aman cnm dert ettiğin şeye bak ne güzel herkes bişeyler alıyo merak etme elbet seninde alacakların olacaktır benim kızıma daha kimse bişey almıyo bi halası 4 5 parça bişeyler göndermiş....çook imreniyorum amaben yaaa herkez bebesine bişeyler alıyoo ben alamıyorum bikaç parça giysi ve park yatak aldık birde babamız bugün akşam yürüyüşünden dönerken bakım seti almış kızıma şimdi uyku seti ve bez alıcaz evet evet bütün alış veriş bundan ibaret nedenmii benim abim aradı yenidoğan beşiği ana kucağı bide anlamadığım bişeyler saydı almanca neyse artık onlarıda getiricekmiş eşimin abiside araba koltuğu giyecek alıcaz dedi kıymetlimize hediyeler yağıyo şimdiden sağolsunlar ama insan hevesleniyo gördükçe alası geliyoo:84:
benim toce sesleniyo öptüm çok herkesi yarın güzel haberler almak dileğiyle...yalug dualarımdasın hoşçakalın kızlaaar
bu hafta az gezmissin kuzum sen yaaa bak olmuyo böyle haftaya arayı kapatman lazımyalug ve fatoş ikinizede çok çok geçmiş olsun okurken aynı korkuyu yaşadım resmen yalugcum
prenseslerinizin iyi olmasına sevindim Allah korusun yavrularımız zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
leynam usluem koprina maşallah kuzularınıza
zehracım senide çok merak ettim tatilde olduğunu bilmiyodum neyseki elifçim iyi haberlerini verdi maşallah beyzamızaodasınıda çok çok beyendim bu arada 17.30 18.00 gibi seni görmüş olabilirmiiyim meydan da :) eşinin saçları hafif uzunmu?
biz oğlumla iyiz çok şükür dün akşama kadar dinlenip 18.00 den sonra attık kendimiz dışarı eşim işten gelince, serinlemiştide hava gezdik geldik gene gece yarısıydı girdik içeribugün 1 saat kadar babacımla beraberdik sonra alışveriş yapıp geldik eve şimdi ocağa yemek koydum yarın için uzandım dinleniyorum sırada ütü var
Yalug, geçmiş olsun, inşallah bir aksilik yaşamadan tamamlarsın hamileliğini...
Biz de iki gündür yapı marketleri geze geze bir hal oluk eşimle, evimize gerekli olan malzemeleri aldık ama hala bitiremedik...
İnşallah evin tadilatı çarşambaya biter de, perşembe temizlik yapılır, cuma ya da cumartesi de taşınırız...
Başladıklarında bir haftada biter dediler, 3. haftaya sarktı tadilat... Bu usta işleri hep mi böyle olur yaaaa...
Eda cım Deniz in nesi var bu arada? Geçmişi tam okuyamadım ben.
kremi daha kullanışlı olur sanırım ay bide prensesin süslü olurda kırmızı kırmızı ojeler sürerse minik tırnaklarına sil babam sil o dolapları
bu arada canım oda daki perde halı abajur cibinlik takımı ekstra satılıyormu yoksa dekor olarakmı kullanılmış bilgin varmı :26:
kremi daha kullanışlı olur sanırım ay bide prensesin süslü olurda kırmızı kırmızı ojeler sürerse minik tırnaklarına sil babam sil o dolapları
bu arada canım oda daki perde halı abajur cibinlik takımı ekstra satılıyormu yoksa dekor olarakmı kullanılmış bilgin varmı :26:
Canım bizim aldığımız fiyata 5 parça mobilya(yatak, dolap, şifonyer, oyuncak kutusu ve raf) bir de yatak ve örtüsü dahil. Ben örtüsünü aynı mağazada daha zarif bir şeyle değiştiricem alırsam diğer şeyler dekor. Zaten halısını perdesini falan ben ayrı seçmeyi tercih ederim. Biraz kaba geldi oradaki set bana.
