2011 Ekim Anneleri

hepınıze tesekkur ederım kızlar.umarım tekrar yasamam ve kımse yasamaz.gecen pazartesı kontrole gıttıgımde hersey cok guzel demıstı doktor.rahımde acılmam yoktu.erken dogum rıskınde yok demıstı.dun bunu yasayınca cok fecı korktuk.bakalım yarınkı kontrolumde doktor ne dıyecek.ınsallah guzel haberlerle gelırım.(yada bebısım elımde sıze ceeee eeeeee derız :)) allah korusun.)

Cok güzel cok begendiiiim :)
Altindan bir yatak cikmasi cok iyiymis. Fiyati ne kadar peki ?

Çok şirin bir oda. Ama tam bir kız odası, pek unisex değil sanki. Taşlı falan gibi algıladım. Bende düz beyaz almayı düşünüyorum. Çok cicibicili şeyler var ama herkes bebeksi şeyler alma diyor. Sonra ufaklıklar beğenmiyorlarmış

Hayatta herşey aniden olmuyormu zaten. Dua etmekten başka çaremiz yok. Allah'ım miniklerimizi korusun ve vaktinde gelsin yavrularımız inşallah.

Cok güzel cok begendiiiim :)
Altindan bir yatak cikmasi cok iyiymis. Fiyati ne kadar peki ?

Sağol canım çok teşekkür ederim. Resimden pek anlaşılmıyor ama aslında minik minik şeffaf taşları var kulplarının miniği gibi.

Fiyata 2400 dediler peşin, bilgisini vermiş olayım henüz gitmeyenlere Modoko da fiyatlar 2000-3000 arası gibi, 2200 den aşağısını görmedim ben ama tüm mağazaları gezmedik belki de vardır. Uzun vadeli kullanmak istiyorsanız Modoko yu tercih edin derim ben.

Taşlı aslında ama öyle çok abartı durmuyor. Ben de beyaz düşündüm ama bugün forumda sararıyormuş falan diye okuyunca korktum kreme döndüm.

çook güzeeell ve kullanışlı bi gruba benziyor hemikinci yatak olmasıda çook güzel hayırlı olsun şimdiden ben çok beğendimm

hayııırrr olmıcaak vakti dolmadan gelmicek inşallah düşünme öylee

Çok geçmiş olsun canım ama dikkat edin kendinize yaaa rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

çok şirin cnm bunda karar kılarsanız şimdiden güle güle kullanın dediğin gibi büyüyüncede rahat rahat kullanırsınız bunu

ağzından yel alsın deli sen tek gel lütfen :))) mümkünse kuzu 2 ay daha karnında kalsın

çook imreniyorum amaben yaaa herkez bebesine bişeyler alıyoo ben alamıyorum bikaç parça giysi ve park yatak aldık birde babamız bugün akşam yürüyüşünden dönerken bakım seti almış kızıma şimdi uyku seti ve bez alıcaz evet evet bütün alış veriş bundan ibaret nedenmii benim abim aradı yenidoğan beşiği ana kucağı bide anlamadığım bişeyler saydı almanca neyse artık onlarıda getiricekmiş eşimin abiside araba koltuğu giyecek alıcaz dedi kıymetlimize hediyeler yağıyo şimdiden sağolsunlar ama insan hevesleniyo gördükçe alası geliyoo:84:

benim toce sesleniyo öptüm çok herkesi yarın güzel haberler almak dileğiyle...yalug dualarımdasın hoşçakalın kızlaaar

yalug ve fatoş ikinizede çok çok geçmiş olsun okurken aynı korkuyu yaşadım resmen yalugcum
prenseslerinizin iyi olmasına sevindim Allah korusun yavrularımız zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

leynam usluem koprina maşallah kuzularınıza

zehracım senide çok merak ettim tatilde olduğunu bilmiyodum neyseki elifçim iyi haberlerini verdi maşallah beyzamıza odasınıda çok çok beyendim bu arada 17.30 18.00 gibi seni görmüş olabilirmiiyim meydan da :) eşinin saçları hafif uzunmu?

biz oğlumla iyiz çok şükür dün akşama kadar dinlenip 18.00 den sonra attık kendimiz dışarı eşim işten gelince, serinlemiştide hava gezdik geldik gene gece yarısıydı girdik içeri bugün 1 saat kadar babacımla beraberdik sonra alışveriş yapıp geldik eve şimdi ocağa yemek koydum yarın için uzandım dinleniyorum sırada ütü var

Aman canım derdin bu olsun. Hediyelerle eksiklerini düzüyorsun işte ne güzel. Az gibi görünüyor ama ufak tefek o kadar çok şey varki alınacak. Mutlaka seninde alacağın şeyler çıkar, alırsın yavruna.

Yalug, geçmiş olsun, inşallah bir aksilik yaşamadan tamamlarsın hamileliğini...

Biz de iki gündür yapı marketleri geze geze bir hal oluk eşimle, evimize gerekli olan malzemeleri aldık ama hala bitiremedik...
İnşallah evin tadilatı çarşambaya biter de, perşembe temizlik yapılır, cuma ya da cumartesi de taşınırız...
Başladıklarında bir haftada biter dediler, 3. haftaya sarktı tadilat... Bu usta işleri hep mi böyle olur yaaaa...

Son düzenleme:

Güzel heyecanlar bunlar, boşver kendini germeden tadını çıkar herşeyin. Napıcan usta işleri hep sarkar.

Canım yok aslında tam o dediğin saatlerde Meydan'a gidecektik ama sonra annemler çağırdı onlara gittik Ben de kararsızım krem mi olsun beyaz mı diye aksesuarlarını mı canlı bir şeyler seçsem diye Ramazan dan önce alışverişi kolaylasak iyi olur Ağustos'ta tam maaş alamayabilirim izin falan durumları olursa.

Geçen sene aynılarını biz de yaşadık Ayten'cim daha hala da evimizin bazı şeyler eksik kendi evinizdi hatırladığım kadarıyla hayırlısı olsun. Stresli ama bir o kadar da zevkli şeyler bunlar

Ay ne güzel iste bir sürü hediyeler geliyor bebisine :)
Size ne kadar deger verdiklerini gösteriyorlar ayni zamanda. Benim bebisimin teyzeside bir sürü sey almis sagolsun.
Ama esimin tarafindan birsey gelecegini sanmiyorum,biraz cimrilik varda onlarda

,

Canım benim eşimin tarafından hiç ses seda yok bir tek annem parçalıyor kendini pusetiyle bebek arabasını ben alayım diye Ben de hep imreniyorum kardeşleri annesi babası heveslenip bir şeyler alanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…