duymuştum hıçkırıyor bebkler diye ama böyle mi oluyomuş demek..Hıçkırık olabilir o hissettiğin. Ben daha malesef hıçkırığı hissedemedim ama öyle sık sık oluyormuş hıçkırdığı zaman. Benimki çok bilinçli yiyor galiba hava yutmadan, hıçkırmıyor
sorma ya, kocaman yumru patates komuşum gibi :)Bazen bir taraf nasıl sivriliyor değil mi, çok tuhaf oluyorum. Sanki yandan fırlayacakmış gibi.
kızlar ben bayagıdır gelemiyorum ev taşıdım şehir değiştirdim falan cok şükür cok agrım sızım olmadan yerlestim,
netide yeni baglattım...
ama benim bebegim bi tarafta toplanma yapıyor ara ara, sonra geçiyor, semsert oluyor göbeğim sağı solu yada tam ortası..siizn bebeklerde yapıyormu böyle seyler..burada da dr arastırmam gerek, ama önemli bi sorun derseniz hemen yarın özel bi hasatneye gidivereyim...
Güzel heyecanlar bunlar, boşver kendini germeden tadını çıkar herşeyin. Napıcan usta işleri hep sarkar.
Geçen sene aynılarını biz de yaşadık Ayten'cim daha hala da evimizin bazı şeyler eksik kendi evinizdi hatırladığım kadarıyla hayırlısı olsun. Stresli ama bir o kadar da zevkli şeyler bunlar
malesef hep böyle olur cnm ben hiç gün veripte o günde işini teslim eden usta görmedim :))
bide bugun naaptı ilke kez benim oğlan, buda oldu mu sizde bunuda sorayım, çok tuhafsadım birazda korktum...
yarım saat yapmadıysa da 15-20 dakika boyunca tık-tık-tık diye tekme atar gibi yaptı ama kalp atımı gibi ritimli...hani elinizle masaya vurursunuzda ses cıkarya onun gibi tepikledi sanırım karnımı yarım saate yakın.. cok entresan geldi, eşinde diyorji kalp atışıdır telaşlanma, kalp atımı hızlı olur hemde ben hissedememki dıştan değil mi..
ya kızlar moralim çok bozuk sol kasığımda bi şişlik vardı cuma günü dr kontrolümde kasık fıtığı olabileceğini genel cerraha görünmem gerektiğini söyledbugün yine şişlik vardı ve kasığım çok ağrıdı galiba kasık fıtığı bu yarın gidicem dr inşallah önemli bişey değildir öyleyse normal doğum yapamazmışım.
Kızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
çok güzelmiş canım gerçekten çok beğendim.güle güle kullanın,iyi günlerde. bende beyaz düşünüyorum oğlum için. geçen haftasonu boya yaptırdık,bu haftasonuda modokoya gidip bizde odayı ısmarlamak istiyoruz. eğer biliyorsan/hatırlıyorsan mağazanın ismini öğrenebilirmiyim senden, banada bir fikir olmuş olur. :44:
kızlar kan uyşmazlığı olan arkadaşlar kimlerdi onlar uyuşmazlık iğnesi oldumu benm doktorum ssana iğne olmaya gerek yok doğumdan sonra yapıcaz bi tek diyo ama 28. haftada yapan doktorlarda var size olucakmıı yada bilen arkadaşlarrrrrrrrr
ben çok beğendimm yaa... ne kadar acaba fiatııı??
selam çok sevindim adına ben 1 puanla adanayı 2 puanla mersin sgkyı kaçırdım.Kasım'da ümitliyim.sen nereye atandın??
evet canım,peşin fiyatı 2.400 müş. bence istanbul için normal bir fiyat.
Canım bizim aldığımız fiyata 5 parça mobilya(yatak, dolap, şifonyer, oyuncak kutusu ve raf) bir de yatak ve örtüsü dahil. Ben örtüsünü aynı mağazada daha zarif bir şeyle değiştiricem alırsam diğer şeyler dekor. Zaten halısını perdesini falan ben ayrı seçmeyi tercih ederim. Biraz kaba geldi oradaki set bana.
Ayy Eda erkek bebekler için denizci modelleri vardı çok hoştu dibim düştü resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?