tüh ya benim bunları takım halinde alabilceğim biryer yokmu yaaaaaaaaa:84:
Denizci modelini görmüştüm canım gerçekten çok güzell, baya erken gidip gezmiştik biz orayı fiyatlar çok uçuktu ve gönlümüzde olan model yoktu :) o denizci takımından perolidya (inşallah doğru yazmışımdır) ikiz oğluşlarına almıştı
günaydın kızlar herkese iyi, sorunsuz, ağrısız, sızısız ve bol tekmeli haftalar diliyoruz
vücudun bebek için kendini hazırlayıp uyku düzenini bozduğunu biliyorum ama benimki sanırsam erken başladı zaten normaldede ben uykumdan 2 kere falan uyanırdım ama 4 5 olmaya başladı artık bugün uyuyup uyanıp tekrar uyumaktan sıkılıp kalktım (nasıl bi cümle olduysa buuuu)
ahhh 4-5 kez ne ki ben nerdeyse her yarım saat de bır uyanıom .şuan iş yerindeim sersem gibiyim...
doğru yazmışsın:)) canım nerde yasıyorsun . Istanbuldaysan bunları takım halinde alabileceğin yer masko. Ben ordan aldım. Ve aksesuarlarıyla birliktede satıyorlar...
çok güzelmiş canım gerçekten çok beğendim.güle güle kullanın,iyi günlerde. bende beyaz düşünüyorum oğlum için. geçen haftasonu boya yaptırdık,bu haftasonuda modokoya gidip bizde odayı ısmarlamak istiyoruz. eğer biliyorsan/hatırlıyorsan mağazanın ismini öğrenebilirmiyim senden, banada bir fikir olmuş olur. :44:
ben çok beğendimm yaa... ne kadar acaba fiatııı??
BEN O DENİZCİ MODELLERİNDEN ALDIM OĞLUŞLARIMA. eKLENTİDEKİ RESİME BİR YATAK DAHA EKLETTİM OLDU BİTTİ İKİZ ODASIIIII:))) BU ARADA BENDE AKSESUARLARI AYRICA ALMAYI PLANLADIM. SADECE RESİMDEKİ PERDE HOŞUMA GİTTİ DİYE ONU EXTRA OLARAK MOBİLYA İLE BİRLİKTE ALDIM. BU CUMARTESİ EVİMİZE GELECEK İNŞALLAH. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ.Eki Görüntüle 222559
İşteyim hemen bir ceee diyip kaçayım dedim herkese güzel haftalar diliyorumTatil sonrası ilk iş günümdeyim henüz adapte olamadım
Çok teşekkür ederim cesaret verdiniz bana sanırım o takımı alıcam. Teslimatı yaklaşık bir ay sürüyor havalandırma falan dersek bir an önce almamız lazım odaları. Benim gittiğim mağazanın adı Uçan Bebe idi. Resmini internete yüklediğimi söylemeyin bu arada giderseniiiz
Canım fiyatı yoğun pazarlık sonucu nakit 2400 dedi taksitli 3000 gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla.
Canım benim beğendiğim model de bunun aynısıydı ben Modoko da gördüm ama. Zevklerimiz benzermiş güle güle kullansın oğluşların inşallah.
o kadar yorgunum ki.....hafta sonu biraz ayakta kalıp ütü ve sonrada salata felan yaptım resmen ölü gibiuyudum nedir bu kardeşimmmm
işteyim hemen bir ceee diyip kaçayım dedim herkese güzel haftalar diliyorumTatil sonrası ilk iş günümdeyim henüz adapte olamadım
çok teşekkür ederim cesaret verdiniz bana sanırım o takımı alıcam. Teslimatı yaklaşık bir ay sürüyor havalandırma falan dersek bir an önce almamız lazım odaları. Benim gittiğim mağazanın adı uçan bebe idi. Resmini internete yüklediğimi söylemeyin bu arada giderseniiiz
Canım fiyatı yoğun pazarlık sonucu nakit 2400 dedi taksitli 3000 gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla.
