kızlar dün haşim işcan gecıdıne gıttık bebek arabası bakmaya ben uygun olanlara baktıkca esım şölesı olsun bölesı olsun su ıyı falan dıye dıye quınny buzz modelıne karar verdık pusetını almıcaz maxı cosının pusetınıalıcam kardesımden oda uyuyormus pusetsız araba 1000 tl 6 taksıte anlastık
haftaya gıdıp alıcaz inşallahh hayırlı olur 700 tl si hedıye bu arada 300 biz ödicez
Günaydın iyi haftalar kızlar, hava çok sıcak hemen akşam oluverir inşallah...
İşteyim hemen bir ceee diyip kaçayım dedim herkese güzel haftalar diliyorumTatil sonrası ilk iş günümdeyim henüz adapte olamadım
Çok teşekkür ederim cesaret verdiniz bana sanırım o takımı alıcam. Teslimatı yaklaşık bir ay sürüyor havalandırma falan dersek bir an önce almamız lazım odaları. Benim gittiğim mağazanın adı Uçan Bebe idi. Resmini internete yüklediğimi söylemeyin bu arada giderseniiiz
Canım fiyatı yoğun pazarlık sonucu nakit 2400 dedi taksitli 3000 gibi birşeydi hatırladığım kadarıyla.
Canım benim beğendiğim model de bunun aynısıydı ben Modoko da gördüm ama. Zevklerimiz benzermiş güle güle kullansın oğluşların inşallah.
Canım aynı mağazanın fetih mobilyacılar çarşısında da mağazası var. Direk ilk fiyatı 2.400 olarak söylüyorlar. Haberin olsun oradan sıkı pazarlıkla daha uyguna alabilirsin. Biz aynı takımı sormuştuk 2400 nakit dedi ilk ağızdan en son 2,200 felan dedi aynı alıcak olsaydık düşerdi daha. Perdeleri de içindeydi. Aynı gün modokodaki mağzalarına uğradık 2900 nakitte 2600 olur dedianlıyacağın mağzanın yerine göre fiyat belirliyorlar.
çok sağol canımTatlım Çamlıca Fetih mobilyacılar çarşısı diye geçiyor. Anadolu yakasında yani
canım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. Biraz pahalı değilmi sencede? Ben ikiz arabası aldım ki daha pahalı oluyor ikiz arabaları. Buna rağmen 450 ye aldım. 100 tl de hediye çeki kazandım bu alışverişten. 100 tl çekin üstüne 38 tl de ben koyunca 2 adette oto koltuğu/ana kucağı aldım. Yani toplam 480 tl ye gelmiş oldu hepsi. Daha pahalı bebek arabalarıda vardı. En pahalısı 720 tl. Idi. Bunları düşününce 1000 tl bayağı iyi para gibi geldi bana. Ama içine sinmiş gibi:)) istanbuldanmı aldın acaba??
Eyt teşekkürler çok iyi oldu söylediğin hemen eşimi arıyıp bir söyliyim olmadı akşam oradaki mağazaya da uğrarız yakınız baya aynı ürüne neden 200-300 lira fazla para vereyim ki çooook teşekküüüürlerrr
çok sağol canım
evet canım bencede pahalı bende 575 lık bugster dıye bır model beğendım ama eşim bunu beğendı lastıklerı havalı falan dıye ben dıyporum bu da işimizi görür dıye ama yok satıcıda şaşırdı genelde hanımlar pahalı olanı ıster dıye ama yok kocaya dınletemedım ıkıncı cocuğa da kalabılecek sağlam çok kullanıslı bır ürün allahtan 700 tl ye bırı arabayı ben alcam demıstıde bız sadece 300 ödicez
ben arastırdıklarıma göre gereken özelıkler şunlar
çift taraf kullanım
tutma yerı ayarı
ayakları uzatabılme özellığı
çocugu engebelı yolda sarsmıcam
cocuk kucağımdayken tek elle acabılcem
tam yatma tam oturma
kumasın cıkarıp yıkanabılme özellıgı (bende yıkama hastalıgı var herseyı yıkamak istiyorum)
bu özellıkllerde ve fazlası bu arabada var ıkıncı bebeişide düşündüğümden bunu sectık bana kalsa
bugster alıcaktım kesınlıkle kızkardesım kullanıyo o da memnun ama onun ayakları uzanmıyo cocuk sık uyanıyor ayakları salık durunca ve rüzgar ve güneşte arabanın yönünü değiştiremıyorsun çocuk kucağındayken acamıyorsun
