2011 Ekim Anneleri

doğru yazmışsın:)) canım nerde yasıyorsun . Istanbuldaysan bunları takım halinde alabileceğin yer masko. Ben ordan aldım. Ve aksesuarlarıyla birliktede satıyorlar...

günaydın kızlar herkese iyi, sorunsuz, ağrısız, sızısız ve bol tekmeli haftalar diliyoruz
vücudun bebek için kendini hazırlayıp uyku düzenini bozduğunu biliyorum ama benimki sanırsam erken başladı zaten normaldede ben uykumdan 2 kere falan uyanırdım ama 4 5 olmaya başladı artık bugün uyuyup uyanıp tekrar uyumaktan sıkılıp kalktım (nasıl bi cümle olduysa buuuu)

ahhh 4-5 kez ne ki ben nerdeyse her yarım saat de bır uyanıom .şuan iş yerindeim sersem gibiyim...

doğru yazmışsın:)) canım nerde yasıyorsun . Istanbuldaysan bunları takım halinde alabileceğin yer masko. Ben ordan aldım. Ve aksesuarlarıyla birliktede satıyorlar...

istanbul tepeüstü canım gittim bende maskoya ama odasını ikeadan aldım sadece aksesurlar ayrı satılıyormu diye bilgi almamıştım sen takım halinde aldığın için vermiş olabilirler belki haftasonu tekrar gidim bari

İşteyim hemen bir ceee diyip kaçayım dedim herkese güzel haftalar diliyorum Tatil sonrası ilk iş günümdeyim henüz adapte olamadım

Çok teşekkür ederim cesaret verdiniz bana sanırım o takımı alıcam. Teslimatı yaklaşık bir ay sürüyor havalandırma falan dersek bir an önce almamız lazım odaları. Benim gittiğim mağazanın adı Uçan Bebe idi. Resmini internete yüklediğimi söylemeyin bu arada giderseniiiz

ben çok beğendimm yaa... ne kadar acaba fiatııı??

Canım fiyatı yoğun pazarlık sonucu nakit 2400 dedi taksitli 3000 gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla.

Canım benim beğendiğim model de bunun aynısıydı ben Modoko da gördüm ama. Zevklerimiz benzermiş güle güle kullansın oğluşların inşallah.

ne sıkıcı bir gün ya hu :84:
arkadaşımla izin tarihlerimiz aynı güne denk geliyor ikiniz birden gidemezsiniz dedi müdür biraz ısrar ettim izin kağıdımı aldı akşam konuşuruz dedi ya o gidecekmiş ya ben napıcayım bennnnn

o kadar yorgunum ki.....hafta sonu biraz ayakta kalıp ütü ve sonrada salata felan yaptım resmen ölü gibiuyudum nedir bu kardeşimmmm

Canım aynı mağazanın fetih mobilyacılar çarşısında da mağazası var. Direk ilk fiyatı 2.400 olarak söylüyorlar. Haberin olsun oradan sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilirsin. Biz aynı takımı sormuştuk 2400 nakit dedi ilk ağızdan en son 2,200 felan dedi aynı alıcak olsaydık düşerdi daha. Perdeleri de içindeydi. Aynı gün modokodaki mağzalarına uğradık 2900 nakitte 2600 olur dedi anlıyacağın mağzanın yerine göre fiyat belirliyorlar.

Son düzenleme:
o kadar yorgunum ki.....hafta sonu biraz ayakta kalıp ütü ve sonrada salata felan yaptım resmen ölü gibiuyudum nedir bu kardeşimmmm

canım benim yaa o dediğini ben her gün yapıyorum
demekki senin vücudunun kırgın zamanına denk gelmiş akşama erken yat bir güzel dinlen bari

teşekkür ederiz. Allah hepimizin gönlüne göre birşeyler bulmayı nasip etsin:))

canım benim yaa o dediğini ben her gün yapıyorum
demekki senin vücudunun kırgın zamanına denk gelmiş akşama erken yat bir güzel dinlen bari

ya işte oturyorum bütün gün ama dinlenemiyorum. galiba kansızlığım arttı...bugün hem belim hem sakıslarım kopuyot

geçmiş olsunn canım yorma kendını dınlen bak bu ujyaruydı belkıde kendını yorup tehlıkelı hareketler yapmaman için işaret tamam kendıne ve bebeişine dikkat et yat boşverr kım ne yaparsa ne derse desın
çokk güzelmişş fiyatıda güzel canım güle güle kullan

modoko galıba değilmı fatıhtekı carsının adı

kızlar aklınızda bulunsun fatıh dekı mobuılyacılar carsısında rönesans mobılya var sakınnn ordan bırsey almayın satıcılarıda sahıplerıde çalışanlarıda berbat çalışma sistemıne ayak uydurmuss

evlendıgımızde tüm mobılyaları ordan aldık ama kan kusturdular anlastıgımız seyler hatalı geldı ayıplı ürün yolladılar gerı alıp getırmelerı 1ay sürdü nerdeyse montaj sırasında tv ünitesını takmayı beceremedı kırdı elemanlardan bırı ben tarıf ettım mantıken herkesın bılebılceği bırseyı beceremedı çocuk gönderdıler nerdeyse yatak boyutunu 160 cm anlaşmamıza ragmen 150 cm göndermeye çalıştılarr sakınn sakınn diyorumm ordan kırık iğne bıle almayınnnn yatak odası takımımın parlak çıta gıbı bırseylerı vardı onlar bıle 1 . aydan dökülmeye başladı gelıp yenıden değiştiler beni sinir ettilerr neyse kı ders oldu ALLAHTAN DÜĞÜN TARIHIMI 20 GÜN ÖNCESINE SÖYLEDIM ONLARDA DÜĞÜN TARIHINDE YETISTIREBILDILER GELIP MONTE ETTILER ONLARIN BILDİĞİ DÜĞÜN GÜNÜNDE

NERDE bu Fetih mobilyacaılar ç.??

KIZLAR DÜN HAŞİM İŞCAN GECIDINE GITTIK BEBEK ARABASI BAKMAYA BEN UYGUN OLANLARA BAKTIKCA ESIM ŞÖLESI OLSUN BÖLESI OLSUN SU IYI FALAN dıye dıye quınny buzz modelıne karar verdık pusetını almıcaz maxı cosının pusetınıalıcam kardesımden oda uyuyormus pusetsız araba 1000 tl 6 taksıte anlastık
haftaya gıdıp alıcaz inşallahh hayırlı olur 700 tl si hedıye bu arada 300 biz ödicez

Kızlar şimdi farkettim. Benim nickim perolidya olarak kalmış. Foruma üye olduğumda bebeğimin cinsiyeti belli değildi. Tek hayalim kız olmasıydı ve adını lidya koymaktı. Kendi adımla birleşince perolidya koymustum. Ama simdi iki erkek bekleyen bir anne olarak bu nicki beğenmiyorum. Nasıl değiştircem şimdi bunu . Bilen varmı yardım etse bana?????

geçmiş olsun canım. En ufak şeyde korkuyoruz malesef ama endişelenmemiz normal. iyice dinlen kendinede kızınada çok dikkat et Allahın izniyle vaktinde doğucak yaramazlarımız :))

Son düzenleme:

Tatlım Çamlıca Fetih mobilyacılar çarşısı diye geçiyor. Anadolu yakasında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…