorum bikaç parça giysi ve park yatak aldık birde babamız bugün akşam yürüyüşünden dönerken bakım seti almış kızıma şimdi uyku seti ve bez alıcaz evet evet bütün alış veriş bundan ibaret nedenmii benim abim aradı yenidoğan beşiği ana kucağı bide anlamadığım bişeyler saydı almanca neyse artık onlarıda getiricekmiş eşimin abiside araba koltuğu giyecek alıcaz dedi kıymetlimize hediyeler yağıyo şimdiden sağolsunlar ama insan hevesleniyo gördükçe alası geliyoo:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?