Canım benim beğendiğim model de bunun aynısıydı ben modoko da gördüm ama. Zevklerimiz benzermiş güle güle kullansın oğluşların inşallah.
canım benim yaa o dediğini ben her gün yapıyorum
demekki senin vücudunun kırgın zamanına denk gelmiş akşama erken yat bir güzel dinlen bari
geçmiş olsunn canım yorma kendını dınlen bak bu ujyaruydı belkıde kendını yorup tehlıkelı hareketler yapmaman için işaret tamam kendıne ve bebeişine dikkat et yat boşverr kım ne yaparsa ne derse desınselam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
çokk güzelmişş fiyatıda güzel canım güle güle kullanKızlar sizlerden fikir almak istiyorum. Bugün kızıma oda bakmaya çıktık babasıyla. Daha önce evlenirken evimizin mobilyalarını aldığımız yerin referansı ile Modoko da bir bebek odası beğendik, önceliğimiz unisex bir renk olması olduğundan ya krem ya da beyaz düşünüyorduk. Aşağıdaki oda için önerilerinizi alabilir miyim, büyük bir ihtimal buna karar vereceğiz sanırım. Tercih etmemizin diğer sebebi de beşiğin hem büyümesi hem de altından bir yatak daha çıkması odamız az olduğundan ikinci bebekte (olursa :) sıkıntı yaşamayız diye düşündük. Haydi bekliyorum yorumları
Eki Görüntüle 222389
modoko galıba değilmı fatıhtekı carsının adıCanım aynı mağazanın fetih mobilyacılar çarşısında da mağazası var. Direk ilk fiyatı 2.400 olarak söylüyorlar. Haberin olsun oradan sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilirsin. Biz aynı takımı sormuştuk 2400 nakit dedi ilk ağızdan en son 2,200 felan dedi aynı alıcak olsaydık düşerdi daha. Perdeleri de içindeydi. Aynı gün modokodaki mağzalarına uğradık 2900 nakitte 2600 olur dedianlıyacağın mağzanın yerine göre fiyat belirliyorlar.
Canım aynı mağazanın fetih mobilyacılar çarşısında da mağazası var. Direk ilk fiyatı 2.400 olarak söylüyorlar. Haberin olsun oradan sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilirsin. Biz aynı takımı sormuştuk 2400 nakit dedi ilk ağızdan en son 2,200 felan dedi aynı alıcak olsaydık düşerdi daha. Perdeleri de içindeydi. Aynı gün modokodaki mağzalarına uğradık 2900 nakitte 2600 olur dedianlıyacağın mağzanın yerine göre fiyat belirliyorlar.
Canım kimbilir ne korkular yaşamışsındır, çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Geçen wcye gittim, çamaşırımın kasık tarafında minik bir pembelik. Evde misafirde vardı. Yüzüm bi düştü ki sorma. Kimseyede bişey demek istemedim. Sonra ayna elimde yatak odasına gittim. Kasığımda bir kıl dönmesi vardı, ondanmı geldi anlamadım. Bu korkuları atlatsak hayırlısıyla bi başka bişey istemiyorum.
canım çok geçmiş olsun...allah esirgesin ne erken doğumu korkuları at başka tarafa aklına bile getirme...korkunun faydasından çok zararı var biliyorsun..çok şükür sorunda yokmuş...kendini sıktığından dolayı olmuştur ağrın mutlaka...allahın izniyle vakti zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın / alacaksınız / alıcam... :) hamilelik dışardan çok hoş gözüküyor ama gel birde içine bak neler yaşanıyor...annelik çok kutsal ve hakları ödenemez bunu hamileliğimde anladım....bende mesajına bakmak için girdim aslında mail atacaktım ama testi kaydettiğim yeri bulamadım tekrar tarayıp yollarım sana sonucu pazartesi günü....bol bol dinlen ve kendine dikkat et hanzadecim...
ve diğer tüm annecikler sizde kendinize dikkat edin, yorulmayın ve stres yapmayın...allaha emanet olun...sağlıcakla kalın...
çok geçmiş olsun hanzade.allahın izniyle tam zamanında gelir bebeklerimiz inşallah.16 haftaya kadar bende sürekli kanamayla geçirdim ve hala daha wc ye koşturuyom çamaşırıma bakmak için.bol bol dinlen yat .ultrasonda bakmadılarmı kanamanın yerini görmek için.benim bakıyordu dr um genelde plesenta kaynaklıydı kanamalarım.oda kansulandırıcı iğneyle beraber kullandığım coraspinden kaynaklanıyormuş.coraspini kestim.neyse canım kendine bebeğine çok dikkat et ,sürekli yat dinlen.
canım yaa dikkat et ama bu tip durumlarda mutlakahaber ver eşine,Allah korusun bi yerde düşsek kalsak kmsenin haberi olmaz yoksa.
