2011 Ekim Anneleri

duymuştum hıçkırıyor bebkler diye ama böyle mi oluyomuş demek..
daha neler ögrenicez, ben de tuhafsadım, tepinme değil gezinme değil sanki karnıma vurarak ritim tutuyor gibiydi, hıçkırmış demek ooluş... :)))

senin ki dengeli demek ki, benimki ne versem yutmaya başladı hava yapıyor haliyle demek ki :)

Bazen bir taraf nasıl sivriliyor değil mi, çok tuhaf oluyorum. Sanki yandan fırlayacakmış gibi.
sorma ya, kocaman yumru patates komuşum gibi :)
cok hareketli zaten pek durmuyor ALLAH tan o pozisyonda

Benim bebeğim de yapıyor öyle ara ara çok değişik oluyor benimki bazen Meksika dalgası gibi bir hareket de yapıyor sağdan sola soldan sağa yılan gibi

ya kızlar moralim çok bozuk sol kasığımda bi şişlik vardı cuma günü dr kontrolümde kasık fıtığı olabileceğini genel cerraha görünmem gerektiğini söyledbugün yine şişlik vardı ve kasığım çok ağrıdı galiba kasık fıtığı bu yarın gidicem dr inşallah önemli bişey değildir öyleyse normal doğum yapamazmışım.

Güzel heyecanlar bunlar, boşver kendini germeden tadını çıkar herşeyin. Napıcan usta işleri hep sarkar.

Canım, germemeye çalışoyorum ama strese sokan şey, şu an oturduğumuz evdeki kira süremiz bu ayın 15 inde doluyor, yani haftaya cuma... Ev sahibimiz iyi biri bir kaç gün için bizi sıkmaz diye düşünüyorum ama gününde çıkıp kimseye minnet etmek istemiyorum. Bir de zaten bir ay olacak nerdeyse evi kiraya da verdi, yani anlaşmasını yaptı yeni kiracıyla...

Geçen sene aynılarını biz de yaşadık Ayten'cim daha hala da evimizin bazı şeyler eksik kendi evinizdi hatırladığım kadarıyla hayırlısı olsun. Stresli ama bir o kadar da zevkli şeyler bunlar

Evet canım, kendi evimiz, ya aslında çok iş de yok ama gene de uzadı işte...

malesef hep böyle olur cnm ben hiç gün veripte o günde işini teslim eden usta görmedim :))

Öyle canım, usta ile çalışıpta zaman konusunda memnun kalan görmedim zaten... Üç yıl önce annemler eve tadilat yaptırdılar, 15 gün sürer dedikleri iş 1 ay da ancak bitti, hatta bir kaç ufak işle beraber 1,5 ayı buldu tamamen bitmesi...

canım buün benimde aynı senin söylediğin şekile ritimli bi şekilde attı büyük bi olasılıkla hıçkırık tuttu bebişlerimizi. biraz üzüldüm hıçkırığı geçsin diye gittim su içtim. saçma ama öle yaptım.birazda bebişle konuştum.galiba onu değilde kendimi rahatlatmak içindi.allah bebeklerimizi korusun.

sorma canımya... benimde bebeklikten bi kalça çıkıklığından ameliyatım vardı (sol kalçamda). geçenlerde iyice kilo alınca , yürürken bide temizlik falan yapınca çok berbat ağrıdı sızladı hep sol tarafım. bende dedim herhalde ameliyatlı yere baskı yapıyo artık kilolar.zaten bekarken doktorum fazla kilo alma falan demişti..
sonracııımaaaa , geçen komşularla gün vardı orda anlattım böyle böyle die bi abla d adediki sen kadın doğum doktoruna söyledinmi dedi ameliyatlı olduğunu ? hayırrrrrrrrrrrrr dedim. hiç aklıma gelmemiştiki... bir an önce söyle dedi.muhtemelen normal doğum olmayabilir dedi

zaten ben biliyodum. bana hiç normal doğum yapabilcekmişim gibi gelmiodu daha doktora gitmedim söylemedim ama ne diyelim
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

kızlar kan uyşmazlığı olan arkadaşlar kimlerdi onlar uyuşmazlık iğnesi oldumu benm doktorum ssana iğne olmaya gerek yok doğumdan sonra yapıcaz bi tek diyo ama 28. haftada yapan doktorlarda var size olucakmıı cvp yazınn nolurrrr....

günaydın arkadaşlarım :)
usulem gözün aydın böyle güzel bebek haberleri aldıkça sanki kendimin miş gibi seviniyorum maşallah kuzucuğuna
uzun boylularda kilo kendini daha geç gösteriyor sen de çok az almışsın kilo neredeyse aynı gidiyoruz bu istikrarımızın devamını bekliyorum
yalug geçmiş olsun arkadaşım inşallah kanaman mantar gibi bir şeyden dir öyle erken doğum falan olmasın allah korusun
sümeyye sana da geçmiş olsun canım umarım korkulacak bir şey yoktur...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr :95:
çok aksiyim bu sabah çekilmez bir kadın oldum gene uykusuz aksii nalett
terlemek ve yapış yapış olmaktan nefret ediyorum bugün sondu daha da bu leptopu taşımam kendimi zor taşıyorum akşamdan akşama girerim artık

kızlar kan uyşmazlığı olan arkadaşlar kimlerdi onlar uyuşmazlık iğnesi oldumu benm doktorum ssana iğne olmaya gerek yok doğumdan sonra yapıcaz bi tek diyo ama 28. haftada yapan doktorlarda var size olucakmıı yada bilen arkadaşlarrrrrrrrr

günaydın arkadaşlar ,

herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum bebekleriyle beraber.

bizde haftasonu boya işi vardı halloldu. biraz yorulduk ama değdi doğrusu.

en azında bebeğimin odası mis gibi oldu. şimdi oda takımını bekliyor. ama hala takıma karar veremedik. :26:

çok güzelmiş canım gerçekten çok beğendim. güle güle kullanın,iyi günlerde. bende beyaz düşünüyorum oğlum için. geçen haftasonu boya yaptırdık,bu haftasonuda modokoya gidip bizde odayı ısmarlamak istiyoruz. eğer biliyorsan/hatırlıyorsan mağazanın ismini öğrenebilirmiyim senden, banada bir fikir olmuş olur. :44:

bizden de herkese gunaydınlarrrr ben de halen takım alsam mı oda yapsam mı die kararsızımm yaa. en sevmediğim yanım kararsız olmam inş kızım bana çekmezzzz

ben çok beğendimm yaa... ne kadar acaba fiatııı??

ben galiba hafta sonu olacağım....bu arada ilaç felan bizmi buluyoruz hastanede varmı

BEN O DENİZCİ MODELLERİNDEN ALDIM OĞLUŞLARIMA. eKLENTİDEKİ RESİME BİR YATAK DAHA EKLETTİM OLDU BİTTİ İKİZ ODASIIIII:))) BU ARADA BENDE AKSESUARLARI AYRICA ALMAYI PLANLADIM. SADECE RESİMDEKİ PERDE HOŞUMA GİTTİ DİYE ONU EXTRA OLARAK MOBİLYA İLE BİRLİKTE ALDIM. BU CUMARTESİ EVİMİZE GELECEK İNŞALLAH. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…