Ayy Eda erkek bebekler için denizci modelleri vardı çok hoştu dibim düştü resmen
Edacığım bazı bebe mobilyası satan mağazalarda oluyor; perde,bordür,lambası falan takım satılıyor ama çok pahalıya satıyorlar. Herşeyi yerinden almak lazım aslında. Heleki İst.da daha kolay bulursun.
kızlar ben bayagıdır gelemiyorum ev taşıdım şehir değiştirdim falan cok şükür cok agrım sızım olmadan yerlestim,
netide yeni baglattım...
ama benim bebegim bi tarafta toplanma yapıyor ara ara, sonra geçiyor, semsert oluyor göbeğim sağı solu yada tam ortası..siizn bebeklerde yapıyormu böyle seyler..burada da dr arastırmam gerek, ama önemli bi sorun derseniz hemen yarın özel bi hasatneye gidivereyim...
hayırlı olsun yeni eviniz şehriniz :)
bence bir sorun yoktur keyfi yerindedir dönüp duruyodur içerde ondandır bir tarafta toplanması burdaki bir çok arkadaşın yavrusu aynı şeyleri yapıyor göbikler şekilden şekile giriyor bence uzan ve keyifle izle
kızlar ben bayagıdır gelemiyorum ev taşıdım şehir değiştirdim falan cok şükür cok agrım sızım olmadan yerlestim,
netide yeni baglattım...
ama benim bebegim bi tarafta toplanma yapıyor ara ara, sonra geçiyor, semsert oluyor göbeğim sağı solu yada tam ortası..siizn bebeklerde yapıyormu böyle seyler..burada da dr arastırmam gerek, ama önemli bi sorun derseniz hemen yarın özel bi hasatneye gidivereyim...
netide yeni baglattım...
cnm benim kızımda yapıyo böyle yaramazlıklar dediğin gibi bazen bi tarafa toplanıyo bazen istediği gibi yayılıyo toplandığı zamanlar seni rahatsız ediyorsa tavsiyem ayaklarının altına 2 3 yastık alıp uzanman ben öyle yapıyorum ve düzeliyo ben bi sorun olduğunu düşünmedim açıkçası zaten şimdiden bizi parmaklarında oynatmaya başladılar bırak istediği gibi dönsün dursun içerde :)))
iyi ya ferahladım inanın, sağolun kızlarrAynı şeyi bende yaşıyorum canım. Buradan bir arkadaşla daha dün konuştuk, onda da oluyormuş. Son haftalarda sıklaştı o his. Hele bazen tam şeyimin üstünde hissediyorum ödüm patlıyor. Sanki bebek kaskatı kesiliyor. Sonra kendiliğinden geçiyor. Dr.um normal demişti bana en son kontrole gittiğimde.
yapıyolar demek yaramazlar böyle toplanmalar... sağolasın zeytin arkadaş...ferahlattın içimi...bi taraftanda netten hastane ve dr
tavsiyeesi arıyorum ama hiçbi bilgi, bulamadım..
Mardine canım, şark görevi...rica ederim ne demek bende 4 gözle bekliyorum paşamın göbeğimi şekilden şekile sokmasını
nereye taşındın canım yazmışmıydın illaki tavsiyesi olan arkadaşlar olur
bide bugun naaptı ilke kez benim oğlan, buda oldu mu sizde bunuda sorayım, çok tuhafsadım birazda korktum...
yarım saat yapmadıysa da 15-20 dakika boyunca tık-tık-tık diye tekme atar gibi yaptı ama kalp atımı gibi ritimli...hani elinizle masaya vurursunuzda ses cıkarya onun gibi tepikledi sanırım karnımı yarım saate yakın.. cok entresan geldi, eşinde diyorji kalp atışıdır telaşlanma, kalp atımı hızlı olur hemde ben hissedememki dıştan değil mi..
Mardine canım, şark görevi...
var mı o taraftan arkadaş?
( hevesle bekliyon öyle mi göbeğinin yamru yumru görmeyi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?