2011 Ekim Anneleri

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Biraz pahalı değilmi sencede? Ben ikiz arabası aldım ki daha pahalı oluyor ikiz arabaları. Buna rağmen 450 ye aldım. 100 tl de hediye çeki kazandım bu alışverişten. 100 tl çekin üstüne 38 tl de ben koyunca 2 adette oto koltuğu/ana kucağı aldım. Yani toplam 480 tl ye gelmiş oldu hepsi. Daha pahalı bebek arabalarıda vardı. En pahalısı 720 tl. Idi. Bunları düşününce 1000 tl bayağı iyi para gibi geldi bana. Ama içine sinmiş gibi:)) istanbuldanmı aldın acaba??

tamam hayatım söylemem ben resmi yüklediğini ama gerçekten hoşuma gitti. bakacağım bende.

Eyt teşekkürler çok iyi oldu söylediğin hemen eşimi arıyıp bir söyliyim olmadı akşam oradaki mağazaya da uğrarız yakınız baya aynı ürüne neden 200-300 lira fazla para vereyim ki çooook teşekküüüürlerrr

Tatlım Çamlıca Fetih mobilyacılar çarşısı diye geçiyor. Anadolu yakasında yani
çok sağol canım

evet canım bencede pahalı bende 575 lık bugster dıye bır model beğendım ama eşim bunu beğendı lastıklerı havalı falan dıye ben dıyporum bu da işimizi görür dıye ama yok satıcıda şaşırdı genelde hanımlar pahalı olanı ıster dıye ama yok kocaya dınletemedım ıkıncı cocuğa da kalabılecek sağlam çok kullanıslı bır ürün Allahtan 700 tl ye bırı arabayı ben alcam demıstıde bız sadece 300 ödicez

ben arastırdıklarıma göre gereken özelıkler şunlar

çift taraf kullanım
tutma yerı ayarı
ayakları uzatabılme özellığı
çocugu engebelı yolda sarsmıcam
cocuk kucağımdayken tek elle acabılcem
tam yatma tam oturma
kumasın cıkarıp yıkanabılme özellıgı (bende yıkama hastalıgı var herseyı yıkamak istiyorum)

bu özellıkllerde ve fazlası bu arabada var ıkıncı bebeişide düşündüğümden bunu sectık bana kalsa

bugster alıcaktım kesınlıkle kızkardesım kullanıyo o da memnun ama onun ayakları uzanmıyo cocuk sık uyanıyor ayakları salık durunca ve rüzgar ve güneşte arabanın yönünü değiştiremıyorsun çocuk kucağındayken acamıyorsun

inşallah pişman olmayızz o kadar ihtiyac içinde

şükür kızımın odasıda hedıye olcak inşallah

büyük ve önemlılerı hedıye olunca bızde biraz rahat davrandık araba konusunda ama yeğenlerımın cıcılerını falan da hep aldım güzelce yıkayıp ütüleyp kullanıcaz kızımda

nevresım ı yatağı bornozu kaldı şimdılık aklımdakıler

tünaydın anneler...

hepiniz böyle mobilyaları düzüyosunuz ben napıcam yaaaaaaaaa
ben şu an oturduğum evden taşınmak istiyodum anlatmıştım bi ara. ama gidecek ev yok
geçenlerde bi ev çıkmış . kayınpederime müşterisi teklif ediyo şu an inşaat ve babam çoook beğenmiş orayı ve işe yakın 3 km. ama ocakta teslimmiş.
eğer babişkom kabul ederse o evi almayı ve bize derse siz oturabilirsiniz die... dese mi iyi demese mi bilmem :44::44::44:

bizim doğum inş. ekimde olursa 3 ay sonra oluyo. mobilyamı da aldım gelmedi ama eğer taşınacak olursam buraya oda düzmek hiç mantıklı diil . sonuçta boya yapılcak bi kere. ondan sonra halıydı perdeydi .. diğer eve gidersek uymayacaak... eğer ev işi olursa taşınacağımız kesinleşirse mobilyaları bekletcem almıcam . bi park yatak alırız odamıza orda geçinir gideriz 3 ay ...hem zaten aralık başı ocak sonuda sınavlarım olacak...burda rahat rahat çalışıp sınavları atlatıp hem de kendime gelmiş olurum biraz ... ondan sonra da taşınırız mevlüdümüzü yaparız salonda mı nerde yapılcaksa... diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek...

offfffffff offffffffffff...