inşallah pişman olmayızz o kadar ihtiyac içinde
şükür kızımın odasıda hedıye olcak inşallah
büyük ve önemlılerı hedıye olunca bızde biraz rahat davrandık araba konusunda ama yeğenlerımın cıcılerını falan da hep aldım güzelce yıkayıp ütüleyp kullanıcaz kızımda
nevresım ı yatağı bornozu kaldı şimdılık aklımdakıler
günaydın kızlarrr :95:
çok aksiyim bu sabah çekilmez bir kadın oldum gene uykusuz aksii nalett
terlemek ve yapış yapış olmaktan nefret ediyorum bugün sondu daha da bu leptopu taşımam kendimi zor taşıyorum akşamdan akşama girerim artık
ne sıkıcı bir gün ya hu :84:
arkadaşımla izin tarihlerimiz aynı güne denk geliyor ikiniz birden gidemezsiniz dedi müdür biraz ısrar ettim izin kağıdımı aldı akşam konuşuruz dedi ya o gidecekmiş ya ben napıcayım bennnnn
o kadar yorgunum ki.....hafta sonu biraz ayakta kalıp ütü ve sonrada salata felan yaptım resmen ölü gibiuyudum nedir bu kardeşimmmm
çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsinselam kızlar.sanırım topıcce nazara gelıyoruz.dun basıma hanzade nın basına gelenlerın aynısı geldı.bıraz fazla yurudum sanırım.eve geldım.cok sıkısmıstım.tuvalete gırmemle bıde ne goreyım.kanamam olmus.peceteyle sıldım hala kan gelıyodu.basımdan asagı kaynar sular dokuldu.o kadar cok korktum kı.hemen doktorumu aradım.oda ızne cıkmıs.hemen hastaneye gıt erken dogum baslamıs olabılır dedı.hastane 5 dk uzaklıkta ama o 5 dk bana 50 saat gıbı geldı.hemen nst ye aldılar benı.kızımın kalp atıslarını duyunca cok rahatladım.20 dk dınledım.sonra serum verdıler.ama sagolsun ebeler doktorumla sureklı ırtıbattaydılar.cıkan butun sonucları ona bıldırıyodu ve doktorda onları yonlendırıyodu.serum bıttıkten sonra eve geldık.yarın tekrar hastaneye gelmemı soyledı doktorum.saat 12 de randevum var.ınsallah erken dogum rıskım yoktur.doktor 7.ayımın bıttıgını soyluyor.bu hesaplamaları bı turlu anlayamadım gıttı.29.haftadayım ıste.daha cok var.kızım nolur acele etme annemmm.daha cok zamanın var senın.buyumen lazım.bu korkuyu kımse yasamasın.resmen omrumden omurler gıttı.saglıkla zamanında gelsın tum bebısler.
bide bugun naaptı ilke kez benim oğlan, buda oldu mu sizde bunuda sorayım, çok tuhafsadım birazda korktum...
yarım saat yapmadıysa da 15-20 dakika boyunca tık-tık-tık diye tekme atar gibi yaptı ama kalp atımı gibi ritimli...hani elinizle masaya vurursunuzda ses cıkarya onun gibi tepikledi sanırım karnımı yarım saate yakın.. cok entresan geldi, eşinde diyorji kalp atışıdır telaşlanma, kalp atımı hızlı olur hemde ben hissedememki dıştan değil mi..
canım biraz geç olacak ama çoooook büyük geçmiş olsun. bende internet hızını beğenmezken bide üstüne elektriklerimi kestiler cuma günü yakalayamadım sonrada bi türlü. tekrar geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah...
hayırlısıyla şu veletleri bi kucağımıza alsaydık...:eir_bebek:
Ee yardım edecek kimse yokmu banaaaaa:)))
Ne demek canım bildiğim birşey sonuçta halısını süsünü alırsın kalan parayaBende o çarşıda takım beğendim onu alacağım. Çok fazla mağaza var ve seçenekte bol.
hanzadecimmm geçmişe okuyamadım ama 1 sorun mu var?? herne olduysa çok geçmiş olsun cnmm.allaha emanet olsun kıscenlee...Amin canım Allah razı olsun.. :)
Perolidya, canım kk ya msj atıyosun , endloslove nickini değiştirip meryem yaptı.. O kk ya msj atmıştı ama nasıl bilmiyorum gelince sorarsın yardımcı olur :)
NEresi arkidişlerr burasıııı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?