bende hep sırtüstü yatıyorum yaa yana yatmak sıkıntı veriyo ağrı yapıyo artık
geçmiş olsun canım. En ufak şeyde korkuyoruz malesef ama endişelenmemiz normal. iyice dinlen kendinede kızınada çok dikkat et Allahın izniyle vaktinde doğucak yaramazlarımız :))
canım kendimi nasıl sıktım okurken çok korktum kötü bişeyle karşılaşcam diye off çok şükür bir şeyin yok hastaneye gittiğin çok iyi olmuş hayatım inşallah tekrarlamaz çok dikkat et kendine...benim doktorum sırt üstü yatmaktan bir şey olmayacağını hatta yatma şekinin sırası geldiğinde beni uyaracağını söylüyor ama bende bu konuda sizin doktoırlarını dinliycem ve sırt üstü yatmıycam
maşallah göbüşee kızzzzzzzzz
oyy hanzademmm çok geçmiş olsun canım benim allah yaşatmasın bir dahaen ufak şeyde yanında birisi olsun nazar değdi gülüm sana
selam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
aaah hanzadem aah nedir bu mantardan çektiğimiz en güzel günlerim mantar yüzünden kabus oldu bunada şükür ama verdiği ağrı sızı kaybetme korkusunu dahada bi artırıyor neyseki şimdi daha iyisin aman dikkat et dua ettik kızımla sana allah pamuğunu vakti geldiği zaman sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah eşin kızmakta haklı tabi ama senin o anda ne hissettiğini kim anlayabilrki allah bidahasını yaşatmasın inşallah
aah canım doğum yaklaşıyor artık tehlikemizyok dedikçe bişeyler çıkıyo mutlaka bunada çok şükür bebeğin iyi ya yeterki onlar sağlıklı olsun bizbiraz acı çekicez belliki bahsettiğin ağrıları ben neredeyse hergün yaşıyorum tabi böbrekteki büyüme ve taş yüzünden..üzülme bence doğuma kadar pozisyonunu değiştirir inşallah değişmezsede en kötü ihtimal sezeryan olur korkma dualarım seninle
hem ne güzel güvenebileceğin bi doktorun var bunu bulmakta bi nimegt ben doğuma yaklaştım hala sabit bi doktorum yok
Sağolun kızlar, hepinize teşekkür ederim. Kendinizi fazla yormayın normal doğum yapıcam diye yürümeye ağırlık vermeyin fazla.. Dikkat edin...
Yalugcum korkunu çok iyi anlıyorum, sanada çok geçmiş olsun canım... inşalah vaktinde sağlıkla gelirler bebeklerimiz...
geçmiş olsunn canım yorma kendını dınlen bak bu ujyaruydı belkıde kendını yorup tehlıkelı hareketler yapmaman için işaret tamam kendıne ve bebeişine dikkat et yat boşverr kım ne yaparsa ne derse desın
çokk güzelmişş fiyatıda güzel canım güle güle kullan
modoko galıba değilmı fatıhtekı carsının adı
kızlar aklınızda bulunsun fatıh dekı mobuılyacılar carsısında rönesans mobılya var sakınnn ordan bırsey almayın satıcılarıda sahıplerıde çalışanlarıda berbat çalışma sistemıne ayak uydurmuss
evlendıgımızde tüm mobılyaları ordan aldık ama kan kusturdular anlastıgımız seyler hatalı geldı ayıplı ürün yolladılar gerı alıp getırmelerı 1ay sürdü nerdeyse montaj sırasında tv ünitesını takmayı beceremedı kırdı elemanlardan bırı ben tarıf ettım mantıken herkesın bılebılceği bırseyı beceremedı çocuk gönderdıler nerdeyse yatak boyutunu 160 cm anlaşmamıza ragmen 150 cm göndermeye çalıştılarr sakınn sakınn diyorumm ordan kırık iğne bıle almayınnnn yatak odası takımımın parlak çıta gıbı bırseylerı vardı onlar bıle 1 . aydan dökülmeye başladı gelıp yenıden değiştiler beni sinir ettilerr neyse kı ders oldu ALLAHTAN DÜĞÜN TARIHIMI 20 GÜN ÖNCESINE SÖYLEDIM ONLARDA DÜĞÜN TARIHINDE YETISTIREBILDILER GELIP MONTE ETTILER ONLARIN BILDİĞİ DÜĞÜN GÜNÜNDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?