Ne demek canım bildiğim birşey sonuçta halısını süsünü alırsın kalan paraya Bende o çarşıda takım beğendim onu alacağım. Çok fazla mağaza var ve seçenekte bol.

saydığın özellikler güzelmiş. Bende beğendim. Hayırlı olsun canım tekrardan güle güle kullanın:))

Günaydın iyi haftalar kızlar, hava çok sıcak hemen akşam oluverir inşallah...

canım biraz geç olacak ama çoooook büyük geçmiş olsun. bende internet hızını beğenmezken bide üstüne elektriklerimi kestiler cuma günü yakalayamadım sonrada bi türlü. tekrar geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah...

hayırlısıyla şu veletleri bi kucağımıza alsaydık...

o kadar yorgunum ki.....hafta sonu biraz ayakta kalıp ütü ve sonrada salata felan yaptım resmen ölü gibiuyudum nedir bu kardeşimmmm

Anlaşılan haftaya dökülerek başladık heyifsiz moralsiz yorgun, hemen akşam olur diyelim o zaman.. Leynacım hanginiz için hayırlıysa izni o kapar umarım :), eda haklısın kuzum bu sıcakta o yolar otobüs minibüsle çekilmez bide laptop taşıma, karnın büyüdükçe ağırlaştın tabi... Edutçum yorma kendini az az yap yada iyi hissettiğinde yap, valla iyiyiz diye coşuyoruz bizim bol bol istirahat etmemiz lazım, evde oturan değil çalışan kadınlarız en nihayetinde evdeki vaktimizi istirahatle geçirmemiz lazım.. Artık öyle yapıcam...

tünaydın hatuncuklarrrr bugun bizim detaylımız var saat 14:40 ta biraz heyecan var zamanda geçmiyorrr

çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

dün akşam bendede oldu çok güzeldii

çıkmadan c.tesi akşamı başıma geleni ve geleneksel saçma rüyamı anlatayım
ama şunu söylemeliyim ki çok korktum :18::18:
akşam eşimden sonra yattım önceden anlaştık kapı tarafında ben yatıcam diye neyse duş alıp yattım ben
cevşen takıyorum banyoda unutmuşum yastıga başımı koydum gözlerimi açtım ve kapıda resmen siyah bir
bulut ama enteresan bişey kapattım gözümü açtım hala orada elimi uzatmaya korktum sonra gözümü nereye
çevirsem hep karşımda başladım dua okumaya falan gözlerimide sıkıca yumdum ama o korku geçmedi benden
ışıkları yaka yaka banyoya gidip cevşenimi alıp hızlıca yataga yattım hala dua okuyorum sonra uyuyakalmışım
o gecenin etkisiyle dudagımda halen kooooocaman bir uçuk var
rüyamda vampirim ama otçul vampirdiğer vampirler insanlara falan saldırıyolar ben vejeteryan takılıyorum
insanlar benim peşimden koşuyolar ben kaçıyorum sonra bir balkona tırmanıyorum yaşlıca nur yüzlü bir teyzenin evine giriyorum
diyorum ki teyze ben kimseye zarar vermedim kimseyi öldürmedim ne olur yardım et bana kadın yaklaşıp korkma kızım
ben seni biliyorum zararsızsın diyor ve çıkarıp 200 lira veriyor orada uyanıyorum ben film yazsam gördüğüm rüyalardan köşeyi dönermiyim acaba

Amin canım Allah razı olsun.. :)

Ee yardım edecek kimse yokmu banaaaaa:)))

Perolidya, canım kk ya msj atıyosun , endloslove nickini değiştirip meryem yaptı.. O kk ya msj atmıştı ama nasıl bilmiyorum gelince sorarsın yardımcı olur :)

merhaba ekim anneleri....
ben uzun süredir buraya uğrayamıyorum.arada okumaya çalışıyorum ama sayfalar çok hızlı ilerliyor takibi çok zor.malum birde bir oğlum var çookkk yaramaz hem o hem hamilelik uğraşıp duruyorum işte.

benim genel olarak durumum çok sancım ve erken doğum riskim var.herşeye rağmen güzel bi hamilelik geçiriyorum.bunada şükür.fazla kalmadı zaten.

size bir bilgi daha vereyim.tecrübeli olunca insan bi başka oluyor tabi hani 15-20 dk boyunca tık tık kalp atımına benzer karnınızda kıpırtı duymuşsunuzya o kalp atımı deil.bebeğiniz HIÇKIRIYOR.bu günde 1-2 defa olabilir.bu aylarda çok sık görülür.bende oğlumda ilk zamanlar allah allah bu ne acaba diyordum.garip bişiydi.sonra araşırdım ve öğrendimki minik kuzular hıçkırıyormuş.inş merakınızı gidermişimdir.

herkese sevgiler....

Amin canım Allah razı olsun.. :)

Perolidya, canım kk ya msj atıyosun , endloslove nickini değiştirip meryem yaptı.. O kk ya msj atmıştı ama nasıl bilmiyorum gelince sorarsın yardımcı olur :)
hanzadecimmm geçmişe okuyamadım ama 1 sorun mu var?? herne olduysa çok geçmiş olsun cnmm.allaha emanet olsun kıscenlee...

NEresi arkidişlerr burasıııı ??

Canım İstanbul anadolu yakasında Göztepe köprüsünden Çamlıcaya doğru çıkıyorsun. Sağda dönen bir yol var tabelada var zaten önünde Çamlıca Mobilyacılar çarşısı diye. Ordan girip direk gidiyorsun sorarsan gösterirler yok üzerinde. http://www.camoca.org/ bu siteden girip inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…