2011 Ekim Anneleri

aman cnm dert ettiğin şeye bak ne güzel herkes bişeyler alıyo merak etme elbet seninde alacakların olacaktır benim kızıma daha kimse bişey almıyo bi halası 4 5 parça bişeyler göndermiş....
bu hafta az gezmissin kuzum sen yaaa bak olmuyo böyle haftaya arayı kapatman lazım

malesef hep böyle olur cnm ben hiç gün veripte o günde işini teslim eden usta görmedim :))

kremi daha kullanışlı olur sanırım ay bide prensesin süslü olurda kırmızı kırmızı ojeler sürerse minik tırnaklarına sil babam sil o dolapları
bu arada canım oda daki perde halı abajur cibinlik takımı ekstra satılıyormu yoksa dekor olarakmı kullanılmış bilgin varmı :26:

Eda cım Deniz in nesi var bu arada? Geçmişi tam okuyamadım ben.

kontrolü vardı canım ama leynanın yazdığı kadarıyla kızçesinin maşallahı varmış bi sorun yokmuş çarpıntısı için eko çekilcek yazmış sanırım guatrdanmış bende tam bilmiyorum canım inşallah güzel haberlerle gelir

evet elifçim öyle oldu kocam akşama kadar çalışınca bizde akşam attık kendiimizi dışarı bugünde sıcaktı alışveriş bile yetti şaftımın kaymasına :)
haftaya inşallah açığı kapatıcaz cumartesi 11.00 de randevumuz sonrasında oğluşun odaya perde halı aksesuar falan bakmak için gezicez, pazar günü içinde bişiler buluruz biz

Canım bizim aldığımız fiyata 5 parça mobilya(yatak, dolap, şifonyer, oyuncak kutusu ve raf) bir de yatak ve örtüsü dahil. Ben örtüsünü aynı mağazada daha zarif bir şeyle değiştiricem alırsam diğer şeyler dekor. Zaten halısını perdesini falan ben ayrı seçmeyi tercih ederim. Biraz kaba geldi oradaki set bana.

Ayy Eda erkek bebekler için denizci modelleri vardı çok hoştu dibim düştü resmen

Edacığım bazı bebe mobilyası satan mağazalarda oluyor; perde,bordür,lambası falan takım satılıyor ama çok pahalıya satıyorlar. Herşeyi yerinden almak lazım aslında. Heleki İst.da daha kolay bulursun.

tüh ya benim bunları takım halinde alabilceğim biryer yokmu yaaaaaaaaa:84:
denizci modelini görmüştüm canım gerçekten çok güzell, baya erken gidip gezmiştik biz orayı fiyatlar çok uçuktu ve gönlümüzde olan model yoktu :) o denizci takımından perolidya (inşallah doğru yazmışımdır) ikiz oğluşlarına almıştı

kızlar ben bayagıdır gelemiyorum ev taşıdım şehir değiştirdim falan cok şükür cok agrım sızım olmadan yerlestim,
netide yeni baglattım...

ama benim bebegim bi tarafta toplanma yapıyor ara ara, sonra geçiyor, semsert oluyor göbeğim sağı solu yada tam ortası..siizn bebeklerde yapıyormu böyle seyler..burada da dr arastırmam gerek, ama önemli bi sorun derseniz hemen yarın özel bi hasatneye gidivereyim...

sibelim teşekkür ederim hiç biryerde göremedim bir nette takım olarak satılıyor havuzlu handa da yoktu halbusee ordan çok umutluydum neyse daha zamanımız var artık arayıp bulucaz dediğin gibi istanbulda yaşıyoruz illaki buluruz heralde sanırsam galiba inşallah

hayırlı olsun yeni eviniz şehriniz :)
bence bir sorun yoktur keyfi yerindedir dönüp duruyodur içerde ondandır bir tarafta toplanması burdaki bir çok arkadaşın yavrusu aynı şeyleri yapıyor göbikler şekilden şekile giriyor bence uzan ve keyifle izle

yapıyolar demek yaramazlar böyle toplanmalar... sağolasın zeytin arkadaş...ferahlattın içimi...bi taraftanda netten hastane ve dr
tavsiyeesi arıyorum ama hiçbi bilgi, bulamadım..

cnm benim kızımda yapıyo böyle yaramazlıklar dediğin gibi bazen bi tarafa toplanıyo bazen istediği gibi yayılıyo toplandığı zamanlar seni rahatsız ediyorsa tavsiyem ayaklarının altına 2 3 yastık alıp uzanman ben öyle yapıyorum ve düzeliyo ben bi sorun olduğunu düşünmedim açıkçası zaten şimdiden bizi parmaklarında oynatmaya başladılar bırak istediği gibi dönsün dursun içerde :)))

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım. Buradan bir arkadaşla daha dün konuştuk, onda da oluyormuş. Son haftalarda sıklaştı o his. Hele bazen tam şeyimin üstünde hissediyorum ödüm patlıyor. Sanki bebek kaskatı kesiliyor. Sonra kendiliğinden geçiyor. Dr.um normal demişti bana en son kontrole gittiğimde.

Artık içim bayıldı Aziz Yıldırımdan, fenerbahçeden :84:
Kocamın sanki babası girdi cezaevine, adamın morali sıfıra indi, çıldırcam kocamın bu futbol sevdasından

ilk başlarda bende takmıyordum da sıklaşınca size bi sorayım dedim başka yaşayan var mı bunu diye...
evet haklısın uzanınca geçiyor...
iyi ya ferahladım inanın, sağolun kızlarr

yapıyolar demek yaramazlar böyle toplanmalar... sağolasın zeytin arkadaş...ferahlattın içimi...bi taraftanda netten hastane ve dr
tavsiyeesi arıyorum ama hiçbi bilgi, bulamadım..

rica ederim ne demek bende 4 gözle bekliyorum paşamın göbeğimi şekilden şekile sokmasını
nereye taşındın canım yazmışmıydın illaki tavsiyesi olan arkadaşlar olur

bide bugun naaptı ilke kez benim oğlan, buda oldu mu sizde bunuda sorayım, çok tuhafsadım birazda korktum...

yarım saat yapmadıysa da 15-20 dakika boyunca tık-tık-tık diye tekme atar gibi yaptı ama kalp atımı gibi ritimli...hani elinizle masaya vurursunuzda ses cıkarya onun gibi tepikledi sanırım karnımı yarım saate yakın.. cok entresan geldi, eşinde diyorji kalp atışıdır telaşlanma, kalp atımı hızlı olur hemde ben hissedememki dıştan değil mi..

rica ederim ne demek bende 4 gözle bekliyorum paşamın göbeğimi şekilden şekile sokmasını
nereye taşındın canım yazmışmıydın illaki tavsiyesi olan arkadaşlar olur
Mardine canım, şark görevi...
var mı o taraftan arkadaş?

( hevesle bekliyon öyle mi göbeğinin yamru yumru görmeyi )

Hıçkırık olabilir o hissettiğin. Ben daha malesef hıçkırığı hissedemedim ama öyle sık sık oluyormuş hıçkırdığı zaman. Benimki çok bilinçli yiyor galiba hava yutmadan, hıçkırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…